2400 Oldal V  « < 794 795 796 797 798 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 23. - 19:24:29
Létrehozva: #15901

devotee

Usi jók a képek.Még-még...majd holnap elmentem őket.

Legyetek rosszak lányok.Elmentem,pá.

nem vagyok most valami jó beszélgető partner....rossz kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó pihit mindenkinek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 23. - 19:26:47
Létrehozva: #15902

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 19:23:53) *
Na jó, végülis tényleg mindenben közösen döntünk meg ilyenek. Szokták is mondani szüleim például, hogy én vagyok a "vezető". Pedig ez nagyon nem igaz.
Csak az idősebbeknek furcsa az, hogy régebben minden úgy volt, ahogy a férfi mondta, most meg azért modernebb a gondolkozás és sokkal normálisabb is ez ugyebár. Szóval az én szavam is számít, még jó.
Ezért sokan ráfogják, hogy a nő hordja a nacit.
Mert a másik véleménye nélkül nem lépünk tovább. Oké így lesz, mert én így gondolom, olyan nincs.

De azért nem is erre gondoltam most.

Szerintem abban semmi rossz sincs, hogy mindent megbeszéltek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez lenne a normális (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a pasik meg.. régen majdnem jogosan döntöttek ők, hiszen, családfenntartók voltak... ma már nem így van. Mondjuk én régen se tudtam volna elviselni, hogy valaki utasítgasson, csak azért mert ő a kenyér kereső.. De jó hogy most élek, és nem 200 éve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 23. - 19:24:29) *
Usi jók a képek.Még-még...majd holnap elmentem őket.

Legyetek rosszak lányok.Elmentem,pá.

nem vagyok most valami jó beszélgető partner....rossz kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó pihit mindenkinek.

Mitől lett rossz kedved? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó pihenést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 19:27:38
Létrehozva: #15903

devotee

A hálóban hehehe. Akkor behalászna minket Dave, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen, legyen nálam okosabb, erősebb, bátrabb az a jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem meg legyen meg a magamhoz való eszem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jaj szegény Vica, miért? Jó éjt akkor drága! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 19:28:05
Létrehozva: #15904

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 19:17:12) *
Szerintetek milyen lehet most Dave?
Sokan mondták, hogy Jen hordja a nadrágot... bár nem tudom honnan szedik, egy-két képről?

Azért nem hinném, hogy Dave tutyimutyi, sőt ugyebár.
Én nem szeretném ha nekem vezetnem kellene egy férfit, inkább ő vezessen engem. Én megyek a férjem után. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy mellett oké, de értitek...

hehe, nekem erről az jut eszembe, amikor a Drága My Joy beszélt egy riportban az Hourglassről, és a riporter kérdezte h miért csinált szólót, amikor nemrég jött ki albuma a Mode-dal és ugye azon is már volt Gahan-szerzemény. és akkor elmondta hogy ennek egyik oka az, hogy amikor lemegy a turné, és nem dolgozik a Mode új anyagon, akkor egy idő után ő unatkozni kezd, és egyre inkább belepofázik Jen dolgaiba, holott nem is ért hozzá. na és ilyenkor egy idő után Jennél kezd kiborulni a bili, és Daveszerelmem ilyenkor inkább lemegy stúdiózni és kezd magával valamit.

úgyhogy szerintem ez úgy van, hogy mindketten elég erős személyiségek. én ki nem állhatom ezt a Jent, de azért megszavazok neki ennyit, tekintve hogy színésznő, erős, kemény, kicsit törtető nőnek kell lennie. és hát Dave sem kis piskóta az biztos. szerintem bazira hiú, úgyhogy kell neki hogy anyjok doromboljon kicsit (a ribanc! én jobban tudok dorombolni!) de szerintem inkább egy szinten vannak. gondolom a főbb döntéseket együtt hozzák, mivel mindketten erős személyiségek, ugyanezért pl szerintem vannak súrlódások. biztos lerendezik persze, mert hát már együtt vannak egy ideje (vesszen meg!) plusz szerintem Dave igenis meg-meglép dolgokat, amit Jen kénytelen megbocsátani-elfogadni, tekintve hogy hát basszus, zenészhez ment feleségül, akikről azért annyit lehet sejteni hogy nem egyszerű esetek, és főleg nem vetik meg az élvezeteket. tudom hogy Dave már ne orgiázik (agyon is csapnám!) de azért szerintem be-befigyel nála néha ez meg az, mivel egy érzékeny, hiú, szépséget szertő ember (óóóanyám, de imédom...)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 19:31:27
Létrehozva: #15905

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 19:28:05) *
hehe, nekem erről az jut eszembe, amikor a Drága My Joy beszélt egy riportban az Hourglassről, és a riporter kérdezte h miért csinált szólót, amikor nemrég jött ki albuma a Mode-dal és ugye azon is már volt Gahan-szerzemény. és akkor elmondta hogy ennek egyik oka az, hogy amikor lemegy a turné, és nem dolgozik a Mode új anyagon, akkor egy idő után ő unatkozni kezd, és egyre inkább belepofázik Jen dolgaiba, holott nem is ért hozzá. na és ilyenkor egy idő után Jennél kezd kiborulni a bili, és Daveszerelmem ilyenkor inkább lemegy stúdiózni és kezd magával valamit.

úgyhogy szerintem ez úgy van, hogy mindketten elég erős személyiségek. én ki nem állhatom ezt a Jent, de azért megszavazok neki ennyit, tekintve hogy színésznő, erős, kemény, kicsit törtető nőnek kell lennie. és hát Dave sem kis piskóta az biztos. szerintem bazira hiú, úgyhogy kell neki hogy anyjok doromboljon kicsit (a ribanc! én jobban tudok dorombolni!) de szerintem inkább egy szinten vannak. gondolom a főbb döntéseket együtt hozzák, mivel mindketten erős személyiségek, ugyanezért pl szerintem vannak súrlódások. biztos lerendezik persze, mert hát már együtt vannak egy ideje (vesszen meg!) plusz szerintem Dave igenis meg-meglép dolgokat, amit Jen kénytelen megbocsátani-elfogadni, tekintve hogy hát basszus, zenészhez ment feleségül, akikről azért annyit lehet sejteni hogy nem egyszerű esetek, és főleg nem vetik meg az élvezeteket. tudom hogy Dave már ne orgiázik (agyon is csapnám!) de azért szerintem be-befigyel nála néha ez meg az, mivel egy érzékeny, hiú, szépséget szertő ember (óóóanyám, de imédom...)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, ez nagyon aranyos volt!!! Puszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 19:32:52
Létrehozva: #15906

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 19:31:27) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, ez nagyon aranyos volt!!! Puszi.

Lola aranyos. meg teljesen odavan mr Gahanért...
Niki is aranyos, neki is puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 23. - 19:33:40
Létrehozva: #15907

devotee

Na igen, én is erre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (és a megjegyzések is ott vannak, ahova te is írtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Következő életemben Dave Jen-je akarok lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 19:36:42
Létrehozva: #15908

devotee

Usi, nagyon szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, tudtam hogy fog tetszeni a Megtört ölelések (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Almodóvar nálam is nagy-nagyon top európai rendező. Akkor majd átmásolom azokat a filmeke, amik megvannak tőle. A korai zsnegéi nem olyan jók, és azok inkább vígjátékok, de azért az életmű részei, szóval majd megkapod azokat is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ellátlak én mindennek, DM, Ákos, Almodóvár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már koncertjegyet is ígértem a következő magyarországi koncertre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vért esetleg? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 19:37:24
Létrehozva: #15909

devotee

A lényeg, hogy nem szabad a nőknek keményebbnek lenni, mint egy férfinak.
Mondjuk én nem is tudnék, amilyen lélek vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert akkor elvesztik a férfiak a varázsukat és tutyik lesznek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán akkor oda az élvezet irántuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 19:41:16
Létrehozva: #15910

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 23. - 19:33:40) *
Na igen, én is erre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (és a megjegyzések is ott vannak, ahova te is írtad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Következő életemben Dave Jen-je akarok lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hááát, ahogy gondolod. én még ebben az életemben akcióba lépek...

Idézet (Angelus @ 2010.01. 23. - 19:36:42) *
Lola, tudtam hogy fog tetszeni a Megtört ölelések Almodóvar nálam is nagy-nagyon top európai rendező. Akkor majd átmásolom azokat a filmeke, amik megvannak tőle. A korai zsnegéi nem olyan jók, és azok inkább vígjátékok, de azért az életmű részei, szóval majd megkapod azokat is. Ellátlak én mindennek, DM, Ákos, Almodóvár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már koncertjegyet is ígértem a következő magyarországi koncertre Vért esetleg? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

fúúú, nagyon tetszett, akartam is írni msn-en, csak már nem voltál fenn!

de amúgy... nem kell semmi... most összetörted a szívem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 19:45:16
Létrehozva: #15911

devotee

Lola, egyetértek veled, bár tavaly azért napvilágot látott néhány kép az Izraeli fellépés előtt és azokon ott van Jen is. Hát nem tudom nektek feltűnt-e, de olyan fejet vág rajta, mintha valami görög szobor lenne, de persze napszemcsi van rajta, viszont így is lejön pl. az, hogy nem mosolyog. Fogja Dave kezét és mennek valami köves helyen, nem tudom... de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy tök hűvös az a fotó.

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 19:41:16) *
hááát, ahogy gondolod. én még ebben az életemben akcióba lépek...

fúúú, nagyon tetszett, akartam is írni msn-en, csak már nem voltál fenn!

de amúgy... nem kell semmi... most összetörted a szívem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na, mivel törtem össze a szívedet drága? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 19:48:21
Létrehozva: #15912

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 19:37:24) *
A lényeg, hogy nem szabad a nőknek keményebbnek lenni, mint egy férfinak.
Mondjuk én nem is tudnék, amilyen lélek vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert akkor elvesztik a férfiak a varázsukat és tutyik lesznek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán akkor oda az élvezet irántuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na igen. "a férfi az istent keresse, a nő az istent kereső férfit." a férfi az Férfi legyen. ne puhapöcs (vö. Csernus Imre: A Férfi) a férfiben legyen keménység: legyen kemény a gerince (meg a farka ha már itt tartunk). a nő meg legyen annyira fifikás hogy anélkül irányítson, hogy papucsot csináljon a pasiból. a kölcsönösség a lényeg. én nőként kész vagyok a legboldogítóbb cirmospuha - buja dzsungel közegemmel körülvenni a férfit. természetesen, csak ha kapok is valamit cserébe. a tisztelet is fontos.

na de okosat szóltam, ki is rakom a blogomra egy részét.

Idézet (Angelus @ 2010.01. 23. - 19:45:16) *
Lola, egyetértek veled, bár tavaly azért napvilágot látott néhány kép az Izraeli fellépés előtt és azokon ott van Jen is. Hát nem tudom nektek feltűnt-e, de olyan fejet vág rajta, mintha valami görög szobor lenne, de persze napszemcsi van rajta, viszont így is lejön pl. az, hogy nem mosolyog. Fogja Dave kezét és mennek valami köves helyen, nem tudom... de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy tök hűvös az a fotó.

Na, mivel törtem össze a szívedet drága? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jen egy manipulatív bitch az én képzeletemben, mondom hogy nem szeretem... vili hogy hűvös. és remélem hogy látszatházasságban élnek, kedvesek egymással, nevelik a gyereket, mindenki máshol alszik és mással szexel! (persze nem, de mégis... pl Dave-nek tudnék egy partnert...)

mivel, mivel?
a világért sem akarom a véred szívni. tényleg nem. sajnálom ha így tűnt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 19:52:03
Létrehozva: #15913

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 19:45:22) *
na igen. "a férfi az istent keresse, a nő az istent kereső férfit." a férfi az Férfi legyen. ne puhapöcs (vö. Csernus Imre: A Férfi) a férfiben legyen keménység: legyen kemény a gerince (meg a farka ha már itt tartunk). a nő meg legyen annyira fifikás hogy anélkül irányítson, hogy papucsot csináljon a pasiból. a kölcsönösség a lényeg. én nőként kész vagyok a legboldogítóbb cirmospuha - buja dzsungel közegemmel körülvenni a férfit. természetesen, csak ha kapok is valamit cserébe. a tisztelet is fontos.

na de okosat szóltam, ki is rakom a blogomra egy részét.

Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És Dave mint Onip-ban The dead of night-nál amikor a mellkasát veri, mint a dzsungelben a vad, mikor megszerzett valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 19:54:43
Létrehozva: #15914

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 19:48:21) *
Jen egy manipulatív bitch az én képzeletemben, mondom hogy nem szeretem... vili hogy hűvös. és remélem hogy látszatházasságban élnek, kedvesek egymással, nevelik a gyereket, mindenki máshol alszik és mással szexel! (persze nem, de mégis... pl Dave-nek tudnék egy partnert...)

mivel, mivel?
a világért sem akarom a véred szívni. tényleg nem. sajnálom ha így tűnt.

Sajna ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, lévén nem vagyok Jen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha Dave az én férjem lenne, hát asszem igyekeznék a kedvében járni, bár megértem, hogy a turnén nagy a csábulás esélye, de szerintem ők ebből már kinőttek. Vagy nem??? Nem hinném, hogy mr. Gahan a harmadik házasságát is el akarja baltázni...

Jajj, édes Istenem! Poénnak szántam te Nő!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 23. - 19:55:29
Létrehozva: #15915

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 19:52:03) *
Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És Dave mint Onip-ban The dead of night-nál amikor a mellkasát veri, mint a dzsungelben a vad, mikor megszerzett valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óóó, azt de imádom. meg amikor az i feel you-ban, miután a történelem legszexisebb mozdulatából (amikor térdelésből hátraengedi magát... Mellékelt állomány:  nyuff.bmp ( 2.93Mbyte ) Letöltések száma: 9
úúúááá anyáám) feláll és így csinál?Mellékelt állomány:  naja.bmp ( 2.93Mbyte ) Letöltések száma: 8

hát itt... szétzabélom

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 20:00:47
Létrehozva: #15916

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 19:55:29) *
óóó, azt de imádom. meg amikor az i feel you-ban, miután a történelem legszexisebb mozdulatából (amikor térdelésből hátraengedi magát... Mellékelt állomány:  nyuff.bmp ( 2.93Mbyte ) Letöltések száma: 9
úúúááá anyáám) feláll és így csinál?Mellékelt állomány:  naja.bmp ( 2.93Mbyte ) Letöltések száma: 8

hát itt... szétzabélom

Fincsi jelenetek, de azért nálam még mindig a Milan - World in my eyes-a viszi a pálmát.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És abban is főleg az a jelenet, amikor rámosolyog Christianra és megvakarja a nóziját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valami tündéri!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 20:02:05
Létrehozva: #15917

devotee

Hú igen Lola, mit lehet arra zúzni juj! Azok a mozdulatok tényleg, csúcs! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Jó éjt, üdv a seregnek.
Fekete sereg bűnbanda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kilépek.
Élvezkedő nők társasága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

bye-bye
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 23. - 20:02:54
Létrehozva: #15918

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 20:02:05) *
Hú igen Lola, mit lehet arra zúzni juj! Azok a mozdulatok tényleg, csúcs! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Jó éjt, üdv a seregnek.
Fekete sereg bűnbanda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kilépek.
Élvezkedő nők társasága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

bye-bye

szia Niki!!!!! Mode-os álmokat. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 23. - 20:03:08
Létrehozva: #15919

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 23. - 20:00:47) *
Fincsi jelenetek, de azért nálam még mindig a Milan - World in my eyes-a viszi a pálmát.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És abban is főleg az a jelenet, amikor rámosolyog Christianra és megvakarja a nóziját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valami tündéri!

Angie, ez most ari volt.
Hehehe
Itt mindenki ugrik a kapucínerre, te meg a taknyos orrára buksz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 23. - 20:04:37
Létrehozva: #15920

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 23. - 19:55:29) *

hát itt... szétzabélom

Imádom ezt a két képet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 23. - 20:03:08) *
Angie, ez most ari volt.
Hehehe
Itt mindenki ugrik a kapucínerre, te meg a taknyos orrára buksz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

EZ lesz az évezred kérdése (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Niki,

Szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 794 795 796 797 798 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
29 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (29 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: