2400 Oldal V  « < 782 783 784 785 786 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 22. - 15:31:46
Létrehozva: #15661

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 22. - 15:16:31) *
Köszi Angie.Értem...hogy te miket tudsz.

ja ami meg az IDM 11-et illeti nyugodtan elolvashatod az irodában...nem fog kigyulladni a szék alattad.Most nincs benne olyan...de van benne más (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) egy kis dráma legalább is nekem az volt...jaj remélem nem árultam el sokat

Mindenem odaadnám egy ilyen belépőért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 15:33:50
Létrehozva: #15662

devotee

Angie hát nagy mázlista akinek olyan belépője van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 15:33:53
Létrehozva: #15663

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 22. - 15:28:56) *
Oké Lola persze,hogy mondok véleményt.Köszi,hogy elküldöd.
Meg azt is,hogy azt mondod édesaranyos vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Rendben akkor tehát ne kérdezzek hanem nézegessem a szótárat.Jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

elküldtem
meg még valamit, meglepi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
kérdezhetsz is, szívesen válaszolunk. csak ezzel a másik módszerrel magadnak is örömet szerzel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 22. - 15:35:57
Létrehozva: #15664

devotee

Hú, gyerekek ma hogy besültem. Jár ide egy ilyen belassult beszédű pacák, én meg éppen a házi becenevén szólítottam, közben meg véletlen mögöttem állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vazzeg, laposkúszásban kimásztam a konyhába és a napi mosatlan mennyiséget gyorsan eltüntettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 22. - 15:37:20
Létrehozva: #15665

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 15:35:57) *
Hú, gyerekek ma hogy besültem. Jár ide egy ilyen belassult beszédű pacák, én meg éppen a házi becenevén szólítottam, közben meg véletlen mögöttem állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vazzeg, laposkúszásban kimásztam a konyhába és a napi mosatlan mennyiséget gyorsan eltüntettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 15:41:40
Létrehozva: #15666

devotee

Angie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola köszi.Nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 22. - 15:43:17
Létrehozva: #15667

devotee

na sziasztok drágáim!
hazaértem (és csak a diákomat meg az esetleges tanulnivalómat hagytam Szegeden! - ÉLJEN! - mekkora egy farok tudok lenni néha én is!)
Apám meg kérdezgeti, hogy "hol jár az eszed, már megint?" - hát cirka 12 nappal korábban, Budapesten, egy csészealj alakú épületben. Nektek rémlik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

vica: örülök, hogy tecc az új fejezet is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: drukk az orvosnál!

Edó: drukk, hogy Shadow rendbejöjjön!

Valics: A MODE HOZOTT NÁLUNK! :DDDD Nekem biza nagyon tetszett az Alanes inged!!4 (még a Retropolis mosdójában mutattad, emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

(Aú, becsíptem az ujjam!)

Öööö... kimaradt vmi?

Ja igen: ANGIE A MÁKOS MINDENEDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDD (te aztán tudsz kapcsolatokat kiépíteni! XDDDDDD)

Ja, Lola: marha jó a mail amit küldtél a kis gifekkel! XDDD hangosan visítottam! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 15:44:57
Létrehozva: #15668

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 15:35:57) *

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ez durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én az egyik főnökkel szoktam így lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy időben jóba voltun, aztán már nem, és azóta csak csubakka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de ehhez látni kéne, tényleg totál olyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és amikor mondom, hogy csubi így csubi úgy.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néha hallja, de nem tudja hogy róla van szó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 22. - 15:50:05
Létrehozva: #15669

devotee

Fúúú, gyerekek, nagyon égő volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De kösz, hogy így kinevettetek, rendesek vagytok, ikszdé... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, hát remélem sikerül kimennem, és igen, tudok kapcsolatokat építeni, de ma a beszólásommal inkább romboltam, mint építettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (sori @ 2010.01. 22. - 15:44:57) *
ez durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én az egyik főnökkel szoktam így lenni egy időben jóba voltun, aztán már nem, és azóta csak csubakka.
de ehhez látni kéne, tényleg totál olyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és amikor mondom, hogy csubi így csubi úgy.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néha hallja, de nem tudja hogy róla van szó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez még jobb, én csak "belassult beszédű..."-nek neveztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 22. - 15:57:12
Létrehozva: #15670

devotee

Na, én lépek a vonathoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 16:02:57
Létrehozva: #15671

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 22. - 15:57:12) *
Na, én lépek a vonathoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pápá

Jó utat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 22. - 16:36:59
Létrehozva: #15672

devotee

http://koncertblog.com/2010/01/10/az-elso-...e-mode-koncert/

Mellékelt állomány:  1986_00_00___popcorn__depechemode.extra.hu__.jpg ( 333.53K ) Letöltések száma: 8

Vajon mikor lesznek jók a videók odakinn? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Milyen buliba mentek hatodikán?

Üdv és puszi mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 16:44:08
Létrehozva: #15673

devotee

Angie pá.

Lola a dolgozatod csillagos ötös.Szuper okos vagy.Én ha egymillió évig élnék se tudnék ilyet összehozni.Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A meglepiden amit küldtél szétröhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi a 11.fejezet kiri.
elénekelhetnéd"hogy jár az eszem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kis szétszórt csaj
Csészealj alakú épület?Fogalmam sincs...nem jártam még ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...jajjj de még is
Nem ott lépett fel január 11.-én valami kis alig ismert angol banda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is nevük?Depresszió?(ezt Capri HG-jében olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )...Gondolkodnom kell?
Á meg van Depeche Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 22. - 16:36:59) *

Mellékelt állomány:  1986_00_00___popcorn__depechemode.extra.hu__.jpg ( 333.53K ) Letöltések száma: 8

szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 16:46:10
Létrehozva: #15674

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 22. - 16:36:59) *

DM buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Nyugatinál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gyere te is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 16:56:11
Létrehozva: #15675

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 22. - 16:46:10) *

Ja és elolastam a cikket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 16:57:03
Létrehozva: #15676

devotee

Szasz Niki drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Retropolis-ba megyünk.. oda, ahol az after volt... gyüssz te is ?
Gyere.. mert jönnöd kell !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 22. - 17:03:10
Létrehozva: #15677

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 16:57:03) *

"Gyere mert jönnöd kell? " érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 22. - 17:07:11
Létrehozva: #15678

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 22. - 16:57:03) *

Edóka meggyőző érveid vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 22. - 17:13:33
Létrehozva: #15679

devotee

Angie: hehe, megesik az ilyen ciki helyzet mint ma veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (velem is történt már 1x-2x tanárokkal XD)

De igazak Edó érvei XD vagyis csak egy érve - aminél több nem is kell XD

vica: hát énekelhetném, bár nekem egy Placebo feldolgozás jutott eszembe "Where is my mind?" (Hol jár az eszem?) címmel. XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 22. - 17:16:09
Létrehozva: #15680

devotee

Ne szíjjátok a vérem.. ez felfokozott érzelmi állapotban történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... hö.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 22. - 17:13:33) *
Angie: hehe, megesik az ilyen ciki helyzet mint ma veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (velem is történt már 1x-2x tanárokkal XD)

De igazak Edó érvei XD vagyis csak egy érve - aminél több nem is kell XD

vica: hát énekelhetném, bár nekem egy Placebo feldolgozás jutott eszembe "Where is my mind?" (Hol jár az eszem?) címmel. XDDD

Where is my mind... jóóóóó... nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 782 783 784 785 786 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
14 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (14 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: