![]() ![]() |
2010.01. 22. - 21:13:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angyal Martin és Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...the_revelator_3 IMÁDOM!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) estéket Sereg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:17:17
Létrehozva:
|
|
|
Niki, pedig igazán jöhetnél 6-án, de persze majd 5-én ezt már tudni fogod, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben a Fekete sereges bűnözői szervezeten egész héten röhögtem, mert mindig azt hittem, hogy rólunk van szó, de persze ez ugye képtelenség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyunk bűnözők, csak fanatikusok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jantar, a barátod nem is arra figyelt, amit mondtál, hanem arra ahogy mondtad? De utálom az ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IMÁDOM!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) estéket Sereg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig semmi extra nincs a klipben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végre, nem vagyok egyedül, megmentettetek az alvástól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:19:53
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) képzeljétek tegnap már meséltem. a hét közepén összefutottam egy régi ismerősömmel és beszélgettünk megemlítettem hogy voltam dm koncerten és nagyon imádom őket.. erre kioktatott, h. az együtteseket csak kedvelni lehet szeretteinket pedig szeretni és kért, hogy figyeljek oda a szóhasználatra legközelebb erre mondtam te egy idióta vagy-> otthagytam... kimaradt, h. edónak meséltem tegnap.. Lehet, hogy én is ott hagytam volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:20:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd ötödikén tudni fogod. Hehehe. Ez jó volt!
Ja, nagyon jó nevet találtunk magunknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végülis mi is "rosszak" vagyunk, elevenek. Vagy mégsem? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jantar ne foglalkozz az ilyenekkel, igaza is volt múltkor Lolának, hogy nem kell ilyennel törődni. Csak az a baj, hogy az ember mindig elfelejti, hogy ne törődj vele illetve rossz, hogy tudnod kellene előre, úgysem fognak megérteni!!! Mikor lesz már minden oké végre az oldalon? Videók nem jók, egy videó jó véletlen felfedezés a WIMS magyar felirattal. Az jó! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:25:46
Létrehozva:
|
|
|
Niki, hát igen, mert ugye 5-e, az általában 6-a előtt van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Befejeztem a lefárasztást!
Hogy mikor lesz jó a Freestate? Faith leírta neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rosszul csinálták meg a rendszerátállást a szerveren és hát nem úgy pakolták át a dolgokat A-ból B-be, mint kellett volna így megint frissülnie kell a DNS szervernek, mert a videók a rossz szerveren vannak, ha eltelik a 24 óra, akkor működniük kell! Búzamezőt nézz addig nálam az Indán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.indavideo.hu/profile/angelus83 |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:29:28
Létrehozva:
|
|
|
Köszike Angie! Oké, de már letelt a 24 óra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Amúgy beütöttem google-ba, hogy fekete sereg és annyit röhögtem. Van egy ilyen zenekar is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.google.hu/#hl=hu&q=freestat...18425fe1508bf35 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:31:31
Létrehozva:
|
|
|
Most olvasom az IDM-et..beszarás jó!
Komolyan mondom! Kész vagyok, nem tudom abba hagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaa és feltörte valaki a fészbukos jelszavam, hogy dögölne meg! Picába! Ez kissé felhúzott! HÁt hogy lehet valaki ennyire gusztustalanul undorító görény! Hogy csinálna magának kistesót az ilyen retardált barom! Most hogy fogom kimagyarázni a kollégáknak, hogy azokat a szíveket nem is én küldtem, egy másik kollégának? hm? idióták! grrrrrrrrrr |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:37:17
Létrehozva:
|
|
|
Most olvasom az IDM-et..beszarás jó! Komolyan mondom! Kész vagyok, nem tudom abba hagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaa és feltörte valaki a fészbukos jelszavam, hogy dögölne meg! Picába! Ez kissé felhúzott! HÁt hogy lehet valaki ennyire gusztustalanul undorító görény! Hogy csinálna magának kistesót az ilyen retardált barom! Most hogy fogom kimagyarázni a kollégáknak, hogy azokat a szíveket nem is én küldtem, egy másik kollégának? hm? idióták! grrrrrrrrrr Jajj, van még több Fick is a Sea of sin-en, lesz mit olvasnod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Több hónapra előre magvan az esti/napközbeni program. Bár inkább estére ajánlom, mert nagyon arcpirító dolgok vannak benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom, többször lángra kaptam olvasgatás közben, és ez munkahelyen nem szerencsés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg, amikor rám lát a főnök! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) He? Mondjuk nem nehéz jelszavakat feltörni, csomó ismerősömnek az a jelszava, hogy Jelszó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ugye milyen kreatív? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszike Angie! Oké, de már letelt a 24 óra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amúgy beütöttem google-ba, hogy fekete sereg és annyit röhögtem. Van egy ilyen zenekar is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.google.hu/#hl=hu&q=freestat...18425fe1508bf35 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, ez plágium, ellopták a nevünket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy szívesen, van fenn 102 video (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:41:20
Létrehozva:
|
|
|
megint nem megy a hozzászólás. Szóval, nem vagyok egy könnyen gyulladós fajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is vannak dolgaim amikről sose beszélek, csak megtörténnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A jelszavakról meg csak annyit, hogy nekem is bonyi szokott lenni de benti gépemen 20 karakteres jelszó van. HÁt most már fészbukon is az van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:50:33
Létrehozva:
|
|
|
megint nem megy a hozzászólás. Szóval, nem vagyok egy könnyen gyulladós fajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is vannak dolgaim amikről sose beszélek, csak megtörténnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jelszavakról meg csak annyit, hogy nekem is bonyi szokott lenni de benti gépemen 20 karakteres jelszó van. HÁt most már fészbukon is az van... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem mennek most a hsz-ek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na nálam egy szuperszexi Dave Gahan pillantás erősen begyújtja a parazsat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, 20 karakter? Anyám... na én azt biztos elfelejtem, inkább maradok a betűk és számok kombinációinál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 21:55:10
Létrehozva:
|
|
|
Nekem mennek most a hsz-ek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na nálam egy szuperszexi Dave Gahan pillantás erősen begyújtja a parazsat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, 20 karakter? Anyám... na én azt biztos elfelejtem, inkább maradok a betűk és számok kombinációinál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van benne az is, bentre kell elég gáz progikkal melózok, és nagyon csúnya vége lehet, ha valaki beletúr (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajna... Na kis esti nyuginak betettem a PTA koncertet és ezerrel tombol a fülembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Van benne az is, bentre kell elég gáz progikkal melózok, és nagyon csúnya vége lehet, ha valaki beletúr (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajna... Na kis esti nyuginak betettem a PTA koncertet és ezerrel tombol a fülembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha szupertitkos CAI aktákat használsz, akkor megértem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PTA jó, én is mindjárt benyomom, amit Lolától kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt csajok, 7-kor indulok haza, így most pihizek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:01:00
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha szupertitkos CAI aktákat használsz, akkor megértem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PTA jó, én is mindjárt benyomom, amit Lolától kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is az akták, de ha valaki belép a gépemre, akkor az én nevemmel módosít mindent amiért engem meg kirughatnak... hát ezért a bonyi jelszó.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom őket ezen a koncerten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wáááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:04:09
Létrehozva:
|
|
|
nem is az akták, de ha valaki belép a gépemre, akkor az én nevemmel módosít mindent amiért engem meg kirughatnak... hát ezért a bonyi jelszó.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom őket ezen a koncerten! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wáááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a Photographic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave hogy nevet.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:07:42
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) képzeljétek tegnap már meséltem. a hét közepén összefutottam egy régi ismerősömmel és beszélgettünk megemlítettem hogy voltam dm koncerten és nagyon imádom őket.. erre kioktatott, h. az együtteseket csak kedvelni lehet szeretteinket pedig szeretni és kért, hogy figyeljek oda a szóhasználatra legközelebb erre mondtam te egy idióta vagy-> otthagytam... na, ez tetszett. ilyen hülyeséget. akárkit lehet igazán szeretni. klassz lehetett otthagyni mint faszt a lakodalomba. ügyes vagy baba! vizsgák? van még? |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:11:40
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatu jó éjt! Épp most jelöltelek iwiw-en. Üdv az új sereg tagoknak. Ezen a híren behaltam, fulladtam. Fekete sereg bűnöző szervezet. Nagyon nagy!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én nem hiszem, hogy megyek veletek 6-án megint, majd máskor. Legalábbis nem tudom ennyire előre még. Egyenlőre a holnapi napomat tervezem még. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha-ha Amúgy is utálom a hideget. Ilyenkor nem szeretek annyira kimozdulni. 10 fokig még megvan a mosolyom. Az alatt, hát... Köszi,láttam,visszaigazoltam.Pont a mail-jeimet nézegettem,ott volt az iwiw-es üzi. Na meg tök véletlenűl megtaláltam Nálad Bettykét is...jól be is jelöltem:-)))) Na...jó8...cupp és tschááááááááá |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:14:20
Létrehozva:
|
|
|
Can you feel a little love... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi,láttam,visszaigazoltam.Pont a mail-jeimet nézegettem,ott volt az iwiw-es üzi. Na meg tök véletlenűl megtaláltam Nálad Bettykét is...jól be is jelöltem:-)))) Na...jó8...cupp és tschááááááááá Jóccaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:17:30
Létrehozva:
|
|
|
Az a Photographic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave hogy nevet.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ugye??? az édes, a drága... hogy tetszik a hanganyag? |
|
|
|
2010.01. 22. - 22:23:02
Létrehozva:
|
|
|
fúúúbasszus sori... ez a jelszó-ügy... brutál. ki a faszom foglalkozik ilyenekkel. szánja rá az idejét h feltörjön egy jelszót csak azért h szivecskéket küldözgessen meg ilyenek? fel nem foghatom... kéész
|
|
|
|
2010.01. 22. - 22:27:45
Létrehozva:
|
|
|
fúúúbasszus sori... ez a jelszó-ügy... brutál. ki a faszom foglalkozik ilyenekkel. szánja rá az idejét h feltörjön egy jelszót csak azért h szivecskéket küldözgessen meg ilyenek? fel nem foghatom... kéész Ugye??? és ott a sok céges barom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ááááááááááááá |
|
|
|
![]() ![]() |