![]() ![]() |
2010.01. 22. - 15:31:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi Angie.Értem...hogy te miket tudsz. ja ami meg az IDM 11-et illeti nyugodtan elolvashatod az irodában...nem fog kigyulladni a szék alattad.Most nincs benne olyan...de van benne más (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) egy kis dráma legalább is nekem az volt...jaj remélem nem árultam el sokat Mindenem odaadnám egy ilyen belépőért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:33:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie hát nagy mázlista akinek olyan belépője van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 15:33:53
Létrehozva:
|
|
|
Oké Lola persze,hogy mondok véleményt.Köszi,hogy elküldöd. Meg azt is,hogy azt mondod édesaranyos vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rendben akkor tehát ne kérdezzek hanem nézegessem a szótárat.Jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elküldtem meg még valamit, meglepi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) kérdezhetsz is, szívesen válaszolunk. csak ezzel a másik módszerrel magadnak is örömet szerzel. |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Hú, gyerekek ma hogy besültem. Jár ide egy ilyen belassult beszédű pacák, én meg éppen a házi becenevén szólítottam, közben meg véletlen mögöttem állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vazzeg, laposkúszásban kimásztam a konyhába és a napi mosatlan mennyiséget gyorsan eltüntettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 15:37:20
Létrehozva:
|
|
|
Hú, gyerekek ma hogy besültem. Jár ide egy ilyen belassult beszédű pacák, én meg éppen a házi becenevén szólítottam, közben meg véletlen mögöttem állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vazzeg, laposkúszásban kimásztam a konyhába és a napi mosatlan mennyiséget gyorsan eltüntettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:41:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola köszi.Nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:43:17
Létrehozva:
|
|
|
na sziasztok drágáim!
hazaértem (és csak a diákomat meg az esetleges tanulnivalómat hagytam Szegeden! - ÉLJEN! - mekkora egy farok tudok lenni néha én is!) Apám meg kérdezgeti, hogy "hol jár az eszed, már megint?" - hát cirka 12 nappal korábban, Budapesten, egy csészealj alakú épületben. Nektek rémlik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: örülök, hogy tecc az új fejezet is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: drukk az orvosnál! Edó: drukk, hogy Shadow rendbejöjjön! Valics: A MODE HOZOTT NÁLUNK! :DDDD Nekem biza nagyon tetszett az Alanes inged!!4 (még a Retropolis mosdójában mutattad, emlékszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (Aú, becsíptem az ujjam!) Öööö... kimaradt vmi? Ja igen: ANGIE A MÁKOS MINDENEDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDD (te aztán tudsz kapcsolatokat kiépíteni! XDDDDDD) Ja, Lola: marha jó a mail amit küldtél a kis gifekkel! XDDD hangosan visítottam! XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:44:57
Létrehozva:
|
|
|
Hú, gyerekek ma hogy besültem. Jár ide egy ilyen belassult beszédű pacák, én meg éppen a házi becenevén szólítottam, közben meg véletlen mögöttem állt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vazzeg, laposkúszásban kimásztam a konyhába és a napi mosatlan mennyiséget gyorsan eltüntettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ez durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én az egyik főnökkel szoktam így lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy időben jóba voltun, aztán már nem, és azóta csak csubakka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ehhez látni kéne, tényleg totál olyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és amikor mondom, hogy csubi így csubi úgy.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néha hallja, de nem tudja hogy róla van szó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:50:05
Létrehozva:
|
|
|
Fúúú, gyerekek, nagyon égő volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De kösz, hogy így kinevettetek, rendesek vagytok, ikszdé... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, hát remélem sikerül kimennem, és igen, tudok kapcsolatokat építeni, de ma a beszólásommal inkább romboltam, mint építettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ez durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én az egyik főnökkel szoktam így lenni egy időben jóba voltun, aztán már nem, és azóta csak csubakka. de ehhez látni kéne, tényleg totál olyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és amikor mondom, hogy csubi így csubi úgy.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) néha hallja, de nem tudja hogy róla van szó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez még jobb, én csak "belassult beszédű..."-nek neveztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 15:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Na, én lépek a vonathoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pápá |
|
|
|
2010.01. 22. - 16:02:57
Létrehozva:
|
|
|
Na, én lépek a vonathoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá Jó utat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 16:36:59
Létrehozva:
|
|
|
http://koncertblog.com/2010/01/10/az-elso-...e-mode-koncert/
1986_00_00___popcorn__depechemode.extra.hu__.jpg ( 333.53K )
Letöltések száma: 8(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vajon mikor lesznek jók a videók odakinn? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen buliba mentek hatodikán? Üdv és puszi mindenkinek! |
|
|
|
2010.01. 22. - 16:44:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie pá.
Lola a dolgozatod csillagos ötös.Szuper okos vagy.Én ha egymillió évig élnék se tudnék ilyet összehozni.Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A meglepiden amit küldtél szétröhögtem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi a 11.fejezet kiri. elénekelhetnéd"hogy jár az eszem" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kis szétszórt csaj Csészealj alakú épület?Fogalmam sincs...nem jártam még ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...jajjj de még is Nem ott lépett fel január 11.-én valami kis alig ismert angol banda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is nevük?Depresszió?(ezt Capri HG-jében olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )...Gondolkodnom kell? Á meg van Depeche Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://koncertblog.com/2010/01/10/az-elso-...e-mode-koncert/
Letöltések száma: 8(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vajon mikor lesznek jók a videók odakinn? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen buliba mentek hatodikán? Üdv és puszi mindenkinek! szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 16:46:10
Létrehozva:
|
|
|
http://koncertblog.com/2010/01/10/az-elso-...e-mode-koncert/
Letöltések száma: 8(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vajon mikor lesznek jók a videók odakinn? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen buliba mentek hatodikán? Üdv és puszi mindenkinek! DM buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Nyugatinál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyere te is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 16:56:11
Létrehozva:
|
|
|
DM buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a Nyugatinál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyere te is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és elolastam a cikket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 16:57:03
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Niki drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Retropolis-ba megyünk.. oda, ahol az after volt... gyüssz te is ? Gyere.. mert jönnöd kell !!! |
|
|
|
2010.01. 22. - 17:03:10
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Niki drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Retropolis-ba megyünk.. oda, ahol az after volt... gyüssz te is ? Gyere.. mert jönnöd kell !!! "Gyere mert jönnöd kell? " érdekes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 17:07:11
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Niki drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Retropolis-ba megyünk.. oda, ahol az after volt... gyüssz te is ? Gyere.. mert jönnöd kell !!! Edóka meggyőző érveid vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 17:13:33
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, megesik az ilyen ciki helyzet mint ma veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (velem is történt már 1x-2x tanárokkal XD)
De igazak Edó érvei XD vagyis csak egy érve - aminél több nem is kell XD vica: hát énekelhetném, bár nekem egy Placebo feldolgozás jutott eszembe "Where is my mind?" (Hol jár az eszem?) címmel. XDDD |
|
|
|
2010.01. 22. - 17:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Ne szíjjátok a vérem.. ez felfokozott érzelmi állapotban történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... hö.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie: hehe, megesik az ilyen ciki helyzet mint ma veled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (velem is történt már 1x-2x tanárokkal XD) De igazak Edó érvei XD vagyis csak egy érve - aminél több nem is kell XD vica: hát énekelhetném, bár nekem egy Placebo feldolgozás jutott eszembe "Where is my mind?" (Hol jár az eszem?) címmel. XDDD Where is my mind... jóóóóó... nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |