![]() ![]() |
2010.01. 24. - 21:49:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: szimpatikus a barátnőd! XDDD TCS és Korpiklaani se rossz zeneee! XD
Neo: hajrá, siess és elégítsd ki telhetetlen Lolítánkat! XDDD Jah, hogy kedvezzek kicsit a két drága és kitartó hímegyedünknek... (aztán ígérem befejezem a Jenes dolgokat! XD) - (ja egyébként szerintem tök szép ezeken a képeken! - főleg a nagyon mosolygóson)
jen1.jpg ( 23.83K )
Letöltések száma: 13
jen2.jpg ( 20.45K )
Letöltések száma: 6
jen3.jpg ( 19.71K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Repülök Cicus! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) várlak. hozzál bort, vöröset, meg egy szatyor gumit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:52:12
Létrehozva:
|
|
|
aham.. értettem... igyekszem majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csirkéket mindjárt elteszeml.. de a teheneknek még nem vettem dairy farm-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt megkeresem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most már egyre több mindent tudok venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 24. - 21:53:00
Létrehozva:
|
|
|
Jah, hogy kedvezzek kicsit a két drága és kitartó hímegyedünknek... (aztán ígérem befejezem a Jenes dolgokat! XD) - (ja egyébként szerintem tök szép ezeken a képeken! - főleg a nagyon mosolygóson)
jen1.jpg ( 23.83K )
jen2.jpg ( 20.45K )
jen3.jpg ( 19.71K )
Letöltések száma: 6na ha már plasztika, hát az orrának nekieshetne egy ráspollyal valaki. aham.. értettem... igyekszem majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csirkéket mindjárt elteszeml.. de a teheneknek még nem vettem dairy farm-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt megkeresem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most már egyre több mindent tudok venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugyeugye, mondtam én h ez lesz |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:53:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szimpatikus a barátnőd! XDDD TCS és Korpiklaani se rossz zeneee! XD Neo: hajrá, siess és elégítsd ki telhetetlen Lolítánkat! XDDD Jah, hogy kedvezzek kicsit a két drága és kitartó hímegyedünknek... (aztán ígérem befejezem a Jenes dolgokat! XD) - (ja egyébként szerintem tök szép ezeken a képeken! - főleg a nagyon mosolygóson)
jen1.jpg ( 23.83K )
jen2.jpg ( 20.45K )
jen3.jpg ( 19.71K )
Letöltések száma: 6ŰKicsit kapafogú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de szép nőstény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:55:30
Létrehozva:
|
|
|
na ha már plasztika, hát az orrának nekieshetne egy ráspollyal valaki. Hangosan felröhögve basztam magam hanyatt amikor megláttam amit írtál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 21:56:35
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ti jól kijönnétek Annával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár ő most inkább a kelta és finn zenékért meg a spanyolokért van oda... DM korszakából kinőtt, most koncertre sem jött.
Jen tényleg szép ezeken a képeken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, a fotósok tudnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:00:59
Létrehozva:
|
|
|
Bocs Angie, de számomra felfoghatatlan, hogy miként "nőhet ki" valaki a DM-ből... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ha finn zene, akkor biztos vágja pl. a Moonsorrow-t meg a Children Of Bodomot is (most csak ők jutottak eszembe). jah még Niki Dave-es adatlapjához: hmmmmmmmmmmmmmmmmm kedvenc mixe USELESS-es!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom ezt az embert! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (és hogy örül ennek! XD) (IMG:http://farm5.static.flickr.com/4017/4260806619_6c6f469f1b_b.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:03:55
Létrehozva:
|
|
|
Hangosan felröhögve basztam magam hanyatt amikor megláttam amit írtál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érzéssel, cicám, még a végén meghúzod a hátad. mondtam már, tartsd magad szinten nekem. leharcolt hím nem kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze örülök h értékeled a humorom. |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:07:23
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Fekete Sereg!
Jó szokásomhoz híven először visszaolvastam a mai nap történéseit... Niki:Köszönöm a képeket az éjszaka kértem, most megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doronicum:Én is olvastam már a Ruediger Dahlke-tól a Depresszió a pozitív lehetőségek tárháza című alkotást (le is másoltam belőle néhány oldalt) .Nagyon örültem hogy a kezembe került a könyvtárban mert így eljutottam Hesse-hez is ami csak mégjobban segít megérteni ezt a társadalmat amiben élünk és megmutatta mi a fejlődésünk íránya. Edó:Írj légyszi kicsit többet a puliról mert lehet hogy gazdához tudom segíteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy volt hogy ma kimegyek a csajokkal a menhelyre de a mai napom nem így sikerült.Pénteken kiköltöztek az albérlőim így meghirdettem a lakásom megint.Ma volt egy érdeklődöm aki meg is nézte a lakást.Képzeljétek a családom annyira félt hogy eljöttek velem a tesómék, nehogy elraboljanak.Egyrészt jól esik másrészt idegesítő a tudat hogy örökre gyerek maradok. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Usi:Más történetet is próbáltatok írni már? |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:13:59
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Marcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Alanről nem tudok még sokat irni, mert még nem ismerem annyira. kutyákkal jól kijön, bár kaja féltős, szerintem 2 év körüli. Kibaszott jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MAgának való, Valicsot le sem szarta.. minden kutya a fején volt, ő csak Alan nevét kiabálta, az meg csak zabált. mert ki volt szórva egy kis táp még a kölyköknek... úgyhogy meg is állapitottuk.. igazi pasi... csak a gyomra, meg a szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KEdden megyek ki.. hogy dolgozol? ha nem kedden, akkor jövő hét vasárnap megnézzük.. ok? Na és mi lett a lakással? kell nekik? Életem.. én is mindig gyerek maradok, anyukáék szemében.. mint egy pisist úgy kezelnek.. vigyázz csúszik az út, takarits, főzz, moss, vigyázz magadra, ne maradj sokáig, .. stb... állandó az óvás, és ez igy marad már, én megszoktam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár tibi néha agyamra megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:15:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Fekete Sereg! Jó szokásomhoz híven először visszaolvastam a mai nap történéseit... Niki:Köszönöm a képeket az éjszaka kértem, most megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doronicum:Én is olvastam már a Ruediger Dahlke-tól a Depresszió a pozitív lehetőségek tárháza című alkotást (le is másoltam belőle néhány oldalt) .Nagyon örültem hogy a kezembe került a könyvtárban mert így eljutottam Hesse-hez is ami csak mégjobban segít megérteni ezt a társadalmat amiben élünk és megmutatta mi a fejlődésünk íránya. Edó:Írj légyszi kicsit többet a puliról mert lehet hogy gazdához tudom segíteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy volt hogy ma kimegyek a csajokkal a menhelyre de a mai napom nem így sikerült.Pénteken kiköltöztek az albérlőim így meghirdettem a lakásom megint.Ma volt egy érdeklődöm aki meg is nézte a lakást.Képzeljétek a családom annyira félt hogy eljöttek velem a tesómék, nehogy elraboljanak.Egyrészt jól esik másrészt idegesítő a tudat hogy örökre gyerek maradok. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Usi:Más történetet is próbáltatok írni már? Ja és jut eszembe szerintem Jen egy igazi egzotikus szépség.Valamiért azt gondolom hogy van neki "agya".És nem véletlenül választotta őt Dave (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:15:56
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi: milyen más történetre gondolsz? Fanfictionben volt már nekem Anne Rice vámpíros (igazából az volt a legeslegeslegeslegelső próbálkozásom az írással még 13-14 évesen, de azt még füzetben írtam és sose mutattam meg senkinek), aztán jöttek a Harry Potteresek meg a DM-esek és akad pár Helyszínelős és Placebo-s is tőlem az oldalamon. De olyan, hogy saját világban, olyan még nem volt. (Persze nem zárom ki, hogy lesz.)
Uhhhh és MOST haltam meg a mai este folyamán először.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2733/4261568106_da79afa74d.jpg) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:19:28
Létrehozva:
|
|
|
MEg ne halj itt nekünk!!!
|
|
|
|
2010.01. 24. - 22:24:51
Létrehozva:
|
|
|
Jó8 csajszikák, nekem holnap meló aztán meg suli és egy kis Flash ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szurkoljatok, hogy válaszoljon a lengyel Eventim a jegykönyörgő mélemre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 24. - 22:25:05
Létrehozva:
|
|
|
érzéssel, cicám, még a végén meghúzod a hátad. mondtam már, tartsd magad szinten nekem. leharcolt hím nem kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze örülök h értékeled a humorom. Érzéssel... oké... de nekem ilyen beszólás láttán a röhögő izmaim rögtön működésbe lendülnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Neo, egyetlen hím itt este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem a címem megkaptad!
Usi, a Facebookra majd mindenképen regelj, mert el fog veszni a meghívód!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pááááááááááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:27:01
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Marcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alanről nem tudok még sokat irni, mert még nem ismerem annyira. kutyákkal jól kijön, bár kaja féltős, szerintem 2 év körüli. Kibaszott jól néz ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MAgának való, Valicsot le sem szarta.. minden kutya a fején volt, ő csak Alan nevét kiabálta, az meg csak zabált. mert ki volt szórva egy kis táp még a kölyköknek... úgyhogy meg is állapitottuk.. igazi pasi... csak a gyomra, meg a szukák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) KEdden megyek ki.. hogy dolgozol? ha nem kedden, akkor jövő hét vasárnap megnézzük.. ok? Na és mi lett a lakással? kell nekik? Életem.. én is mindig gyerek maradok, anyukáék szemében.. mint egy pisist úgy kezelnek.. vigyázz csúszik az út, takarits, főzz, moss, vigyázz magadra, ne maradj sokáig, .. stb... állandó az óvás, és ez igy marad már, én megszoktam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár tibi néha agyamra megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom hogy ez így működik, csak nekem nehéz így hogy 6 évig csak távolról óvtak, most meg ilyen közelről, néha tehernek érzem.Tibi??????Valamiröl lemaradtam.....Ki is ő? Kedden 14:10-re megyek vissza dokihoz utána ráérek ugyhogy kimehetünk. A lakás még kérdéses mert a pasi a csaját akarja beköltöztetni aki Pesten dolgozik és még nem tudja hogy a nő mit fog dönteni. |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:29:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó8 csajszikák, nekem holnap meló aztán meg suli és egy kis Flash ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szurkoljatok, hogy válaszoljon a lengyel Eventim a jegykönyörgő mélemre!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Angie... drukk drukk.. holnap elvileg válaszolnak? Jaaa.. és akartam kérdezni. Mikor mész MAdridba? te irtad... ugye? Tudom hogy ez így működik, csak nekem nehéz így hogy 6 évig csak távolról óvtak, most meg ilyen közelről, néha tehernek érzem.Tibi??????Valamiröl lemaradtam.....Ki is ő? Kedden 14:10-re megyek vissza dokihoz utána ráérek ugyhogy kimehetünk. A lakás még kérdéses mert a pasi a csaját akarja beköltöztetni aki Pesten dolgozik és még nem tudja hogy a nő mit fog dönteni. jéééé... műkszik a válasz opció (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tibi? hát apa.. Ági? hát anya.. itthon igy hivom őket. nem hallottad még tőlem? ez érdekes, mert mindig igy hivom őket.. kérdezd meg Valicsot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 24. - 22:31:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie: drukk a jegy miatt!
Edó: persze, csak azért nem akarod, hogy meghaljak, mert akkor nem lenne ennyi fincsi képetek! XD mint ezek: (IMG:http://farm5.static.flickr.com/4015/4261562406_443a5d88ee.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2709/4260782217_baf303f90a_b.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |