2400 Oldal V  « < 798 799 800 801 802 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 23:41:05
Létrehozva: #15981

devotee

Edó: valszeg előbb-utóbb nálam is szakadna a cérna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe, hát úgy tűnik, hogy van nélkülem is buli, bár lehet, hogy igazából a csajok Balázs Pali koncertre mentek! (Vagy Zsédára XD)

Capri: olyan kép is jó, amin mindketten rajta vannak? XD

(IMG:http://img16.imageshack.us/img16/2255/scan0052g.jpg)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 23. - 23:44:15
Létrehozva: #15982

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 23:41:05) *
Edó: valszeg előbb-utóbb nálam is szakadna a cérna. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehe, hát úgy tűnik, hogy van nélkülem is buli, bár lehet, hogy igazából a csajok Balázs Pali koncertre mentek! (Vagy Zsédára XD)

Hehehhee... Usi.. az a méreg jel ott és a neve.. nehogy megigyák a vizét.. ilyet nekem is kéne alkalmaznom a hűtőmben, mert a tanulóm mindig megeszi a kajám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kis bélzsák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri... örökbe fogadtam a bull-t, amit megtaláltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ilyen egy állatmentő.. és ez csapat munka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 23:49:14
Létrehozva: #15983

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 23:41:05) *

ollllyan is jóóó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez a Dave, ez hülye! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 23:50:14
Létrehozva: #15984

devotee

hehe, hát igen, néha ki kell jelölni a területet... XD
na a hétköznapi Dave-imádók figyelmébe ajánlanám eztet:

(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/no_doggieYES.jpg)

JESSZUS, most elképzeltem, ahogy véletlen pont a Hudson partján sétálok a mólóknál és egyszer csak elsétál arra így a cicafiú! UHHH!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 23:51:19
Létrehozva: #15985

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 23. - 23:44:15) *
Hehehhee... Usi.. az a méreg jel ott és a neve.. nehogy megigyák a vizét.. ilyet nekem is kéne alkalmaznom a hűtőmben, mert a tanulóm mindig megeszi a kajám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kis bélzsák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri... örökbe fogadtam a bull-t, amit megtaláltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ilyen egy állatmentő.. és ez csapat munka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

lonely bull-t XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helyes, helyes, mentsük meg virtuálisan is őket! XD jelöltelek szomszédnak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 23. - 23:51:24
Létrehozva: #15986

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 18:53:55) *
Niki: és utána adnál gyógypuszit is neki a fokhagymagerezd seggére? XD

A bulizóknak jóóó bulit!!! (egyébként én sem értem miért szombatra rakták. nem szeretem a szombati bulikat, mert kevés az idő vasárnap a regenerálódásra)
Nekem ma pihi van.
Na akkor rázzatok helyettünk is csajok! Ne hozzátok szégyenbe az FS hírnevét!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, kérdezte asszem Edó, hogy megyek-e 6-án Retropolisba: egyelőre úgy néz ki IGEN! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ÉS ÜVÖLT AZ INSIGHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (album verzió hifiből!) Imádom, imádom, imádom, imádom, imáááádoooom!!!!!! Annyira gyönyörűségesen szívszaggató de mégis reményt adó, hogy nagyooooon!!!! Annyira fura, hogy most megint rácsodálkozom minden kis hangra benne, pedig már betéve ismerem az egészet! Meghalok, meghalok, meghalok!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hjajjj de csodálatosan szépséges itt Davie-baba!!!!

(IMG:http://img91.imageshack.us/img91/5661/212l.jpg)

És én megint csak köszönöm.....Még sosem csorgattam a nyálam nektek de az az igazság hogy én a mostani Dave-be vagyok beleesve és nem szeretnék visszamenni egy percet sem az időben .Nekem most adja azt amire szükségem van.Értitek ezt? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 23:52:20
Létrehozva: #15987

devotee

Capri: azt eddig is tudtuk, hogy Dave teljesen lökött! XDDDD

(IMG:http://i274.photobucket.com/albums/jj266/dragonfly_070/DM%20-%20BBC/Bild20.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 23:52:31
Létrehozva: #15988

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 23:50:14) *

JESSZUS, most elképzeltem, ahogy véletlen pont a Hudson partján sétálok a mólóknál és egyszer csak elsétál arra így a cicafiú! UHHH!!!

gondolom kutya van a póráz végén. XD vagy esetleg.... Martin? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 23:53:34
Létrehozva: #15989

devotee

Marcsi: persze, hogy értjük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csak neki kell ezen egy kicsit méláznia... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i274.photobucket.com/albums/jj266/dragonfly_070/DM%20-%20BBC/Bild8.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 23. - 23:53:48
Létrehozva: #15990

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 23:50:14) *

Hoppp.. az ott egy kutya... jesszus... meglódult rendesen a fantáziám.. mert ha valamiről tudok pofázni az a kutya.. Én pont ugyan ezt képzeltem el Usi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hopp.. meg kellene, hogy szólitsam, és már pofázhatnánk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) milyen kutyája van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 23:54:21
Létrehozva: #15991

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 23. - 23:52:31) *
gondolom kutya van a póráz végén. XD vagy esetleg.... Martin? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na EZEN felröhögtem! XD nem Rammstein klip ez! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 23:55:39
Létrehozva: #15992

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 23. - 23:54:21) *
na EZEN felröhögtem! XD nem Rammstein klip ez! XD

10 után, viccelsz??XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 23. - 23:56:15
Létrehozva: #15993

devotee

Marcsika lelkem.. hazaértél a moziból ? Hehehhe... Capri... mekkora egy őrült vagy istenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 23. - 23:58:57
Létrehozva: #15994

devotee

Edó: vmi nagyon viccesen kinéző fekete közép vagy kisebb termetű rövidszőrű izé kutya. nem tom a fajtáját, pedig Mauka egyszer már kiderítette.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 23. - 23:59:31
Létrehozva: #15995

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 23. - 17:56:39) *
Bár most nincs itt Capri de remélem majd vissza olvas.
Tartozok neked egy elnézés kéréssel.Reggel a nagy sietségemben elfelejtettem reagálni arra hozzászólásodra amiben irod,hogy tüdőgyulladásod van.Nem szeretném,hogy azt hidd bunkó vagyok...szóval mielőbbi gyógyulást kivánok neked.

más dolog:ma többször is eszembe jutottál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olvasom otthon a jövőheti műsorújságot és egyszer csak látom az Animal Planet csatornán az egyik műsor cime Állatrendőrség Houstonban a másik műsor cime meg Állatmentések....gondoltam magamban ilyen állatrendőrségben téged is el tudnálak képzelni.Bár nem csak téged hanem Edókát is nektek való lenne lelkes állatvédők.
A következő amiről megint csak te jutottál az eszembe:január 27.-én lesz egy film a Via.History csatornán(nem tudom van-e nektek ilyen)aminek az a cime,hogy Nácivadászok.Egy mondatban arról szól,hogy a nácivadászok a világ leggyűlöltebb embereit keresték a saját élményiktől ösztönözve.Téged érdekelnek az ilyen témájú filmek ha jól tudom.
A harmadik amiről szintén te ugrottál be jövőhét szombaton(30.-án) az RTL klubbon 22:05-kor kezdődik a BloodRayne elnevezésű film.De nem is ez a lényeg hanem amiről szól.Románia 18.század...két vámpir vadász és az ember-vámpir dhampir lány összefog a világ leggonoszabb vámpirjának elpusztitására.
Magamba vigyorogtam na ez Caprinak való elvégre szereti a vámpiros történeteket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kimásoltam az újságból bővebben is,hogy miről a film ha esetleg érdekel leirhatom csak szólj.
Capri ha megnézed a filmet lehet kapsz egy kis ihletet a klassz kis vámpiros sztoridhoz a SOO-hoz.(rögtön beugrott a SOO ahogy olvastam a film tartalmát (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Na irtam neked egy litániát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én tudtam,hogy But not tonight filmzene.A klippjében vannak képek a filmből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaaaaaaaaaaaaj Vica, de drága vagy, h ennyi mindenről beugrottam neked és le is írtad, jaj megzabállak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, az Animal Planet-es filmeket ismerem, csak sajna az Animal Planet otthon maradt XD De amíg otthon laktam nagy bőszen néztem ezeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állatmentésekben még részt is vennék az nyugis, de Állatrendőrségnél nem tudnám garantálni az állatkínzó épségét XD

Sajnos nicns Via. History-nk!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (((((((((((((((((((((((((((((((((( Pedig nagyon jól hangzik az a film!!!

Hmmm, azt a vámpírosat lehet, h megnézem, hátha dob szegény SOO-n XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 24. - 00:00:28
Létrehozva: #15996

devotee

(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t228/Orchidett/dgcover.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 00:01:21
Létrehozva: #15997

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 23. - 23:56:15) *
Marcsika lelkem.. hazaértél a moziból ? Hehehhe... Capri... mekkora egy őrült vagy istenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És ezen meglepődsz?? XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 24. - 00:06:42
Létrehozva: #15998

Painkiller

[quote name='lolacska' date='2010.01. 23. - 19:55:29' post='18783']
óóó, azt de imádom. meg amikor az i feel you-ban, miután a történelem legszexisebb mozdulatából (amikor térdelésből hátraengedi magát... [attachment=909:nyuff.bmp]úúúááá anyáám) feláll és így csinál?[attachment=910:naja.bmp]

hát itt... szétzabélom

Én megkívántam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...

[quote name='Useless-girl' date='2010.01. 23. - 23:53:34' post='18857']
Marcsi: persze, hogy értjük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csak neki kell ezen egy kicsit méláznia... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ÁÁÁÁÁ szerintem ezt ő is érti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 00:08:40
Létrehozva: #15999

devotee

Hát..Usi..,. Neked tuti van képed erről az ebről... na én is neki állok keresni a neten... Majd én mindjrát meg is mondom nektek milyen az ebje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy ebe? huhh-. de fogós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 24. - 00:10:40
Létrehozva: #16000

devotee

Edó: megvan, megvan, megvan!!! tudtam én hogy itt lesz vhol MYM-en!!! bocsi, rosszul emlékeztem, ez kicsi kutya! XD

(IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/dd1.jpg)

tornacsuka oh yeah!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 798 799 800 801 802 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: