![]() ![]() |
2010.01. 23. - 20:04:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na jól van, kiröhögtem magam magamon, most megyek imádlak Angie, hülyéskedtem.
Hello |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:05:06
Létrehozva:
|
|
|
nekem már nincs bajom Jennel. Régebben nem kedveltem, de az mindenféle hülye rosszindulatú pletyka miatt volt még HH-n (még egy plusz, ami miatt jó, hogy már nem vok ott), de azóta már normalizálódott nálam a dolog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szerintem a cicafiúnak is jó, ha néha vezetgeti a felesége. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy szerintem otthon kenyérre lehet kenni őt - főleg ha a gyerekekről van szó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (megzabálom!!!) (IMG:http://img338.imageshack.us/img338/1645/daveitaly02.jpg) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:05:47
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, édes Istenem! Poénnak szántam te Nő!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól van drága, oké. de azért vettem. tényleg, ha nem érsz rá vagy valami, hagyd a pélóba. neked sincs sok szabadidőd, ne dvd-másolással töltsd. inkább nézegess überszexuális Dave-képeket(most kaptam, hátha van benne olyan, amit nem ismertek):
Dave_Gahan.jpg ( 45.14K )
Letöltések száma: 6
Dave_Gahan_075.jpg ( 55.06K )
Letöltések száma: 3[attachment=91 3:dave_gahan.jpg]
Dave_Gahan2.jpg ( 18.64K )
Letöltések száma: 5
Dave_Gahan_Dave.jpg ( 97.97K )
Letöltések száma: 7
Dave_Gahan_Dave2.jpg ( 30.3K )
Letöltések száma: 8
user_15771_1179620127421.jpg ( 28.09K )
Letöltések száma: 7
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.01. 23. - 20:07:50
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, de a fene aki alszik még.
Ez az Istenverte alvásritmusom fog megölni engem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egyébként mikor dolgoznom kell reggel, meghalok mikor fel kell kelnem. Halál. Két, három órácskát ha alszok, azt is hogy. Pff. Mármint ha hatkor kelek. Pá |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:08:23
Létrehozva:
|
|
|
istenkém, azokat a Lindeberges divatfotókat IMMMMÁÁÁDDDDOOOM!!!
valakinek nincsenek meg nagyobb méretben véletlenül? |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:08:59
Létrehozva:
|
|
|
nekem már nincs bajom Jennel. Régebben nem kedveltem, de az mindenféle hülye rosszindulatú pletyka miatt volt még HH-n (még egy plusz, ami miatt jó, hogy már nem vok ott), de azóta már normalizálódott nálam a dolog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem a cicafiúnak is jó, ha néha vezetgeti a felesége. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy szerintem otthon kenyérre lehet kenni őt - főleg ha a gyerekekről van szó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (megzabálom!!!) (IMG:http://img338.imageshack.us/img338/1645/daveitaly02.jpg) jóvanna. én azért utálom Jent, mert irigy vagyok rá mint a veszett fene. akkkkor sem fogom szeretni ha lefekszik elém, úgy könyörög. de hogy Davedrágaprecious milyen kis álmatag ezen a képen. a cicááám. ilyen a feje, mikor reggel felkel mellettem. |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:11:12
Létrehozva:
|
|
|
Na még valami.
Most nagyon felröhögtem. Dave-et az Istennek sem tudom elképzelni edzőcipőben és susogós Adidasban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fújj, azért mivel nézem Lola a képeket és ezen a támaszkodóson megijedtem. Dave fehér cipő. Na persze gondoltam, hogy ez nem lehet edzőcsuka, de kicsit végigfutott rajtam az ideg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:14:57
Létrehozva:
|
|
|
Na még valami. Most nagyon felröhögtem. Dave-et az Istennek sem tudom elképzelni edzőcipőben és susogós Adidasban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fújj, azért mivel nézem Lola a képeket és ezen a támaszkodóson megijedtem. Dave fehér cipő. Na persze gondoltam, hogy ez nem lehet edzőcsuka, de kicsit végigfutott rajtam az ideg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaa, nem voltál itt, amikor ezeket kaptam Edótól?
workout.jpg ( 41.58K )
Letöltések száma: 10
workout2.jpg ( 38.89K )
Letöltések száma: 11 |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:15:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie, ez most ari volt. Hehehe Itt mindenki ugrik a kapucínerre, te meg a taknyos orrára buksz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, hogy lehetsz ilyen, hát akkor olyan zabálnivaló cuki arcot vág, hogy a jéghegyek is elolvadnak tőle mind a két sarkon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell mindig csak az Anakondára ugrani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert hát Davenek nem kapucínere van, az a Martiné (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:15:14
Létrehozva:
|
|
|
Milyen szar lehet neki, hogy mindenki őt akarja.
Az az állandó megfelelési kényszer, jaj kész idegbetegség. Főleg régebben, de szerintem most is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Na még valami. Most nagyon felröhögtem. Dave-et az Istennek sem tudom elképzelni edzőcipőben és susogós Adidasban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fújj, azért mivel nézem Lola a képeket és ezen a támaszkodóson megijedtem. Dave fehér cipő. Na persze gondoltam, hogy ez nem lehet edzőcsuka, de kicsit végigfutott rajtam az ideg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) susogós naci hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a makkos cipőt se felejtsük el hozzá, meg a fehér zoknit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:16:36
Létrehozva:
|
|
|
jaaa, nem voltál itt, amikor ezeket kaptam Edótól?
workout.jpg ( 41.58K )
workout2.jpg ( 38.89K )
Letöltések száma: 11Na akkorát visítottam, hogy még a szomszéd is hallotta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké visszaszívom, tündéri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Na akkorát visítottam, hogy még a szomszéd is hallotta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké visszaszívom, tündéri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uuuuugye???? kb én is eldobtam az ölemből a laptopot amikor kaptam... vúúháá. imádom Dave-et civilben. olyan légzőgyakorlatokat csinálnék vele... besssszzzííííííííííííív - kiliheg. bezihál - kihörög. ezzazzz! |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:18:24
Létrehozva:
|
|
|
jaaa, nem voltál itt, amikor ezeket kaptam Edótól?
workout.jpg ( 41.58K )
workout2.jpg ( 38.89K )
Letöltések száma: 11Egyébként lefogadom, hogy éppen Erdőhegyi Brigit hallgat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Próbáltam bemérni minden helyrajzi számot, de nem tudom pontosan hol edz. Amikor becsukja a szemét, na odaugranék aztán átölelném. Hehehe. |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:20:07
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként lefogadom, hogy éppen Erdőhegyi Brigit hallgat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Próbáltam bemérni minden helyrajzi számot, de nem tudom pontosan hol edz. Amikor becsukja a szemét, na odaugranék aztán átölelném. Hehehe. muhahah... erdőhegyi... jah. sőőt. zsédát. nótármérit. a hsz-ed 2. részéhez lásd az egyel ezelőtti hsz-emet... |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:20:48
Létrehozva:
|
|
|
lola, de engem tényleg nem zavar a dvd írás, azt úgyis a gép csinálja, az meg majdnem mindig megy, szóval... tényleg szívesen másolok filmeket neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj, köszönöm a képeket, ls is mentettem magamnak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Közben ezerrel dübörög a PTA live in BP 2006 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az a Photographic az nagyon ott van. Emlékszem mit össze röhögtünk rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:21:19
Létrehozva:
|
|
|
Vagy az mi, a fülében? Nagyon béna vagyok ezekhez az új dolgokhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 23. - 20:21:30
Létrehozva:
|
|
|
uuuuugye???? kb én is eldobtam az ölemből a laptopot amikor kaptam... vúúháá. imádom Dave-et civilben. olyan légzőgyakorlatokat csinálnék vele... besssszzzííííííííííííív - kiliheg. bezihál - kihörög. ezzazzz! hangosan röhögök! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te kész vagy. .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 23. - 20:22:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó lenne még találni ilyen képeket...
|
|
|
|
2010.01. 23. - 20:23:49
Létrehozva:
|
|
|
Jó lenne még találni ilyen képeket... Fentebb válaszoltam az orros hsz-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |