![]() ![]() |
2010.01. 22. - 11:13:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode hehe ránézel egy Alan képre és nedves lesz a bugyid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 11:14:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe ránézel egy Alan képre és nedves lesz a bugyid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát öhm..körülbelül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg az arckifejezésemet lenne érdemes megnézni olyankor XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:17:54
Létrehozva:
|
|
|
Lodz az egy lengyel város, és február 10-én ott lép fel a Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 11:18:27
Létrehozva:
|
|
|
Lodz az egy lengyel város, és február 10-én ott lép fel a Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Júúújjj én is akarok menni xD |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:23:50
Létrehozva:
|
|
|
hát öhm..körülbelül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg az arckifejezésemet lenne érdemes megnézni olyankor XD el tudom képzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) élvezkedő és egyben szempillarebegtetős arckifejezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lodz az egy lengyel város, és február 10-én ott lép fel a Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te mázlista ezt meg hogy sikerült elintézned?Újra látni fogod őket...de jó neked...én is akarok menni.... |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:29:06
Létrehozva:
|
|
|
el tudom képzelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) élvezkedő és egyben szempillarebegtetős arckifejezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te mázlista ezt meg hogy sikerült elintézned?Újra látni fogod őket...de jó neked...én is akarok menni.... hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Angie, mázlista vagy!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nek üzenem, hogy imádom! XD Na picit megyek, illetve nem picit. Vége az órának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá, addig legyetek jók! Megyek álmodozni Alanről XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 11:37:27
Létrehozva:
|
|
|
Még nem biztos semmi, Kesikékkel mennék amúgy, de nekik már van jegyük, nekem nincs, de folyamatban van a beszerzése (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkoljatok, hogy legyen jegy és mehessek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave-nek átadom az üzeneteket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 11:41:38
Létrehozva:
|
|
|
pá Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még nem biztos semmi, Kesikékkel mennék amúgy, de nekik már van jegyük, nekem nincs, de folyamatban van a beszerzése (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szurkoljatok, hogy legyen jegy és mehessek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave-nek átadom az üzeneteket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát akkor szurk Angie,hogy legyen jegyed. Én mindhármójuknak üzenem,hogy love és puszi nekik.Andy-nek meg plussz ölelés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 12:11:51
Létrehozva:
|
|
|
Köszi vicuska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode pápá |
|
|
|
2010.01. 22. - 12:40:49
Létrehozva:
|
|
|
Jelentem: IDM 11-es fejezet fenn van! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img213.imageshack.us/img213/5307/comeback0219dave.jpg) jóccakát! kis husi, h élvezi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt Sereg! Látom éjjel termeltetek, no majd a melóban vissza olvasom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma úgyis péntek már a fű sem nő sehol délután! Utána meg megyek haza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, óóóóóóóóóóó, 11-es fejezet, mamma mia, de azt megint estére kell hagynom... francba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy nem olyan ehm..., mint a 10? Mert akkor lehet, hogy a melóban elolvasom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, ez a stúdiós kép... elolvadok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem olyan, mint a 10-es XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 12:43:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie elolvastad az IDM 11.fejezetét?Uh....én éppen az imént.Ha nem akkor készülj.Usi azt irta a szivére tette a kezét hát én meg a szám elé kaptam...majd meglátod miért nem lövöm le a poént,hogy igy mondjam.
Bár Usi nincs de úgy látom a másik iró kisasszony itt tartózkodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok...nagyon-nagyon tetszik.Várom hogyan folytatjátok. |
|
|
|
2010.01. 22. - 12:48:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok! Megjöttem a rengeteg orvostól. Nálam semmi gond nem volt, de Shadow-nál sajna nem kaptunk jó hireket. Nem csak a nyakán van bedagadva a nyirok csomó.. mert nem a mandulája olyan duzzadt... szóval nem csak a nyakán, hanem a hátsó láb térdénél is nagyon csúnya, sőőt.. ott még a nykánál is nagyobb a duzzanat. Azt mondta az orvos, hogy erre most nem tud mit mondani, kapott atibiotikumot, ennek jövő hétre hatnia kell, lejjebb kell, hogy menjen.. ha nem megy, akkora bizony biopsziát kell venniük, mert daganat gyanús Úgyhogy most nagyon el vagyok kenődve... nagyon fiatal még Shadow ehhez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Óóóóóóóóóóóóóóóó kitartás! Meg fog gyógyulni! Erős kutya ő! Oké Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, köszi, remélem a MÁVnál nem lesznek nagy késések (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KÉPZELJÉTEK! LEHET HOGY MEGYEK A LODZI KONCERTRE!!!!!!!WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Andy nagyon kis cukorfalat minden képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MÁZLISTA!!!!!! Én is akarom látni őket, énis énis!!! Én ma orvoshoz megyek - semmilyen gyógyszer nem hat és fulladok, mint állat :S Nem értem: mi az isten lehet ez, h nem hatnak a gyógyszerek???? Angie elolvastad az IDM 11.fejezetét?Uh....én éppen az imént.Ha nem akkor készülj.Usi azt irta a szivére tette a kezét hát én meg a szám elé kaptam...majd meglátod miért nem lövöm le a poént,hogy igy mondjam. Bár Usi nincs de úgy látom a másik iró kisasszony itt tartózkodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok...nagyon-nagyon tetszik.Várom hogyan folytatjátok. hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon örülök, h tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csigázódj csak! most mennem kell!! sziasztok! |
|
|
|
2010.01. 22. - 12:51:50
Létrehozva:
|
|
|
oké csigázódom...pá Capri a későbbi viszlát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Helyes menj csak az orvoshoz. |
|
|
|
2010.01. 22. - 13:04:07
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Üdv. mindenkinek! Szia ValicsW! Puszi |
|
|
|
2010.01. 22. - 13:05:52
Létrehozva:
|
|
|
Vica, még nem olvastam a 11-es részt, de akkor nem is itt fogom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd otthon, este.
Capri, jobbulást! Szia Marishka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 13:08:21
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Sziasztok csajok! Üdv. mindenkinek! Szia ValicsW! Puszi Sziasztok Fekete Sereg! Már nagyon sokat hallottam rólatok Edókától és néhányotokkal már találkoztam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval csatlakoznék a sereghez ha nem gond, és az ALAN tábort erősíteném, mint friss DM fan! Üdv Valics W |
|
|
|
2010.01. 22. - 13:10:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó nagyot kívánok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
huu micsoda kép ez Dave-ről basszus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy vagytok? Sziasztok Fekete Sereg! Már nagyon sokat hallottam rólatok Edókától és néhányotokkal már találkoztam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval csatlakoznék a sereghez ha nem gond, és az ALAN tábort erősíteném, mint friss DM fun! Üdv Valics W szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) üdv itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól fogsz szórakozni, az egyszer biztos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 13:17:01
Létrehozva:
|
|
|
Mi lett a kutyuddal?
|
|
|
|
2010.01. 22. - 13:35:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 22. - 13:40:43
Létrehozva:
|
|
|
háló!!!
Trixx baba, ment a dolgozat e-mailben! Angie, ha még egy koncertre elmész... én már egyáltalán nem is foglak szeretni! irigy vagyok, brühühühühü. én is akarok... de egyelőre örülök ha az ötezres hazaútra lesz cash... na mindegy. majd ha Dave rájön hogy én vagyok számára az Igazi, akkor úgyis minden koncerten ott leszek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nem jól indul a nap, minden olyan bonyolult. nem tudom hogy menjek haza, mikor, mert az egyetemen nem bírják kitalálni hogy mikor írják be a jegyeket meg egyáltalán, nem tudni a jegyeket, ááááááá, az idegeim. haza akarok menni de ki kellene találni h mikor, mert nincs rá pénzem hogy kétszer tegyem meg odavissza a nyh-bp távot. áááá |
|
|
|
![]() ![]() |