![]() ![]() |
2010.01. 25. - 09:24:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ildi: és február 19-én pecsa?
Angie: szívesen. uhh nálunk a teraszon szélcsendben -5 van, de így is majd' jégkockára fagytam a cigimmel meg a kávémmal. Igazán jöhetne már a tavasz!!!! (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/dave/ff1.jpg) Na végre ETR-en (számítógépes rendszer egyetemen, amin megjelennek a jegyeink) megjelent a sikeres alapvizsgám, és 2-es helyett 3-asra zárták!!!!!!!!!! JUHÉÉÉ!!! már csak egy rohadt előadásom vizsgájának az eredményét várom! basszus, igazán felrakhatnák, mert ha megvan a 2-es belőle, akkor nem kell lemennem a héten Szegedre! szóval kurvára jó lenne tudni, hogy mi van!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:30:23
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, gyere már Retroba vagy Pecsába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci, lécci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, ez a kép is tök cukker (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:31:31
Létrehozva:
|
|
|
ildi: és február 19-én pecsa? Angie: szívesen. uhh nálunk a teraszon szélcsendben -5 van, de így is majd' jégkockára fagytam a cigimmel meg a kávémmal. Igazán jöhetne már a tavasz!!!! (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/dave/ff1.jpg) Na végre ETR-en (számítógépes rendszer egyetemen, amin megjelennek a jegyeink) megjelent a sikeres alapvizsgám, és 2-es helyett 3-asra zárták!!!!!!!!!! JUHÉÉÉ!!! már csak egy rohadt előadásom vizsgájának az eredményét várom! basszus, igazán felrakhatnák, mert ha megvan a 2-es belőle, akkor nem kell lemennem a héten Szegedre! szóval kurvára jó lenne tudni, hogy mi van!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Nem tudom Drága! Még azt sem tudom,hogy kezdek melózni,melyik műszak,visszakerülök-e a régi helyemre stb.csoport vezetőm sem tudta megmondani,de ma kimegyek,azt beszélek a csarnok vezetővel,hátha megtudok valami konkrétat. Én is úgy jártam az erkélyen,mint Te,nálunk is kurva hideg van! |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:43:44
Létrehozva:
|
|
|
Usi, a tanárok nálunk sem igyekeztek beírni a jegyeket... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.01. 25. - 09:49:35
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, gyere már Retroba vagy Pecsába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci, lécci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, ez a kép is tök cukker (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bassssssssszus Angi! Mennék én szívesen! Főleg Veletek bármikor,bárhova szívesebben,mint melózni,de 4 hónap táppénz után nem ugrálhatok,hogy szabi!!! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:50:49
Létrehozva:
|
|
|
Bassssssssszus Angi! Mennék én szívesen! Főleg Veletek bármikor,bárhova szívesebben,mint melózni,de 4 hónap táppénz után nem ugrálhatok,hogy szabi!!! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Jajj, megértem, de azért jó lett volna ha tudsz jönni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És akkor jó munkát, a kezeddel már minden rendben van? |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:52:17
Létrehozva:
|
|
|
Ja!Usi!
Gratula a jó vizsgádhoz!!!!! Örülök,hogy sikerült!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szorítok a másikért is,amit vársz!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:53:10
Létrehozva:
|
|
|
ildi: értem! akkor reméljük a legjobbat, és ha összejön, akkor iszunk egyet arra, hogy visszamész dolgozni is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mert ez jó hír, nem?)
Angie: hát igen, lusta banda! főleg egyetemen és az angol szakon! mondjuk marhára jó lenne már tudni - szerdán írtam meg a vizsgát és max. 30-an lehettünk, azt nem egy nagy etwas kijavítani szerintem. Egyébként meg azért se lenne jó potyára lemenni, mert pont eme vizsga után hagytam a diákomat a zakófelsőmben, úgyhogy Pesttől Szegedig teljes árút kéne vennem, hogy ne büntessenek meg mint vmelyik félévben. Az is mázli volt, hogy hazafele nem kérte el a diákom a kaller (a Pest-Szeged vonalon mindig elkérik a jegyhez). ildi: köszi neked is és nagy ölelés!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:56:50
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, megértem, de azért jó lett volna ha tudsz jönni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És akkor jó munkát, a kezeddel már minden rendben van? Hát eddíg úgy néz ki,hogy jó lett,azóta nem zsibbadnak.Néha mondjuk,ha rosszul nyúlok,vagy fogok vele és igen megfeszül,akkor előfordul,hogy belenyilal a fájdalom,de már csak a balnál,ezt műtötték utoljára,a jobb már teljesen jó! |
|
|
|
2010.01. 25. - 09:58:32
Létrehozva:
|
|
|
huh ildi, örülök nagyon, hogy a kezeddel már úgy néz ki, nincs gond!!!
nézd, ő is hogy örül!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (de fura tetkó nélkül!!!) (IMG:http://i38.tinypic.com/2ir1yeo.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:02:23
Létrehozva:
|
|
|
huh ildi, örülök nagyon, hogy a kezeddel már úgy néz ki, nincs gond!!! nézd, ő is hogy örül!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (de fura tetkó nélkül!!!) (IMG:http://i38.tinypic.com/2ir1yeo.jpg) ARANY SZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍVEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja! és anno ilyen volt a séróm nekem is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:07:13
Létrehozva:
|
|
|
na azt megnéztem volna!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave: "Jaj nem mondod! Tényleg?" XDDD (IMG:http://i34.tinypic.com/mjn1co.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:11:27
Létrehozva:
|
|
|
na azt megnéztem volna!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave: "Jaj nem mondod! Tényleg?" XDDD (IMG:http://i34.tinypic.com/mjn1co.jpg) Juuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kis HUNCUT!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:14:13
Létrehozva:
|
|
|
Usi, az már szinte alap, hogy a jegybeírás mindig macera. Nálunk azért a tanárok nagy része becsülettel felvitte a rendszerbe a jegyeket, főleg a pszicho tanáraink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már másnap vagy harmadnap ott virítottak, de volt olyan közgé tanár, akire már a TO szólt, hogy írja be a jegyeket, mert különben nem tudnak átlagot számolni és nem kapunk ösztöndíjat!
Mákod volt a kalauzzal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:16:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 10:17:00
Létrehozva:
|
|
|
ildi: azzzz! kis cukorborsó!!!
angie: hát azért nálunk még ilyen extrém eset nem volt szerencsére... kop-kop-kop! (IMG:http://i33.tinypic.com/iycxtl.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:17:37
Létrehozva:
|
|
|
Capri! Most olvastam,Neked meg tüdőgyuszid van?Vigyázzz Magadra!!!Neked is sok gyógypuszit küldök!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg persze Martint!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh vááárom, vááárom, köszi!:D XD |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:20:19
Létrehozva:
|
|
|
ildi: azzzz! kis cukorborsó!!! angie: hát azért nálunk még ilyen extrém eset nem volt szerencsére... kop-kop-kop! (IMG:http://i33.tinypic.com/iycxtl.jpg) Nálunk sajna volt... óóóóóóóóóóóó nózis kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, jobbulást!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:28:31
Létrehozva:
|
|
|
Capri, jobbulást!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 10:41:44
Létrehozva:
|
|
|
jóéjt édes, aztán tessék gondolni rám... Hááááááát......... asszem álmomban nálad jártam...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |