![]() ![]() |
2010.01. 24. - 21:05:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen. Mondom, lehet valami emlék fűzi, vagy ilyesmi.
El tudom képzelni, esetleg régen kapta és bla-bla. Én sok mindenhez amit szeretek tudok történetet fűzni. Sőt, biztos vagyok benne, hogy mindenkinek azért xy a kedvence, mert van hozzá egy külön mese, hogy miért az a jó. Kedvenc városom Sopron, hogy miért? Egy regényt tudnék róla írni, hogy miért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm az instrukciókat babám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megfogadom a tanácsod és már alakitom is át a ranch-em (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na.. nézzétek : http://www.youtube.com/watch?v=wcXGt7BPVL4...feature=related Ezt már elküldtem délután. Amúgy milyen lükék vagyunk, most nagyon ráálltunk erre a nőre, miattam. Hehehe. Én kezdtem. Szerintem akadjunk le róla, olyan uncsi nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi nincs róla, sehol egy lebukós videó, esetleg mással csókolózik, vagy ilyesmi. Hehehe. |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:09:20
Létrehozva:
|
|
|
Igen. Mondom, lehet valami emlék fűzi, vagy ilyesmi. El tudom képzelni, esetleg régen kapta és bla-bla. Én sok mindenhez amit szeretek tudok történetet fűzni. Sőt, biztos vagyok benne, hogy mindenkinek azért xy a kedvence, mert van hozzá egy külön mese, hogy miért az a jó. Kedvenc városom Sopron, hogy miért? Egy regényt tudnék róla írni, hogy miért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt már elküldtem délután. Amúgy milyen lükék vagyunk, most nagyon ráálltunk erre a nőre, miattam. Hehehe. Én kezdtem. Szerintem akadjunk le róla, olyan uncsi nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi nincs róla, sehol egy lebukós videó, esetleg mással csókolózik, vagy ilyesmi. Hehehe. Hehehee.. milyen hülye vagy Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) személyesen közölnéd a hirt DAve-vel? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk ezek a masszirozó golyók nagyon jók, amit az asszony hirdet... ezek tényleg nagyon jók lehetnek |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:11:23
Létrehozva:
|
|
|
Lola egyébként az is lehet, hogy Dave büdös mint a görény ettől a Hi Karatétól, és totál kiábrándulsz majd belőle... Ikszdééé!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De igen, majd kiabálom neki koncerten, el is megyek most Zágrábba, szerkesztek egy képet, hogy Jennifer hűtlen. És persze feldobok neki valami szupi parfümöt. Hehehe. |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:12:50
Létrehozva:
|
|
|
Lola egyébként az is lehet, hogy Dave büdös mint a görény ettől a Hi Karatétól, és totál kiábrándulsz majd belőle... Ikszdééé!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) óóó, kizárt. max beállítom a zuhany alá, aztán jól megmosom mindenütt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D aztán megkérem, hogy inkább maradjon a sima testillata. az is jobb mint a pitralon jah sztem is térjünk vissza a témához, amely céljával ez a fórum létrejött. szóval szerintetek mégis hány centi lehet az az anaconda? |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:12:55
Létrehozva:
|
|
|
Az is lehet, hogy az asszony direkt vette neki ezt, hogy büdi legyen és a nők lepattogjanak róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És szegény Dave, mivel karácsonyra kapta, ezért kénytelen azt mondani, hogy ez a kedvenc illata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:13:47
Létrehozva:
|
|
|
Jennifernek olyan szandija van, mint néköm... lehet én vagyok jennifer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
óóó, kizárt. max beállítom a zuhany alá, aztán jól megmosom mindenütt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D aztán megkérem, hogy inkább maradjon a sima testillata. az is jobb mint a pitralon jah sztem is térjünk vissza a témához, amely céljával ez a fórum létrejött. szóval szerintetek mégis hány centi lehet az az anaconda? aaaah.... Lola.. mikor ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:15:04
Létrehozva:
|
|
|
Jaj hagyd az Anacondát, figyi tudod mit álmodtam ez miatt?!
Rémálom!!! Kígyókkal, hogy meg akar marni a lakásban, aztán nagy nehezen sikerült kinyírni, de hogy én mit szenvedtem álmomban, jaj. Tényleg rémálom volt! Egyébként reggel majdnem azt mondtam a férjemnek, hogy a kapucínered, öö...majdnem, kapu... Hehehe. Miről beszélsz, mondta volna... |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:16:22
Létrehozva:
|
|
|
Jennifernek olyan szandija van, mint néköm... lehet én vagyok jennifer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem meg a nyakamon bőr van ott ahol Dave-nek! Lehet hogy én meg Dave vagyok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:18:08
Létrehozva:
|
|
|
aaaah.... Lola.. mikor ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor, mikor? bevetésen. jáájj, nézzétek a drágát, hogy nevet... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
0061.jpg ( 199.58K )
Letöltések száma: 12Nekem meg a nyakamon bőr van ott ahol Dave-nek! Lehet hogy én meg Dave vagyok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha igen, úgy egy kérdés? mennyi idő, míg ideérsz? Egyébként reggel majdnem azt mondtam a férjemnek, hogy a kapucínered, öö...majdnem, kapu... Hehehe. Miről beszélsz, mondta volna... muhaha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D képzelem, magadban majd megfulladtál a röhögéstől... |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:18:09
Létrehozva:
|
|
|
mikor, mikor? bevetésen. jáájj, nézzétek a drágát, hogy nevet... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
0061.jpg ( 199.58K )
Letöltések száma: 12ha igen, úgy egy kérdés? mennyi idő, míg ideérsz? Hehehe, most kéne megcsiklandozni! Neo: hehehe |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:26:46
Létrehozva:
|
|
|
Nikikém... kigyóval álmodsz.. aztán a férjecskéd fütykösét majdnem le kapucinerezed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van veled életem ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 24. - 21:31:03
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, szép estét!
Jó utam volt, végig száraz úttal, kevés autóval, átlagsebesség 130 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem nem radaroztak le a fakabátok, bár öngyilkosság ilyen hidegben kinn sztárfotózni az országút mellett. Vica, integettem Kecskemétnél, remélem láttál! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri, jajj, a házas csigák nagyon jó fejek, olyan megnyugtató őket nézni, amikor másznak a füvön, vagy az ember kezén. Nekem volt akváriumban óriási algaevő Alma csigám, hogy az is milyen tündér volt, de aztán öngyilkos lett. Kimászott az akváriumból és beesett a szekrény mögé, én meg egy hét múlva találtam meg... behúzódott a házába, magára csukta az ajtót, hogy ne száradjon ki, de sajnos meghalt. Pedig azonnal beledobtam egy pohár vízbe, miután meglett a drágám, de 4-5 nap után sem nyílt ki a házikója (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgy sajnáltam. Usi, nagyon klasszak ezek a képek, THX! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, szurkolok, hogy ne valami egysejtű élőlényt kapj szobatársnak, hanem olyat, aki fejlettebb a papucsállatkánál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok, voltam annál a barátnőmnél, akiről meséltem nektek, hogy felpóckolta a hangfalait a mennyezetre. Megyek be a szobába, látom a hi-fi nincs a helyén, ott figyelt a komplett hangcucc az ajtó melletti fűtéscsőnél, földön hangfalak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdem hogy ez mi? Válasz: Összevont bosszú (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az alattuk lakó ordibálós nő, hogy levezesse a feszkót ordíttatja a tv-t, erre jó a Tankacsapda a fűtéscsőnél. A felettük lakó gyerek 5 éve nem hagyja abba az ugrálást, így meg most aludni nem tud. A fűtéscső jól viszi a hangot minden irányban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És most azt mondja mióta leköltöztette a hi-fit a földre azóta csend van. Múltkor éjfélkor nyomatott egy kis Korpikjanni-t (finn metál). Teljesen kész a csaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:36:22
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na örülök, hogy megjöttél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is talákoztam a banyával... tegnap
köszöntem neki, mert pont az ajtóm előtt futottunk össze... mentem ki a kutyával, ő meg jött le a lépcsőn.. az az undor a fején, ahogy rám nézett.. fúúú.. le tudott volna okádni.. én meg köszöntem, hogy szia.. ennyi volt a válasz... ia... az is az orra alatt.. az ostobája.. mondtam is anyuéknak, hogy milyen volt, ahogy össze futottunk, azt mondta anya, ne foglalkozzak vele,c sak köszönjek, ne legyek olyan ostoba, mint ő. Lakógyűlésen tuti elővesz majd.. ami azért ciki, mert én a szüleimmel egy házban lakok, csak ők az első lépiben, én meg a harmadikban.. és nem szeretném nagyon elengedni magam agyilag, mert azzal magamon kivül apukáékat is lejáratom.. mindenesetre Valics lejön velem, mert ő anyuék szomszédja, mondtam neki, hogy szükségem lesz az i, ha nekem esik a szipirtyó |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:37:06
Létrehozva:
|
|
|
mikor, mikor? bevetésen. jáájj, nézzétek a drágát, hogy nevet... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
0061.jpg ( 199.58K )
Letöltések száma: 12ha igen, úgy egy kérdés? mennyi idő, míg ideérsz? Kérdésre kérdés: mennyi idő alatt érjek oda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:41:36
Létrehozva:
|
|
|
Nikikém... kigyóval álmodsz.. aztán a férjecskéd fütykösét majdnem le kapucinerezed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van veled életem ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos a front Alisha, a front. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! Pussz a seregnek!!! |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:42:40
Létrehozva:
|
|
|
Te Lola... ez kiszökik.. pedig bezártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet ide kéne a kerités az a rengeteg amit vettem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát a széna bála nem fogja meg.. az anyja úristállóját ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Biztos a front Alisha, a front. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt! Pussz a seregnek!!! Pusza Niki, jóccakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:43:16
Létrehozva:
|
|
|
Kérdésre kérdés: mennyi idő alatt érjek oda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) máris késésben vagy, úgyhogy húzzál bele. |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:47:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó!
Jajj, még mindig húzza a száját a banya? Mi múltkor Usival itt éjjnek évadján röhögtünk a HP paródián (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visszavágtunk a 3.-on lakó gyerekes családnak. Ráadásul én az elsőn lakom, el tudjátok képzelni hogy kell döngetni azt a padlót, hogy a harmadikról lehallatszódjon az elsőre? Én megértem, hogy a gyerek rohangál, nem is ezzel van a gondom, mert szeretem a gyereket. De azt már nehezen tolerálom, amikor éjjel 11-kor az agyamban ugrál. Mindennek megvan a határa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bnőmnél most szakadt el, de azt mondja még van 4 napja itthon, hát megküldi a szomszédokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán repül Madridba, én meg remélhetőleg majd május végén repülök ki hozzá látogatóba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:48:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 24. - 21:49:03
Létrehozva:
|
|
|
Te Lola... ez kiszökik.. pedig bezártam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet ide kéne a kerités az a rengeteg amit vettem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát a széna bála nem fogja meg.. az anyja úristállóját ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nem jó helyen zártad. nézem a farmod. először is. a csirkéket tedd be a chicken coopba, azért van. ahogy majd a teheneket meg a bikát is tedd be a dairy farmba. az meg azért van. na zt csináld, hogy amikor betölt a farmod, ott vagy te mint avatar. ott építsd körbe magad. de mivel ott most neked vadul terem a rizs, így majd csak az után, hogy learattad.legegyszerűbb, ha azt az egy ágyást, ahol állsz ilyenkor, amikor betölt a farm, megszünteted (piros ásóval), és odapakolsz vagy négy kerítést, vagy szalmabálát, akármit magad köré. nah látom pl van egy csomó rózsaszín meg lila bálád, azt pakold szépen majd oda, magad köré. |
|
|
|
![]() ![]() |