![]() ![]() |
2010.01. 22. - 06:31:27
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt Sereg!
Látom éjjel termeltetek, no majd a melóban vissza olvasom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma úgyis péntek már a fű sem nő sehol délután! Utána meg megyek haza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, óóóóóóóóóóó, 11-es fejezet, mamma mia, de azt megint estére kell hagynom... francba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy nem olyan ehm..., mint a 10? Mert akkor lehet, hogy a melóban elolvasom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, ez a stúdiós kép... elolvadok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 06:41:38
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek.. Látom, este már olyan sok dolog nem is történt, nem maradtunk le semmiről
Dave.. és a vékony karja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek fogdokihoz , aztán viszem a kutyum az állatorvoshoz, úgyhogy drukkoljatok! Pusza |
|
|
|
2010.01. 22. - 07:33:53
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Én tegnap este nem tudtam belépni sem ide, sem a freestate-re. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Megyek visszanézem azt a 10 oldalnyi termést. Remélem találok Martinos képeket!!!!!!!!!!!! Hah.... tűkön ülök, lehet hogy ma már hozza a postás a tourbook-ot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 08:08:11
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Na természetesen még nem tudtam rendesen felvenni az új kurzusaim angolból! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Angie: szerintem simán elolvashatod, csak néhány olvadós rész lesz benne, ahol a szívedre fogod rakni a kezed (legalábbis én azt tettem XD) Trixx: ne aggódj, vannak ott Martinos képek is... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja, és egy kis ideig én se tudtam tegnap belépni a fórumra. De a kinti Szolgáltatáskimaradásos topikban is volt róla szó. Edó: drukk-drukk mind neked, mind Shadownak! Na csak hogy mindenkinek kedvezzek míg majd hazaérek... (IMG:http://img230.imageshack.us/img230/8797/scan0070.jpg) (IMG:http://img300.imageshack.us/img300/9164/daveonip01sm.jpg) (IMG:http://img15.imageshack.us/img15/4750/fletch01.jpg) KEDVENC Alan-képem! Ja és Mode, ez van Valics ingének a hátán! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img6.imageshack.us/img6/9900/alanpssm.jpg) |
|
|
|
2010.01. 22. - 08:23:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Usi, köszi, akkor el fogom olvasni asszem még most délelőtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek a képek... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Edó, remélem a kutyusod jobban lesz miután látta az orvos, neked meg egy nagy kalappal a fogorvoshoz... |
|
|
|
2010.01. 22. - 08:28:06
Létrehozva:
|
|
|
Akkor a tegnapiakra:
Lola: "Trixx, írtad korábban h érdekel a MOde-os beadandóm. küldjem el?" Igen drága: trix.24@hotmail.com köszönöm! Ange: "Lola, a Dangerous az egy jó szám, mocskos és ragacsos, imádom" Én is imádom, régen megvolt a Personal/Dangerous Maxi kazetta. Eszméletlen jó mixek volta hozzá. Meg is keresem és letöltöm. Lola: "vagy ahogy a ghost meg az oh well bonus track... nem értem." Hát ja, a Box Set –ből a Ghostnak örültem a legjobban. Mikor meghallottam, ismétlés, ismétlés, rohangáltam a lakásban és üvöltöttem I’m the ghost in your house dim-dim-dim-dim-dim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: Egyébként ma volt egy jó beszélgetésem mamámmal.. Én : " Alan jön Pestre" Mama: "És mit csinál itt?" ÉN: "Háát, lehet vele beszélgetni, közös fotó, autogramot osztogat, feleségül vesz" XDDD És mit szólt a mama? Vette a lapot? Capri: "Ezt figyeljétek, h mennyire szereti a patikat: "jaj, akkor már csak az altatás marad" Hát BAZDMEG! Ember vagy némber?! Agya az nincs, de állat az kell neki! " Az ilyet úgy felpofoznám! Grrr Capri: "az ő bundájából készül a csincsillabunda" Fúj, soha, de soha nem viselnék semmilyen állatból készült bundát. Egyszer felpróbáltam a sógornőmét (pont csincsilla), egyből az jutott az eszembe, hogy „holttesteket” viselek. Szörnyű volt. Capri: "De lenőzöm! XD Mert az!!!! XD A farka is eltűnt, visszahúzta a testébeXD Alányúlsz, basszus, vaginát találsz XD " Hát tudod, Capri, ezek után meg sem érdemled Martint! Csak az enyém, enyém, enyém. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én is mellőzöm az ilyen képeit. Sori, nekem is voltak csalódásaim, főleg egy nagy, mikor azt hittem szetetnek, de nem így volt. Nagyon nehéz volt feldolgozni. De tényleg fel a fejjel, biztosan megtalálod a nagy Őt. Én nem kerestem, egyszer csak jött! Okosnak lenni, meg nagyon nehéz egy kapcsolatban, főleg ha érzelmeid vannak. Szurkolok Neked! Jaj, mikor jönnek már a kapucíneres képek? Usi, csalódott vagyok, nagyon jó kepeket raktál be, de nem láttam egy kapucínert sem! A Dave-es képekhez ezek piskóták voltak. Dave kiemelt állója majd kiverte a szemem, szerintem diszkrimináció érte a Gorette-ket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval most hisztizek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, szépek a havas képeid imádom őket! Edó, jobbulást a kutyusodnak! Jaj, jaj jöjjön már a postás! |
|
|
|
2010.01. 22. - 09:00:27
Létrehozva:
|
|
|
Sorry drága Trixx, de MYM fórumon nincs olyan topic, amit Mart kapucínerének szenteltek volna - a Dave-es anakondás képek onnan jöttek! XD majd igyekszem keresgélni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na össze kéne rántanom magam kicsit, nem sokára indulok haza. |
|
|
|
2010.01. 22. - 09:33:52
Létrehozva:
|
|
|
Sorry drága Trixx, de MYM fórumon nincs olyan topic, amit Mart kapucínerének szenteltek volna - a Dave-es anakondás képek onnan jöttek! XD majd igyekszem keresgélni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na össze kéne rántanom magam kicsit, nem sokára indulok haza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem hozta a postás a tourbook-ot! Még több (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó pakolást Usi! |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:07:22
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem hozta a postás a tourbook-ot! Még több (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó pakolást Usi! Hát akkor jövő hét (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor jövő hét (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja, ja. Mondtam a postásnak, ha hétfőn nem hozza, be ne merje tenni a lábát az utcánkba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, egyébként megnéztem a top 100-as filmlistádat. Nagyon jó kis összeállítás, sok filmet láttam belőle, többet hasonlóan rangsorolnék mint Te. Volt pár film, amit nem láttam, de kedvet csináltál hozzájuk, ezeket letöltöm. Köszi! |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:24:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Megjöttem a rengeteg orvostól. Nálam semmi gond nem volt, de Shadow-nál sajna nem kaptunk jó hireket. Nem csak a nyakán van bedagadva a nyirok csomó.. mert nem a mandulája olyan duzzadt... szóval nem csak a nyakán, hanem a hátsó láb térdénél is nagyon csúnya, sőőt.. ott még a nykánál is nagyobb a duzzanat. Azt mondta az orvos, hogy erre most nem tud mit mondani, kapott atibiotikumot, ennek jövő hétre hatnia kell, lejjebb kell, hogy menjen.. ha nem megy, akkora bizony biopsziát kell venniük, mert daganat gyanús Úgyhogy most nagyon el vagyok kenődve... nagyon fiatal még Shadow ehhez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:41:28
Létrehozva:
|
|
|
Ja, ja. Mondtam a postásnak, ha hétfőn nem hozza, be ne merje tenni a lábát az utcánkba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, egyébként megnéztem a top 100-as filmlistádat. Nagyon jó kis összeállítás, sok filmet láttam belőle, többet hasonlóan rangsorolnék mint Te. Volt pár film, amit nem láttam, de kedvet csináltál hozzájuk, ezeket letöltöm. Köszi! Hehe, a Mode-os postás, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A miénk is jó fej, majd hétfőn megkérdezem, hogy milyen zenét szeret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, na mesélj, miket láttál és miket szeretnél még megnézni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok lányok! Megjöttem a rengeteg orvostól. Nálam semmi gond nem volt, de Shadow-nál sajna nem kaptunk jó hireket. Nem csak a nyakán van bedagadva a nyirok csomó.. mert nem a mandulája olyan duzzadt... szóval nem csak a nyakán, hanem a hátsó láb térdénél is nagyon csúnya, sőőt.. ott még a nykánál is nagyobb a duzzanat. Azt mondta az orvos, hogy erre most nem tud mit mondani, kapott atibiotikumot, ennek jövő hétre hatnia kell, lejjebb kell, hogy menjen.. ha nem megy, akkora bizony biopsziát kell venniük, mert daganat gyanús Úgyhogy most nagyon el vagyok kenődve... nagyon fiatal még Shadow ehhez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóó szegény kutty, azért remélem a legjobbakat! Küldöm a pozitív energiákat!!! |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:43:01
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, a Mode-os postás, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A miénk is jó fej, majd hétfőn megkérdezem, hogy milyen zenét szeret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, na mesélj, miket láttál és miket szeretnél még megnézni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, a Mode-os postás! Majd otthonról mesélek, mert jött egy új dolgozó, meg kell kell csinálnom a papírjait. A fenébe. Edó, remélem nem lesz szükség a biopsziára, és jövö hétre lemegy a duzzanat. Küldöm a pozitívat! Pussz Mindenkinek! |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:49:07
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok
Edóka jaj szegény kutyus jobbulást neki.Ne keseredj el biztos,hogy minden rendben lesz és meg fog gyógyulni. Tegnap már megint nem volt freestate meg forum? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie,Usi majd jó utat haza. |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:51:34
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt! Na természetesen még nem tudtam rendesen felvenni az új kurzusaim angolból! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Angie: szerintem simán elolvashatod, csak néhány olvadós rész lesz benne, ahol a szívedre fogod rakni a kezed (legalábbis én azt tettem XD) Trixx: ne aggódj, vannak ott Martinos képek is... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja, és egy kis ideig én se tudtam tegnap belépni a fórumra. De a kinti Szolgáltatáskimaradásos topikban is volt róla szó. Edó: drukk-drukk mind neked, mind Shadownak! Na csak hogy mindenkinek kedvezzek míg majd hazaérek... (IMG:http://img230.imageshack.us/img230/8797/scan0070.jpg) (IMG:http://img300.imageshack.us/img300/9164/daveonip01sm.jpg) (IMG:http://img15.imageshack.us/img15/4750/fletch01.jpg) KEDVENC Alan-képem! Ja és Mode, ez van Valics ingének a hátán! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img6.imageshack.us/img6/9900/alanpssm.jpg) ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! Tátva maradt a szám....osztálytársam néz rám, hogy mi bajom van XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:55:14
Létrehozva:
|
|
|
szia Mode.
Jól néz ki a vőlegényed a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Andy is tök cuki.Ugye Angie? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 10:58:04
Létrehozva:
|
|
|
szia Mode. Jól néz ki a vőlegényed a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Andy is tök cuki.Ugye Angie? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól néz ki, az biztos. Huh te jó ég..mi lesz velem, ha szembe kell állnom Vele? Össze fogok esni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:00:53
Létrehozva:
|
|
|
Oké Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, köszi, remélem a MÁVnál nem lesznek nagy késések (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KÉPZELJÉTEK! LEHET HOGY MEGYEK A LODZI KONCERTRE!!!!!!!WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szia Mode. Jól néz ki a vőlegényed a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Andy is tök cuki.Ugye Angie? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Andy nagyon kis cukorfalat minden képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:07:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie mi az a LODZI?Na igen Andy a mi pasink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode el ne ájulj Alan előtt...igaz akkor elkapna és beleájulnál a karjaiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:13:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie mi az a LODZI?Na igen Andy a mi pasink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode el ne ájulj Alan előtt...igaz akkor elkapna és beleájulnál a karjaiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is kérdezem, nem ismerem ezt a Lodzit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megvan a trükk, eljátszom, hogy rosszul vagyok, és ráesek Alanre XD Aztán amikor már haldoklom, következhet a szájból szájba lélegeztetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb olvastam Kesik hozzászólását a szolgáltatásos hírnél...: "Nah most sikerül lassan végigolvasnom a hozzászólásokat:) Azt sejtettem, hogy Bettikénk //Mode93/, orgazmusok tömkelegét fogja átélni Alan bácsi jövetelére:))) " na sikerült megint röhögőgörcsöt kapnom xDDD Én már akkor is rgazmusok tömkelegét élem át amikor ránézek egy fényképére XDD Egyébként majdnem egész nap azon gondolkodom, hogy hogyan fog az egész lezajlani, meg mégis mi hogy fog történni. Már a gondolattól is iugrik a szívem a helyéről, hogyha esetleg lehetne Alannel egy közös fotónk, akkor majd átkarol (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jézusom...tényleg meg fogok halni, szívrohamot kapok ott előtte XD Egyébként majdnem egész nap azon gondolkodom, hogy hogyan fog az egész lezajlani, meg mégis mi hogy fog történni. Már a gondolattól is kiugrik a szívem a helyéről, hogyha esetleg lehetne Alannel egy közös fotónk, akkor majd átkarol (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jézusom...tényleg meg fogok halni, szívrohamot kapok ott előtte XD ÁÁÁ már megint 2-szer ment el..XD |
|
|
|
![]() ![]() |