2400 Oldal V  « < 789 790 791 792 793 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 01:11:26
Létrehozva: #15801

devotee

sejtettem, hogy ezt mondod XD

Na jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 23. - 01:58:14
Létrehozva: #15802

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 22. - 19:47:49) *
Jajj na azt is csak fejbe kéne ám lőni...nem mindegy, hogy nálatok mi megy egyszerre meg mi nem? A saját lakásotok, és tudtommal az ember azt csinál a saját lakásában a saját cuccaival amit akar..pff..mit szól már bele.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Istenverte némberek mással se tudnak foglalkozni...saját gondjuk nincs is..egyébként ez is az irigység..ő biztos nem teheti meg. A mi szomszédaink is böszmék, csak még fiatalok, már amennyire egy 28 éves ember annak mondható. Agyilag fiatal.

Sajnos minden házban lakik legalább két nénike aki nem tud mással foglalkozni csak a szomszédaival.A baj ott kezdődik hogy honnan veszi a bátorságot hogy szól az Edó apjának.A zene nem szokott szólni, max. mi vagyunk hangosak.Biztos az a baja hogy ezért nem jönnek ki a rendőrök hogy hangos kacarásást hall a szomszédból.Mivel én egy elég hangos csaj vagyok mindig azt szoktam mondani hogy nem kötelező tömbházban lakni, el lehet innen költözni családi házba és ott csend van.Ha meg valaki bevállalta hogy vannak szomszédai lagalább azt vislje el ami alap.Nem rugtuk ki még a ház oldalát soha....Különben meg tényleg írigy a nénike és sajnos már nem fog megváltozni........Képzeljétek el ha belelendülök a kacagásba itthon anyám mindig rám szól hogy halkabban.....ő parázik a szomszédoktól? á nem csak kicsi még a két éves gyerek a szomszédban akiket szerintem nem zavarom de anyu utálja ha kibeszélik a háta mögött.....én meg nem vagyok hajlandó foglalkozni ilyesmivel,az ember így is annyi álarcot kénytelen felrakni, legalább a jó kedvem, hadd legyen olyan amilyen én vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 23. - 08:11:08
Létrehozva: #15803

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 22. - 23:41:24) *
Nem csak az öregek tudnak összeesküvés-elméleteket gyártani... (Kiderült miért rúgott ki Danka HH-ról. Dióhéjban: "kém" voltam, nem nyaltam a seggét eléggé, infantilis vagyok és nem elég jó az angolom ahhoz, hogy igazán megértsem a DM-et. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Tatu: woooow!!! ez nagyon durva ez a levetette a papucsát a lányoddal! ja és köszi a Skype neved! majd ha működésre bírom, akkor felveszlek)

Edó: fúúúú, nekem is kinyílna a bicska a zsebemben, ha a megélhetésemmel akarna szórakozni az a nő!

Vica: nekünk is van pár pletykafészek szomszédasszonyunk (mi csak biorádiónak hívjuk őket - egyesek a falut járják és ha mondjuk vki eltüsszenti magát a város egyik végén, egy óra múlva már a másik fele is tudja). Az egyik szomszédnőnket "Muskátlinak" hívjuk, mert mindig a muskátliai mögé bújva figyelte az utcát. (hehe, azóta ablakot cseréltek és most már nem fér a párkányra virág XD)

A kedvenc pletykám, amit rólam terjesztett a közvetlen szomszédunk, hogy engem anno középsuliban azért küldtek el nyáron anyámék pizzériába dolgozni, mert nem volt pénzük etetni. XDDDD

De szerencsére Szegeden az albiban annak ellenére, hogy öregek vesznek körül, mindegyik egész kedves és figyelmes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt a fölöttem lakó néni még fiatalos is! Kért már tőlem cigit egyszer, meg mikor még jó idő volt és nyitva volt az erkélyajtó és asszem foci EB volt, akkor hallottam, ahogy ott kurjongat izgatottan, hogy "Lőjjed már be!!!" XD tök aranyos volt! XD

Niki: Nagyon tetszett a 85-ös konciról a cikk!! KÖSZI!!!

jantarr: egyre hülyébbek az emberek! én nem tom mi folyik itt! Én is beszóltam volna az ismerősödnek.

sori: JUHHÉÉÉ! még egy olvasóval bővültünk!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jó reggelt.

Usi az eszem megáll szóval ez a Danka nevű bige azért rúgott ki mert kém vagy infantilis és nem jó az angolod.....hát ezen most lehidaltam.Eh.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hülye liba ne foglalkozz vele....és igen is szuper az angolod.

Ami pletykás néniket illeti hát igen...remélem én öreg koromban nem leszek ilyen.Viszont azért van ellenpélda is.Ott van az én nagymamám 74 éves és hát egy szuper öreg csaj.Imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ....nem egy begyöpesedett ,szűklátókörü idős nő hanem igen halad a korral.Mondok egy példát.Ugye lejárt a kazetták kora és sok kedvenc előadóját (persze a maga
stílusába...nóták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )most már csak cd-n lehet kapni.Hát az én mamikám elment vett magának cd lejátszót elolvasta, hogy kell kezelni,megtanulta(minden plussz magyarázat nélkül) és azóta cd-zik.Vagy a másik,hogy a tv-jét is maga állitgatja ha elhangolódik.Anyunak vettünk dvd lejátszót de hozzá se mert nyúlni mondván nem ért hozzá.Na a mama átkérte magához a masinát szintén megtanulta kezelni hetvenakárhány évesen anyám hozzá se mert szagolni.Szóval mindig is ezt bírtam benne a legjobban,hogy nem jön azzal a szöveggel bezzeg az én időmben hanem elfogadta,hogy változnak a dolgok.

Na én most megyek haza majd délután jövök.Pusszantás
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 09:47:47
Létrehozva: #15804

devotee

reggelt!

vica: hát ez van, az a nő nem ép, de nem is érdekel már, főjön csak a csaját levében, majd egyedül marad.
huh tök jó fej lehet a mamád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik, hogy halad a korral!

na remélem ezeket látjátok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én csorgattam így kora reggel a nyálamat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(egyik kedves MYM-es barátnőm készítette őket)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/023/0/9/Touring_The_Universe_MLG_2010_by_morgain_ized.jpg)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/022/0/f/Touring_The_Universe_DG_2010_by_morgain_ized.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 11:21:11
Létrehozva: #15805

devotee

Jó reggelt!

Ez jó, ez a Danka dinka (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezért senkit nem szoktak kipaterolni egy fórumról, mert nem penge az angolja, akkor MYM-ről már régen repültem volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bevallom sokszor azért nem merek írni, mert nem tom jó-e a nyelvtani szerkezete vagy nem, de asszem mióta Kellyvel levelezem, leszarom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyszer sem jegyezte meg, hogy nem érti mit írok neki! Ráadásul Hugim, te még angol szakos is vagy, szóval... hagyd a francba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azta, micsoda képek ezek itt a fiúkról. THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, mintha a jósteheségemmel megállapítottam volna, hogy tüdőgyulád van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondtam neked, te Nő, hogy az van és bejött. Legközelebb hozzám gyere diagnózisért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy jobbulást!

Vica, a nagymamád halálosan jó fej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola, nagyon frankó a hanganyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 11:27:11
Létrehozva: #15806

devotee

hú de nagy csönd van!
Tatu is, Angie is csak benéz... háhh....

(IMG:http://fc07.deviantart.net/fs18/f/2007/135/2/3/depeche_mode_by_syndromeofchoise.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 11:32:57
Létrehozva: #15807

devotee

Én itt vagyok, csak töltöm le nektek a meglepetést!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 11:51:13
Létrehozva: #15808

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 00:50:37) *

fúúú de igen nagyon köszi ezt a képet...

amúgy minden jelenlévőnek szép napot. már megint kialudtam a tehenbül a bornyut ahogy otthon mondanák... jóóó volt. süt a naaaaaap!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 11:59:56
Létrehozva: #15809

devotee

jááj, Usi, azt a másik képet is kösszentyű... amit MYMes barátnőd gyártott Dave-ről, gyönyörűséges...
és ezt az oh my Gahant megtartom, ha nem bánod, óriási duma...

Vicus, szétzabálom nagyidat! de édes. amúgy is úgy tisztelem az ilyen embereket akik nem nyavalyognak hanem segítenek magukon. tünemény csajszi lehet.

Angie.... már megint miben sántikálsz? tőled csak jó származhat, tudom én... alig várom. örülök h tetszik a hanganyag, szénné hallgattam egy időben. asszem most is beteszem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 12:15:40
Létrehozva: #15810

devotee

Lola, ha minden igaz, akkor éppen a budapesti, januári koncert teljes hanganyagát töltöm le! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 12:20:48
Létrehozva: #15811

devotee

Hali!

Na, megjöttünk a dokitól, Kiran felébredt, nem votl semmi gond, még kótyagos volt, mikor már ki akart mászni a szállítóból XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 12:23:12
Létrehozva: #15812

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 23. - 12:20:48) *
Hali!

Na, megjöttünk a dokitól, Kiran felébredt, nem votl semmi gond, még kótyagos volt, mikor már ki akart mászni a szállítóból XD

Szia!

Na, ez jó hír és neked hogy áll a tüdőgyulladásod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 12:25:16
Létrehozva: #15813

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 23. - 12:23:12) *
Szia!

Na, ez jó hír és neked hogy áll a tüdőgyulladásod? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem nagyon alszom, mert köhögök...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 12:25:55
Létrehozva: #15814

devotee

szívesen a képeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: tartsd csak meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a másik kedvencem a "Szűzanyám" átköltéseként "Holy Mother of Gahan/Dave" XDDDDD

Angie: ugyan, szard le, MYM-en egyáltalán nem érdekli a nyelvhelyesség őket! a lényeget úgyis mindenki érti. ha meg nem, akkor visszakérdeznek. Én is sok hibát ejtek, de Bree mondta, hogy ez egyáltalán nem zavarja őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Bree ugyebár Amcsi) Egyébként meg akik idegen nyelvként tanulják az angolt, azok sokszor sokkal helyesebben beszélik, mint az anyanyelvi angolok. Ezzel sokszor találkoztam már személyesen is.

Capri: gyógyulgass meg Kiran is!

na megyek nagyit köszönteni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 12:28:44
Létrehozva: #15815

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 12:25:55) *

Lola: tartsd csak meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a másik kedvencem a "Szűzanyám" átköltéseként "Holy Mother of Gahan/Dave" XDDDDD

Angie: ugyan, szard le, MYM-en egyáltalán nem érdekli a nyelvhelyesség őket! a lényeget úgyis mindenki érti. ha meg nem, akkor visszakérdeznek. Én is sok hibát ejtek, de Bree mondta, hogy ez egyáltalán nem zavarja őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Bree ugyebár Amcsi) Egyébként meg akik idegen nyelvként tanulják az angolt, azok sokszor sokkal helyesebben beszélik, mint az anyanyelvi angolok. Ezzel sokszor találkoztam már személyesen is.

köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, ezt jó tudni!XD

Angie, ne aggódj, az én angolom se éppenséggel mondható perfektnek XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 12:38:56
Létrehozva: #15816

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 12:25:55) *

Jajj, nagyon jó ez az átköltés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Többször mondták már nekem, hogy az anyanyelvi angolok sokkal több hibát ejtenek mint az, aki tanulja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tetszik a lazaság, hogy nem nyomnak le e miatt, mármint hogy hibásan írok, mert inkább igyekeznek megérteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 23. - 12:28:44) *
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, ezt jó tudni!XD

Angie, ne aggódj, az én angolom se éppenséggel mondható perfektnek XD

Engem csak az zavar, hogy mikor nyelvvizsgáztam tök jól ment, most meg csomó mindent elfelejtettem már (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 12:39:32
Létrehozva: #15817

devotee

Na, most lépek, pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 12:48:45
Létrehozva: #15818

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 23. - 12:39:32) *
Na, most lépek, pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

páááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 13:53:21
Létrehozva: #15819

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 23. - 12:38:56) *
Engem csak az zavar, hogy mikor nyelvvizsgáztam tök jól ment, most meg csomó mindent elfelejtettem már (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

naigen, ezt beszéltük is... nyelvet szinten tartani csak használattal lehet
javaslom a jóbarátok, dr house, és egyéb ámérikai sorozatok felirattal vagy anélküli megtekintését. egy idő után jobban tudod angolul azt hogy csontvelőtranszplantáció mint magyarul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és pl a jóbarátokból tudok olyan amerikanizmusokat mint pl a fokhagymasegg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 14:56:09
Létrehozva: #15820

devotee

Megkaptátok a mélemet a letölthető mp3 linkekkel?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 789 790 791 792 793 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
30 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (30 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: