2400 Oldal V  « < 812 813 814 815 816 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.01. 24. - 23:28:19
Létrehozva: #16261

devotee

Party animals (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez tetszik nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát hogy ne lenne jó. Jön MArcsi, VAlics, Melics, Ági barátnőnk, aki sajna a koncert után kénytelen volt haza menni, és még egy barátnőnk, ő pestről csatlakozik hozzánk. És persze Ti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a lényeg.. muszáj jönnötök, hiányoznátok néköm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 23:32:13
Létrehozva: #16262

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 24. - 23:24:26) *
Na jó tényleg csak jót tudtunk bulizni együtt de mégis mennyire jó már hogy megerősíti a horoszkópom is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csajok mi a horoszkópotok?

06.01. Ikrek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 23:34:39
Létrehozva: #16263

devotee

03.22, Kos
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 24. - 23:36:57
Létrehozva: #16264

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 24. - 23:26:06) *
Edó, Marcsi: a buláj tutkó jó lesz, hisz mi is ott leszünk!!!! XDDD PARTY ANIMALS!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Marcsi: szept 11-es Szűz

A fene ezt a szept.11-et hogy ez örökre beírta magát az emlékeimbe.Ha meglátom ezt a dátumot mindig a tornyok jutnak eszembe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindjárt megnézem mit ír neked arra a hétre.Mertem remélni hogy ott lesztek ti is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nagyon lázban vagyok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 24. - 23:37:45
Létrehozva: #16265

devotee

09.26. Mérleg

(86-os tűz tigris! és mi 2010? na mi? a tigris éve!!!!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 24. - 23:42:52
Létrehozva: #16266

devotee

Jóccakát lányok.. korán kelek, úgyhogy lefekszem
pusza mindenkinek. Marcsi, holnap hivlak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 24. - 23:53:57
Létrehozva: #16267

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 24. - 23:37:45) *
09.26. Mérleg

(86-os tűz tigris! és mi 2010? na mi? a tigris éve!!!!)

én kígyó vagyok XD

Jóéjt Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 00:02:37
Létrehozva: #16268

devotee

én nem tom mi vagyok! XD sosem merültem bele túlzottan ezekbe a dolgokba!

Marcsi: na igen, erre mondta a volt (kevésbé szeretett) angol tanárnőm, hogy "What a terrible day!" (Milyen borzalmas nap!) - mondom kösziiii!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.01. 25. - 00:52:54
Létrehozva: #16269

devotee

Sziasztok Sereglakók!

Csak beköszönök nektek! Nehogy már azt higyjétek,h elhagytam a Falkát,olyat sose tennék!
Mindenkinek sok puszi! Majd aztán Macsusmama visszatér!

DM legyen veletek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 25. - 00:57:07
Létrehozva: #16270

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 24. - 23:32:13) *

Sajnos még várni kell egy hetet hogy fent legyen a neten de majd akkor megírom mit találtam.

Capri:Az biztos hogy a karriered előremozdulása várható tavaszig! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (én is kígyó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Edó Kos.Komoly változások várnak rád tavaszig.Komolyan gondold át a döntéseidet nehogy megüsd a bokád.

Lola:Neked tudok bővebben is írni mert megvettem a mérleg könyvet is az egyik barátnőmnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen a héten izgalmas eseményben lehet részed.Higgy a jóban, és tegyél is érte,így egészen biztos,ez a hét kellemes eseményeket fog hozni.Az biztos hogy neked az egész éved kiegyensúlyozott lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kis tiger:D

Usi:Az a nap akkor borzalmas volt.De természetesen a te szülinapod egy csodálatos nap és te mindig legyél boldog ezen a napon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami az idő múlásával egyre nehezebb lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én már nem vagyok túl boldog azon a becses július 26. napon mert szeretnék megint 22 éves lenni ennyi ésszel , tapasztalattal amennyi most van.
Nos az éves előrejelzésed azt írja hogy idén nem fogsz unatkozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Gondolom ez eddig így is volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Mivel egyedül maradtam így a végére így jó reggelt mindenkinek!Boldog hétfőt!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 00:59:31
Létrehozva: #16271

devotee

Marcsi: hát unatkozni tutkó nem fogok!! XD köszi az infókat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

MAcsus: JÁRJÁL GYAKRABBAN IDE TE LÁNY!!!!

na a fórumról lépek mára, nyomjuk tovább Loláékkal msn-en (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

éccakát drágáim!

(IMG:http://s255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/shortmovie/T14_04_2009-01_15_20.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 06:21:52
Létrehozva: #16272

devotee

Jó reggelt, mínusz 15 fok van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az előbb kinyitottam az ablakot, hogy szellőztessek és azzal a lendülettel vissza is csuktam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiszta Szibéria, és hogy én ezt hogy unom márt!!!!!!

Usi, jók ezek a képek továbbra is, és asszem elmentem a linket is, amit beszúrtál, köcce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látom áttértetek Usi véletlenül létrehozott Fekete Sereg msn csoportjára, na jól van... így nem tudok vissza olvasni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Horoszkópom Rák 1983.06.27. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 25. - 07:40:21
Létrehozva: #16273

devotee

Jó Reggelt Babák!
Három napig nem voltam, remélem nek kapok büntit.
Nagyon hiányoztatok! Ange köszi a linket, töltés folyamatban, kiváncsi vagyok!
Remélem nagyon rosszak voltatok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesz mit visszaolvasnom!
Voltak kapucíneres képek? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nálunk -11 van. Brrrrrrrr Majd megfagytam munkába jövet.
Capri hogy van? Petra? Meggyógyultak már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 25. - 07:45:19
Létrehozva: #16274

devotee

Jó reggelt.

Angie láttam,hogy integettél és én visszaintettem.Remélem láttad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha már horoszkópról beszéltetek:bak 1979.01.12.

Trixx szia.Dehogy kapsz büntit.Jó,hogy itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi a kérdést.A Petra egészen héte itthon lesz mert mondtam a dokinak,hogy jobban szeretném ha maradna.De amúgy alakul.Már a második üveg antibiotikumot nyomom lefelé a torkán.

Caprinak tüdőgyulladása van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 25. - 07:50:24
Létrehozva: #16275

devotee

Vicus, de irigyellek hogy otthon vagy. Mármint nem azt hogy Petra beteg, hanem hogy nem kell dolgozni menned. Úgy aludtam volna még...
Ígyenkor adsz Petrának probiotikumot is? Normaflor?

Tüdőgyuszi! Fú! Hát lehet hogy későn ment orvoshoz. Remélem most már vigyáz magára.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 25. - 08:07:16
Létrehozva: #16276

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 25. - 07:50:24) *
Vicus, de irigyellek hogy otthon vagy. Mármint nem azt hogy Petra beteg, hanem hogy nem kell dolgozni menned. Úgy aludtam volna még...
Ígyenkor adsz Petrának probiotikumot is? Normaflor?

Tüdőgyuszi! Fú! Hát lehet hogy későn ment orvoshoz. Remélem most már vigyáz magára.

persze a normaflor az automatikusan jár az antibiotikum mellé.Muszály mert szegény bélbojhai kiakadnának a gyógyszertől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 09:00:29
Létrehozva: #16277

devotee

Vica, igen, láttam hogy integettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd kiestél az ablakon!

Trixx, remélem ma vagy holnap megkapod a tour programot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 09:01:31
Létrehozva: #16278

devotee

reggelt!

Trixx: üdv újra itt! igen, voltak Szőke herceges képek is, úgyhogy olvass vissza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: nem a Fekete Sereg msn csopiban nyomtuk Lolával meg Caprival, hanem külön hármas dumapartiban.

ildi: szijjjjaaa!!! de jó újra látni!!! február 6 Rotropolisos buli???

(IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/dave/f1.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2010.01. 25. - 09:05:28
Létrehozva: #16279

devotee

Sziassssssssssztok Mindenki!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicuska!
Petrácskának jobbulást!Gyógyuljon meg mihamarabb!Szegénykére rájár a rúd!Azóta betegeskedik amióta elkezdte a bölcsit?
Gyógypuszi Neki sok!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Capri!
Most olvastam,Neked meg tüdőgyuszid van?Vigyázzz Magadra!!!Neked is sok gyógypuszit küldök!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg persze Martint!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó!
Mivel tudom,hogy nagy állatbarát vagy+kutya menhelyezel,nem tudom láttad-e tegnap a Naplót!Hátborzongató volt!!!!!
Az ilyen embereket,már ha egyáltalán annak lehet nevezni őket,gondolkodás nélkül sittre vágnám,vagy ugyanazt kéne velük csinálni,amit ők azokkal a szerencsétlen állatokkal,de mondjuk akkor mi sem lennénk különbek náluk!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 09:01:31) *
reggelt!

Trixx: üdv újra itt! igen, voltak Szőke herceges képek is, úgyhogy olvass vissza! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: nem a Fekete Sereg msn csopiban nyomtuk Lolával meg Caprival, hanem külön hármas dumapartiban.

Szijjjjjjjjjjjjjjjja Neked is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nekem az most sajna nem fog menni,1.-én kezdek melózni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 09:10:33
Létrehozva: #16280

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 09:01:31) *
reggelt!

Szia Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon köszike a képet, kaffa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elfolyok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 812 813 814 815 816 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: