2400 Oldal V  « < 816 817 818 819 820 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Valics W
post 2010.01. 25. - 13:32:25
Létrehozva: #16341

Slowblow
**

Idézet (Alisha @ 2010.01. 25. - 13:12:49) *
Usi... ez a cicás e-mail.. hallod, hugyosra röhögtem magam.. és az a legszebb az egészben hogy ez tényleg így van.. akkora macera a macseknak beadni a gyogyit.. jesszus.. mondjuk én a végén már megoldottam, mert össze törtem, vízben oldottam, és befecskendeztem.. na de ez a rutin, meg az évek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaj.. de aranyos volt.. most mintha vissza jöttek volna cicás éveim... szegény Bercikém most szeptemberben halt meg.. imádtuk. a harapós dög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És ez Editke?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 13:32:53
Létrehozva: #16342

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 13:16:38) *
Muhahahahahahahaaaaa! XD Igen, Edó, gonosz vagyok... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nos de, Mode is az Alanes ikonjaimból használt fel... Itten vannak:
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Depeche-Mode--2
(ha lapozol még hátrafele, lesznek avatárok is)

(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/57810-a97ed-21595000-.jpg)

Edó: örülök, hogy tetszett amit küldtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is nagyon röhögtem rajta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyszer nekem is lesz végre cicám! (lehetőleg fekete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

:PPPPPPPPPPPPPPPP
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 13:33:37
Létrehozva: #16343

devotee

Edó: csak az a problémám, hogy amíg egyetemre járok, addig nem nagyon vállalnám be a cicát, mert rohangálok Szeged és Nagymaros között, cicát meg nem szívesen tenném ki ennyi utazásnak. :S Meg hát anyámék nincsenek oda az állatokért. Ezért se volt sose háziállatom. (Csak halakat engedtek volna, de nekem szőrmók kell, amit lehet gyömöszölni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azóta utálom a halakat. XDDD)

Valics: nagyon szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó keresgélést és használd egészséggel a képe(ke)t, azért vannak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: én is megzabálom őket! kis husigombóc mindkettő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 25. - 13:36:30
Létrehozva: #16344

devotee

Persze.. értem én, ezt hívják felelős állattartásnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd ha már végeztél, megbeszélünk mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) simán szrzünk neked egy rettenetesen rssz macsekot.. igazi cunamit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igaz VAlics:) ?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 13:39:46
Létrehozva: #16345

devotee

Na most én is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/CB8E580E158B4030A7BA7468490755CE.jpg)

Ez egyszerűen.... egyszerűűűűen.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.01. 25. - 13:40:48
Létrehozva: #16346

Slowblow
**

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 13:33:37) *
Edó: csak az a problémám, hogy amíg egyetemre járok, addig nem nagyon vállalnám be a cicát, mert rohangálok Szeged és Nagymaros között, cicát meg nem szívesen tenném ki ennyi utazásnak. :S Meg hát anyámék nincsenek oda az állatokért. Ezért se volt sose háziállatom. (Csak halakat engedtek volna, de nekem szőrmók kell, amit lehet gyömöszölni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azóta utálom a halakat. XDDD)

Valics: nagyon szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó keresgélést és használd egészséggel a képe(ke)t, azért vannak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: én is megzabálom őket! kis husigombóc mindkettő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, Capri!

Olvastam a DID-et, nagyon jó volt! Még sírtam is rajta! teljesen magával ragadt, hogy az istenbe tudtok ilyeneket írni, ez hihetetlen!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 25. - 13:42:14
Létrehozva: #16347

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 13:06:25) *
vica: "Hímringyó" - hehe, ez tetszik! XD (80-as években sok ilyen képe volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Na lezser még:

(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/3756089131_6f947a2d9e_o.jpg)

Hehe Usi ahogy ránéztem a rúzsozós képre ez ugrott be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom nektek feltünt-e de Dave tökre befelé tartja a lábfejét.Ezen lezseres képen még nem is annyira de másikon már láttam,hogy szinte mint egy kacsa úgy áll a lába amikor ha egyhelyben áll. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha jól rémlik kint a freestate-en az egyik meet and greet-es képen úgy van neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 13:43:18
Létrehozva: #16348

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.01. 25. - 13:40:48) *
Usi, Capri!

Olvastam a DID-et, nagyon jó volt! Még sírtam is rajta! teljesen magával ragadt, hogy az istenbe tudtok ilyeneket írni, ez hihetetlen!

nagyon örülök, h bejött a DID (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) h hogyan tudunk ilyeneket írni? nem tudom, jön, kikívánkozik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönjük a dicséretet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 25. - 13:46:44
Létrehozva: #16349

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 25. - 13:42:14) *
Hehe Usi ahogy ránéztem a rúzsozós képre ez ugrott be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom nektek feltünt-e de Dave tökre befelé tartja a lábfejét.Ezen lezseres képen még nem is annyira de másikon már láttam,hogy szinte mint egy kacsa úgy áll a lába amikor ha egyhelyben áll. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha jól rémlik kint a freestate-en az egyik meet and greet-es képen úgy van neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát persze.. mert olyan vékony.. muszáj támasztania.. imádom az izmos combját, és seggét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh... szétzabálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 25. - 13:49:43
Létrehozva: #16350

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 25. - 13:46:44) *
Hát persze.. mert olyan vékony.. muszáj támasztania.. imádom az izmos combját, és seggét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh... szétzabálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka megsimogatnád az izmos combját és a seggét mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 13:52:19
Létrehozva: #16351

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 25. - 13:39:46) *

JÉZUS EZ NAGYON ÚRISTEN JÉZUSOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

(csak a többieknek tájékoztatásul: mikor írunk és OLYAN jelenet van, vagy éppen szenvedős, zárójelben hasonló reagálásokkal szabdaljuk a jelenetet - csak hát persze ezeket én kivágom XD)

Valics: jujj amit kiraktál Recoil-os Alan ikon, az az egyik kedvencem! Meg a Control Freak-es! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Husi husi husi husi! Uralkodhatna ő is egyszer-kétszer felettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És NAAAAGYON köszi a dicséretet!!!! Ahogy Capri mondta, ez csak úgy jön belőlünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 13:52:53
Létrehozva: #16352

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 13:52:19) *
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

UGYE?! XD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Egyébként, milyen szép hosszú és izmos nyaka van Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 13:54:48
Létrehozva: #16353

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 25. - 13:52:53) *

ez a fórum néha nagyon hülye!!! sokkal több wááá volt beírva plusz alá még Valicsnak is válaszoltam, de nem jelenítette meg. de most átszerkesztettem az előző hsz-em.

Capri: igazi bikanyak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

éhes esetleg vki?

(IMG:http://i66.photobucket.com/albums/h254/ViolaRose/Dave/Hourglass42.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 13:57:57
Létrehozva: #16354

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 13:54:48) *
ez a fórum néha nagyon hülye!!! sokkal több wááá volt beírva plusz alá még Valicsnak is válaszoltam, de nem jelenítette meg. de most átszerkesztettem az előző hsz-em.

éhes esetleg vki?

én kurvára XD

az a bikanyak vajon mennyire feszül meg, mikor Martin...?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.01. 25. - 13:59:17
Létrehozva: #16355

Slowblow
**

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 13:52:19) *
JÉZUS EZ NAGYON ÚRISTEN JÉZUSOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

(csak a többieknek tájékoztatásul: mikor írunk és OLYAN jelenet van, vagy éppen szenvedős, zárójelben hasonló reagálásokkal szabdaljuk a jelenetet - csak hát persze ezeket én kivágom XD)

Valics: jujj amit kiraktál Recoil-os Alan ikon, az az egyik kedvencem! Meg a Control Freak-es! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Husi husi husi husi! Uralkodhatna ő is egyszer-kétszer felettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És NAAAAGYON köszi a dicséretet!!!! Ahogy Capri mondta, ez csak úgy jön belőlünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tele vagytok lányok érzelemmel és fantáziával! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan az én fantáziámat is be tudná indítani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (csak lehetőleg ne beszélni kelljen a tetteimről, hanem bemutatni) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sosem gondoltam volna, hogy megfertőződöm DM - mel! És még csak most jön a Recoil (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És lám-lám
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 13:59:32
Létrehozva: #16356

devotee

Nekem ez abszolút csúcs! XD Martin baba hamizik, de mint egy gyerek! XD

(IMG:http://media.depechemode.com/main_site/2009_gr/totu_pictures/20090904_05_mm/img_0504.jpg)

Ilyen tipikus "Oh fuckkkkk!" fejet vág XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 14:01:51
Létrehozva: #16357

devotee

háááálóóó (your body is a halo...)

na basszus egy óra múlva leszáll a gépe az amcsinaaaaak... jáááj, imádkozzunk.

óóó olyan szomrú vagyok. nagyon fos lesz az átlagom... nem sikerült a javításom az egyik tárgyamból, úgyhogy három 3asom van... és még egy tárgyat nem tudok. de ha már mindenem ötös ezen kívül, akkor is csak 4,13 az átlagom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nekem, akinek mindig 4,5 - 4,6 felett volt... pfff. na mindegy, ezt beszoptam. és ha nem kapok ötöst a Depeche-es dolgozatomra, akkor még ennél is szarabb lesz... brühüü

még jó hogy Usi drága küldte a két továbbküldőst. a cicáson vinnyogva röhögtem és kb továbbküldtem minden ismerősömnek, pedig sosem küldök ilyeneket.
kösziköszi, egy kicsit feldobott.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 14:03:07
Létrehozva: #16358

devotee

éhes esetleg vki?

De HUSI ez a Dave, megeszem ebédre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 25. - 14:03:53
Létrehozva: #16359

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 25. - 14:01:51) *
háááálóóó (your body is a halo...)

na basszus egy óra múlva leszáll a gépe az amcsinaaaaak... jáááj, imádkozzunk.

óóó olyan szomrú vagyok. nagyon fos lesz az átlagom... nem sikerült a javításom az egyik tárgyamból, úgyhogy három 3asom van... és még egy tárgyat nem tudok. de ha már mindenem ötös ezen kívül, akkor is csak 4,13 az átlagom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nekem, akinek mindig 4,5 - 4,6 felett volt... pfff. na mindegy, ezt beszoptam. és ha nem kapok ötöst a Depeche-es dolgozatomra, akkor még ennél is szarabb lesz... brühüü

még jó hogy Usi drága küldte a két továbbküldőst. a cicáson vinnyogva röhögtem és kb továbbküldtem minden ismerősömnek, pedig sosem küldök ilyeneket.
kösziköszi, egy kicsit feldobott.

ne búsulj baba, lesz ez még jobb is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 14:04:17
Létrehozva: #16360

devotee

igen, nagyon. rá...
is meg kajára is
na nekiesek a kenyérpirítónak asszem. nem ártana reggelizni...

szomor van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szeretgessetek meg

Neo nem is jött át éjszaka... a dög. pedig vártam. Capri a megmondhatója f5ig dumáltunk, szóval ébren voltam és vártam, de nem jött...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 816 817 818 819 820 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: