2400 Oldal V  « < 781 782 783 784 785 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 22. - 13:45:09
Létrehozva: #15641

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 22. - 13:40:43) *
háló!!!

Trixx baba, ment a dolgozat e-mailben!

Angie, ha még egy koncertre elmész... én már egyáltalán nem is foglak szeretni! irigy vagyok, brühühühühü. én is akarok... de egyelőre örülök ha az ötezres hazaútra lesz cash... na mindegy. majd ha Dave rájön hogy én vagyok számára az Igazi, akkor úgyis minden koncerten ott leszek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

nem jól indul a nap, minden olyan bonyolult. nem tudom hogy menjek haza, mikor, mert az egyetemen nem bírják kitalálni hogy mikor írják be a jegyeket meg egyáltalán, nem tudni a jegyeket, ááááááá, az idegeim. haza akarok menni de ki kellene találni h mikor, mert nincs rá pénzem hogy kétszer tegyem meg odavissza a nyh-bp távot. áááá

Drága Lolcsika!

Kérlek ne haragudj rám azért, mert lehet hogy megyek még1 koncertre... még nem is biztos. Az is lehet, hogy már nincs is jegy rá... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az mp3-akat megkaptam, nagyon nagyon köszönöm őket!! Imádlak azért (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd ha tényleg összejössz Dave-al, akkor már 20 back stage passra igényt fogunk tartani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szurkolok, hogy haza tudjál menni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ma megyek ha kapok jegyet a Zarándra....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 13:50:34
Létrehozva: #15642

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 22. - 13:40:43) *
háló!!!

Trixx baba, ment a dolgozat e-mailben!

Angie, ha még egy koncertre elmész... én már egyáltalán nem is foglak szeretni! irigy vagyok, brühühühühü. én is akarok... de egyelőre örülök ha az ötezres hazaútra lesz cash... na mindegy. majd ha Dave rájön hogy én vagyok számára az Igazi, akkor úgyis minden koncerten ott leszek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

nem jól indul a nap, minden olyan bonyolult. nem tudom hogy menjek haza, mikor, mert az egyetemen nem bírják kitalálni hogy mikor írják be a jegyeket meg egyáltalán, nem tudni a jegyeket, ááááááá, az idegeim. haza akarok menni de ki kellene találni h mikor, mert nincs rá pénzem hogy kétszer tegyem meg odavissza a nyh-bp távot. áááá

Minden rendben lesz, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyugi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 13:35:29) *
Szia Sori!

Valics, üdv köztünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szijamija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 22. - 14:00:55
Létrehozva: #15643

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.01. 22. - 13:08:21) *
Sziasztok Fekete Sereg!

Már nagyon sokat hallottam rólatok Edókától és néhányotokkal már találkoztam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval csatlakoznék a sereghez ha nem gond, és az ALAN tábort erősíteném, mint friss DM fan!

Üdv

Valics W

Drágám isten hozott az Alant imádók körében XD

Ja igen és előre mondom, Alan az én vőlegényem, de neked kölcsön adhatom néha ha jól viselkedsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 14:11:32
Létrehozva: #15644

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 13:45:09) *
Drága Lolcsika!

Kérlek ne haragudj rám azért, mert lehet hogy megyek még1 koncertre... még nem is biztos. Az is lehet, hogy már nincs is jegy rá... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az mp3-akat megkaptam, nagyon nagyon köszönöm őket!! Imádlak azért (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd ha tényleg összejössz Dave-al, akkor már 20 back stage passra igényt fogunk tartani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szurkolok, hogy haza tudjál menni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ma megyek ha kapok jegyet a Zarándra....

áá
tudod hogy nem tudnék rád haragudni...
csak szopat az élet egy picikét és ezt utálom. azért se lesz rossz kedvem, vonzástörvény!!!

jaaaaj, az I Cast A Lonesome Shadowt hallgatom a Counterfeit2-ről! ezt annyira szeretem, isteni jó feldolgozás! imádom ezt a katttogást-lüktetést.

na, megyek folytatom a jelentkezést marketing gyakornoknak... pfff, olyan bonyolult, kétértelműek az adatok, lövésem nincs sok helyen h mit is kérdez, ááááá... pedig jó kis program, fizetett gyakornoki lehetőség, ami olyan ritka mint a fehér holló.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 22. - 14:18:22
Létrehozva: #15645

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 22. - 14:11:32) *
áá
csak szopat az élet egy picikét és ezt utálom. azért se lesz rossz kedvem, vonzástörvény!!!

jaaaaj, az I Cast A Lonesome Shadowt hallgatom a Counterfeit2-ről! ezt annyira szeretem, isteni jó feldolgozás! imádom ezt a katttogást-lüktetést.

na, megyek folytatom a jelentkezést marketing gyakornoknak... pfff, olyan bonyolult, kétértelműek az adatok, lövésem nincs sok helyen h mit is kérdez, ááááá... pedig jó kis program, fizetett gyakornoki lehetőség, ami olyan ritka mint a fehér holló.

Én drukkolok hogy sikerüljön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.01. 22. - 14:21:15
Létrehozva: #15646

Slowblow
**

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 22. - 14:00:55) *
Drágám isten hozott az Alant imádók körében XD

Ja igen és előre mondom, Alan az én vőlegényem, de neked kölcsön adhatom néha ha jól viselkedsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode93!

Szerintem Alan elbír mindkettőnkkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ui:
A Barátnőim csak Mrs Wilder-nek hívnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 14:22:31
Létrehozva: #15647

devotee

sori.. nem tudják még mi baja, írta már, csak lehet nem olvastad.. Most antibiotikumot kap, ha nem hat, akkor biopszia, és meglátják.. remélik nem daganat.. ennyi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 14:24:49
Létrehozva: #15648

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 22. - 14:18:22) *
Én drukkolok hogy sikerüljön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ééédes vagy.
ne tudd meg mekkora szopás. örülj h neked még odébb van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 14:27:49
Létrehozva: #15649

devotee

Szasz Valics (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 14:28:40
Létrehozva: #15650

devotee

áá

Szorít szorít szorít

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 14:22:31) *
sori.. nem tudják még mi baja, írta már, csak lehet nem olvastad.. Most antibiotikumot kap, ha nem hat, akkor biopszia, és meglátják.. remélik nem daganat.. ennyi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) akkor most mindenki gondolja az , hogy csak mandulagyulladás és elmúlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hm? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 22. - 14:30:07
Létrehozva: #15651

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.01. 22. - 14:21:15) *
Szia Mode93!

Szerintem Alan elbír mindkettőnkkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ui:
A Barátnőim csak Mrs Wilder-nek hívnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy bír, mert ki fogjuk készíteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Régen engem is így hívtak az ismerősök, csak azóta Dave lánya is lettem, aztán. Miss Gaahan vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de előfordul még a Mrs Wilder is csak ritkán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na aztán tessék nekem megmutatni azt az inget, mert Edó azt ígérte, hogy láthatom aztán nem is, mert csak egy picike kis fénykép volt róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 22. - 14:30:22
Létrehozva: #15652

devotee

áá

Akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szorítok neked!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 22. - 14:30:41
Létrehozva: #15653

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 22. - 14:24:49) *
ééédes vagy.
ne tudd meg mekkora szopás. örülj h neked még odébb van.

Azt a kort még meg is kell érni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt szoktam mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 14:31:23
Létrehozva: #15654

devotee

Mandula gxuszi tuti nem, mert nem piros se a mandula, se a torok
De én arra gondoltam, hogy lehet fel van fázva
mert földszintre költözött velem, és mostanában sokat csöpög a pöcse is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na.. ezt nem l ehet máshogy mondani.. szóval a felfázás is járhat nyirokcsomó mnegnagyobbodással.. úgyhogy azt gondolom, ez a baja.. erre pedig jó lesz az antibiotikum... majd szerdán kiderül, akkor viszem vissza.. addig küldeni a pozitívat a kis vödör fejűmnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 22. - 14:32:22
Létrehozva: #15655

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 14:22:31) *

Szia Edó!

Reménykedem benne hogy csak megfázott a Shadow, de különben is még több oka is lehet a nyirokcsomó duzzanatnak .Ma hogy érzi magát?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 15:05:13
Létrehozva: #15656

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.01. 22. - 13:08:21) *
Sziasztok Fekete Sereg!

Már nagyon sokat hallottam rólatok Edókától és néhányotokkal már találkoztam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval csatlakoznék a sereghez ha nem gond, és az ALAN tábort erősíteném, mint friss DM fan!

Üdv

Valics W

Szia Valics W.

Nyugodtan csatlakozz a Sereghez.Üdv a DM hozott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már mi is sokat hallottunk rólad Edóka jóvoltából.

Lola nekem is elküldenéd a dolgozatodat ha szépen megkérlek?El szeretném olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aranyine.eva@citromail.hu
Egyébként szurk az állás miatt.

Marishka neked is üdv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi még nem tudtunk szót váltani mert te nem voltál akkor fent amikor én és forditva.

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 13:45:09) *
Drága Lolcsika!

Angie elárulod mi az a back stage pass? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szeretem mikor angol szavakat használtok olyankor világ leghülyébb emberének érzem magam mert még egy idegen nyelven sem beszélek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (ez nem szemrehányás csak megjegyeztem)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 22. - 15:11:41
Létrehozva: #15657

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 22. - 15:05:13) *
Szia Valics W.

Nyugodtan csatlakozz a Sereghez.Üdv a DM hozott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már mi is sokat hallottunk rólad Edóka jóvoltából.

Lola nekem is elküldenéd a dolgozatodat ha szépen megkérlek?El szeretném olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Marishka neked is üdv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi még nem tudtunk szót váltani mert te nem voltál akkor fent amikor én és forditva.

Angie elárulod mi az a back stage pass? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szeretem mikor angol szavakat használtok olyankor világ leghülyébb emberének érzem magam mert még egy idegen nyelven sem beszélek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (ez nem szemrehányás csak megjegyeztem)

Vica, az egy olyan kártya, amivel be lehet lépni a színfalak mögé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis szabad bejárásod van oda, ami másnak szigorúan tiltott terület. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szelence kulcsa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 15:16:31
Létrehozva: #15658

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 15:11:41) *
Vica, az egy olyan kártya, amivel be lehet lépni a színfalak mögé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis szabad bejárásod van oda, ami másnak szigorúan tiltott terület. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szelence kulcsa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi Angie.Értem...hogy te miket tudsz.

ja ami meg az IDM 11-et illeti nyugodtan elolvashatod az irodában...nem fog kigyulladni a szék alattad.Most nincs benne olyan...de van benne más (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) egy kis dráma legalább is nekem az volt...jaj remélem nem árultam el sokat
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 15:22:19
Létrehozva: #15659

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 22. - 15:05:13) *

Angie elárulod mi az a backstage pass? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Szeretem mikor angol szavakat használtok olyankor világ leghülyébb emberének érzem magam mert még egy idegen nyelven sem beszélek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (ez nem szemrehányás csak megjegyeztem)

persze, bogyókám, máris küldöm. szívesen. de aztán véleményt kapjak ám!

hanem ha valami ilyesmi van, hogy nem érted, mit makog a másik, van egy tuti tippem, és is ezt szoktam csinálni. mert így számítógép előtt ez könnyű: google és szótároldalak az én barátaim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) titokban utánanézek, nem szólok róla, aztán úgy teszek, mintha alapból tudnám, miről van szó (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod, mint anno a suliban órán, amikor rádnéz a tanár, bólogatsz, mint aki nagyon tud - közben meg lövésed nincs mit beszél. óóóó, hányszor voltam így, csak okosnak tettettem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csináld azt, hogy ne buktasd le magad, hanem menj fel mondjuk a szotar.sztaki.hu-ra, és ott bepötyögöd, és jól megmutatja neked a választ. és akkor titokban meg is tudod, mit beszélünk, meg tanulsz egy új dolgot és sikerélményed lesz. nem vagy hülye, dehogy, te kis sügér. édesaranyos vagy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 15:28:56
Létrehozva: #15660

devotee

Oké Lola persze,hogy mondok véleményt.Köszi,hogy elküldöd.
Meg azt is,hogy azt mondod édesaranyos vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Rendben akkor tehát ne kérdezzek hanem nézegessem a szótárat.Jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja és,hogy ne buktassam le magam.Már megtettem...úgy is tudjátok már,hogy nem vagyok valami nagy ész sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 781 782 783 784 785 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
22 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (22 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: