![]() ![]() |
2010.01. 24. - 00:13:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marcsi! Ne az idézre nyomj ha megkérhetlek, hanem a válaszra.. mert azt sem tudom ki mit mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem mindig összezavar ez az idézős cuccc.. Titeket nem? vagy csak én vagyok rehab?
ez egy pincser (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) őzike lábú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De az a cipőőő... háááát.. nem tudom... az én uram ilyet nem hordhat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még a converse simán.. mondjuk az az USA-ban gáz, mert azt a legszarabb melósok hozdják.. aztán.. ez tuti valami hiper-szuper önjárós, lábszellőztetős járgány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) biztosan elege van a boka veszkóból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:16:18
Létrehozva:
|
|
|
Edó: megvan, megvan, megvan!!! tudtam én hogy itt lesz vhol MYM-en!!! bocsi, rosszul emlékeztem, ez kicsi kutya! XD (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/dd1.jpg) tornacsuka oh yeah!!! XD edzőcipő és ez nem is kutya! XD ez csak kutyakezdemény XD Dave mellé doberman vagy snauzer... sztem. |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:19:50
Létrehozva:
|
|
|
Épp most mennék aludni.
De ezt még le kell írnom. Ááá, ááá, ááá!!! Miben van Dave??? Miről beszéltem én pár oldallal előrébb???!!! Ezt nem hiszem el!!! Edzőcipő, de ráadásul milyenben? Hehehe. Kész!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Most csalódtam. Nem illik hozzá. Az még hagyján, hogy sportcipő, de milyen...hát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No nem baj, azért imádlak Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na küldjetek még egy susogós melegítőset Dave-ről és én teljesen kiábrándulok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó azért nem vagyok szigorú, csak a saját stílusa tetszik rajta, nem pedig más, ami nem illik hozzá. Na, de talán randiznék vele, ha megkérne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:20:05
Létrehozva:
|
|
|
hát gondolom futni is tornacsukában jár, mint ahogy az edzőterembe is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja, most hogy mondod. törpe pincser! most már rémlik. amúgy én se vagyok oda a tornacipőért, de hát néha neked is van olyanod hogy a kényelmes és kicsit talán toplákabb cuccokra szavazol az elegáncsosabbak helyett, nem? Egy boldog vámpír, akinek a nyakánál ott van a nyári budapesti dátum is - yeah! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/5463095.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:21:00
Létrehozva:
|
|
|
edzőcipő és ez nem is kutya! XD ez csak kutyakezdemény XD Dave mellé doberman vagy snauzer... sztem. Háááát Capriii... ez mini dobermann (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehee.. tudod milyen méregzsákok? a személyetestőre... .nem szarral gurigázik.. odamennék.. helló... jajjjj,, de édes ez a kis kutyuli... hopp... aztán már nincs is kezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kis csalafinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti killer a neve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:22:28
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, de az más, ha edzés közben van rajta.
Á, nem érdekes. Ha szeretünk valakit akkor megbarátkozunk a sportcsukájával is. Vajon milyen zokni volt rajta? Fehér, és bokánál rá volt írva, hogy: SPORTS (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:23:08
Létrehozva:
|
|
|
hát gondolom futni is tornacsukában jár, mint ahogy az edzőterembe is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja, most hogy mondod. törpe pincser! most már rémlik. amúgy én se vagyok oda a tornacipőért, de hát néha neked is van olyanod hogy a kényelmes és kicsit talán toplákabb cuccokra szavazol az elegáncsosabbak helyett, nem? Egy boldog vámpír, akinek a nyakánál ott van a nyári budapesti dátum is - yeah! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/5463095.jpg) Aaaaah.. ide harapj. ideeeeee... szakitsd át a bőröm.. marj belém.. szivd a vérem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) érezzem, ahogy a nyáladdal keveredve végig csurog a mellemen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:24:22
Létrehozva:
|
|
|
Háááát Capriii... ez mini dobermann (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehhehee.. tudod milyen méregzsákok? a személyetestőre... .nem szarral gurigázik.. odamennék.. helló... jajjjj,, de édes ez a kis kutyuli... hopp... aztán már nincs is kezem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kis csalafinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti killer a neve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Amit át tudok rúgni a kerítés felett, az nem kutya!" XD Dave mellé nem illik ez a törpecirkáló XD Tuti Jen akarta a kis termetű kutyát! XD |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:25:52
Létrehozva:
|
|
|
Kell a nyaklánca és a mellénye.
Na jó éjt! Remélem nem sportcipőkkel fogok álmodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave és az edzőcsuka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, az én álmom ezért volt legalább guszta. Dave, mint vízipólós. |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:26:20
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, de az más, ha edzés közben van rajta. Á, nem érdekes. Ha szeretünk valakit akkor megbarátkozunk a sportcsukájával is. Vajon milyen zokni volt rajta? Fehér, és bokánál rá volt írva, hogy: SPORTS (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) khmmm.. hát én nem lepődök ám meg semmin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azon a képen, amit berakott Usi.. asszem Usi volt, a SOTU dvd-ről, amikor fel van tűrve a naci.. na akkor a fekete naci és barna cipő mellé simán villantott egy szürke zoknit Na de lányok.. tudjátok, hogy a koncertre, és a fotózásokra is felkésziti őket stylist... az otthoni szerkója már nem olyan fess.. no mindegy, nálam azért maradhat, felruházom én ha ez a gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaa... és ne felejtsük el, hogy mindjárt 50, nem pedig egy fiatal divat majom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálam maradhat végül is a csuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a sport zokni is.. az legyen a legnagyobb hibája, hogy egy szál sport zokniban mászik rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:28:54
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edó: megvan, megvan, megvan!!! tudtam én hogy itt lesz vhol MYM-en!!! bocsi, rosszul emlékeztem, ez kicsi kutya! XD (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/dd1.jpg) tornacsuka oh yeah!!! XD Na hát ezt már nem hiszem el....ugyanis nekem ilyen kutyim lesz mert ő egy törpe pincser.Ha már itt tartunk egy ilyen pasit szeretnék mellé (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen hazaértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ilyenkor a visszaolvasás az első .A képeket nagyon élvezem na meg a dumát is. A Csernus dokit pl. imádom az életszemléletéért és a kimondott szavaiért. |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:30:05
Létrehozva:
|
|
|
khmmm.. hát én nem lepődök ám meg semmin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azon a képen, amit berakott Usi.. asszem Usi volt, a SOTU dvd-ről, amikor fel van tűrve a naci.. na akkor a fekete naci és barna cipő mellé simán villantott egy szürke zoknit Na de lányok.. tudjátok, hogy a koncertre, és a fotózásokra is felkésziti őket stylist... az otthoni szerkója már nem olyan fess.. no mindegy, nálam azért maradhat, felruházom én ha ez a gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaa... és ne felejtsük el, hogy mindjárt 50, nem pedig egy fiatal divat majom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nálam maradhat végül is a csuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a sport zokni is.. az legyen a legnagyobb hibája, hogy egy szál sport zokniban mászik rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom én! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De olyan jó volt cikizni! A szaros bugyogóját is szívesen mosnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha ő lenne a férjem. |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:35:54
Létrehozva:
|
|
|
Edó hát én nem az idézre nyomok hanem a válaszra.Bocs hogy így bezavarok (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Én imádom hogy ilyen laza.Ti nem járok soha kényelmesben? |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehhee.. Niki.. hát igen.. remélem a férjeddel is emigyen vagyol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjjj... én is akarok szerelmeeet.. meg tudjátok.. tavaszt, és madár csicsergést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edó hát én nem az idézre nyomok hanem a válaszra.Bocs hogy így bezavarok (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Én imádom hogy ilyen laza.Ti nem járok soha kényelmesben? Jajjj.. mááááán... nem úgy mondtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem zavarsz be.. csak ez a válasz... amikor keretbe rakja.. de mindegy.. csak én össze keveredem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd próbáld meg a választ az üzenet alatt.. de csittt.. nem szóltam, nem is szólok innen kezdve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mucurga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:38:22
Létrehozva:
|
|
|
Edó hát én nem az idézre nyomok hanem a válaszra.Bocs hogy így bezavarok (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Én imádom hogy ilyen laza.Ti nem járok soha kényelmesben? dehogynem, de én nem is szóltam meg Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sztem szexi így is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:40:19
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehe, Niki! XD te állat! XDDDDDDDDD
Capri: kutyakezdemény! HÁHÁHÁHÁ! XD mondjuk nem hiszem, hogy ő választotta a dögöt XD én a kölkökre tippelnék. Uhhhh iggggggggggen DOBERMAN!!!!!!!!!!!!!! IGEEEEEEEEN!!!! (mint a Velencés sztoriban, amit Mauval írok, abban van négy éjfekete csodaszép dobermanja.... UHH!!!) Angie: azt hiszem, ezekről a képekről beszéltél pár oldallal korábban: (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/img8878gd.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/img8859wa.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:42:02
Létrehozva:
|
|
|
Én csak kényelmesban járok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azért rohad mindig le a lábam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehehehehe, Niki! XD te állat! XDDDDDDDDD Capri: kutyakezdemény! HÁHÁHÁHÁ! XD mondjuk nem hiszem, hogy ő választotta a dögöt XD én a kölkökre tippelnék. Uhhhh iggggggggggen DOBERMAN!!!!!!!!!!!!!! IGEEEEEEEEN!!!! (mint a Velencés sztoriban, amit Mauval írok, abban van négy éjfekete csodaszép dobermanja.... UHH!!!) Angie: azt hiszem, ezekről a képekről beszéltél pár oldallal korábban: (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/img8878gd.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/img8859wa.jpg) HEhehhee.... csak úgy cibálja maga után a nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:43:43
Létrehozva:
|
|
|
dehogynem, de én nem is szóltam meg Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sztem szexi így is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó nyugodtan "szojjá be" neked szabad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt a képet szeretem most a legjobban ez az "élet"! |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:44:08
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehe, Niki! XD te állat! XDDDDDDDDD Capri: kutyakezdemény! HÁHÁHÁHÁ! XD mondjuk nem hiszem, hogy ő választotta a dögöt XD én a kölkökre tippelnék. Uhhhh iggggggggggen DOBERMAN!!!!!!!!!!!!!! IGEEEEEEEEN!!!! (mint a Velencés sztoriban, amit Mauval írok, abban van négy éjfekete csodaszép dobermanja.... UHH!!!) Angie: azt hiszem, ezekről a képekről beszéltél pár oldallal korábban: (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/img8878gd.jpg) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/img8859wa.jpg) nem jön be Jen XD ellenszenves az arca :S olyan, Jacko csak nőben XD igen sztem, a doberman illik Dave-hez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elegáns, erőteljes, gyönyörű kutya |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:46:47
Létrehozva:
|
|
|
Mármint a kutyuval (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem az asszonnyal .
|
|
|
|
![]() ![]() |