![]() ![]() |
2010.01. 24. - 17:11:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
első válasz: kicsit felbaszcsizta családom egyik fele a búrám, és nem rajtatok szándékszom levezetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) második válasz: Számomra egyértelmű. Nézz rá, olyan a bőre mint egy 20 éves lánynak... és azért már bőven nem 20... sori nyugalom a hosszú élet titka.Ne mérgelődj... hát ja gyanúsan fiatal Jen arca.Ejnye-ejnye az a fránya botox mikre nem képes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:12:56
Létrehozva:
|
|
|
Na én most el, nem hiszem, hogy ma leszek.
Legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cupp csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:14:11
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaajjjjj.. de irigyek vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is én is.. én is akarok botox-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csáó sori bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:17:02
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh.. most hoztam be a kutyám mozgásból.. és akkorákat pukizik... gázmaszkot kéne felvennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe elgázosit a kutyus? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka úgy könnyű szépnek lenni Jennek, hogy megcsináltatta a képesfelét.Hol marad a természetesség? Szia Mode. Pá sori. |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:18:20
Létrehozva:
|
|
|
Kicsit ledőlök lányok,... még a hétvégén nem igazán pihentem. Este leszek. Ha mész alukálni Vicus, vagy Mode, akkor pusza nektek, és jóccakát!
|
|
|
|
2010.01. 24. - 17:26:50
Létrehozva:
|
|
|
Kicsit ledőlök lányok,... még a hétvégén nem igazán pihentem. Este leszek. Ha mész alukálni Vicus, vagy Mode, akkor pusza nektek, és jóccakát! Puszi Edóka jó pihit.Később pedig jó éjszakát neked is . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:32:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó pihenést Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 24. - 17:41:57
Létrehozva:
|
|
|
Mode mizujs?Hogy állnak az esküvői előkészületek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 24. - 17:49:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode mizujs?Hogy állnak az esküvői előkészületek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt mondtam anyámnak most ..azt mondja : "Mondd meg, anyám szervezi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nem, nem szervezi anyám, egész jól állunk, már megbeszéltünk sokmindent, és egész testőrbrigádot rendeltünk Dave-nek, mert le fogjátok rohanni XD |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:55:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola külön örülni fog a Jen-es képeknek pláne azért mert úgy csipi a csajt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiugrom a bőrömből... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de amúgy lekakálom. most kaptam a hírt: holnap érkezik a következő féléves amcsi szobatársam... kérek mindenkit, kulcsolja össze szépen a kezét és imádkozzon, hogy valami épeszű jöjjön, mert ha nem, hamarosan csatlakozom a fekete sereg bűnszövetkezethez valóban és lemészárolom... aztán jöhettek hozzám beszélőre... |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:56:34
Létrehozva:
|
|
|
Ezt mondtam anyámnak most ..azt mondja : "Mondd meg, anyám szervezi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nem, nem szervezi anyám, egész jól állunk, már megbeszéltünk sokmindent, és egész testőrbrigádot rendeltünk Dave-nek, mert le fogjátok rohanni XD hehe aranyos az anyukád...puszi neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi lerohanni Dave-et?...á dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....mert szerinted a te pasidat nem fogják lerohanni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:57:23
Létrehozva:
|
|
|
örülnél Jennek?....nincs valami jó izlésed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...hogy mit fogsz ezért kapni Lolától.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori mi bajod Jen-el? csak hadd örüljön Neo. az hogy én nem szeretem, az egy dolog. sori sztem ugyanazért nem csípi, amiért én: AZ A NŐ A HELYEMEN FEKSZIK!!! |
|
|
|
2010.01. 24. - 17:58:30
Létrehozva:
|
|
|
hehe aranyos az anyukád...puszi neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi lerohanni Dave-et?...á dehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....mert szerinted a te pasidat nem fogják lerohanni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát aki az én pasimat lerohanja az halállal lakol (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valics kivételével őt nem bántjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:02:22
Létrehozva:
|
|
|
kiugrom a bőrömből... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de amúgy lekakálom. most kaptam a hírt: holnap érkezik a következő féléves amcsi szobatársam... kérek mindenkit, kulcsolja össze szépen a kezét és imádkozzon, hogy valami épeszű jöjjön, mert ha nem, hamarosan csatlakozom a fekete sereg bűnszövetkezethez valóban és lemészárolom... aztán jöhettek hozzám beszélőre... sejtettem,hogy tetszeni fognak a képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké akkor ima elmond...rendes amcsi jöjjön neked szobatársnak csak hadd örüljön Neo. az hogy én nem szeretem, az egy dolog. sori sztem ugyanazért nem csípi, amiért én: AZ A NŐ A HELYEMEN FEKSZIK!!! az még csak hagyján,hogy fekszik de olyat is csinál Dave-el az ágyban amit te is nagyon szeretnél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:03:43
Létrehozva:
|
|
|
Táppénzen????? Az mi????? Szükségem van a munkahelyemre, nem mehetek ilyen luxusnyaralásra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit fogok kapni Lolácskától? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ajjajj! Nem lehetne eltussolni valahogy? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) neeeeem bántlak, bébi, imádlak, tudod. lefoglalod a luvnyát, amíg én Dave-vel vagyok, és akkor megállapodtunk. cupp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sori, kb ugyanez. bicskanyitogató feje van a csajnak. nem lennénk barátok, már látom rajta... sajna, ezek a megérzések ilyenek... |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:04:48
Létrehozva:
|
|
|
Nem mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát aki az én pasimat lerohanja az halállal lakol (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Valics kivételével őt nem bántjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tőlem biztonságban van a te Alan-ed mert nekem régen sem kellett volna most meg pláne nem....bezzeg apád annál inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:09:38
Létrehozva:
|
|
|
csak rángatózott vagy mást is csinált,hogy meg akartad ütni? hehe, az tényleg gáz csaj volt... én is csináltam ilyet tegnap este. mellettem rángott egy kiscsaj, de kb mint egy beszipuzott maciméz, vigyorgott mint a hatéves britniszpírsz, és kb olyan táncot nyomott, mint a vájemszíé... na tűrtem egy kicsit a látványt, majd közöltem barátnőmmel h nem bírom ezt az idegesítő picsát és arrébb sétáltam. barátnőm majd bepisilt a röhögéstől. na, stílusom mindig is volt... |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:12:38
Létrehozva:
|
|
|
tőlem biztonságban van a te Alan-ed mert nekem régen sem kellett volna most meg pláne nem....bezzeg apád annál inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:14:12
Létrehozva:
|
|
|
Edóka ha együtt buliznánk legfeljebb arrébb mennék és akkor nem ütköznénk össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül nagyon szép tőled,hogy bocsot kérsz amikor meglöksz valakit. ami Jen korát illeti pont tegnap kérdeztem Usi oldalán tőle és úgy neki úgy rémlik Jen két évvel IDŐSEBB Dave-nél...na erre varrjatok gombot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyehhe... a vénség... baaaaaaaassszus, majdnem 50!!!!!!!!!!! mondom én, h lecseréli két 25ösre és loli lesz az egyik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Edó amúgy nem bulizik gázosan egyáltalán. azért figyel, legalább azokra, akiket ismer. meg tényleg bocsánatot kér. pl én is pörgök mint egy eszeveszett, de ha valakit akár csak megérintek, már bocsizok. de ezek, akik frankón megborítanak, és azt se mondja, húzd meg a f..szom, na az ilyet megborítanám... |
|
|
|
2010.01. 24. - 18:17:42
Létrehozva:
|
|
|
hehe, az tényleg gáz csaj volt... én is csináltam ilyet tegnap este. mellettem rángott egy kiscsaj, de kb mint egy beszipuzott maciméz, vigyorgott mint a hatéves britniszpírsz, és kb olyan táncot nyomott, mint a vájemszíé... na tűrtem egy kicsit a látványt, majd közöltem barátnőmmel h nem bírom ezt az idegesítő picsát és arrébb sétáltam. barátnőm majd bepisilt a röhögéstől. na, stílusom mindig is volt... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyehhe... a vénség... baaaaaaaassszus, majdnem 50!!!!!!!!!!! mondom én, h lecseréli két 25ösre és loli lesz az egyik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D Edó amúgy nem bulizik gázosan egyáltalán. azért figyel, legalább azokra, akiket ismer. meg tényleg bocsánatot kér. pl én is pörgök mint egy eszeveszett, de ha valakit akár csak megérintek, már bocsizok. de ezek, akik frankón megborítanak, és azt se mondja, húzd meg a f..szom, na az ilyet megborítanám... hát ha Dave két feleannyi idősre cseréli Jent akkor én már kiestem a 31 évemmel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola akkor Dave-et is vénségnek tartod elvégre ő is közel jár az 50-hez? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |