2400 Oldal V  « < 807 808 809 810 811 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:55:23
Létrehozva: #16161

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 18:52:57) *
na... hát tudtam, ogy kétszer küldi el.. néha csinál ilyet a rendszer... nálatok is?

ŰHhehheee... hát tudod Lola.. nekem sok minden eszembe jut Révészről, csak hogy űberszexi, az nem.. mi fiatalabb koromban mindig kappan hangúnak hivtuk, úgy tudott visitani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő a csempész Révész ugye? aztán lehet te olyan fiatal vagy, nem is hallottál még ilyenekről

VAgy sikkasztós Révész? vagy nem? no mindegy.. te melyik Révészről beszélsz--. a piramisos?

a piramisos. és imádom. a hangját is imádom. teljesen őrült.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 18:56:28
Létrehozva: #16162

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:55:23) *
a piramisos. és imádom. a hangját is imádom. teljesen őrült.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 18:57:16
Létrehozva: #16163

devotee

Hát végül is nem ismerem Révész Sándort úgyhogy Lola elfogadom a véleményed róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 18:58:59
Létrehozva: #16164

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 18:57:16) *
Hát végül is nem ismerem Révész Sándort úgyhogy Lola elfogadom a véleményed róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe... asszem az egyetlen 23 éves lány vagyok ebben az országban, aki így van ezzel... na de ez van. sosem mondtam h komplett vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 19:02:54
Létrehozva: #16165

devotee

Nézzétek a Naplót.. na.. én ettől leszek egyedül agressziv.. mondjuk vissza fogom magam mindig, illetve nem megyek ki ilyen helyre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 19:09:41
Létrehozva: #16166

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 19:02:54) *
Nézzétek a Naplót.. na.. én ettől leszek egyedül agressziv.. mondjuk vissza fogom magam mindig, illetve nem megyek ki ilyen helyre.

nincs tévém. mi az, állatkínzós téma? Naplósok jó dolgokkal foglalkoznak, bírom őket. környezetvédelem, szemetelés, állatok, családon belüli erőszak, korrupció. szeressük. értelmes műsor. na, akkor én most elkezdek ficket írni...

(Edó, olvastad a hsz-em a puncsról? remélem, régi kíváncsiságod elégítettem ki:D)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 24. - 19:14:24
Létrehozva: #16167

devotee

Erről a hűvösségről egyébként Dave jut eszembe, mert ő sem az a nyálgép típus. Még szerencse!
De pl. én a Violator idejében láttam őket először, mármint amire emlékszem is. Ezt már egyszer írtam kinn az Enjoy videónál, és Dave-től mindig féltem a posztereken. Nagybácsimnak volt kinn a falon sok, és Dave nekem olyan hideg volt. Mindig Martinban láttam a melegséget, a kedvességet.
Gyerekként végülis ezt jobban meg lehet érezni.
Na, ez csak egy gondolat erről...

Én meg úgy vagyok, hogy akiket szeretek és akik szeretik őket és nem bántják, azokat én is kedvelem.
Ezért sincs semmi bajom a feleségével, (még jó, mi bajom lenne egy idegennel, hehehe) mert innen kurva messziről úgy látom, hogy minden oké velük. És csak jó lehet Dave-nek, márpedig ha valami jó neki, akkor annak én is örülök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 19:17:20
Létrehozva: #16168

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 19:09:41) *
nincs tévém. mi az, állatkínzós téma? Naplósok jó dolgokkal foglalkoznak, bírom őket. környezetvédelem, szemetelés, állatok, családon belüli erőszak, korrupció. szeressük. értelmes műsor. na, akkor én most elkezdek ficket írni...

(Edó, olvastad a hsz-em a puncsról? remélem, régi kíváncsiságod elégítettem ki:D)

Igen életem.. nagyon szépen köszönöm az infot.. sosem gondoltam volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen.. állatvédelem.. Németjucik lesznek benne, meg a pasi is megszólal, aki 500 ezres pénzbirságot kapott, mert megrugdosta akutyáját.. ez jóó.. mert most már van nagy büntetsére precedens... mondjuk én simán ennél is súlyosabbra alakitanám. ha a gyors hajtást, és a parolást lehet közigazgatási eljárásként intézni, mint bűntetést, akkor az állatkinzást is igy kéne.. egy--- az államnak pénze lenne belőle, mert bizony van dögivel alja.. kettő--- rögtön mindenki vissza fogná magát.. csak előtte a kutyákat chippel kell ellátni, hogy ne tudjon megszabadulni a parasztja az állattól, felelősséget nem vállalva.. na mi most ezen vagyunk.. a nagy állatok jelölve vannak, az utána járható, ott nincs gond, mindig tudjuk ki a gazda

Idézet (Niki @ 2010.01. 24. - 19:14:24) *
Erről a hűvösségről egyébként Dave jut eszembe, mert ő sem az a nyálgép típus. Még szerencse!
De pl. én a Violator idejében láttam őket először, mármint amire emlékszem is. Ezt már egyszer írtam kinn az Enjoy videónál, és Dave-től mindig féltem a posztereken. Nagybácsimnak volt kinn a falon sok, és Dave nekem olyan hideg volt. Mindig Martinban láttam a melegséget, a kedvességet.
Gyerekként végülis ezt jobban meg lehet érezni.
Na, ez csak egy gondolat erről...

Én meg úgy vagyok, hogy akiket szeretek és akik szeretik őket és nem bántják, azokat én is kedvelem.
Ezért sincs semmi bajom a feleségével, (még jó, mi bajom lenne egy idegennel, hehehe) mert innen kurva messziről úgy látom, hogy minden oké velük. És csak jó lehet Dave-nek, márpedig ha valami jó neki, akkor annak én is örülök.

Ez igy van Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha Dave boldog, az nekünk csakjó.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na jó.. boldogabb lennék éééééén.. ha velem lenne boldog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd szept.... ny-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megtámadom a kerjüket.. letépem a virágot, benne leszek a cnn-ben.. mert elvesztem az eszem az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 19:20:00
Létrehozva: #16169

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 24. - 19:17:20) *
Igen életem.. nagyon szépen köszönöm az infot.. sosem gondoltam volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen.. állatvédelem.. Németjucik lesznek benne, meg a pasi is megszólal, aki 500 ezres pénzbirságot kapott, mert megrugdosta akutyáját.. ez jóó.. mert most már van nagy büntetsére precedens... mondjuk én simán ennél is súlyosabbra alakitanám. ha a gyors hajtást, és a parolást lehet közigazgatási eljárásként intézni, mint bűntetést, akkor az állatkinzást is igy kéne.. egy--- az államnak pénze lenne belőle, mert bizony van dögivel alja.. kettő--- rögtön mindenki vissza fogná magát.. csak előtte a kutyákat chippel kell ellátni, hogy ne tudjon megszabadulni a parasztja az állattól, felelősséget nem vállalva.. na mi most ezen vagyunk.. a nagy állatok jelölve vannak, az utána járható, ott nincs gond, mindig tudjuk ki a gazda

igen, sztem is súlyosabb retorziót érdemelnének. ez pl nagyon tetszik azokban az állatrendőrséges műsorokban, hogy na ott adnak a pofájukra!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 24. - 19:24:12
Létrehozva: #16170

devotee

Tudom nem ez a kedvenc témátok, Jen:) de én azt is simán elhiszem, hogy ennyi idősen miért ne nézhetne ki valaki simán így. Én nem tudom mondjuk megállapítani, hogy plasztika-e, de szerintem ha valaki alapjában jó génekkel rendelkezik, és mellé még ilyen híresség, el van kényeztetve, ráér sok mindenre van pénze bla-bla, akkor tud így kinézni.
Simán. Ráadásul a fotókon nem is igen lehet látni közelebbről egy arcot. Smink egyebek miatt.
Fotón inkább jobban néz ki egy ember, vagy mit tudom én de nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

Ezért is utálom, mikor egy sztár plasztikázza magát, mert a többje jól néz ki.
Ott van pl. Kidman, imádom. Láttam valamelyik lapban az arcát, hogy előtte meg utána stb., csomó botox ilyenek. De minek? Ez tiszta normálatlan. Jó volt simán is. Annyi idősen simán jól nézett ki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 19:27:52
Létrehozva: #16171

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 24. - 19:24:12) *
Tudom nem ez a kedvenc témátok, Jen:) de én azt is simán elhiszem, hogy ennyi idősen miért ne nézhetne ki valaki simán így. Én nem tudom mondjuk megállapítani, hogy plasztika-e, de szerintem ha valaki alapjában jó génekkel rendelkezik, és mellé még ilyen híresség, el van kényeztetve, ráér sok mindenre van pénze bla-bla, akkor tud így kinézni.
Simán. Ráadásul a fotókon nem is igen lehet látni közelebbről egy arcot. Smink egyebek miatt.
Fotón inkább jobban néz ki egy ember, vagy mit tudom én de nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

Ott van pl. Kidman, imádom. Láttam valamelyik lapban az arcát, hogy előtte meg utána stb., csomó botox ilyenek. De minek? Ez tiszta normálatlan. Jó volt simán is. Annyi idősen simán jól néz ki.

Nem biztos, hogy plasztika.. elképzelhető csak.. de pont azt modntuk, hogy nem gond... és pont azt mondtam, hogy ma már annyi eljárás van a kozmetikában, hogy ha valakinek van rá pénze, simán tudja magát jó formában tartani ..-- hát neki meg aztán van rá pénze.. csak azt mondtam, hihetetlenül szép.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és jó bőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 24. - 19:24:12) *

Ott van pl. Kidman, imádom. Láttam valamelyik lapban az arcát, hogy előtte meg utána stb., csomó botox ilyenek. De minek? Ez tiszta normálatlan. Jó volt simán is. Annyi idősen simán jól nézett ki.

Ezzel meg úgy vagyok, hogy mérték tartás.. azzal semmi gond.. csak ha már annyi botox van benne, hogy nem tud mosolyogni, vagy ha ki van feszitve az arca, hogy akkor meg egy görcs vigyor, az nem tetszik.. de a sebészek remekül tudnak dolgozni.. ezeknél az embereknél már valami gond van oda bent.. nem tudnak mit kezdeni magukkal.. és túlzásba viszik a plasztikáztatást... de azért jó. hogy vannak.. mármint a sebészek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 24. - 19:33:50
Létrehozva: #16172

devotee

Hát ja, igen Alisha. Tudom, hogy nem úgy mondtad, én se.
Csak azért mondtam ezt, mert sokan annyira támadják az ilyen sztárokat, hogy tuti plasztika meg ilyenek.
Pedig ha csak én végignézek a környezetemben, azért találok nem egy férfit-nőt, aki igen jól néz ki, több ikszen túl, és ha mellé még mondjuk alukálhatna ameddig akar, vagy lenne sok pénze, ideje edzeni, és még sorolhatnám, ami a hírességek életével együtt jár, akkor ők is simán lehetnének ultracsinosak. Na, a lényeg amit ezzel akarok mondani, hogy nem biztos, hogy csodabogarak, jókor voltak jó helyen, plusz valamiben tehetségesek, szerencse, vagy Isten tudja, esetleg mégsem ilyen módon jutottak oda...
De nem biztos, hogy mindig le kell szólnunk őket, hogy bezzeg nekik könnyű és azért. Mondjuk tényleg könnyű nekik és tényleg azért!:D (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 19:36:29
Létrehozva: #16173

devotee

Lola elkezdtél fick-et irni?Juhu...én már nagyon kivi vagyok mit hozol össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Napló kutyás téma indul.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 24. - 19:37:35
Létrehozva: #16174

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:22:51) *
ne higgy Vicusnak, még nem tudja, mennyire szexi vagy... nem lehet haragudni egy szépszemű fiúra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne idegeskedj, rámegy a derekadra, aztán hogy akciózunk??? nekem tessék magad formában tartani!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huhhh, most pirulok ezerrel! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 18:33:36) *
nagyon szép szemei vannak ám...

Még jobban pirulok! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 19:39:40
Létrehozva: #16175

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 24. - 19:20:52) *

háát, én inkább azt gondolom, hogy oké hogy gazdag. de elég melós az élete, ezt nem tagadom el tőle, mert mondjuk színésznő, nagyon sokat dolgozik, éjszakázós meló, hajtós meló, stresszes is. és azért mondjuk nem aaaannyira híres, hogy mint mondjuk egy hollywoodi sztár, két évente forgat egy filmet, hanem neki tényleg napi szinten dolga van, és gondolom, már jó ideje. ez megviseli az embert, akármilyen szuper génjei vannak. (na meg azt írtátok, görög. ezek a déli népek hamar öregednek és csúnyára) úgyhogy nem baj az ha plasztikáztat, amúgy sincs azzal gond, ő meg kb abból él hogy jól néz ki, a teste, az arca kb munkaeszköz. nincs gond vele ha plasztikás.
fúúú most rákerestem, az imdb szerint egyetlenegy filmben játszott. tehát inkább színpadon szerepelhet, ami pláne melós. olvastam pár cikket, ahol simán lemodellezték. nahát... (muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 24. - 19:37:35) *
Huhhh, most pirulok ezerrel! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Még jobban pirulok! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

piruljááál!!! az éédes. meg hát ez a helyzet, na.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 24. - 19:39:56
Létrehozva: #16176

devotee

Jó biztos az is sok munka.

De ők úgy vannak, pl. színésznők. Leforgat egy filmet, aztán elmegy egy évre szabira baszki. Hahh, így könnyű. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 19:42:34
Létrehozva: #16177

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 24. - 19:36:29) *
Lola elkezdtél fick-et irni?Juhu...én már nagyon kivi vagyok mit hozol össze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na majdnem...
most jenre kerestem rá, olvasgatom a pletykákat. baaazi vicces.

Idézet (Niki @ 2010.01. 24. - 19:39:56) *
Jó biztos az is sok munka.

De ők úgy vannak, pl. színésznők. Leforgat egy filmet, aztán elmegy egy évre szabira baszki. Hahh, így könnyű. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem most mondom h nem filmez.
színpadi színész pedig ugyanúgy minimum 8 órát lehúz, mint akárki. ráadásul éjszakázós meló. na de még nem vagyok teljesen képbe jennel. még kutatok kicsit. mit is csinál, ilyenek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 24. - 19:43:16
Létrehozva: #16178

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 19:39:40) *
háát, én inkább azt gondolom, hogy oké hogy gazdag. de elég melós az élete, ezt nem tagadom el tőle, mert mondjuk színésznő, nagyon sokat dolgozik, éjszakázós meló, hajtós meló, stresszes is. és azért mondjuk nem aaaannyira híres, hogy mint mondjuk egy hollywoodi sztár, két évente forgat egy filmet, hanem neki tényleg napi szinten dolga van, és gondolom, már jó ideje. ez megviseli az embert, akármilyen szuper génjei vannak. (na meg azt írtátok, görög. ezek a déli népek hamar öregednek és csúnyára) úgyhogy nem baj az ha plasztikáztat, amúgy sincs azzal gond, ő meg kb abból él hogy jól néz ki, a teste, az arca kb munkaeszköz. nincs gond vele ha plasztikás.
fúúú most rákerestem, az imdb szerint egyetlenegy filmben játszott. tehát inkább színpadon szerepelhet, ami pláne melós. olvastam pár cikket, ahol simán lemodellezték. nahát... (muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

miért muhaha,hogy lemodellezték...végül is csinos lehetne az is nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 24. - 19:43:43
Létrehozva: #16179

devotee

Azért valahogy cserélnék velük Lola, aztán próbáljuk ki.

Keresnének iksz összeget, dolgoznának betegágy mellett éjjel-nappal 12 órát, vagy egy gyárban.
Na, azért biztos más...
Én is stresszelek.
Csak nekem nem lesz pénzem plasztikára annyi idősen. Ha-ha-ha.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 24. - 19:45:32
Létrehozva: #16180

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 19:39:40) *

Csóközön! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 807 808 809 810 811 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: