![]() ![]() |
2010.01. 25. - 18:55:08
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote name='Capricornus' date='2010.01. 25. - 18:44:38' post='19457']
ehhe, ilyet én is csináltam lovaglás közben XD nagyon ment a koncentréting XD (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/Mart/6732_1236380189955_1242724833_30704.jpg) Ennyire kellet koncentrálnod "lovaglás " közben?Valami baj volt a lova(go)ddal? |
|
|
|
2010.01. 25. - 18:56:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) először lehet ledöbbenne...aztán gyere baby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy mondjuk Alan kérdezné tőled "haza kisérhetlek?" mire te "meg hát" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondolom Alan nem úgy udvarolna neked, mint a mai fiúk "jó a segged kő kóla?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 18:56:47
Létrehozva:
|
|
|
adsz egy mélcímet, már megy is. óóóóóó annyira örülök! annyira szégyelltem magam, amiért nem tudtam bejárni, és a többi jegyem ugye... ha ez sem sikerült volna, dunának megyek... (én hülye picsa, minek ilyen fontos ez a hülye vacak egyetem?) de ötös lett és tetszett neki!!!! wáááá, előre a szakdogáért... mostmár tuti lefordítom, külöm Antonnak véleményezésre marusz77@gmail.com Köszike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 18:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Lola: thanks! akkor mindjárt neki is esek a dogának és felpasszírozom Sinre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szólok ha megtekinthető lesz!
|
|
|
|
2010.01. 25. - 19:00:10
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom Martin!!! Heheheheee, ikszdééé!!!!
Menyasszony!!! Hahahaha Lola gratulálok, hol lehet elolvasni? Olyan koronája volt a Suffer W-ben mint nekem a koncerten. Hehehe!!! |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:01:45
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, de megzabálom, mikor mosolyog! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Szóljatok, ha elég Martinból!!!! XD) [attachment=939:36957052...a770cf89.jpg] SOHA SOHA SOHA NEM ELÉG! AKAROM! MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Mennyi gyönyörű kép, te jó ég!!! Honnan szerzitek???
Martin körmei, mint valami ribanc. Hehehe!!!! Most mérges vagyok, mivel itt nincs VH1 adás és dM hétvége lesz. Neten nem lehet valahogy fogni? |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:03:12
Létrehozva:
|
|
|
Caprinak pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon pörög ma a forum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:03:34
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: miért nem mászol rá a hites uradra?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem hinném, hogy kézzel-lábbal tiltakozna! XD vagy igen? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: KÉRDÉS HOZZÁD az előző oldal alján!!!! Az megvolt. Mit gondolsz miért nem voltam három napig? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most Martin kell! |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:04:31
Létrehozva:
|
|
|
azt mondta, hogy 2009 június - július felé nagyon nagy szerelembe esek, és akár 1-2 év alatt eljuthatok a gyerek-család kérdékörig is... nos, én akkoriban csak Dave-be szerettem bele... úgyhogy max neki szülhetek gyereket, de akkor bele kellene húznia... Jaj Lolácska ez pont ilyen téma nem vetted észre a pasit, van ilyen, ezzel én is mindig így vagyok.Most dolgozom ezen a projecten hogy vegyem már észre ha valakinek bejövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Dave, ha ez így működne ,már én is várnám a trónörököst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És képzeljük csak el ,hány kicsi Dave szaladgálna a világban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !meg kismarti ,meg kisalan , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg kisandy |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:06:03
Létrehozva:
|
|
|
Mennyi gyönyörű kép, te jó ég!!! Honnan szerzitek??? Martin körmei, mint valami ribanc. Hehehe!!!! Most mérges vagyok, mivel itt nincs VH1 adás és dM hétvége lesz. Neten nem lehet valahogy fogni? Niki Martin nem ribanc hanem himringyó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi az a VH1? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:08:28
Létrehozva:
|
|
|
Most odaadtam az uramnak a tourbook-ot, nézegesse. Addig is lefoglalja magát, mert már hisztizik hogy Vele foglalkozzak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 25. - 19:08:36
Létrehozva:
|
|
|
először lehet ledöbbenne...aztán gyere baby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy mondjuk Alan kérdezné tőled "haza kisérhetlek?" mire te "meg hát" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gondolom Alan nem úgy udvarolna neked, mint a mai fiúk "jó a segged kő kóla?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica xDDD Akkorát röhögtem ezt látni kellett volna XD Ritkán szoktam gép előtt röhögni, de amikor itt vagyok, mindig van valami (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "Haza kísérhetlek?" ..."Meg hát" xDDDDDDDDDDDDD Hát igen, a mai fiúk sajnos így "udvarolnak"...na ezért kell nekem csak Alan XD Amúgy elképzeltem már a helyzetet, hogy ezt mondom neki XD A képzeletembe azt kérdezte nagy ledöbbenés után, hogy biztos, hogy ezt akarom vagy nem...Hát persze hogy ezt akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:09:12
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Lolácska ez pont ilyen téma nem vetted észre a pasit, van ilyen, ezzel én is mindig így vagyok.Most dolgozom ezen a projecten hogy vegyem már észre ha valakinek bejövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Dave, ha ez így működne ,már én is várnám a trónörököst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És képzeljük csak el ,hány kicsi Dave szaladgálna a világban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !meg kismarti ,meg kisalan , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg kisandy a kis Alant nemsokára Mode szüli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de még nincs a zsákba...majd a nászéjszakán összehozzák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:09:18
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan közbe visszanéztem, mit nem olvastam előző oldalaokon..
Lola ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod, így kell ezt csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:09:51
Létrehozva:
|
|
|
Pá Capri, te kis huncut! Eddig titkoltad hogy ennyi jó Martinos képed van és nem osztottad meg velünk! Na várj csak!
|
|
|
|
2010.01. 25. - 19:09:53
Létrehozva:
|
|
|
a kis Alant nemsokára Mode szüli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de még nincs a zsákba...majd a nászéjszakán összehozzák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:09:55
Létrehozva:
|
|
|
YEEEEEEAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖTÖS! ÉRTITEK, ÖTÖS LETT!!!!!!! A DEPECHE MODE BEADANDÓM ÖTÖS LETT!!!!!!!!!!!!! azt írta a Tanárom: "Jó téma, kiváló kifejtés tartalmilag és formailag is!" ááááá!!!!!!! na jó, elmúlt minden bánatom!!!!! Lola! NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:11:54
Létrehozva:
|
|
|
Lola, gratula, büszke lehetsz magadra! Most el is olvasom, mert szánom-bánom, még nem tettem.
|
|
|
|
2010.01. 25. - 19:12:00
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom Martin!!! Heheheheee, ikszdééé!!!! Menyasszony!!! Hahahaha Lola gratulálok, hol lehet elolvasni? Olyan koronája volt a Suffer W-ben mint nekem a koncerten. Hehehe!!! nos vagy elküldöm neked mailben, ha adsz egy címet, vagy pedig Usi hamarosan felpakolja valahogy a honlapjára. fúúú az a Martin-menyasszony kép, az nagyon büntet! |
|
|
|
![]() ![]() |