![]() ![]() |
2010.01. 25. - 16:18:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lassan indulok a suliba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszna nektek és köszi csajok a nyálcsorgató képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tyűűű, akkor Frida meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jájj, de jó!!!!!!!!!!!!!!! Pá Angie jó sulit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:19:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Címemmel minden ok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy vagy Drága? Cím oké, megkaptam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már jobban vagyok, nem fájok annyira! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Tyűűű, akkor Frida meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jájj, de jó!!!!!!!!!!!!!!! reméljük, reméljük... meg hogy tud főzni... Cím oké, megkaptam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már jobban vagyok, nem fájok annyira! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké béjbi, de hol voltál az éjjel??????????? |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:32:55
Létrehozva:
|
|
|
igen, nagyon. rá... is meg kajára is na nekiesek a kenyérpirítónak asszem. nem ártana reggelizni... szomor van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szeretgessetek meg Neo nem is jött át éjszaka... a dög. pedig vártam. Capri a megmondhatója f5ig dumáltunk, szóval ébren voltam és vártam, de nem jött... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:34:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 16:36:18
Létrehozva:
|
|
|
ehhe, hímringyó Martin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/mart/dc295efe.jpg) Na azt hiszem végignéztem minden képet, nagyon sok és nagyon jók, nem győzöm őket bámulni. De ami mindent visz Capri, az ez a Martin kép. Nem írom le amit gondolok és amit érzek inkább. Talán csak annyit, hogy negyven akárhány fokos lázam van már ettől a képtől... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de jól áll neki, ó jaj na megyek... |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:38:23
Létrehozva:
|
|
|
micsoda love van itt kialakulóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola, Neo!
Elforduljunk? Kimenjünk? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:41:35
Létrehozva:
|
|
|
micsoda love van itt kialakulóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, csak jólesne kis szeretgetés. most hogy szar az átlagom, biztos az anyukám sem fog már szeretni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) valaki öleljen meg! SHSZ-em van (SimiHiánySzindróma) Lola, Neo! Elforduljunk? Kimenjünk? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nem, de egy mélcímet adjál, ha olvasni akarod a dogám.... |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Lola, Neo! Elforduljunk? Kimenjünk? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mi? Még itt vagytok? Nem kérünk gyertyatartót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, csak jólesne kis szeretgetés. most hogy szar az átlagom, biztos az anyukám sem fog már szeretni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) valaki öleljen meg! SHSZ-em van (SimiHiánySzindróma) nem, de egy mélcímet adjál, ha olvasni akarod a dogám.... Ne legyél szomorú Cicus! Egy anya mindig szereti a gyerekét, még ha "szar" is az átlaga! Nagyon szívesen megszeretgetnélek, de olyan rohadt messze vagyok sajnos! |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:50:55
Létrehozva:
|
|
|
Mi? Még itt vagytok? Nem kérünk gyertyatartót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne legyél szomorú Cicus! Egy anya mindig szereti a gyerekét, még ha "szar" is az átlaga! Nagyon szívesen megszeretgetnélek, de olyan rohadt messze vagyok sajnos! jáááj de édes vagy! na jó lányok lehet elvonulni, cyberszex indul! vagyis inkább cyberromantika, mert most nem vagyok vadulós kedvemben... |
|
|
|
2010.01. 25. - 16:56:16
Létrehozva:
|
|
|
áááá, csak jólesne kis szeretgetés. most hogy szar az átlagom, biztos az anyukám sem fog már szeretni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) valaki öleljen meg! SHSZ-em van (SimiHiánySzindróma) nem, de egy mélcímet adjál, ha olvasni akarod a dogám.... bár gondolom jobban örülnél Neo ölelésének azért ha itt lennél mellettem tuti megölelgetnélek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az anyukád pedig nem fog azért kevésbé szeretni mert nem annyira jó az átlagod mint múltkor. szeretünk Lola (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dave is biztos megölelgetne és neki speckó mode-szerei vannak arra,hogy megvigasztaljon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jáááj de édes vagy! na jó lányok lehet elvonulni, cyberszex indul! vagyis inkább cyberromantika, mert most nem vagyok vadulós kedvemben... nehogy már mi menjünk máshova menjetek ti ketten ha romantikázni akartok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola aztán meséld ám el milyen kedves volt Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola az előbb olvastam a hogyan adjuk be a cicának a tablettát.Hehe jópofa volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:14:36
Létrehozva:
|
|
|
bár gondolom jobban örülnél Neo ölelésének azért ha itt lennél mellettem tuti megölelgetnélek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az anyukád pedig nem fog azért kevésbé szeretni mert nem annyira jó az átlagod mint múltkor. szeretünk Lola (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dave is biztos megölelgetne és neki speckó mode-szerei vannak arra,hogy megvigasztaljon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nehogy már mi menjünk máshova menjetek ti ketten ha romantikázni akartok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola aztán meséld ám el milyen kedves volt Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola az előbb olvastam a hogyan adjuk be a cicának a tablettát.Hehe jópofa volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóóóóóó, ha Dave vigasztalna... nem fájna semmi sem... (mert mostmár a hasikám is fáj... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) simizgetné a pocim? ugye igen? adna rá puszit? hozna nekem csokit a hisztimre? meg zsepit ha sírdogálni akarok? na jó, majd elmondom, milyen cukor volt Neo-baba... ha egyszer végre idetalál... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ő is kb ugyanazokat kellene most végigcsinálja, amit Dave-nek írtam... hisztikés vagyok és szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:18:49
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hali drágájáim...le vagyok maradva vagy 30 oldallal
De most is lépnem kell...majd vmikor behozom a lemaradást...... Szarul vok..... Cupp és tschá.....én |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:20:28
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóóóó, ha Dave vigasztalna... nem fájna semmi sem... (mert mostmár a hasikám is fáj... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) simizgetné a pocim? ugye igen? adna rá puszit? hozna nekem csokit a hisztimre? meg zsepit ha sírdogálni akarok? na jó, majd elmondom, milyen cukor volt Neo-baba... ha egyszer végre idetalál... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ő is kb ugyanazokat kellene most végigcsinálja, amit Dave-nek írtam... hisztikés vagyok és szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mitől fáj a pocid? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dave biztosan adna rá gyógypuszikákat(meg máshova is mondjuk egy arasszal lejjebb :Dde az nem puszika lenne ) és meg is simizgetné tuti Neo készülj látod mi lesz a dolgod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:21:54
Létrehozva:
|
|
|
szerintem az Ollókezű Edward. vagy robert smith, vagy úúú megvan ozzy osbourne!!! LOLAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Ezen HANGOSAN felvisítottam a röhögéstől!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez naggyon ott van!!!!! WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁ!!! XD Capri: a patis kép lepett meg XD Uhh az a falnál állós hímringyós Martin kép az egyik NAGY kedvencem!!! mondjuk a magát illegetős Martin-gifen Mart SOKKAL hímringyósabb! Hogy egyem azt a kis mocskos mosolyát az izmos kis csillámos karocskáival! XDDD "Capri: "Én megdughatom Martint, ti meg neeeem!" XDDD" - Na ITT könnyeztem be a röhögéstől!!!!!!!!!!!! XDDDD (apám nem tudja mi bajom XD) ildi: a cicás hasonlóságon már meg sem lepődök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri: nekem több new yorki ismerősöm van, bibibíííí! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgyhogy übereltelek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: ééééés milyen a mexikói csajszi? SHSZ-edre meg NAGY ÖLELÉS ÉS HÁTSIMI!!!! (nekem tegnap volt hatalmas igényem egy hátsimire, de senkitől nem kaptam! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) vica: a cicás tőlem ered! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ezeket külön Trixxnek és a többi Gorette-nek!!! (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dmbodyparts/hands.jpg) micsoda kerek kis hátsó!!! és ez a beállás! AnNYIRA HUSICUKORFALATDEMEGZABÁLNÁMAKISÉDEST!!! (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dmbodyparts/martslegs.jpg) ezt meg a slasherek perverz agyának! (nekem ennél az ONIP-os pillantásnál kezdődött minden!) (IMG:http://i15.photobucket.com/albums/a376/raura1978/DM/02-new.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:22:13
Létrehozva:
|
|
|
Hali drágájáim...le vagyok maradva vagy 30 oldallal De most is lépnem kell...majd vmikor behozom a lemaradást...... Szarul vok..... Cupp és tschá.....én Szia tatu. Még mindig beteg vagy? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógyulj meg.Jobbulást. |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:22:41
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóóóó, ha Dave vigasztalna... nem fájna semmi sem... (mert mostmár a hasikám is fáj... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) simizgetné a pocim? ugye igen? adna rá puszit? hozna nekem csokit a hisztimre? meg zsepit ha sírdogálni akarok? na jó, majd elmondom, milyen cukor volt Neo-baba... ha egyszer végre idetalál... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ő is kb ugyanazokat kellene most végigcsinálja, amit Dave-nek írtam... hisztikés vagyok és szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pocisimi-puszi-simi-puszi-simi....... finom csoki...... egy zsepivel igazgyöngy könnyeid letörlése...... újabb csoki....... pocipuszi-simi-puszi-puszi-puszi-puszi.......... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 17:24:14
Létrehozva:
|
|
|
Na jó napot emberek:D XD
|
|
|
|
2010.01. 25. - 17:24:34
Létrehozva:
|
|
|
Usi bocsánat,ne hari jó? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) .....köszönöm a cicás cuccot jókat nevettem rajta.
|
|
|
|
![]() ![]() |