![]() ![]() |
2010.01. 22. - 18:08:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajj Vica elpirulok már komolyan mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyik b.nőm is nyaggat, hogy már alig várja az esküvőt meg ilyenek. Ő várja? Akkor mit mondjak én (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most miért pirulsz?Igy lesz nem?Főzőcskézel rá meg szeretgeted.Majd ráncba szeded mint anno Jen Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Marishka:nem baj ha Marcsinak hivlak?Oké majd dumcsizunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:08:32
Létrehozva:
|
|
|
sori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csubakka meg csubi XD
|
|
|
|
2010.01. 22. - 18:09:24
Létrehozva:
|
|
|
It dosen't matter link (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=31835985 Jó olvasást sori! |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így lesz, persze, de akkor is elpirulok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 18:10:44
Létrehozva:
|
|
|
És potyáztál Angie? Marcsi... a te főnöködnek is szőrös a háta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 18:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://koncertblog.com/2010/01/10/az-elso-...e-mode-koncert/ [attachment=905:1986_00_...tra.hu__.jpg] (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vajon mikor lesznek jók a videók odakinn? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Milyen buliba mentek hatodikán? Üdv és puszi mindenkinek! Szia Niki! Köszi a linket jó volt egy kicsit visszalépni az időben. |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:22:39
Létrehozva:
|
|
|
Most miért pirulsz?Igy lesz nem?Főzőcskézel rá meg szeretgeted.Majd ráncba szeded mint anno Jen Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Marishka:nem baj ha Marcsinak hivlak?Oké majd dumcsizunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki Marcsinak hív ,nyugodtan használd te is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:22:53
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így lesz, persze, de akkor is elpirulok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis pirulós (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie hogy nem kaptál jegyet a vonatra? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:24:13
Létrehozva:
|
|
|
sori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csubakka meg csubi XD az is szokott lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) It dosen't matter link (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=31835985 Jó olvasást sori! tenkju, el is tettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg majd otthon is bekönyvjelzőzöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ejj de mennék már haza..... |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:25:48
Létrehozva:
|
|
|
És potyáztál Angie? Marcsi... a te főnöködnek is szőrös a háta ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem csak olyan a járása...hihihihi pontosítok :még nem láttam a hátát.... Hogy van Sadike? |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:29:29
Létrehozva:
|
|
|
kis pirulós (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie hogy nem kaptál jegyet a vonatra? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hááát ha Alanről van szó, akkor gondolhatod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Nem csak olyan a járása...hihihihi pontosítok :még nem láttam a hátát.... Hogy van Sadike? Szerintem jól.. papánál van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este jöttök Valiccsal.. nem? majd meglátod hogy van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kézeljétek.. a felettem lévő nő átment apánmékhoz, hogy nálam mennyi buli van, és hogy neki ebből elege van, és hogy meg fogja szüntettetni a vállalkozásom.. nagyon begerjedtem. CSak azér tnem mentem fel a nőhöz, mert apa könyörgött, hogy nem menjek.. de ami késik, nem múlik. Olyat beverik neki, hogy a másikat a fal adja.. ez azért nem vicc, hanem a megélhetésem.. és nincs is nálam buli.. |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki Marcsinak hív ,nyugodtan használd te is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:32:32
Létrehozva:
|
|
|
Na én majd csak otthonról leszek, elkezdtem olvasni, baromi jóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 22. - 18:34:51
Létrehozva:
|
|
|
tenkju, el is tettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg majd otthon is bekönyvjelzőzöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ejj de mennék már haza..... Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen most olvastam el a 11. fejezetet és nagyon tetszett. Jajj csajok, mi lesz ebből a sztoriból... olyan szép és megható és.... jajj, szomi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica, nem volt jegy! Ez a vonat hiába nemzetközi csak 3 kocsiból áll, 2 db másodosztályúból és egy első osztályúból. Tele lett, amire kiértem a Keletibe, pedig még karácsony előtti héten is kaptam rá jegyet, nem értem, de a mávot sem, akkor miért nem tesznek hozzá még kocsit ha ilyen nagy a kihasználtsága? Ráadásul Temesvárig megy, simán állhatna több kocsiból. |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:50:40
Létrehozva:
|
|
|
óóó hogy a mosogató tablettámat....somat...elegem van ebből a rohadt köcsög pannonos netből (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) utálom mint sz@rt
|
|
|
|
2010.01. 22. - 18:52:15
Létrehozva:
|
|
|
óóó hogy a mosogató tablettámat....somat...elegem van ebből a rohadt köcsög pannonos netből (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) utálom mint sz@rt Mi bajod van vele? Nekem tök jól működik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:56:05
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágájáim.....
Még1szer üdv Marcsinak......na és üdv Wallics-nak is. Na akkor ezt skubizzátok......Fletch először Martinnak kedveskedik,aztán Alant is megszeretgeti.....Mode!!!!Te ne nézzd meg:-)))) http://www.videoplayer.hu/videos/play/39275 |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:58:43
Létrehozva:
|
|
|
Mi bajod van vele? Nekem tök jól működik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nekem nem...undoritó lassú fos na mindegy ugye milyen jó az IDM 11 Angie?Nekem nagyon bejött. Edóka mi baja veled a feletted lakó nőnek? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szia tatu. |
|
|
|
2010.01. 22. - 18:59:05
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágájáim..... Még1szer üdv Marcsinak......na és üdv Wallics-nak is. Na akkor ezt skubizzátok......Fletch először Martinnak kedveskedik,aztán Alant is megszeretgeti.....Mode!!!!Te ne nézzd meg:-)))) http://www.videoplayer.hu/videos/play/39275 Szia tatu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezt a videót láttam még régebben párszor, de azóta se értem, miért csinálják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én is meg akarom szeretgetni Alant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |