2400 Oldal V  « < 806 807 808 809 810 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:18:55
Létrehozva: #16141

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 17:09:00) *
Lehet hogy plasztikázva van.. mondjuk nekem ezzel semmi bajom, persze lehet csak azért, mert a szépség iparban nyomom... ha valaki nincs megelégedve ezzel, vagy azzal.. és van rá pénze.. miért ne.. én is meg fogok csináltatni majd egy pár dolgot magamon, ha annak eljön az ideje. Ehhh.. lassan eljön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze ne gondojatok nagy beavatkozásra.. nem konkrétan arcfelvarrással kezdem.. de a szem a lélek tükre.. most még mindig azt mondom, mikor a ráncaimról beszélünk.. mert hát ugye nekem is van, 35 évesen kinek nincs.. szóval mindig azt mondom.. tudod mennyit dolgoztam én ezekért? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de ha már nagyon lógni fog a szmhéjam, azt tuti megcsináltatom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehe.. Lolának? hát de ha egyszer szééép.. na jólvan.. Lola is széép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát de ami szép, az szép ... ez van.. még ha az ellenségem is lenne, akkor is azt mondanám, hogy szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen..... Vicus.. és 50 évesen már nekem is tele lesz a zsebem dellával.. mert most még 5 éven belül minden hitelem kiperkálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én is plasztikáztatok majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehheheheee

édes vagy... szép vagyok, hát, csak egy kicsit supersize... de nem sokáig... kéthetente egy ilyen 6órás táncos menet, kétnaponta kondi... aztán jó lesz?D

nekem sincs bajom a plasztikázással, ha ízlésesen csinálják. azért azt nem mondom, h Jen nem szép, mert szép. nem szimpatikus. az egész más. de szép. és én is tervezek mindenféle plasztikát, sztem ezekkel semmi gond nincs. ha van rá mode, miért ne? ilyen alapon a smink se jöhetne. de jöhet, fúú, nagyon is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 24. - 18:19:22
Létrehozva: #16142

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:03:43) *
neeeeem bántlak, bébi, imádlak, tudod. lefoglalod a luvnyát, amíg én Dave-vel vagyok, és akkor megállapodtunk. cupp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sori, kb ugyanez. bicskanyitogató feje van a csajnak. nem lennénk barátok, már látom rajta... sajna, ezek a megérzések ilyenek...

Ejjjj, Vicuska meg gyomorideget csinált nekem, hogy majd kikapok tőled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is imádlak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 18:21:26
Létrehozva: #16143

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:18:55) *
édes vagy... szép vagyok, hát, csak egy kicsit supersize... de nem sokáig... kéthetente egy ilyen 6órás táncos menet, kétnaponta kondi... aztán jó lesz?D

nekem sincs bajom a plasztikázással, ha ízlésesen csinálják. azért azt nem mondom, h Jen nem szép, mert szép. nem szimpatikus. az egész más. de szép. és én is tervezek mindenféle plasztikát, sztem ezekkel semmi gond nincs. ha van rá mode, miért ne? ilyen alapon a smink se jöhetne. de jöhet, fúú, nagyon is.

nekem nem szép. túl élesek a vonásai, amiről nem tehet, de nekem ez nem szép XD

hmmm, csináltam fini puncs pudingot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:22:51
Létrehozva: #16144

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 24. - 18:19:22) *
Ejjjj, Vicuska meg gyomorideget csinált nekem, hogy majd kikapok tőled! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ne higgy Vicusnak, még nem tudja, mennyire szexi vagy... nem lehet haragudni egy szépszemű fiúra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne idegeskedj, rámegy a derekadra, aztán hogy akciózunk??? nekem tessék magad formában tartani!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 18:25:58
Létrehozva: #16145

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 24. - 18:19:22) *

nana azért nem vagy te olyan ideges tipus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

bocsánatodat kérem Neo.Mivel tudnám jóvá tenni a bűnöm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:22:51) *
ne higgy Vicusnak, még nem tudja, mennyire szexi vagy... nem lehet haragudni egy szépszemű fiúra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne idegeskedj, rámegy a derekadra, aztán hogy akciózunk??? nekem tessék magad formában tartani!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tényleg nem tudom mennyire szexi pasi Neo mert még nem volt hozzá szerencsém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:28:00
Létrehozva: #16146

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 24. - 18:21:26) *
nekem nem szép. túl élesek a vonásai, amiről nem tehet, de nekem ez nem szép XD

hmmm, csináltam fini puncs pudingot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nemtom. nekem ha pasi lennék a még nála is megközelíthetetlenebb, hűvös csajok jönnének be. de így nőként csak szimplán nyílik tőle a bicska.

ééén is főztem. kérted h meséljem el mit.
kérlek volt itthon ilyen sima sonkám, pizzára való, azt borssal megpirítottam, felfőztem tejsíznnel, dobtam bele fél konzerv kukoricát, a múltkori tejfölös fpkhagymás pizzaszószt, bazsalikomot, kakukkfűt, oreganot, méééég borsot mert imádom. és rizset hozzá. fincsi lett remélem, most meg is kóstolom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 18:29:26
Létrehozva: #16147

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:28:00) *
nemtom. nekem ha pasi lennék a még nála is megközelíthetetlenebb, hűvös csajok jönnének be. de így nőként csak szimplán nyílik tőle a bicska.

ééén is főztem. kérted h meséljem el mit.
kérlek volt itthon ilyen sima sonkám, pizzára való, azt borssal megpirítottam, felfőztem tejsíznnel, dobtam bele fél konzerv kukoricát, a múltkori tejfölös fpkhagymás pizzaszószt, bazsalikomot, kakukkfűt, oreganot, méééég borsot mert imádom. és rizset hozzá. fincsi lett remélem, most meg is kóstolom.

jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én kirántottam a csirkecombok másik felét, emrt ez frissen fini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán a puding jött, az még hűl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:32:39
Létrehozva: #16148

devotee

Vicus, Dave nem vénség. Dave sose lesz vénség. és a 47 az nem 50. és Dave 100évesen is a legjobb pasi lesz. nincs bajom amúgy a korral, révész sándor 57 lesz, mégis überszexinek tartom. apakomplexus!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 18:33:13
Létrehozva: #16149

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 24. - 18:29:26) *
jól hangzik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én kirántottam a csirkecombok másik felét, emrt ez frissen fini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán a puding jött, az még hűl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én is kérek szépen pudingot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:33:36
Létrehozva: #16150

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 18:25:58) *
tényleg nem tudom mennyire szexi pasi Neo mert még nem volt hozzá szerencsém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nagyon szép szemei vannak ám...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 18:36:09
Létrehozva: #16151

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 18:33:13) *
én is kérek szépen pudingot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ha kijössz érte, kapsz : D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:40:00
Létrehozva: #16152

devotee

jelentem, megint jót főztem... nem is értem mér nincs nekem pasim. még főzni is tudok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 18:41:31
Létrehozva: #16153

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 24. - 18:36:09) *
ha kijössz érte, kapsz : D

oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola Révész Sándor szexi?Mi rajta a szexi számodra?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 18:41:44
Létrehozva: #16154

devotee

Rohadjak meg... senki nem hiv fel,. ha ébren vagyok.. senki
kiapcsoltam az összes mobilom.. erre a lakás telefonomon keresett egy szomszéd néni.. nem vettem fel.. erre ide jött, és bekopogott.. és próbáltam vissza aludni.. nem nyitottam ki az ajtót, pedig a kutya ugatott, mint az őrület... aztán anyám is hivott.. lakás telefonon.. azt sem vettem fel.. de kitartó az anyuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3x hivott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a harmadikat már felvettem, és csak annyit akart mondani, hogy keresett a szomszéd néni.. gondoltam magamban... hát aki ezt nemveszi észre, az süket, meg hogy csináljam meg este a szemöldök szempilláját... uhh.. ennyit a piehnésről, alukálásról... de bosszús vagyo
Akarok csirek combot.. rántva. meg puncs pudingotis. gyerek koromban csak a puncs fagxyit ettem meg. Miből van a puncs? ezen még soha nem gondolkodtam el..
Na.. majd mindjárt eszek egy kis tojáspörit.. még van itthon egy kicsike.. vagy husilevest
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 18:43:38
Létrehozva: #16155

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 18:41:44) *
kiapcsoltam az összes mobilom.. erre a lakás telefonomon keresett egy szomszéd néni.. nem vettem fel.. erre ide jött, és bekopogott.. és próbáltam vissza aludni.. nem nyitottam ki az ajtót, pedig a kutya ugatott, mint az őrület... aztán anyám is hivott.. lakás telefonon.. azt sem vettem fel.. de kitartó az anyuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3x hivott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a harmadikat már felvettem, és csak annyit akart mondani, hogy keresett a szomszéd néni.. gondoltam magamban... hát aki ezt nemveszi észre, az süket, meg hogy csináljam meg este a szemöldök szempilláját... uhh.. ennyit a piehnésről, alukálásról... de bosszús vagyo
Akarok csirek combot.. rántva. meg puncs pudingotis. gyerek koromban csak a puncs fagxyit ettem meg. Miből van a puncs? ezen még soha nem gondolkodtam el..
Na.. majd mindjárt eszek egy kis tojáspörit.. még van itthon egy kicsike.. vagy husilevest

husilevesem is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ha megszervezzük, csinálok neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 18:45:21
Létrehozva: #16156

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:33:36) *
nagyon szép szemei vannak ám...

Igen?Jól megnézted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka peched van.Majd az iccaka pihizel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:46:52
Létrehozva: #16157

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 18:41:31) *
oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola Révész Sándor szexi?Mi rajta a szexi számodra?

elsősorban az intellektusa, a lelkivilága, a millió életre elegendő tapasztalata.
aztán ahogy mindez kiül a szemébe. szeretem, férfias, és igazi igazi Ember. így, nagybetűvel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 18:48:09
Létrehozva: #16158

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 18:45:21) *

Az iaccakát imádom.. annyira szeretem... a nappalt nem szeressem
Iccaka csak jó dolgok történhetnek az emberrel... mondjuk.. alvás... az jó dolog.. sex.. na jó, ezt lehet nappal is, de éjjel az igazi.. meg lóghatok a neten, mert nem kell dolgoznom.. meg a kutyum is aluszik, és nyugalom van, nem hordja a kacsáját... és csend van.. meg sötét.. szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 18:45:21) *

Az iaccakát imádom.. annyira szeretem... a nappalt nem szeressem
Iccaka csak jó dolgok történhetnek az emberrel... mondjuk.. alvás... az jó dolog.. sex.. na jó, ezt lehet nappal is, de éjjel az igazi.. meg lóghatok a neten, mert nem kell dolgoznom.. meg a kutyum is aluszik, és nyugalom van, nem hordja a kacsáját... és csend van.. meg sötét.. szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:48:09
Létrehozva: #16159

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 18:41:44) *

a puncs tea tejjel és rum.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 18:52:57
Létrehozva: #16160

devotee

na... hát tudtam, ogy kétszer küldi el.. néha csinál ilyet a rendszer... nálatok is?

ŰHhehheee... hát tudod Lola.. nekem sok minden eszembe jut Révészről, csak hogy űberszexi, az nem.. mi fiatalabb koromban mindig kappan hangúnak hivtuk, úgy tudott visitani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő a csempész Révész ugye? aztán lehet te olyan fiatal vagy, nem is hallottál még ilyenekről

VAgy sikkasztós Révész? vagy nem? no mindegy.. te melyik Révészről beszélsz--. a piramisos?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 806 807 808 809 810 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: