![]() ![]() |
2010.01. 23. - 18:21:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó reggelt, akár ezt is mondhatnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy vagytok? este buliiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:23:45
Létrehozva:
|
|
|
Én MArtinét is imádom, mindet... Recoil nekem nem jön be, de majd Valicstól elkérem, vagy megirja nekem, hátha megszokom. Dave--- az meg az isten.. 2 hete hourglass-t hallgatok csakis a kocsimban
Na tényleg megyek.. pusza! Szasz sori.. én léptem is.. pusz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:24:26
Létrehozva:
|
|
|
Hát miért, nem furcsák azok a hangok? XD A Jezebel-be vagy melyikbe, abba is tök fua hangja van a faszinak XD
|
|
|
|
2010.01. 23. - 18:29:13
Létrehozva:
|
|
|
Én sok Recoil-számot szeretek! Király, hogy Valics így bezsongott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(Pár kedvenc: Stalker, Incubus - nagyon szexuális!!! - Want, Edge to life, Missing Piece) Mode: persze hogy használhatod az avatart! Niki: hát tékába nem mentem, de neten már kerestem a Modern Girlst. Nagyon kivi lennék rá - persze nem nagy szám a film valszeg, de néha jólesnek ezek a limonádék is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori: milyen buláj? A mókamester Dave: (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/dmberlin.jpg) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:30:22
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Dave ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszusjesszusjesszus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek picik... kiviszem a kutyát.. majd este mozi után jövök.pusz-pusz Jaaaa.. nem is mondtam lányok.. Valics nem csak DM őrült lett.. megrendelte az össze recoil-t eredetiben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azt mondta ennyit megérdemel Alan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk nekem a recoil nagyon durva... én nem tudom Ő hogy birkózik meg vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaa.. Usi.. én meg megrendeltem a hourglass-t, amit mondtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujj.. nagyon nagyon várom, hogy megjöjjön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hourglass nagyon pöpec kis album! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom minden egyes hangját.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:32:57
Létrehozva:
|
|
|
Én sok Recoil-számot szeretek! Király, hogy Valics így bezsongott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Pár kedvenc: Stalker, Incubus - nagyon szexuális!!! - Want, Edge to life, Missing Piece) Mode: persze hogy használhatod az avatart! Niki: hát tékába nem mentem, de neten már kerestem a Modern Girlst. Nagyon kivi lennék rá - persze nem nagy szám a film valszeg, de néha jólesnek ezek a limonádék is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori: milyen buláj? A mókamester Dave: (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/dmberlin.jpg) Incubus, meg Edge to life nekem is bejön, meg még a The Defector is. Köszi, akkor gyártok belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:33:18
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/dmberlin.jpg)
[/quote] Na most megint ráhajtok erre a filmre. Csak meglesz valahol és megnézem. Szerintem nem lehet rossz. A mai limonádék sokkal édesebbek szerintem, régen ami limonak számíthatott az nem volt annyira cukros szerintem. Jézus, miket beszélek. Dave a mókamester? Ójaj, akkor ő az enyém, mert jó páros vagyunk. Mókaboy és mókagirl. Ti viszitek a többit. Jaj de nagyon imádom őket így, visszamennék az időbe most, de én maradjak csak ugyanennyi idős ők viszont legyenek ilyenek mint a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:33:33
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma lesz Pecsa DM buli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is értem, hogy miért nem pénteken van.. de most ma lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) remélem kicsit le tudok vezetni ebből a brutális zizegésből ami egy hete rajtam van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, és olvastam a műveteket. hát beszarásjó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:37:15
Létrehozva:
|
|
|
A Depeche Mode Erdőhegyi B. rajongó. Hát komolyan majdnem félrenyeltem a nyálamat.
Ezt a viccet. Hehehehe Jó, hogy nem Lagzi Lajcsi, vagy miért nem léptek fel a Fásy mulatóban. Hahahaha Jó estét andy! Hát te? Olvasgatsz? Üdv! |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:40:18
Létrehozva:
|
|
|
Niki...Fásy mulató XDDD Andy a Fásy mulatóban XDDD Ott táncolnának Martinnal XD
Egyébként én is örülnék, ha megint olyanok lennének, mint régen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg idősebb lennék egy picit és akkor jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah mutatok én is egy mókamester képet XD hehehe XD
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 23. - 18:44:04
Létrehozva:
|
|
|
Niki...Fásy mulató XDDD Andy a Fásy mulatóban XDDD Ott táncolnának Martinnal XD Egyébként én is örülnék, ha megint olyanok lennének, mint régen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg idősebb lennék egy picit és akkor jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah mutatok én is egy mókamester képet XD hehehe XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez tipikus Andy-s! Andy is jól nézett ki régen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Andy és Martin énekelne és táncolna Fásy-val. Hehehe. Hogy is van? Andy F., Martin G. együtt mulat Fásy Á.-mal. Hahaha Nem nézem ám, csak már hallottam. Igazán nem magyarázkodok most. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:44:55
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sori: jujj, örülök nagyon, hogy neked is bejön az IDM!!! Tegnap már elkezdtük a 12-es fejezetet, de most hétvégén nem hiszem, hogy lesz írás belőle. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) addig is fordítom angolra. Edó: a Hourglasst én is NAGYON imádom!!!! (kivéve 21 days, bár mostanában már azt is meghallgatom) Ja télleg, ma Pecsa! El is felejtettem! Találtam: (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/023/3/0/David__wallpaper_by_UnapologeticApathy03.jpg) Amúgy nem lenne rossz visszamenni kicsit az időben úgy, hogy nem fiatalodok vissza! Tuti elmennék minden DM koncertre Mo-n, amit a korom miatt ki kellett hagynom! Meg megnéznék egy akkori Pecsás bulit is! |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:45:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez tipikus Andy-s! Andy is jól nézett ki régen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Andy és Martin énekelne és táncolna Fásy-val. Hehehe. Hogy is van? Andy F., Martin G. együtt mulat Fásy Á.-mal. Hahaha Nem nézem ám, csak már hallottam. Igazán nem magyarázkodok most. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah meg jönne a cikk, hogy "A DM évek óta Fásy Ádám rajongó" XD Egyébként én sem ismerem:D Nem nézem a műsort (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy miért nem hívták meg őket a Reggelibe zenélni? Ikszdééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ugyanis a Depeche Mode Ördögh Nóra rajongó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:46:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori: jujj, örülök nagyon, hogy neked is bejön az IDM!!! Tegnap már elkezdtük a 12-es fejezetet, de most hétvégén nem hiszem, hogy lesz írás belőle. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) addig is fordítom angolra. Edó: a Hourglasst én is NAGYON imádom!!!! (kivéve 21 days, bár mostanában már azt is meghallgatom) Ja télleg, ma Pecsa! El is felejtettem! Találtam: (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/023/3/0/David__wallpaper_by_UnapologeticApathy03.jpg) Amúgy nem lenne rossz visszamenni kicsit az időben úgy, hogy nem fiatalodok vissza! Tuti elmennék minden DM koncertre Mo-n, amit a korom miatt ki kellett hagynom! Meg megnéznék egy akkori Pecsás bulit is! jajj ez nagyon jó ez a kép!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:47:39
Létrehozva:
|
|
|
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó filmet láttam, baaaaaaaasssszzzuuuuussss!!! almodóvar: megtört ölelések. zseniális, óriási, hatalmas, kibebaszottul duplaplusz megagiga fergetegesen isteni szuperjó!!! még, még almodóvart, még!!!! Angie, jöhetnek az Almodóvar filmjeid ezerrel... csak a mindent anyámrólt láttam tőle, meg ezt, de minden érdekel. ez a faszi beszél lolául. soriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! este találkozunk! barátnőmmel is jön 3 csajos, szóval leszünk azért... de jó de jó de jó!!! egészen bezsongtam. most még picit várok, hogy lemenjen az ebéd-vacsi (párolt mexikói keverék és zöldbab kakukkfűvel, olivásan, pirítóssal, mmm...) aztán lemegyek edzeni. ma befertőztem Capri babát farmville-lel, huhúúú! jah, még valami. én bizony töredelmnesen bevallom, egyetlen Recoil számot sem ismerek. szóval ha valakinek van valami letöltőlinkje vagy valami. gondoljon rám az illető... |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Dave-nek annyira jól áll az öregedés. Ezt már mondtam, de tényleg. Ritka az ilyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy seggberúgnám! |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:48:26
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori: jujj, örülök nagyon, hogy neked is bejön az IDM!!! Tegnap már elkezdtük a 12-es fejezetet, de most hétvégén nem hiszem, hogy lesz írás belőle. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) addig is fordítom angolra. Edó: a Hourglasst én is NAGYON imádom!!!! (kivéve 21 days, bár mostanában már azt is meghallgatom) Ja télleg, ma Pecsa! El is felejtettem! Találtam: (IMG:http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2010/023/3/0/David__wallpaper_by_UnapologeticApathy03.jpg) Amúgy nem lenne rossz visszamenni kicsit az időben úgy, hogy nem fiatalodok vissza! Tuti elmennék minden DM koncertre Mo-n, amit a korom miatt ki kellett hagynom! Meg megnéznék egy akkori Pecsás bulit is! Mammiiiiiiiiiii ez a kép.. áááááááááá Igen, a koncerteket én is nagyon nagyon sajnálom hogy kimaradtak, azt szívesen megélném én is, és a pecsás bulik is sokkal jobbak voltak régen. Állítólag.. bár ahogy elnézem, azt a sok buzi divatmajmot, akik néha eltévednek, és ott kötnek ki.. nem is értem, mit keresnek néha nálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:49:44
Létrehozva:
|
|
|
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó filmet láttam, baaaaaaaasssszzzuuuuussss!!! almodóvar: megtört ölelések. zseniális, óriási, hatalmas, kibebaszottul duplaplusz megagiga fergetegesen isteni szuperjó!!! még, még almodóvart, még!!!! Angie, jöhetnek az Almodóvar filmjeid ezerrel... csak a mindent anyámrólt láttam tőle, meg ezt, de minden érdekel. ez a faszi beszél lolául. soriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! este találkozunk! barátnőmmel is jön 3 csajos, szóval leszünk azért... de jó de jó de jó!!! egészen bezsongtam. most még picit várok, hogy lemenjen az ebéd-vacsi (párolt mexikói keverék és zöldbab kakukkfűvel, olivásan, pirítóssal, mmm...) aztán lemegyek edzeni. ma befertőztem Capri babát farmville-lel, huhúúú! jah, még valami. én bizony töredelmnesen bevallom, egyetlen Recoil számot sem ismerek. szóval ha valakinek van valami letöltőlinkje vagy valami. gondoljon rám az illető... Jók az Almodovar-filmek. Most miattad eszembe jutott az egyik, azt hiszem az is az övé. De nem jut eszembe a cím, régen láttam. Két srác és ilyen perverzek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most utánanézek, nem tudok többet... |
|
|
|
2010.01. 23. - 18:52:28
Létrehozva:
|
|
|
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó filmet láttam, baaaaaaaasssszzzuuuuussss!!! almodóvar: megtört ölelések. zseniális, óriási, hatalmas, kibebaszottul duplaplusz megagiga fergetegesen isteni szuperjó!!! még, még almodóvart, még!!!! Angie, jöhetnek az Almodóvar filmjeid ezerrel... csak a mindent anyámrólt láttam tőle, meg ezt, de minden érdekel. ez a faszi beszél lolául. soriiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! este találkozunk! barátnőmmel is jön 3 csajos, szóval leszünk azért... de jó de jó de jó!!! egészen bezsongtam. most még picit várok, hogy lemenjen az ebéd-vacsi (párolt mexikói keverék és zöldbab kakukkfűvel, olivásan, pirítóssal, mmm...) aztán lemegyek edzeni. ma befertőztem Capri babát farmville-lel, huhúúú! jah, még valami. én bizony töredelmnesen bevallom, egyetlen Recoil számot sem ismerek. szóval ha valakinek van valami letöltőlinkje vagy valami. gondoljon rám az illető... Nyugi, nekem sem esetem a Recoil, alapjában rock zenét hallgatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rammstein és Metallica az életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben meg befertőződtem a Depech-el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom, hogy itt tudok lenni és dumcsizni veletek, és csöpögni a képeken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wow akkor este mennek majd az sms-ek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaaaa és várom már a 12 részt!!! írni, írni írni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fura hogy nem is zavart hogy két pasi... na mindegy.. arra nem gondoltatok, hogy megkerestek egy kiadót? Persze más nevekkel.. szerintem lenne rá kereslet, mert fantáziátok az van, szókincs is van... szóval mi akadályoz meg benne? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |