![]() ![]() |
2010.01. 25. - 14:11:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igen, nagyon. rá... is meg kajára is na nekiesek a kenyérpirítónak asszem. nem ártana reggelizni... szomor van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szeretgessetek meg Neo nem is jött át éjszaka... a dög. pedig vártam. Capri a megmondhatója f5ig dumáltunk, szóval ébren voltam és vártam, de nem jött... jaja eldumáltunk az időt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de éhes vagyok és nincs pénz nálamXD Na vajon mit mond neki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/6732_1236374269807_1242724833_30704.jpg) ehhe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/SB1.jpg) önmagához képest milyen hosszú lábai vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ez nagyon bejövős! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-7f976-19856112-.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:11:51
Létrehozva:
|
|
|
jaja eldumáltunk az időt.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de éhes vagyok és nincs pénz nálamXD Na vajon mit mond neki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/6732_1236374269807_1242724833_30704.jpg) az arckifejezéséből ítélve kb azt: "fúú, ezután úgy megraklak... anyád se ismer rád" |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:12:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 14:13:53
Létrehozva:
|
|
|
háááálóóó (your body is a halo...) na basszus egy óra múlva leszáll a gépe az amcsinaaaaak... jáááj, imádkozzunk. óóó olyan szomrú vagyok. nagyon fos lesz az átlagom... nem sikerült a javításom az egyik tárgyamból, úgyhogy három 3asom van... és még egy tárgyat nem tudok. de ha már mindenem ötös ezen kívül, akkor is csak 4,13 az átlagom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nekem, akinek mindig 4,5 - 4,6 felett volt... pfff. na mindegy, ezt beszoptam. és ha nem kapok ötöst a Depeche-es dolgozatomra, akkor még ennél is szarabb lesz... brühüü még jó hogy Usi drága küldte a két továbbküldőst. a cicáson vinnyogva röhögtem és kb továbbküldtem minden ismerősömnek, pedig sosem küldök ilyeneket. kösziköszi, egy kicsit feldobott. De erre az átlagra azért jár ösztöndíj? Sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ölelés.... |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:14:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 14:15:13
Létrehozva:
|
|
|
Valics: huh hát szerintem elég rendesen el fogsz te még merülni a DM és a Recoil "fertőjében" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (A mi sztorijainkról nem is beszélve! XD - fogsz olvasni még? Én a Trilógiát - A Sziget, Lost in the stars, The line begins to blur - ajánlanám következő olvasásra, bár most már mindegy, hogy a DID-del kezdtél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Angie: ne edd meg ebédre, mert akkor ki fogja nekünk molesztálni a mikrofonállványt?!?!?!?! Lola: örülök, hogy legalább a cicás cucc feldobott!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj a dogádra én meg 5-öst adnék! Pont most fejeztem be! Ja, ezzel kapcsolatban kérdés is: majd esetleg felrakhatom az oldalamra a Kiegészítő anyagokhoz, ahol az én dogám is van? Vagy inkább nem publikálnád? Drukk az amcsi miatt!!! Nekem valszeg az utcsó jegyem 2-es lesz, de szarok bele. A lényeg, hogy 3-as az alapvizsga! Nem azt mondom, jó lenne, ha az 5 ötös, 2 4-es meg egy 3-as mellé inkább még egy 3-as jönne be, és hozna némi ösztöndíjat, de hát nálunk úgy megkavarták annak a kiszámítását meg úgy emelgetik kényükre-kedvükre az átlaghatárt, hogy már követni se lehet... :S No mindegy, majd meglássuk. És érezd magad megszeretgetve!!!!!!!!!!!!!!!!! (Huh, megint fél 5-ig nyomtátok Caprival? ahhoz képest akkor a fél 2-es lelépésem korai volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) És ne szomorkodj, mert Davie-baba is szomorú lesz! (IMG:http://i185.photobucket.com/albums/x50/Useless-girl_photos2/DEPECHEMODE_VIOLATOR-010.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:18:04
Létrehozva:
|
|
|
IMÁDOM ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://img165.imageshack.us/img165/309/feathersdavemart.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:18:44
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ez abszolút csúcs! XD Martin baba hamizik, de mint egy gyerek! XD (IMG:http://media.depechemode.com/main_site/2009_gr/totu_pictures/20090904_05_mm/img_0504.jpg) Ilyen tipikus "Oh fuckkkkk!" fejet vág XD És hogy sajnálja!!!!!!!!! XD Biztos a kedvenc falata esett le! XD Kis disznó! XDDD Capri: a felfelé nézős Martinnál az a kérdés merült fel bennem, hogy vajon egy ufótámadástól tart? XDDDDDDDDD Az a "megb@szós" kép viszont UHHHHHHHHH ÁHHHHHHHH UHHHHHHHHHH!!! |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:19:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 14:20:17
Létrehozva:
|
|
|
hát az a csoporttól függ. a csoportmedián fölött jár |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:20:22
Létrehozva:
|
|
|
Valics: huh hát szerintem elég rendesen el fogsz te még merülni a DM és a Recoil "fertőjében" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (A mi sztorijainkról nem is beszélve! XD - fogsz olvasni még? Én a Trilógiát - A Sziget, Lost in the stars, The line begins to blur - ajánlanám következő olvasásra, bár most már mindegy, hogy a DID-del kezdtél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Angie: ne edd meg ebédre, mert akkor ki fogja nekünk molesztálni a mikrofonállványt?!?!?!?! Lola: örülök, hogy legalább a cicás cucc feldobott!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj a dogádra én meg 5-öst adnék! Pont most fejeztem be! Ja, ezzel kapcsolatban kérdés is: majd esetleg felrakhatom az oldalamra a Kiegészítő anyagokhoz, ahol az én dogám is van? Vagy inkább nem publikálnád? Drukk az amcsi miatt!!! Nekem valszeg az utcsó jegyem 2-es lesz, de szarok bele. A lényeg, hogy 3-as az alapvizsga! Nem azt mondom, jó lenne, ha az 5 ötös, 2 4-es meg egy 3-as mellé inkább még egy 3-as jönne be, és hozna némi ösztöndíjat, de hát nálunk úgy megkavarták annak a kiszámítását meg úgy emelgetik kényükre-kedvükre az átlaghatárt, hogy már követni se lehet... :S No mindegy, majd meglássuk. És érezd magad megszeretgetve!!!!!!!!!!!!!!!!! (Huh, megint fél 5-ig nyomtátok Caprival? ahhoz képest akkor a fél 2-es lelépésem korai volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) És ne szomorkodj, mert Davie-baba is szomorú lesz! (IMG:http://i185.photobucket.com/albums/x50/Useless-girl_photos2/DEPECHEMODE_VIOLATOR-010.jpg) Isten ments! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem eszem én meg ezt a drága embert... inkább megvigasztalom, úgy látom nagyon szomorú lett a hangulata Lola vizsgaeredményeit látva. |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:20:24
Létrehozva:
|
|
|
És hogy sajnálja!!!!!!!!! XD Biztos a kedvenc falata esett le! XD Kis disznó! XDDD Capri: a felfelé nézős Martinnál az a kérdés merült fel bennem, hogy vajon egy ufótámadástól tart? XDDDDDDDDD Az a "megb@szós" kép viszont UHHHHHHHHH ÁHHHHHHHH UHHHHHHHHHH!!! megb@szós? az melyik?XD |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:20:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 14:21:04
Létrehozva:
|
|
|
Capri: az angyalkás képet én is NAGYON imádom!!!! asszem az lesz a kövi, amit szerkesztés alá fogok! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Ma úgyis befejezem a 6-os fejezet angolra fordítását és kell az illusztráció! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na drágáim sírtatok, hogy nincs kapucíner? NA ITT AZTÁN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/shimmy/shimmy5.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:22:17
Létrehozva:
|
|
|
Lola ne légy szomorú.Tőlem is megy az ölelés és puszi is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 25. - 14:23:19
Létrehozva:
|
|
|
HOZZÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hozzám is jöhet egy!XD Capri: az angyalkás képet én is NAGYON imádom!!!! asszem az lesz a kövi, amit szerkesztés alá fogok! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Ma úgyis befejezem a 6-os fejezet angolra fordítását és kell az illusztráció! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na drágáim sírtatok, hogy nincs kapucíner? NA ITT AZTÁN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/shimmy/shimmy5.jpg) de még mekkora!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angyalkás meg: toll=párna, párna=ágy, ágy=... :PPPP szóval vad szex lehetett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:23:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 14:24:02
Létrehozva:
|
|
|
hozzám is jöhet egy!XD de még mekkora!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angyalkás meg: toll=párna, párna=ágy, ágy=... :PPPP szóval vad szex lehetett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egy? Hozzám mind a három jöhet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:24:12
Létrehozva:
|
|
|
Lola: örülök, hogy legalább a cicás cucc feldobott!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj a dogádra én meg 5-öst adnék! Pont most fejeztem be! Ja, ezzel kapcsolatban kérdés is: majd esetleg felrakhatom az oldalamra a Kiegészítő anyagokhoz, ahol az én dogám is van? Vagy inkább nem publikálnád? Drukk az amcsi miatt!!! Nekem valszeg az utcsó jegyem 2-es lesz, de szarok bele. A lényeg, hogy 3-as az alapvizsga! Nem azt mondom, jó lenne, ha az 5 ötös, 2 4-es meg egy 3-as mellé inkább még egy 3-as jönne be, és hozna némi ösztöndíjat, de hát nálunk úgy megkavarták annak a kiszámítását meg úgy emelgetik kényükre-kedvükre az átlaghatárt, hogy már követni se lehet... :S No mindegy, majd meglássuk. És érezd magad megszeretgetve!!!!!!!!!!!!!!!!! (Huh, megint fél 5-ig nyomtátok Caprival? ahhoz képest akkor a fél 2-es lelépésem korai volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) És ne szomorkodj, mert Davie-baba is szomorú lesz! (IMG:http://i185.photobucket.com/albums/x50/Useless-girl_photos2/DEPECHEMODE_VIOLATOR-010.jpg) édes vagy. az amcsi gépe félóra múlva landol... a képtől meg összefacsarodott a kisszívem. hát az már nem is normális amennyire imádom a pasit jah, a SOO studio version végtelenítetten van... hogy élhettem eddig enélkül???? |
|
|
|
2010.01. 25. - 14:24:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|