2400 Oldal V  « < 804 805 806 807 808 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
sori
post 2010.01. 24. - 16:05:31
Létrehozva: #16101

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 16:03:34) *
De sori nem is ismered.Nekem sem szimpi túlzottan de azért nem bántanám.

Nálam ez nem így működik sajna. Általában előbb ütök, aztán kérdezek. Ez így alakult ki nálam. Tegnap a pecsában is kis híja volt, hogy az előttem rángatózok szőke csajt meg ne üssem, azért mentem hátrébb.... Fejlődök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 16:06:38
Létrehozva: #16102

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 24. - 16:03:31) *
Táppénzen????? Az mi????? Szükségem van a munkahelyemre, nem mehetek ilyen luxusnyaralásra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mit fogok kapni Lolácskától? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ajjajj! Nem lehetne eltussolni valahogy? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

jól van na azt hittem pihire küldött az orvosod.

Hát ha nem örvendezel tovább Jen képeinek talán nem csesz le Lola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 24. - 16:09:36
Létrehozva: #16103

devotee

Megyek, kiteregetek.. majd jövök.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 16:14:03
Létrehozva: #16104

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 24. - 16:05:31) *
Nálam ez nem így működik sajna. Általában előbb ütök, aztán kérdezek. Ez így alakult ki nálam. Tegnap a pecsában is kis híja volt, hogy az előttem rángatózok szőke csajt meg ne üssem, azért mentem hátrébb.... Fejlődök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

csak rángatózott vagy mást is csinált,hogy meg akartad ütni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 24. - 16:17:45
Létrehozva: #16105

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 16:06:38) *
jól van na azt hittem pihire küldött az orvosod.

Hát ha nem örvendezel tovább Jen képeinek talán nem csesz le Lola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pihire elküldene szívesen, csak én nem akarom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj, remélem nem haragszik meg Lolácska! Szükségem lenne még az öleléseire ha találkozunk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 24. - 16:23:18
Létrehozva: #16106

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 16:14:03) *
csak rángatózott vagy mást is csinált,hogy meg akartad ütni?

Folyton le akart taposni, rühhelem az ilyet. Értem, én hogy jól érzi magát, meg pasizik és társai, de miért nem lehet picit a többiekre is figyelni. Lehet azt a popsit meg csípőt negyed ekkora kilengéssel is rázni.. én már csak tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 16:27:46
Létrehozva: #16107

devotee

Neo biztos nem haragszik meg Lola csak nehogy el kezd fényezni Jent,hogy milyen szép és hasonlók mert akkor tuti kiakad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (sori @ 2010.01. 24. - 16:23:18) *
Folyton le akart taposni, rühhelem az ilyet. Értem, én hogy jól érzi magát, meg pasizik és társai, de miért nem lehet picit a többiekre is figyelni. Lehet azt a popsit meg csípőt negyed ekkora kilengéssel is rázni.. én már csak tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát mikor boldogult leánykoromban jártam diszkóba én is rühelltem az ilyen taposós seggrázós egyéneket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 24. - 16:39:00
Létrehozva: #16108

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 16:27:46) *
Neo biztos nem haragszik meg Lola csak nehogy el kezd fényezni Jent,hogy milyen szép és hasonlók mert akkor tuti kiakad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát mikor boldogult leánykoromban jártam diszkóba én is rühelltem az ilyen taposós seggrázós egyéneket.

Köszönöm a megértő szavakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 16:43:29
Létrehozva: #16109

devotee

Szasztok kicsik!

Megjöttünk a menhelyről.. átfagytunk, mint az állat ..

Sori, Vicus, akkor ti engem nem szeretnétek.. ugyanis, a lányok is tanusithatják, én nagyon riszálok, ugrálok, taposok, és pörgök... sajnos néha mások kárára, mivel nem vagyok kis darab... mondjuk azért mindig mondom, hogy bocs, és már pörgök is tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont ha ezért valaki nekem esne, na az megkapná a magáét.. csak nehogy egyszer úgy járj sori, hogy nálad erősebbnek esel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudod mi a bajod neked Jennel? ami nekem.. hogy nem te vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) különben biztosan aranyos, itt nagyon sok képen mosolyog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hány éves egyébként? mintha nem is korosodna.. hihetetlenül jól tartja magát.. mondjuk van miből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez tényleg pénz kérdése... olyan eljárások vannak már!

Van Alan kutyánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon aranyos.. ez is egy puli...
Meg tudjátok mink volt még máig? ŰPénteken hozták be őket.. Bonanza banzai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tegnap elvitték banzai-t, ma pedig elvitték Bonanzát:) én adtam Bonanza-t örökbe
Mindjárt keresek képet róluk. Sajna Alanről még nincs kép, mert Andinak tegnap nem sikerált lefotózni.

Hmmmm.. sajnos még nincsenek fent a képek, de amint fent lesznek, ide linkelem őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 16:45:53
Létrehozva: #16110

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 24. - 16:39:00) *
Köszönöm a megértő szavakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs mit.Jobb is,hogy nem ütötted meg azt a csajt mert ha megtetted volna most mehetne a sereg a sittre látogatni téged. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 16:53:40
Létrehozva: #16111

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 16:43:29) *
Szasztok kicsik!

Megjöttünk a menhelyről.. átfagytunk, mint az állat ..

Sori, Vicus, akkor ti engem nem szeretnétek.. ugyanis, a lányok is tanusithatják, én nagyon riszálok, ugrálok, taposok, és pörgök... sajnos néha mások kárára, mivel nem vagyok kis darab... mondjuk azért mindig mondom, hogy bocs, és már pörgök is tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont ha ezért valaki nekem esne, na az megkapná a magáét.. csak nehogy egyszer úgy járj sori, hogy nálad erősebbnek esel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudod mi a bajod neked Jennel? ami nekem.. hogy nem te vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) különben biztosan aranyos, itt nagyon sok képen mosolyog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hány éves egyébként? mintha nem is korosodna.. hihetetlenül jól tartja magát.. mondjuk van miből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez tényleg pénz kérdése... olyan eljárások vannak már!

Van Alan kutyánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon aranyos.. ez is egy puli...
Meg tudjátok mink volt még máig? ŰPénteken hozták be őket.. Bonanza banzai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
tegnap elvitték banzai-t, ma pedig elvitték Bonanzát:) én adtam Bonanza-t örökbe
Mindjárt keresek képet róluk. Sajna Alanről még nincs kép, mert Andinak tegnap nem sikerált lefotózni.

Hmmmm.. sajnos még nincsenek fent a képek, de amint fent lesznek, ide linkelem őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka ha együtt buliznánk legfeljebb arrébb mennék és akkor nem ütköznénk össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül nagyon szép tőled,hogy bocsot kérsz amikor meglöksz valakit.

ami Jen korát illeti pont tegnap kérdeztem Usi oldalán tőle és úgy neki úgy rémlik Jen két évvel IDŐSEBB Dave-nél...na erre varrjatok gombot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tök ötletesek a kutya nevek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 24. - 16:56:05
Létrehozva: #16112

devotee

Nem szoktam a rövidebbet húzni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég nagy rutinom van, és nem nagyképűség. Ritkán ütök meg embert, mert tudom, hogy mire vagyok képes. Ezért álltam inkább hátrébb és higgadtam le picit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjjj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KÉPET! KÉPET! KÉPET! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jen.. tőlem ezer éves is lehetne akár. Tény, hogy szép, na de hogy fog kinézni pár év múlva, mikor már totál agyon lesz plasztikázva? na mindegy.. inkább mérgelődök magamban, és nézek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fél szemem itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 17:01:54
Létrehozva: #16113

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 16:53:40) *
Edóka ha együtt buliznánk legfeljebb arrébb mennék és akkor nem ütköznénk össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül nagyon szép tőled,hogy bocsot kérsz amikor meglöksz valakit.

ami Jen korát illeti pont tegnap kérdeztem Usi oldalán tőle és úgy neki úgy rémlik Jen két évvel IDŐSEBB Dave-nél...na erre varrjatok gombot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tök ötletesek a kutya nevek

Ejjha,,, ezt nem gondoltam volna.. max 40-nek mondtam volna.. az angyalát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) le a kalappal.. én is igy szeretnék kinézni 50 évesen... hát ezt el sem tudom hinni, csoda szép nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi az info-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 17:02:35
Létrehozva: #16114

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 24. - 16:56:05) *
Nem szoktam a rövidebbet húzni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég nagy rutinom van, és nem nagyképűség. Ritkán ütök meg embert, mert tudom, hogy mire vagyok képes. Ezért álltam inkább hátrébb és higgadtam le picit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjjj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KÉPET! KÉPET! KÉPET! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jen.. tőlem ezer éves is lehetne akár. Tény, hogy szép, na de hogy fog kinézni pár év múlva, mikor már totál agyon lesz plasztikázva? na mindegy.. inkább mérgelődök magamban, és nézek valamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de fél szemem itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

első kérdés miért mérgelődsz?
második kérdés miből gondolod,hogy Jen plasztikázva van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 17:03:48
Létrehozva: #16115

devotee

Idézet (sori @ 2010.01. 24. - 16:56:05) *

Na de kérem.. drága sori... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erőszak mentesség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!!! a tolerancia, az elfogadás.. ez különböztet meg minket az állatoktól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Utálom az erőszakot.. természetesen magam megvédem, volt erre példa bőven, de én sosem provokálnék ilyet, és soha nem ütnék elsőre.... Na mindegy, nem vagyunk egyformák ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 24. - 17:04:55
Létrehozva: #16116

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 17:02:35) *
első kérdés miért mérgelődsz?
második kérdés miből gondolod,hogy Jen plasztikázva van?

első válasz: kicsit felbaszcsizta családom egyik fele a búrám, és nem rajtatok szándékszom levezetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
második válasz: Számomra egyértelmű. Nézz rá, olyan a bőre mint egy 20 éves lánynak... és azért már bőven nem 20...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 17:06:46
Létrehozva: #16117

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 17:01:54) *
Ejjha,,, ezt nem gondoltam volna.. max 40-nek mondtam volna.. az angyalát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) le a kalappal.. én is igy szeretnék kinézni 50 évesen... hát ezt el sem tudom hinni, csoda szép nő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi az info-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usinak köszönd.
Na csak ne nagyon csodaszépezd mert lesz akinek nem tetszik majd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka te is igy néznél ki 50 évesen ha tele lenne a zsebed dudvával és tudnál költeni magadra.Egyébként meg szerintem te is szép vagy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 17:09:00
Létrehozva: #16118

devotee

Lehet hogy plasztikázva van.. mondjuk nekem ezzel semmi bajom, persze lehet csak azért, mert a szépség iparban nyomom... ha valaki nincs megelégedve ezzel, vagy azzal.. és van rá pénze.. miért ne.. én is meg fogok csináltatni majd egy pár dolgot magamon, ha annak eljön az ideje. Ehhh.. lassan eljön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze ne gondojatok nagy beavatkozásra.. nem konkrétan arcfelvarrással kezdem.. de a szem a lélek tükre.. most még mindig azt mondom, mikor a ráncaimról beszélünk.. mert hát ugye nekem is van, 35 évesen kinek nincs.. szóval mindig azt mondom.. tudod mennyit dolgoztam én ezekért? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha már nagyon lógni fog a szmhéjam, azt tuti megcsináltatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 17:06:46) *
Usinak köszönd.
Na csak ne nagyon csodaszépezd mert lesz akinek nem tetszik majd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka te is igy néznél ki 50 évesen ha tele lenne a zsebed dudvával és tudnál költeni magadra.Egyébként meg szerintem te is szép vagy.

Hehehe.. Lolának? hát de ha egyszer szééép.. na jólvan.. Lola is széép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát de ami szép, az szép ... ez van.. még ha az ellenségem is lenne, akkor is azt mondanám, hogy szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen..... Vicus.. és 50 évesen már nekem is tele lesz a zsebem dellával.. mert most még 5 éven belül minden hitelem kiperkálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én is plasztikáztatok majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehheheheee
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 24. - 17:09:06
Létrehozva: #16119

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 17:10:35
Létrehozva: #16120

devotee

Ahhh.. most hoztam be a kutyám mozgásból.. és akkorákat pukizik... gázmaszkot kéne felvennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 804 805 806 807 808 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: