2400 Oldal V  « < 791 792 793 794 795 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 23. - 17:24:46
Létrehozva: #15841

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 09:47:47) *
reggelt!

vica: hát ez van, az a nő nem ép, de nem is érdekel már, főjön csak a csaját levében, majd egyedül marad.
huh tök jó fej lehet a mamád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tetszik, hogy halad a korral!

na remélem ezeket látjátok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én csorgattam így kora reggel a nyálamat... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(egyik kedves MYM-es barátnőm készítette őket)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/023/0/9/Touring_The_Universe_MLG_2010_by_morgain_ized.jpg)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/022/0/f/Touring_The_Universe_DG_2010_by_morgain_ized.jpg)

Usi ja én is ilyen haladó gondolkodású szeretnék lenni mint a mamám olyan idősen mint ő.

Nyamm micsoda képek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 11:59:56) *
Vicus, szétzabálom nagyidat! de édes. amúgy is úgy tisztelem az ilyen embereket akik nem nyavalyognak hanem segítenek magukon. tünemény csajszi lehet.

Lola én is úgy vagyok a mamival,hogy meg tudnám zabálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 17:25:11
Létrehozva: #15842

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 23. - 17:16:17) *
Neo merre lehet?

jah, tök felszívódott...

Mode, az a szobafal... hát sztem eléggé... szervezetlen. csak egymásra dobálta a képeket. sokkal jobban is meg lehetne csinálni. én ilyen óriásposztert szeretnék, tudod, ami beborítja az egyik falat fullon, rendesen fel van tapétázva. olyanokat lehet venni a neten... minimal bútorok, mondjuk fekete meg fehét, háttérben a falon egy koncertkép, valami jó dögös... asztalon egy szál rózsa, amolyan violator stílusban... na, nekem ilyen lesz a nappalim. csak piros kanapéval.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 23. - 17:27:28
Létrehozva: #15843

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 17:25:11) *
jah, tök felszívódott...

Mode, az a szobafal... hát sztem eléggé... szervezetlen. csak egymásra dobálta a képeket. sokkal jobban is meg lehetne csinálni. én ilyen óriásposztert szeretnék, tudod, ami beborítja az egyik falat fullon, rendesen fel van tapétázva. olyanokat lehet venni a neten... minimal bútorok, mondjuk fekete meg fehét, háttérben a falon egy koncertkép, valami jó dögös... asztalon egy szál rózsa, amolyan violator stílusban... na, nekem ilyen lesz a nappalim. csak piros kanapéval.

Én egy tapétának örülnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egymás mellett Alan, Dave Andy és Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És az egész szobába az körbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 17:34:27
Létrehozva: #15844

devotee

Gyerekek!!!!!!

Komolyan mondom, kijöttek a könnyeim!!!

Bocsi az offért, de kész amit átéltem. Egyszerre felidegesített ez a csapat és egyszerre örömet csinált. Az utolsó percben dőlt el, hogy nyerünk. Á, kész.

És valahogy Dave jutott eszembe. A legjobb játékos beugrott a végén a közönségbe, a lelátóra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj, mennyit öregedtem és fiatalodtam. Flesss

Ezek a fiúk nem tudnak kikapni, tényleg meghajlok előttük, amit csináltak jaj. Én tudom, sportoló voltam, és tudom milyen az idegek harca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, itt vagyok leszálltam.

Tök jó ez a két kép. Kell nekem Dave nyaklánca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 17:50:39
Létrehozva: #15845

devotee

Ezt látta már valamelyikőtök?

Én nem emlékszem, hogy láttam volna aztán ki tudja.
Depeche filmzene But Not Tonight.

http://www.fast-rewind.com/moderngirls.htm
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 23. - 17:56:39
Létrehozva: #15846

devotee

Bár most nincs itt Capri de remélem majd vissza olvas.
Tartozok neked egy elnézés kéréssel.Reggel a nagy sietségemben elfelejtettem reagálni arra hozzászólásodra amiben irod,hogy tüdőgyulladásod van.Nem szeretném,hogy azt hidd bunkó vagyok...szóval mielőbbi gyógyulást kivánok neked.

más dolog:ma többször is eszembe jutottál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olvasom otthon a jövőheti műsorújságot és egyszer csak látom az Animal Planet csatornán az egyik műsor cime Állatrendőrség Houstonban a másik műsor cime meg Állatmentések....gondoltam magamban ilyen állatrendőrségben téged is el tudnálak képzelni.Bár nem csak téged hanem Edókát is nektek való lenne lelkes állatvédők.
A következő amiről megint csak te jutottál az eszembe:január 27.-én lesz egy film a Via.History csatornán(nem tudom van-e nektek ilyen)aminek az a cime,hogy Nácivadászok.Egy mondatban arról szól,hogy a nácivadászok a világ leggyűlöltebb embereit keresték a saját élményiktől ösztönözve.Téged érdekelnek az ilyen témájú filmek ha jól tudom.
A harmadik amiről szintén te ugrottál be jövőhét szombaton(30.-án) az RTL klubbon 22:05-kor kezdődik a BloodRayne elnevezésű film.De nem is ez a lényeg hanem amiről szól.Románia 18.század...két vámpir vadász és az ember-vámpir dhampir lány összefog a világ leggonoszabb vámpirjának elpusztitására.
Magamba vigyorogtam na ez Caprinak való elvégre szereti a vámpiros történeteket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kimásoltam az újságból bővebben is,hogy miről a film ha esetleg érdekel leirhatom csak szólj.
Capri ha megnézed a filmet lehet kapsz egy kis ihletet a klassz kis vámpiros sztoridhoz a SOO-hoz.(rögtön beugrott a SOO ahogy olvastam a film tartalmát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Na irtam neked egy litániát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 17:50:39) *
Ezt látta már valamelyikőtök?

Én nem emlékszem, hogy láttam volna aztán ki tudja.
Depeche filmzene But Not Tonight.

http://www.fast-rewind.com/moderngirls.htm

Én tudtam,hogy But not tonight filmzene.A klippjében vannak képek a filmből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 17:58:54
Létrehozva: #15847

devotee

Igen, csak hogy a filmet látta-e valaki?

És ha igen, akkor milyen?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 23. - 18:01:58
Létrehozva: #15848

devotee

Usi megengeded, hogy ebből a képedből gyártsak magamnak egy avatart és itt használjam? :
http://useless-girl.deviantart.com/art/MYM...Alan9-117665391
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 23. - 18:03:34
Létrehozva: #15849

devotee

Niki sajna a filmet nem láttam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 18:04:27
Létrehozva: #15850

devotee

Jaj Mode, de szép Alan! Óh! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Egyébként erről a fejéről mindig az Ollókezű Edward jut eszembe.

Végülis az ő ujjai is úgy mozognak!!!

Hehehehe! Új neve lesz Alan-nek!!!! Drága ollókezű Alan!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 18:05:57
Létrehozva: #15851

devotee

vica: a BloodRayne elég gyenge film, én moziban láttam. Nagyon nem tetszett. :S

Niki: basszus, nincs meg valakinek ez az átokverte Modern Girls??? Már évek óta próbálom felhajtani, de még sehol nem találtam meg. A But not tonight klipjében is ennek a filmnek a részletei mennek, ezt nem tudtátok???

Angie: köszi a linkeket!!!! IMÁDLAK!!!! most mászik le az első.

Hogy lehetek ekkora marha?? Most jöttem rá, hogy nekem megvan eredetiben az ULTRA! XDDD Valszeg olyan sokáig csak akartam, hogy megvegyem, hogy elfelejtettem, hogy pár hónapja megvettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De dinka vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy jót kajáltunk mamánál, ahol utána én el is vonultam a kisszobába hosszú idő után újra meghallgatni az első négy DM album bakelit lemezét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HJAAAAAJJJJ de jó volt a sötétedő szobában a kanapén fekve hallgatni őket! Rám fért már egy ilyen magamba szállós DM-hallgatás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://img16.imageshack.us/img16/4947/1hoy05.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 23. - 18:08:54
Létrehozva: #15852

devotee

Niki, remélem az olló kezeit jóra használja majd XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 18:09:13
Létrehozva: #15853

devotee

De igen tudtam, csak kicsit lehet félreérthetően írtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt láttam már a klipben és természetesen a klipet is láttam már. Hehehehe
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy magát a filmet látta-e valaki és ha igen, akkor milyen.
És nem lehet kivenni valahol? Próbáltad?
Majd én is megint utánanézek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 23. - 18:11:09
Létrehozva: #15854

devotee

Sziasztok kislányok ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Annyira nyugis napom volt ma.. fél 10-ig aludtam, aztán főztem húslevest, meg mivel sok tojásom volt itthon, csináoltam tojás pörköltet, krumplival. Isteni lett. VAlics nálam ebédelt, mert náluk szalon tüdő volt és ő azt nem eszi meg... ehehe.. én sem enném... Aztán du kicsit ledőlünk, aztán voltunk pesti barátnénkkal cukrászdában.. aztán majd fél kilencre megyünk moziba.. Sherlock-ot nézünk Marishka-val, és Valiccsal... Ahhhhh.. annyir várjuk a 6.-át.. nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk veletek.. legalábbis én nagyon várom, csak mindig királyi többest használok. Azt tudom. hogy Angie, meg Lola jönnek.. Usi te mit is mondtál? Niki.. te sem nyilatkoztál még, ha jól emélkszem.

Capri? te gyüssz? persze előbb meg kell gyógyulnod.. jobbulást neked!!!

Szóval? Azt is tudom, hogy Kesik is jön.. de mást nem

Usi.. köszi a fantasztikus képeket, kérek méééég.... imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap megyek a menhelyre, úgyhogy csak kicsit leszek du..
Vicuska, nálunk már működik az állatvédelmi rendőrség, a neve állatvédelmi őrszolgálat tappancs... csak én nem nagyon veszek ebben részt, mert kicsit heves természetű vagok, úgyhogy nem beszélgetek el a köcsög gazdákkal, ahonnan elhozzuk a kutyákat, hanem én péppé verném őket. Szóval én inkább ezt kihagyom, mert nálam nagyn gyorsan elszakad a cérna.. a lényeg, hogypl Marcsi simán kimegy, De leginkább az alapitvány elnöke, Éva intézi ezeket a dolgokat. Mi csak átvesszük, és ellátjuk a kutyákat.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 18:12:55
Létrehozva: #15855

devotee

[/quote]

Jaj de édesek!!!

Itt olyan imádnivalóak!
Dave-nek olyan szép kezei vannak. Alan meg ő maga szép, Martin a zseni "különc" egyed, Andy meg olyan aranyos, a szomszéd haver. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó lehetett Usi, a zenehallgatás nyugiban...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 23. - 18:17:20
Létrehozva: #15856

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 18:05:57) *
vica: a BloodRayne elég gyenge film, én moziban láttam. Nagyon nem tetszett. :S

Niki: basszus, nincs meg valakinek ez az átokverte Modern Girls??? Már évek óta próbálom felhajtani, de még sehol nem találtam meg. A But not tonight klipjében is ennek a filmnek a részletei mennek, ezt nem tudtátok???

Angie: köszi a linkeket!!!! IMÁDLAK!!!! most mászik le az első.

Hogy lehetek ekkora marha?? Most jöttem rá, hogy nekem megvan eredetiben az ULTRA! XDDD Valszeg olyan sokáig csak akartam, hogy megvegyem, hogy elfelejtettem, hogy pár hónapja megvettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De dinka vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy jót kajáltunk mamánál, ahol utána én el is vonultam a kisszobába hosszú idő után újra meghallgatni az első négy DM album bakelit lemezét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HJAAAAAJJJJ de jó volt a sötétedő szobában a kanapén fekve hallgatni őket! Rám fért már egy ilyen magamba szállós DM-hallgatás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jesszus Dave ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszusjesszusjesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na megyek picik... kiviszem a kutyát.. majd este mozi után jövök.pusz-pusz

Jaaaa.. nem is mondtam lányok.. Valics nem csak DM őrült lett.. megrendelte az össze recoil-t eredetiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt mondta ennyit megérdemel Alan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk nekem a recoil nagyon durva... én nem tudom Ő hogy birkózik meg vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa.. Usi.. én meg megrendeltem a hourglass-t, amit mondtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.. nagyon nagyon várom, hogy megjöjjön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 18:18:45
Létrehozva: #15857

devotee

Én már nyilatkoztam Edó, hogy még nem tudom. Valószínűbb, hogy nem megyek hatodikán, de még messze van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj igen, arik nagyon. Lemennék velük csörögni a kerületbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És én miért nem vagyok középen a képen? Ott akarok velük lenni, és megölelni őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 23. - 18:19:10
Létrehozva: #15858

devotee

Valics az összes Recoil-t eredetiben megrendelte? Azt a mindenit xD
Egyébként nekem is durva. Illetve ami zene megy, az jó, de azok a furcsa hangok alatta. 1-2 kivétel nagyon jó lett, de amúgy nem nagyon jön be :S Nekem Alan jön be inkább hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave szólóját szeretem nagyon
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 23. - 18:21:18
Létrehozva: #15859

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 23. - 18:19:10) *
Egyébként nekem is durva. Illetve ami zene megy, az jó, de azok a furcsa hangok alatta. 1-2 kivétel nagyon jó lett, de amúgy nem nagyon jön be :S Nekem Alan jön be inkább hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehhee.. Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) értem én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 18:21:41
Létrehozva: #15860

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 23. - 18:19:10) *

Hehehe azt mondja a furcsa hangok alatta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nekem tetszik, de hangulat kell hozzá. Csak úgy nem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 791 792 793 794 795 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
18 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (18 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: