![]() ![]() |
2010.01. 22. - 19:04:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nekem nem...undoritó lassú fos na mindegy ugye milyen jó az IDM 11 Angie?Nekem nagyon bejött. Edóka mi baja veled a feletted lakó nőnek? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szia tatu. Hát nem értem, nekem 7,2 mb/s az nem rossz szerintem. Jajj, a 11. fejezet nagyon-nagyon jó volt!!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Úgy megszeretgettem volna mindkét pasit... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szia Tatuka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban vagy már? Meggyógyultál? |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:06:11
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem jól.. papánál van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este jöttök Valiccsal.. nem? majd meglátod hogy van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kézeljétek.. a felettem lévő nő átment apánmékhoz, hogy nálam mennyi buli van, és hogy neki ebből elege van, és hogy meg fogja szüntettetni a vállalkozásom.. nagyon begerjedtem. CSak azér tnem mentem fel a nőhöz, mert apa könyörgött, hogy nem menjek.. de ami késik, nem múlik. Olyat beverik neki, hogy a másikat a fal adja.. ez azért nem vicc, hanem a megélhetésem.. és nincs is nálam buli.. Megyünk hozzád a VW.-vel.Mekkora köcsög....tudod mi a baja? az hogy mindig jó a kedvümk..nem zenét hall hanem nevetést .Ez nála buli? |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:06:13
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát nem értem, nekem 7,2 mb/s az nem rossz szerintem. Jajj, a 11. fejezet nagyon-nagyon jó volt!!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Úgy megszeretgettem volna mindkét pasit... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szia Tatuka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobban vagy már? Meggyógyultál? Cupp...köcce meg...bár folyik az orrom mint állat |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:10:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie ez a pannonos netünk mindig is egy fostalicska volt.
Hát én most kivételesen Jent sajnáltam(talán mert én is férjes asszony vagyok).Beleképzeltem magam a helyébe és hát elég nehéz döntés előtt áll. tatu örülök,hogy jobban vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:15:16
Létrehozva:
|
|
|
csókoloooom!
mizu itt? én sütöttem pizzát, ezúttal nem égett szénné, és criminal minds nézek, ahhhh, annyira imádom ezt a sorozatot, neme találták ki!!! Edó, basszus rúgd le a szomszédot. nehogymár basszus az üzletedbe belekavarjon. ilyenkor kell hívni a szélesvállú, erősen pigmentált haverokat, aztán elbeszélgetnek a nénivel. ha zajosak vagytok, menjen le, szóljon. de ne az üzleteddel cécózzon. nem csodálnám ha megborogatnád. Vicus, ne legyél má' lökött, hát dehogynem tudnál írni. 3 évet lehúznál ugyanott ahol én, aztán kisujjból kiráznád. életút kérdése az egész. na, erről eszembe is jutott valami. te varrónő vagy, ugye? lenne egy kérdésem. sori, nagyon jók a csajok fanfictionjei, tegnap óta én vagyok a tesztolvasó, bibí! na azért az érdekel, hogy mit szólsz a slash részekhez... majd írd meg. hehe, én nem sajnálom Jent. sőőőt, tapsikoltam, hogy kínlódik. nem kell mondani, tudom hogy égetnavló gonosz perszóna vagyok. hanem voltak olyan szép részek benne, szépirodalmi értékkel, meg is dicsértem érte a csajszikat |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:15:32
Létrehozva:
|
|
|
Megyünk hozzád a VW.-vel.Mekkora köcsög....tudod mi a baja? az hogy mindig jó a kedvümk..nem zenét hall hanem nevetést .Ez nála buli? Marcsi én is pont ezt gondoltam a csajról...mekkora köcsög (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:19:21
Létrehozva:
|
|
|
Hali Drágájáim..... Még1szer üdv Marcsinak......na és üdv Wallics-nak is. Na akkor ezt skubizzátok......Fletch először Martinnak kedveskedik,aztán Alant is megszeretgeti.....Mode!!!!Te ne nézzd meg:-)))) http://www.videoplayer.hu/videos/play/39275 Ejj.. de szeretem ezt a vidit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha ezt látná cApri.. bár tuti láttam már.. és még nincs semmi benne? hehehehhee Szerintem úgy be vannak állva, mint a szög.. nézzétek meg Alan szemét... ejj. mi lehetett ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fiú-lány.. tok mindegy.. csak az élvezetnek éltek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:19:28
Létrehozva:
|
|
|
csókoloooom! mizu itt? én sütöttem pizzát, ezúttal nem égett szénné, és criminal minds nézek, ahhhh, annyira imádom ezt a sorozatot, neme találták ki!!! Edó, basszus rúgd le a szomszédot. nehogymár basszus az üzletedbe belekavarjon. ilyenkor kell hívni a szélesvállú, erősen pigmentált haverokat, aztán elbeszélgetnek a nénivel. ha zajosak vagytok, menjen le, szóljon. de ne az üzleteddel cécózzon. nem csodálnám ha megborogatnád. Vicus, ne legyél má' lökött, hát dehogynem tudnál írni. 3 évet lehúznál ugyanott ahol én, aztán kisujjból kiráznád. életút kérdése az egész. na, erről eszembe is jutott valami. te varrónő vagy, ugye? lenne egy kérdésem. sori, nagyon jók a csajok fanfictionjei, tegnap óta én vagyok a tesztolvasó, bibí! na azért az érdekel, hogy mit szólsz a slash részekhez... majd írd meg. hehe, én nem sajnálom Jent. sőőőt, tapsikoltam, hogy kínlódik. nem kell mondani, tudom hogy égetnavló gonosz perszóna vagyok. hanem voltak olyan szép részek benne, szépirodalmi értékkel, meg is dicsértem érte a csajszikat kérdezz csak.Bár az eredeti szakmám cipőfelsőrész készitő. szóval te vagy a tesztolvasó?Ezt hogy érted el? Én igenis sajnáltam Jent. Hát Lola attól tartok én sosem tudnék olyat irni amire azt mondanád,hogy szépirodalmi értékkel bir. |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:21:38
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi én is pont ezt gondoltam a csajról...mekkora köcsög (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Képzeld Vicus.. nem csaj ez, hanem némber... és most mehetek apámékhoz raportra.. aaaaj... de mérges vagyok.. Tudjátok mi a baja? egy ba...atlan vénasszony. Mindenre irigy.. ostoba mint a fene... csak azt látja, hogy üzlet, meg fiatal lány egyedül él, meg új autó.. arra nem is gondol hogy én tele vagyok hitellel.. meg hogy mennyit dolgozom, észre sem veszi.. nameg, hog jól érzem magam.. hogy sok a barátom, akik szretnek átjönni.. na ez böki a csőrét. IRIGY!!!! |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:27:05
Létrehozva:
|
|
|
Edóka akkor az egy vén szipirtyó...bah (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) úgy gondolkodik ha az ő élete szar legyen a másé is az.Tipikus magyar mentalitás megdöglött a lovam dögöljön meg a másiké is elvet vall a nyanya.
|
|
|
|
2010.01. 22. - 19:32:17
Létrehozva:
|
|
|
Edó, Vica! Isten nem ver bottal!
Képzeljétek, mamámék szomszédja évek óta "zalkatja" őket, anyám amikor gyerek volt, és hallgatta a DM bakeliteket, áthallatszott a lakásukba, mert a fal mellett volt a hangszóró. És olyankor kinyomta a nő az áramot náluk. Anyám egyszer olyan ideges lett, hogy késsel rohant át a nőhöz, de keresztapám meg anyám egyik haverja lefogták. Azóta is a nyanya mamámat csesztette, mondogatta a magáét, meg nem is mert mamámra nézni, mentünk a lépcsőházba, meg beállt a sarokba a falnak XD Mennyit röhögtem rajta XD Na de az a lényeg, hogy múlt héten halt meg....szóval Isten tényleg nem ver bottal... |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Ejj.. de szeretem ezt a vidit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha ezt látná cApri.. bár tuti láttam már.. és még nincs semmi benne? hehehehhee Szerintem úgy be vannak állva, mint a szög.. nézzétek meg Alan szemét... ejj. mi lehetett ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fiú-lány.. tok mindegy.. csak az élvezetnek éltek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaanyu. ez a video... baaaaaazd. nagyon kész van... |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:39:11
Létrehozva:
|
|
|
Edó, Vica! Isten nem ver bottal! Képzeljétek, mamámék szomszédja évek óta "zalkatja" őket, anyám amikor gyerek volt, és hallgatta a DM bakeliteket, áthallatszott a lakásukba, mert a fal mellett volt a hangszóró. És olyankor kinyomta a nő az áramot náluk. Anyám egyszer olyan ideges lett, hogy késsel rohant át a nőhöz, de keresztapám meg anyám egyik haverja lefogták. Azóta is a nyanya mamámat csesztette, mondogatta a magáét, meg nem is mert mamámra nézni, mentünk a lépcsőházba, meg beállt a sarokba a falnak XD Mennyit röhögtem rajta XD Na de az a lényeg, hogy múlt héten halt meg....szóval Isten tényleg nem ver bottal... na igen most már többet nem pampog a néni a mamádnak az én szomszédasszonyommal csak annyi a gond,hogy elég kiváncsi úgy is mondhatnám,hogy szeret szimatolni mint egy kopó kutya,szeret pletykálkodni és azzal foglalkozik,hogy nálunk egyszerre megy a tv meg a számitógép.Valamelyik nap hallotta a Géza amikor tette a megjegyzést ezzel kapcsolatban az unokájának. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:39:36
Létrehozva:
|
|
|
kérdezz csak.Bár az eredeti szakmám cipőfelsőrész készitő. szóval te vagy a tesztolvasó?Ezt hogy érted el? Én igenis sajnáltam Jent. a kérdés az annyi lenne, hogy van-e olyan tanfolyam, ahol normálisan, rendesen, tisztességesen, nem csak olyan balfasz módra megtanítanak szabni? persze varrni is, de a szabás a lényeg. szabásmintát csinálni. mert azt nagyon szeretném megtanulni. tesztolvasó... csak mert msn-en dumáltunk, amikor kész lett. így aztán én olvastam legis legelőször. meg amúgy is szoktunk az írásról dumálni msn-en. meg én sajna kritzálok meg beszólogatok... amit úgy tűnik, ez a két lökött asszony még élvez is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze hogy sajnáltad Jent, mert egy jólelkű nőszemély vagy. de én gonosz is vagyok, meg különben is nem tudom szeretni Jent. |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:40:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Most értem haza, hulla fáradt vagyok, lejártam a lábam. Lola, köszi a dogát, holnap elolvasom, és naggyon jó a másik mail is. Röhögtem mint állat. Ange holnap filmes téma nem felejtettem el. Most használhatatlan vagyok. Puszi mindenkinek, lefekszem, kapucínerrel álmdok! Jóccakát! |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:47:49
Létrehozva:
|
|
|
na igen most már többet nem pampog a néni a mamádnak az én szomszédasszonyommal csak annyi a gond,hogy elég kiváncsi úgy is mondhatnám,hogy szeret szimatolni mint egy kopó kutya,szeret pletykálkodni és azzal foglalkozik,hogy nálunk egyszerre megy a tv meg a számitógép.Valamelyik nap hallotta a Géza amikor tette a megjegyzést ezzel kapcsolatban az unokájának. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Jajj na azt is csak fejbe kéne ám lőni...nem mindegy, hogy nálatok mi megy egyszerre meg mi nem? A saját lakásotok, és tudtommal az ember azt csinál a saját lakásában a saját cuccaival amit akar..pff..mit szól már bele.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Istenverte némberek mással se tudnak foglalkozni...saját gondjuk nincs is..egyébként ez is az irigység..ő biztos nem teheti meg. A mi szomszédaink is böszmék, csak még fiatalok, már amennyire egy 28 éves ember annak mondható. Agyilag fiatal. |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:49:52
Létrehozva:
|
|
|
a kérdés az annyi lenne, hogy van-e olyan tanfolyam, ahol normálisan, rendesen, tisztességesen, nem csak olyan balfasz módra megtanítanak szabni? persze varrni is, de a szabás a lényeg. szabásmintát csinálni. mert azt nagyon szeretném megtanulni. tesztolvasó... csak mert msn-en dumáltunk, amikor kész lett. így aztán én olvastam legis legelőször. meg amúgy is szoktunk az írásról dumálni msn-en. meg én sajna kritzálok meg beszólogatok... amit úgy tűnik, ez a két lökött asszony még élvez is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze hogy sajnáltad Jent, mert egy jólelkű nőszemély vagy. de én gonosz is vagyok, meg különben is nem tudom szeretni Jent. biztos,hogy van olyan tanfolyam.Utána kéne nézni.Szabni nem tudok legalább is ruhát nem.Szabásmintát sem tudok csinálni.Mint mondottam volt én cipős szakmát tanultam. oké te vagy tesztolvasó de én vagyok a csajok első számú rajongója és csodálója (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..ezt már mondtam is Usi oldalán nekik még a nyáron Azért sajnáltam Jent mert a szituba a helyébe képzeltem magam.Én sem szeretem őt.Te egyáltalán nem vagy gonosz hanem egy ügyes, okos ,szép csaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én jó lelkű...ó...köszi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:55:22
Létrehozva:
|
|
|
Jajj na azt is csak fejbe kéne ám lőni...nem mindegy, hogy nálatok mi megy egyszerre meg mi nem? A saját lakásotok, és tudtommal az ember azt csinál a saját lakásában a saját cuccaival amit akar..pff..mit szól már bele.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Istenverte némberek mással se tudnak foglalkozni...saját gondjuk nincs is..egyébként ez is az irigység..ő biztos nem teheti meg. A mi szomszédaink is böszmék, csak még fiatalok, már amennyire egy 28 éves ember annak mondható. Agyilag fiatal. hehe Mode.....nem az a baja,hogy nem teheti meg mert jó nyugdijja van csak egyszerűen szeret mással foglalkozni. Olyan is volt,hogy lebaszott mert nem látott napokon keresztül és azt mondta jelentkezzek le nála mindennap...na ez milyen? meg még tudnék mesélni... |
|
|
|
2010.01. 22. - 19:57:00
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode.....nem az a baja,hogy nem teheti meg mert jó nyugdijja van csak egyszerűen szeret mással foglalkozni. Olyan is volt,hogy lebaszott mert nem látott napokon keresztül és azt mondta jelentkezzek le nála mindennap...na ez milyen? meg még tudnék mesélni... Jézusom...hülye nő.. Azt hiszi hogy a lánya vagy, vagy mi? XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:01:10
Létrehozva:
|
|
|
Edó, Vica! Isten nem ver bottal! Képzeljétek, mamámék szomszédja évek óta "zalkatja" őket, anyám amikor gyerek volt, és hallgatta a DM bakeliteket, áthallatszott a lakásukba, mert a fal mellett volt a hangszóró. És olyankor kinyomta a nő az áramot náluk. Anyám egyszer olyan ideges lett, hogy késsel rohant át a nőhöz, de keresztapám meg anyám egyik haverja lefogták. Azóta is a nyanya mamámat csesztette, mondogatta a magáét, meg nem is mert mamámra nézni, mentünk a lépcsőházba, meg beállt a sarokba a falnak XD Mennyit röhögtem rajta XD Na de az a lényeg, hogy múlt héten halt meg....szóval Isten tényleg nem ver bottal... Jó sztori. |
|
|
|
![]() ![]() |