![]() ![]() |
2010.01. 24. - 00:48:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát biztos a botox.... :)Jajjj.. de rosszmájú vagyok. istenem.. szegény nő.. kaphat rendesen
Mármint a kutyuval (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem az asszonnyal . mi? mi van a kutyuval? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:54:31
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát én elnézem ezt a nőt és úgy látom hogy természetesen rajtam kívül jól választott.:)Vannak ilyen képek is . ......Csajok nincs olyan képetek ahol mosolyognak?
mi? mi van a kutyuval? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [/quote] Az a kép most nálam a kedvenc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:55:40
Létrehozva:
|
|
|
távol álljon tőlem, hogy bántsam, de szerintem Dave sokszor egy cuki kis papucs! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
"What did you say?!" (Mit mondtál?) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/3307_92611122936_762017936_1679927_.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 00:57:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát én elnézem ezt a nőt és úgy látom hogy természetesen rajtam kívül jól választott.:)Vannak ilyen képek is . ......Csajok nincs olyan képetek ahol mosolyognak? Nincs... csak Dave mosolyog.. Jennek az arcizmait tönkre tette a botox (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na neeeeem... félre a tréfát... én láttam olyat, ahol mosolyog. de ne kérd, hogy elő keressem, olyan káosz van a dm-es képeim közt.. majd egyszer talán, ha nagyon sok időm lesz, rendet teszek oda bent ! távol álljon tőlem, hogy bántsam, de szerintem Dave sokszor egy cuki kis papucs! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) "What did you say?!" (Mit mondtál?) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/3307_92611122936_762017936_1679927_.jpg) Hát ez tuti is Usi.. én is igy gondolom.. az ágyban is csak azért domina, mert Jen ráőarancsolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jjjjaaaaajjj.. milyen szemét vagyok ma.. Én úgy gondolom, hogy Dave simán alázkodós.. de csak bizonyos mértékig. aztán ha megunja, csendben van, és tűr, mig az asszony észre nem veszi magát... aztán mehet neki puncsolni.. és ő azt nagyon élvezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:00:22
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó éjszakát csajok!
Ma már annyit ültem hogy feladom. Szép álmokat nektek is! |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:02:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 24. - 01:03:48
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi: jóéjt!
Edó: oh igennnn.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hasonlóképp gondolkozom. na hogy a kis Gorettjeink se érezzék magukat elhanyagoltnak: (IMG:http://img183.imageshack.us/img183/7594/scan0068.jpg) (IMG:http://img2.imageshack.us/img2/5933/scan0075k.jpg) Amúgy IMÁDOM, mikor Marton fejhallgató van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:06:02
Létrehozva:
|
|
|
Nincs... csak Dave mosolyog.. Jennek az arcizmait tönkre tette a botox (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na neeeeem... félre a tréfát... én láttam olyat, ahol mosolyog. de ne kérd, hogy elő keressem, olyan káosz van a dm-es képeim közt.. majd egyszer talán, ha nagyon sok időm lesz, rendet teszek oda bent ! Hát ez tuti is Usi.. én is igy gondolom.. az ágyban is csak azért domina, mert Jen ráőarancsolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jjjjaaaaajjj.. milyen szemét vagyok ma.. Én úgy gondolom, hogy Dave simán alázkodós.. de csak bizonyos mértékig. aztán ha megunja, csendben van, és tűr, mig az asszony észre nem veszi magát... aztán mehet neki puncsolni.. és ő azt nagyon élvezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave simán alázkodóóóóóós??? Nálam épp ellenkezőleg van: akarja a jussát és meg is kapja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én legalább is így hiszem XD Marcsi: jóéjt! Edó: oh igennnn.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hasonlóképp gondolkozom. na hogy a kis Gorettjeink se érezzék magukat elhanyagoltnak: (IMG:http://img183.imageshack.us/img183/7594/scan0068.jpg) (IMG:http://img2.imageshack.us/img2/5933/scan0075k.jpg) Amúgy IMÁDOM, mikor Marton fejhallgató van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oh jaj, óóóóóóóó jaaaaaaaaaaaaaaaj, JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP istenem, ahogy azok az ujjak finoman játszanak azon a zongorán.... :PPPPPPPPPPPPPP |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:06:08
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi: jóéjt! Edó: oh igennnn.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hasonlóképp gondolkozom. na hogy a kis Gorettjeink se érezzék magukat elhanyagoltnak: (IMG:http://img183.imageshack.us/img183/7594/scan0068.jpg) (IMG:http://img2.imageshack.us/img2/5933/scan0075k.jpg) Amúgy IMÁDOM, mikor Marton fejhallgató van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú...mert olyan nagyon jó a haja.. imádom... nagyon jó leht beletúrni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy nekem mindentől ilyen mocskos gondolataim támadnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de annyira megcibálnám hátrafelé ott a szinti előtt.. hátra húznám a fejét, és nyomnék olyan csókot a vigyorgó szájára, hogy csak na.. aztán nyomnánk egy négykezest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:08:16
Létrehozva:
|
|
|
Húúú...mert olyan nagyon jó a haja.. imádom... nagyon jó leht beletúrni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hogy nekem mindentől ilyen mocskos gondolataim támadnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de annyira megcibálnám hátrafelé ott a szinti előtt.. hátra húznám a fejét, és nyomnék olyan csókot a vigyorgó szájára, hogy csak na.. aztán nyomnánk egy négykezest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hújaaaaaj, ezt LÁTOM EDÓ, LÁTOOOM! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) TE GYILKOS!!! XD |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:09:38
Létrehozva:
|
|
|
hújaaaaaj, ezt LÁTOM EDÓ, LÁTOOOM! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) TE GYILKOS!!! XD Épp.. akartam kérdezni, hogy meg van-e a pillanat.. mert nekem is megvolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:10:58
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehehe XDDD hogy feléledt itt valaki! XDDDD
Edó: "I like the idea!" (Tetszik az ötlet!) (IMG:http://img395.imageshack.us/img395/3236/scan0079.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:13:13
Létrehozva:
|
|
|
na még ami nagyon jól áll naki, az a sok hülye sapka.. istenien áll neki mindegyik
Milyen feszes az arca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.. voltál mostanában kint cigizni? hány fok van? kimerészkedjek az ablakba? annyira elszivnék egyet.. de megfagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:20:31
Létrehozva:
|
|
|
Edó: ROHADT HIDEG van! nekem ablakos megoldás lesz valszeg, a teraszra kimászást már én se vállalnám be! :S TAVASZT AKAROK!!!!
Jaja, amúgy vannak satyik, amik marha jól állnak a Szöszin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lehet testőrnek lenni... Csócsó a srácokkal... hahhh! Énisénisénis!!! (IMG:http://i265.photobucket.com/albums/ii231/girl_disa/dsc00444.jpg) na jó, mára abbahagytam a képeket. megyek csicsika! cuppantó mindenkinet a kis krampusztól! XDDDDD (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/mart/martinfletch_dmbaar_4_s.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:21:09
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor én asszem ki sem nyitom az ablakot.. annyira kihül a foldszin, és igy is fel van fázva a Shadow.. úgyhogy inkább rágyújtok a konyhába, és bekapcsolom a szagelszivót.. aztán majd bedugok egy illatositót.. leszarom..
Jajjj.. de édesek, egyem meg őket.. ez még mindig a kedvencük... a csocsózás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:23:06
Létrehozva:
|
|
|
Edó: ROHADT HIDEG van! nekem ablakos megoldás lesz valszeg, a teraszra kimászást már én se vállalnám be! :S TAVASZT AKAROK!!!! Jaja, amúgy vannak satyik, amik marha jól állnak a Szöszin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen jó lehet testőrnek lenni... Csócsó a srácokkal... hahhh! Énisénisénis!!! (IMG:http://i265.photobucket.com/albums/ii231/girl_disa/dsc00444.jpg) nagyon édi, ahogy felenged és játszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:26:57
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor én asszem ki sem nyitom az ablakot.. annyira kihül a foldszin, és igy is fel van fázva a Shadow.. úgyhogy inkább rágyújtok a konyhába, és bekapcsolom a szagelszivót.. aztán majd bedugok egy illatositót.. leszarom..
Jajjj.. de édesek, egyem meg őket.. ez még mindig a kedvencük... a csocsózás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lányok.. jóéjt Nektek! Sajnos már nem látom a sorokat,,, azt hittem keményebb vagyok, de látom még kicsi vagyok a hardcore-hoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nektek további jó szórakozást,. aztán szép álmokat! Puszika! |
|
|
|
2010.01. 24. - 01:30:17
Létrehozva:
|
|
|
Én is letakarodom, habár, nem reménykedek az alvásban :S Jóéjt!
|
|
|
|
2010.01. 24. - 05:17:13
Létrehozva:
|
|
|
hajnali erotikus álomra felriadást kívánok mindenkinek!!!
hazaértem, lementettem az összes képet, megállapítottam hogy az a kutyamakett az egy isteni tréfa lehet csupán, hát mi ez bazmeg? még aszfaltbuboréknak sem nevezhető, mert szögletes. ilyen randa állatot én még istenbizony nem láttam. pedig a lóbogár se szép... Usi, mivel úgyis ez az eredeti szakmám, én szobrot emelek neked a képekért. a kis kommentjeidért meg kapsz egy puszit, besírok rajtuk. a buli állat volt, bár meglepően kevés épkézláb férfiember jár a pecsába, és meglepően sok tajtparaszttal hozott ma éjjel össze minket a sors... sori élőben is üüberjócsaj és haláli jófej. bár beszélni pl nem tudtunk mert nyomtuk a gombot mint állat. az i feel lovedra olyat nyomtam, láttátok volna... pedig a barmok a klipet be se tették hozzá... (és pl az utcsó szám a waiting volt, és ahhoz sem...) persze mindenki papírkutya volt, Vicával nyomtuk zárásig, sori is elment már mikor... még elért egy későesti híreket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) izé... tudom hogy esküdtem fűfavirágra hogy kövi pecsában is ott leszek, de izé... nem valószínű. 1, retroba nagyon szeretnék menni, 2, csóró leszek, 3, sotu party lesz, ami hátizé, nem hoz annyira izgalomba... na és akkor most alvááás ja nem, előbb aratok, pápá |
|
|
|
2010.01. 24. - 08:33:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tyű, micsoda képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Civil Dave, de imádom, tényleg cukorborsó! Amúgy mikor még nem olvastam el a kutyás képhez a kommenteket ugyan azt gondoltam, mint Capri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De perverz vagyok már így reggel... hogy Martin van a pórázon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mot mi bajotok van a tornacsukával? Én is jobban szeretem, mint a tűsarkút. A kutyát meg ne bántsátok, ilyen kis szobacirkáló, nincs vele semmi gond, az más tészta, hogy nem illik Dave-hez, de szerintem inkább a lányáé, mint az övé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, igen, ezekre az izraeli képekre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Asszem freestaten is kinn voltak valami sajtótájékoztatós hírnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, látom jól buliztál, akkor a Pecsaás HDMFC kitett megint magáért! Retroba remélem tudsz jönni, olyan nagyon jó lenne. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |