![]() ![]() |
2010.01. 22. - 20:04:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jézusom...hülye nő.. Azt hiszi hogy a lánya vagy, vagy mi? XD Ő már csak ilyen. Máskor meg a szemembe mondta,hogy az én férjem semmit se csinál egész nap csak a számitógép előtt ül.Pedig tudja,hogy nyáron reggeltől estig dolgozik. Na jól van nem traktállak tovább.Vannak még sztorik. Ja Trixx jó éjszakát. |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Angyal Martin és Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...the_revelator_3 |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:13:03
Létrehozva:
|
|
|
Ő már csak ilyen. Máskor meg a szemembe mondta,hogy az én férjem semmit se csinál egész nap csak a számitógép előtt ül.Pedig tudja,hogy nyáron reggeltől estig dolgozik. Na jól van nem traktállak tovább.Vannak még sztorik. Ja Trixx jó éjszakát. Uh...én kiosztanám a helyetekbe rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Törődjön a saját dolgával...Gahan Géza meg azt csinál amit akar, elvégre Ő GAHAN Géza XD |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:16:20
Létrehozva:
|
|
|
Edó, hangfalakat póckold fel a mennyezetig, ahogy a barátnőm csinálta anno (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aztán adj neki kakaót!
|
|
|
|
2010.01. 22. - 20:21:29
Létrehozva:
|
|
|
Vica, az öregek a képzelgéseikkel meg a teória gyártásaikkal ki tudnak készíteni! Olyan összeesküvés elméleteket gyártanak, hogy asszem még az X-aktákat is kenterbe tudnák verni.
|
|
|
|
2010.01. 22. - 20:25:46
Létrehozva:
|
|
|
X-akták a kedvenc sorozatom Angie XD
|
|
|
|
2010.01. 22. - 20:25:55
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilyen hülye picsa van nálunk is.....11 lakásos társasházban lakunk.A szembeszomszédunk a legfiatalabb.....a lányuk 28 éves és kint él Angliában.
Na...ők normálisak.A többi 10 lakásban vének laknak..60 és halál között. A földszinten lakik egy picsa...vénlány.Sosem volt gyereke,férje......és az tényleg igaz,hogy a baszatlan nőnél nincs rosszabb. Mikor 2003-ban ide költöztünk,akkor pár héten belűl megkaptuk,hogy "Miért költöztünk ide gyerekekkel???Nem láttuk,hogy itt idősek laknak???" Na...ez a földszinti banya állandó jelleggel basztatta a gyerekeimet,hogy miért játszanak az ház előtti füves részen,meg miért hangoskodnak.Sokáig le se szartam aztán egyszer bepipultam és faszán kiosztottam a rühest.Elmagyaráztam neki,igaz jó hangosan,hogy a gyerekeim nem az ablaka előtt játszanak, hanem a mi saját erkélyünk alatt.Aztán idén nyáron végleg elszakadt a cérna.Este 1/2 8-kor leküldtük a szemetet a Regi lányommal.Szegényem sírva jött fel és mezítláb.A kúrva elkapta a lépcsőházban,hogy miért csattog a strandpapucsa,mert nem tud aludni és levetette vele......na akkor a párom fogott vissza,hogy le ne rohanjak.Pár napig nem láttam...talán bujdokolt......de amikor elkaptam akkor nagyon elküldtem a kurva anyjába. A gyerekeimnek meg megmondtam:Akármit mond nekik,válaszolják azt,hogy apukánk azt mondta,hogy nem kell magával foglalkoznunk,és hogy csengessen fel nekem,ha gondja van.Na...azóta nyugi van:-))))) |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:26:25
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Most értem haza, hulla fáradt vagyok, lejártam a lábam. Lola, köszi a dogát, holnap elolvasom, és naggyon jó a másik mail is. Röhögtem mint állat. Ange holnap filmes téma nem felejtettem el. Most használhatatlan vagyok. Puszi mindenkinek, lefekszem, kapucínerrel álmdok! Jóccakát! Jó pihenést Trixx, várom majd a beszámolót a filmekről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Uh...én kiosztanám a helyetekbe rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Törődjön a saját dolgával...Gahan Géza meg azt csinál amit akar, elvégre Ő GAHAN Géza XD Igen ő Gahan Géza hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..hát majdnem volt már olyan,hogy megtesszük azt a kiosztást de aztán csak nem lett belőle semmi. Angie hát ja az idősek elméje egy csoda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na lányok elköszöntem:jó éjt mindenkinek és álmodjatok DM-eset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:29:57
Létrehozva:
|
|
|
Ilyen hülye picsa van nálunk is.....11 lakásos társasházban lakunk.A szembeszomszédunk a legfiatalabb.....a lányuk 28 éves és kint él Angliában. Na...ők normálisak.A többi 10 lakásban vének laknak..60 és halál között. A földszinten lakik egy picsa...vénlány.Sosem volt gyereke,férje......és az tényleg igaz,hogy a baszatlan nőnél nincs rosszabb. Mikor 2003-ban ide költöztünk,akkor pár héten belűl megkaptuk,hogy "Miért költöztünk ide gyerekekkel???Nem láttuk,hogy itt idősek laknak???" Na...ez a földszinti banya állandó jelleggel basztatta a gyerekeimet,hogy miért játszanak az ház előtti füves részen,meg miért hangoskodnak.Sokáig le se szartam aztán egyszer bepipultam és faszán kiosztottam a rühest.Elmagyaráztam neki,igaz jó hangosan,hogy a gyerekeim nem az ablaka előtt játszanak, hanem a mi saját erkélyünk alatt.Aztán idén nyáron végleg elszakadt a cérna.Este 1/2 8-kor leküldtük a szemetet a Regi lányommal.Szegényem sírva jött fel és mezítláb.A kúrva elkapta a lépcsőházban,hogy miért csattog a strandpapucsa,mert nem tud aludni és levetette vele......na akkor a párom fogott vissza,hogy le ne rohanjak.Pár napig nem láttam...talán bujdokolt......de amikor elkaptam akkor nagyon elküldtem a kurva anyjába. A gyerekeimnek meg megmondtam:Akármit mond nekik,válaszolják azt,hogy apukánk azt mondta,hogy nem kell magával foglalkoznunk,és hogy csengessen fel nekem,ha gondja van.Na...azóta nyugi van:-))))) tatu, nálunk az előző házban ahol laktun, ott voltak ilyen nyanyák.. Hát tudod jól tetted, hogy megmondtad neki a magadét, hát mit képzel, hogy egy kislányról leveszi a papucsát?.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Szia Vica! Megyek én is, még ágyruhát kell húznom, kutyát levinni, stb... Jók legyetek, jó éjszakát, DM-os álmokat! |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:31:08
Létrehozva:
|
|
|
Ilyen hülye picsa van nálunk is.....11 lakásos társasházban lakunk.A szembeszomszédunk a legfiatalabb.....a lányuk 28 éves és kint él Angliában. Na...ők normálisak.A többi 10 lakásban vének laknak..60 és halál között. A földszinten lakik egy picsa...vénlány.Sosem volt gyereke,férje......és az tényleg igaz,hogy a baszatlan nőnél nincs rosszabb. Mikor 2003-ban ide költöztünk,akkor pár héten belűl megkaptuk,hogy "Miért költöztünk ide gyerekekkel???Nem láttuk,hogy itt idősek laknak???" Na...ez a földszinti banya állandó jelleggel basztatta a gyerekeimet,hogy miért játszanak az ház előtti füves részen,meg miért hangoskodnak.Sokáig le se szartam aztán egyszer bepipultam és faszán kiosztottam a rühest.Elmagyaráztam neki,igaz jó hangosan,hogy a gyerekeim nem az ablaka előtt játszanak, hanem a mi saját erkélyünk alatt.Aztán idén nyáron végleg elszakadt a cérna.Este 1/2 8-kor leküldtük a szemetet a Regi lányommal.Szegényem sírva jött fel és mezítláb.A kúrva elkapta a lépcsőházban,hogy miért csattog a strandpapucsa,mert nem tud aludni és levetette vele......na akkor a párom fogott vissza,hogy le ne rohanjak.Pár napig nem láttam...talán bujdokolt......de amikor elkaptam akkor nagyon elküldtem a kurva anyjába. A gyerekeimnek meg megmondtam:Akármit mond nekik,válaszolják azt,hogy apukánk azt mondta,hogy nem kell magával foglalkoznunk,és hogy csengessen fel nekem,ha gondja van.Na...azóta nyugi van:-))))) Hú Tatu, ezek a társasházi lét hátrányai, de néha amúgy tényleg nem értem miért kell egyeseket megszólni azért, mert van gyerekük, családjuk, barátaik. Ez valami magyar beidegződés? Nagyon úgy tűnik, merthogy Németo-ban laktam társasházban amerikaiakkal, arabokkal, semmi baj nem volt soha. Még együtt kerti partiztunk meg ilyenek! Tök jó fejek voltak, imádtam ott lenni, mivel mindenki máshonnan jött eleve óriási, színes kavalkád volt a ház (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arabok/törökök miatt sok gyerekkel. Soha nem volt ebből gond, az meg főleg nem volt probléma, hogy a gyerek csattog a strandpapucsba. Hát azért álljon már meg a világ... |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:31:42
Létrehozva:
|
|
|
Ilyen hülye picsa van nálunk is.....11 lakásos társasházban lakunk.A szembeszomszédunk a legfiatalabb.....a lányuk 28 éves és kint él Angliában. Na...ők normálisak.A többi 10 lakásban vének laknak..60 és halál között. A földszinten lakik egy picsa...vénlány.Sosem volt gyereke,férje......és az tényleg igaz,hogy a baszatlan nőnél nincs rosszabb. Mikor 2003-ban ide költöztünk,akkor pár héten belűl megkaptuk,hogy "Miért költöztünk ide gyerekekkel???Nem láttuk,hogy itt idősek laknak???" Na...ez a földszinti banya állandó jelleggel basztatta a gyerekeimet,hogy miért játszanak az ház előtti füves részen,meg miért hangoskodnak.Sokáig le se szartam aztán egyszer bepipultam és faszán kiosztottam a rühest.Elmagyaráztam neki,igaz jó hangosan,hogy a gyerekeim nem az ablaka előtt játszanak, hanem a mi saját erkélyünk alatt.Aztán idén nyáron végleg elszakadt a cérna.Este 1/2 8-kor leküldtük a szemetet a Regi lányommal.Szegényem sírva jött fel és mezítláb.A kúrva elkapta a lépcsőházban,hogy miért csattog a strandpapucsa,mert nem tud aludni és levetette vele......na akkor a párom fogott vissza,hogy le ne rohanjak.Pár napig nem láttam...talán bujdokolt......de amikor elkaptam akkor nagyon elküldtem a kurva anyjába. A gyerekeimnek meg megmondtam:Akármit mond nekik,válaszolják azt,hogy apukánk azt mondta,hogy nem kell magával foglalkoznunk,és hogy csengessen fel nekem,ha gondja van.Na...azóta nyugi van:-))))) undoritó vén boszorka ...fuj...jól kiosztottad...ügyes neked is jó éjt tatu |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:36:19
Létrehozva:
|
|
|
X-akták a kedvenc sorozatom Angie XD Nekem is, Gumiember rulez! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen ő Gahan Géza hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..hát majdnem volt már olyan,hogy megtesszük azt a kiosztást de aztán csak nem lett belőle semmi. Angie hát ja az idősek elméje egy csoda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na lányok elköszöntem:jó éjt mindenkinek és álmodjatok DM-eset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csoda helyett más szót használnék, de az nem ide való (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most én is lépek, reggel megyek haza kocsival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Cupp minden távozónak
|
|
|
|
2010.01. 22. - 20:50:01
Létrehozva:
|
|
|
Valamelyikőtök kérdezte múltkor a Skype nevemet:
Hári Tamás tatuparega |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:55:34
Létrehozva:
|
|
|
Cupp minden távozónak Pápá neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jobbulást az orrodnak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sajna nekem nincs skype-om! Valamiért nem szeretem szegényt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hová lett mindenki? |
|
|
|
2010.01. 22. - 20:56:42
Létrehozva:
|
|
|
Na lépnem kell.......megyek gyerekeket lefektetni.
|
|
|
|
2010.01. 22. - 21:00:24
Létrehozva:
|
|
|
Na lépnem kell.......megyek gyerekeket lefektetni. Jó éjt és jó hétvégét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ilyen sem volt még, hogy én este 9-kor tök egyedül ülök itt a fórumon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:07:34
Létrehozva:
|
|
|
Tatu jó éjt! Épp most jelöltelek iwiw-en.
Üdv az új sereg tagoknak. Ezen a híren behaltam, fulladtam. Fekete sereg bűnöző szervezet. Nagyon nagy!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én nem hiszem, hogy megyek veletek 6-án megint, majd máskor. Legalábbis nem tudom ennyire előre még. Egyenlőre a holnapi napomat tervezem még. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha-ha Amúgy is utálom a hideget. Ilyenkor nem szeretek annyira kimozdulni. 10 fokig még megvan a mosolyom. Az alatt, hát... |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:10:57
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) képzeljétek tegnap már meséltem. a hét közepén összefutottam egy régi ismerősömmel és beszélgettünk megemlítettem hogy voltam dm koncerten és nagyon imádom őket.. erre kioktatott, h. az együtteseket csak kedvelni lehet szeretteinket pedig szeretni és kért, hogy figyeljek oda a szóhasználatra legközelebb erre mondtam te egy idióta vagy-> otthagytam...
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) képzeljétek tegnap már meséltem. a hét közepén összefutottam egy régi ismerősömmel és beszélgettünk megemlítettem hogy voltam dm koncerten és nagyon imádom őket.. erre kioktatott, h. az együtteseket csak kedvelni lehet szeretteinket pedig szeretni és kért, hogy figyeljek oda a szóhasználatra legközelebb erre mondtam te egy idióta vagy-> otthagytam... kimaradt, h. edónak meséltem tegnap.. |
|
|
|
![]() ![]() |