![]() ![]() |
2010.01. 25. - 19:13:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica xDDD Akkorát röhögtem ezt látni kellett volna XD Ritkán szoktam gép előtt röhögni, de amikor itt vagyok, mindig van valami (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "Haza kísérhetlek?" ..."Meg hát" xDDDDDDDDDDDDD Hát igen, a mai fiúk sajnos így "udvarolnak"...na ezért kell nekem csak Alan XD Amúgy elképzeltem már a helyzetet, hogy ezt mondom neki XD A képzeletembe azt kérdezte nagy ledöbbenés után, hogy biztos, hogy ezt akarom vagy nem...Hát persze hogy ezt akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD örülök,hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akarod-e...ááá kivan csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak gumival...bár a pasik állitólag nem szeretik "zokniba" csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:14:13
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Lolácska ez pont ilyen téma nem vetted észre a pasit, van ilyen, ezzel én is mindig így vagyok.Most dolgozom ezen a projecten hogy vegyem már észre ha valakinek bejövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Dave, ha ez így működne ,már én is várnám a trónörököst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És képzeljük csak el ,hány kicsi Dave szaladgálna a világban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !meg kismarti ,meg kisalan , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg kisandy egy nyeszlett senkivel sem találkoztam sajnos akkoriban... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vagy hát ha nem vettem észre, akkor nem jól próbálkozott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem tudja magát észrevetetni egy pasi, mert! nem állok jót magamért... |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:15:38
Létrehozva:
|
|
|
nos vagy elküldöm neked mailben, ha adsz egy címet, vagy pedig Usi hamarosan felpakolja valahogy a honlapjára. fúúú az a Martin-menyasszony kép, az nagyon büntet! Jaja, az nagyon büntet. Hát nem várok, mniko82@gmail.com Köszike!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:16:50
Létrehozva:
|
|
|
drágáim, kösziköszi a gratulákat!
jót tett most az önbizalmamnak, kicsit össze voltam zuhanva ma egész nap... de mostmár öröm van meg vidámkodás! Vicuska, a VH1 egy zenetévé csatorna. google (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:17:22
Létrehozva:
|
|
|
Így igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD akkor hajrá Mode...gyártsátok a kis Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:17:32
Létrehozva:
|
|
|
örülök,hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akarod-e...ááá kivan csukva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak gumival...bár a pasik állitólag nem szeretik "zokniba" csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akarom..IGEN AKAROM XDDDD hehe, nekem az se muszály XD Bár azért első alkalommal még nem árt XD |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, az nagyon büntet. Hát nem várok, mniko82@gmail.com Köszike!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már el is ment... 10 oldal, képekkel. enjoy! |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:19:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 25. - 19:20:01
Létrehozva:
|
|
|
Mennyi gyönyörű kép, te jó ég!!! Honnan szerzitek??? Martin körmei, mint valami ribanc. Hehehe!!!! Most mérges vagyok, mivel itt nincs VH1 adás és dM hétvége lesz. Neten nem lehet valahogy fogni? Niki! Mikor lesz pontosan?meg tudod mondani? Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:22:12
Létrehozva:
|
|
|
drágáim, kösziköszi a gratulákat! jót tett most az önbizalmamnak, kicsit össze voltam zuhanva ma egész nap... de mostmár öröm van meg vidámkodás! Vicuska, a VH1 egy zenetévé csatorna. google (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola mire ezen a lassú masinámon megkeresem a google-ba addigra ti itt minimum 5 oldalt teli irtok...bocsánat,hogy kérdezni mertem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akarom..IGEN AKAROM XDDDD hehe, nekem az se muszály XD Bár azért első alkalommal még nem árt XD attól függ mikor lesz az első alkalom ha már a felesége vagy akkor nem kell gumi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:25:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola mire ezen a lassú masinámon megkeresem a google-ba addigra ti itt minimum 5 oldalt teli irtok...bocsánat,hogy kérdezni mertem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) attól függ mikor lesz az első alkalom ha már a felesége vagy akkor nem kell gumi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát tavasszal amikor jön elvileg már a felesége leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehejj, jöhet a kis kölök XD Dave-nek fogják hívni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:27:04
Létrehozva:
|
|
|
Pá Capri, te kis huncut! Eddig titkoltad hogy ennyi jó Martinos képed van és nem osztottad meg velünk! Na várj csak! nem enyimé, mettyour master forumé XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:27:15
Létrehozva:
|
|
|
Jóóó Nagyot, Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kivel mizujság van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom megint volt termés, csak másfél napra hagy magatokra az ember, és nem tudja magát utolérni az olvasással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:28:19
Létrehozva:
|
|
|
LOLA, GIGA-MEGA GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!!!!
Az F2 iskola meg bassza meg, ötünket nem hívtak ma fel, hogy elmarad az óra... És ezt is 25 percbe telet kideríteni nekik, hát no comment. |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:33:00
Létrehozva:
|
|
|
Hát tavasszal amikor jön elvileg már a felesége leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehejj, jöhet a kis kölök XD Dave-nek fogják hívni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szerintem ne jöjjön rögtön a kis Alan-Dave,élvezzétek egy darabig egymás társaságát meg a friss házasság szenvedélyeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ti tudjátok |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:34:27
Létrehozva:
|
|
|
LOLA, GIGA-MEGA GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!!!! Az F2 iskola meg bassza meg, ötünket nem hívtak ma fel, hogy elmarad az óra... És ezt is 25 percbe telet kideríteni nekik, hát no comment. édes vagyol te is, köszi. ezek mekkora genyák... hehe, ahhoz a sulihoz állandóan keresnek telefonos tájékoztatót... mindig kapom a hirdetést... hehe, úgy tűnik, nincs nekik erre a célra ember azóta se. azért nem tájékoztattak téged sem... pff :-S szerintem ne jöjjön rögtön a kis Alan-Dave,élvezzétek egy darabig egymás társaságát meg a friss házasság szenvedélyeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ti tudjátok naigen. nem kell babázni rögtön. akkor kiesik pár hónap szex rögtön az elején!!! Mode! ne csessz ki magaddal! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:35:47
Létrehozva:
|
|
|
szerintem ne jöjjön rögtön a kis Alan-Dave,élvezzétek egy darabig egymás társaságát meg a friss házasság szenvedélyeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ti tudjátok Hát én nem is akarnék gyereket, pláne nem egyszerre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak azért akarnék egy kisfiút majd, hogy Dave-nek hívhassam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:35:49
Létrehozva:
|
|
|
LOLA, GIGA-MEGA GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!!!! Az F2 iskola meg bassza meg, ötünket nem hívtak ma fel, hogy elmarad az óra... És ezt is 25 percbe telet kideríteni nekik, hát no comment. milyen kedvesek,hogy szóltak (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:36:51
Létrehozva:
|
|
|
Bazeg, nektek fogalmatok sincs, miket röhögök itt a gép előtt xD
Kesik is nyomja nekem a hülyeségeit XDDDD |
|
|
|
2010.01. 25. - 19:37:01
Létrehozva:
|
|
|
Niki! Mikor lesz pontosan?meg tudod mondani? Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom sajnos. Csak láttam kinn az oldalon, hogy valaki írta a koncerthírnél azt hiszem. Most hétvégén... Talán ha google megkeressük akkor kiadja talán. Sajnos itt nincs ilyen, ezért is jó, mikor Anyáméknál vagyok Pesten, ott mindig látok spontán dm klipeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt semmi jó zenecsatornát nem lehet fogni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |