2400 Oldal V  « < 833 834 835 836 837 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 25. - 20:16:53
Létrehozva: #16681

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 25. - 19:47:16) *
Lola, jelentem elolvastam! PERFECT és PRECIOUS!

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ölük ha tetszett
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 25. - 20:17:33
Létrehozva: #16682

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 20:16:18) *
Na fenn is van Lola dogája is az oldalamon! (a két legfelső link) Csak két részben fért fel és a számokra kattintva a linkek nem működnek még, mert siettem, de majd igyekszem megcsinálni őket, ha tudom.
Szóval itt olvashatja el, aki eddig még nem tette meg:
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=8995843

(Alatta az én korábbi beadandóm is ott van a DM munkásságáról és hatásairól.)

Oke, akkor olvasom majd a tieidet is! Nagyon kivi vagyok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 25. - 20:18:26
Létrehozva: #16683

devotee

Lola köszi, ez most nagyon jólesett. Jó volt elolvasni!!!

Szuper, tök jól ki van elemezve. Tényleg ötös, nem tudok rá mást mondani!!! Ötös!!! Tőlem is, hehehe!!!

És a végén jól megnéztem a klipet, mint aki még sosem látta, ikszdééé!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Te elég jól nyomod az angolt ugye? Te sem tudsz segíteni Faith-nek, láttam hogy kérte...

Én csak német alapfok szinten tudok, angolból pedig amit épp látok olvasok annyit konyítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként elterveztem, hogy ha végre teherbe esem, akkor angolra fogok járni, mert bőven lesz időm, mert nem fogok dolgozni az idő alatt. Tök jó lesz.
Meg mindenképpen szándékomban áll megtanulni ebben az életben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Spanyolul itt tud valaki, az még a menő nyelv!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 25. - 20:20:25
Létrehozva: #16684

devotee

Uh Mode nagyon durva amit meséltél.

Jó éjt mindenkinek aki már elköszönt.

Én is megyek.
Azt hiszem ha igy haladtok reggel vagy 10 oldalnyi olvasnivaló vár rám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode-os álmokat mindenkinek.Jó pihit.Pussz-pussz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 20:20:56
Létrehozva: #16685

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 25. - 19:53:50) *
Teljesen igazad van ,eddig én is maximálisan így gondoltam, amíg nem dumcsiztam eggyel ,aki szerint némi jelet kell adni nekik, különben beszariak .Az a baj hogy én is beszari vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát olyan értelemben én is beszari vagyok h sosem mennék oda egy pasihoz hogy szia, tetszel, fizess má egy piát. de azért ha kicsit figyel, észreveheti a jelzéseimet. nagyon kifejezően tudok nézni pl... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 20:22:42
Létrehozva: #16686

devotee

Lola, a dogád címén még mindig hullára röhögöm magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 25. - 20:23:49
Létrehozva: #16687

devotee

Ja tényleg jó a címe! Hehehe

Usi, ígérem téged is elolvaslak amit mondtál megnézem...
Most egyenlőre elég volt ennyi. Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 25. - 20:25:33
Létrehozva: #16688

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 25. - 20:07:55) *
Igen, de ami most folyik az nagyon kemény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 16 éves kismamák sorba állnak abortuszért. Osztálytársam b.nőjének múlt héten volt egy, és 16 éves. Ez az o.társam tavaly azt hitte, hogy terhes, nekem kellett felvilágosítanom, miért és mitől menstruálnak a nők. Aztán cigi, nagyképűség, beszólások, egymás lenézése... aki kicsit eltér a tömeg stílustól azt úgy lenézik hogy csak na.
Nálunk szerdán lesz ilyen szexuális felvilágosítás, még kotont is fognak osztogatni. De felesleges, aki dugni akar az úgyis megteszi, holmi kis figyelmeztetéstől nem fog megtorpanni.
na lassan mennem is kéne XD Úgyhogy megyek, legyetek jók!
pápá

Jaj te drága kicsi Mode ezt szomorúan olvasom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hogy még mindig nem változott semmi, és a szülők még mindig gátlásosak a felvilágosítással kapcsolatban.Pedig az első menstruációnál fel kell világosítani azt a gyereket hogy ne legyen már bizonytalan.Igen ha dugni akar akkor tegye de használjon gumit mert megóvja.
Egyébként minden stimmel csak akkor amikor én voltam tini még senkit nem cikiztek a halálba mert éppen rokker volt és nem Mode-os.
Szép álmokat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 25. - 20:25:52
Létrehozva: #16689

devotee

Na... ma kétszer voltak nálam kint a tűzoltók.. bejelzett a lépcsőház tűzriasztója.. úgx törték rám az ajtót... még jó, hogy jóképűek, és simán oltották a tüzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eeeeez bezony mind miattatok volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most kiviszem a kutyám, aztán jövök szukák, reszkessetek .. nem bírok magammal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 20:25:54
Létrehozva: #16690

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 25. - 20:20:25) *
Uh Mode nagyon durva amit meséltél.

Jó éjt mindenkinek aki már elköszönt.

Én is megyek.
Azt hiszem ha igy haladtok reggel vagy 10 oldalnyi olvasnivaló vár rám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode-os álmokat mindenkinek.Jó pihit.Pussz-pussz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 20:29:40
Létrehozva: #16691

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 25. - 20:18:26) *
Lola köszi, ez most nagyon jólesett. Jó volt elolvasni!!!

Szuper, tök jól ki van elemezve. Tényleg ötös, nem tudok rá mást mondani!!! Ötös!!! Tőlem is, hehehe!!!

És a végén jól megnéztem a klipet, mint aki még sosem látta, ikszdééé!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Te elég jól nyomod az angolt ugye? Te sem tudsz segíteni Faith-nek, láttam hogy kérte...

Én csak német alapfok szinten tudok, angolból pedig amit épp látok olvasok annyit konyítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként elterveztem, hogy ha végre teherbe esem, akkor angolra fogok járni, mert bőven lesz időm, mert nem fogok dolgozni az idő alatt. Tök jó lesz.
Meg mindenképpen szándékomban áll megtanulni ebben az életben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Spanyolul itt tud valaki, az még a menő nyelv!!!

örülök h neked is bejön. ha a tanárom is úgy gondolja, h jó a téma és érdemes, akkor antonról és a Mode-hoz fűződő viszonyáról fogok szakdolgozni. jó lenne.... akkor felvenném a kapcsolatot Antonnal is pl.

háát, megy az angol, igazán jól hálistennek, de egyrészt sztem nem annyira érnék most rá sajna ilyesmire, másrészt meg nem értek ahhoz h hogy kell felirattá szerkeszteni a dolgokat... ezért nem írtam Faithnek.

sajna én csak ezt az egy nyelvet beszélem. még. mert szeretnék még legalább franciául meg olaszul megtanulni. én is terhesség meg gyes alatt tervezek tanulgatást, de nem nyelvet hanem majd vmi másoddiplomát. még nem tudom. de az jó ötlet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 25. - 20:22:42) *
Lola, a dogád címén még mindig hullára röhögöm magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a flitterfényű don? hehe. sztem is telitalálat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúúú de kíváncsii vagyok mit fog mondani rá a tanárom személyesen... na, majd beszámolok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 20:31:28
Létrehozva: #16692

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 25. - 20:25:52) *
Na... ma kétszer voltak nálam kint a tűzoltók.. bejelzett a lépcsőház tűzriasztója.. úgx törték rám az ajtót... még jó, hogy jóképűek, és simán oltották a tüzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eeeeez bezony mind miattatok volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most kiviszem a kutyám, aztán jövök szukák, reszkessetek .. nem bírok magammal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na és mi volt a második? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagy semmi nő!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 25. - 20:31:58
Létrehozva: #16693

Painkiller

[quote name='lolacska' date='2010.01. 25. - 20:15:30' post='19549']
budapesti corvinus egyetem (a volt közgáz) kommunikáció és médiatudomány mesterszak

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ akkor te már biztos olvastad Az erőszakmentes kommunikáció című könyvet.Hetek óta várom hogy meghozzák nekem a könyvtárba.Mi a véleményed ?Mit várhatok a könyvtől?

Kb 1 óra múlva jövök vissza.Elmegyek az Edóval megsétáltatjuk a Shadowt.Vagy ő minket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 20:33:48
Létrehozva: #16694

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 25. - 20:29:40) *
a flitterfényű don? hehe. sztem is telitalálat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúúú de kíváncsii vagyok mit fog mondani rá a tanárom személyesen... na, majd beszámolok.

Igen, a Flitterfényű Don-on behalok, hát most is majdnem a monitoron landolt az a mandarin a számból, amit éppejn elfogyasztani készültem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd lécci arról is számolj be mindenképpen!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 25. - 20:38:31
Létrehozva: #16695

devotee

Ja értem Lola. Biztos gondolta, hú ez a sereg mennyit ír ide, akkor talán ráérnek vele vesződni. Hehehe.
Múltkor a német videóhoz nekem is elküldte a programot, végülis próbálgattam, de nem igazán jöttem rá a nyitjára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bár lett volna egy ismi, aki megcsinálná, de látod öcsém se küldte el a többi fordítást. Folyton csak ígérte, aztán semmi nem lett belőle, egyet küldött csak.
Azt mondta az az egy is sok idő volt, mert folyton megállítani a videót, és fordítani, na meg visszamenni, hogy akkor egészben mit jelent a mondat stb.
De ahogy megnéztem, marha hosszadalmas ez a szöveg időzítés... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az nagyon jó lenne szakdolinak, majd akkor írjad le mit mondott a tanci néni, vagy bácsi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Spanyolt azért kérdeztem, mert mindenki annyira mondja, hogy az a világnyelv és több a spanyol ajkú mint az angol...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 20:38:48
Létrehozva: #16696

devotee

Találtam egy nagyon frankó oldalt, ahol az összes DM kiadvány megtalálható, micsoda katalógus... http://www.depmod.com/misc/index.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 25. - 20:42:40
Létrehozva: #16697

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 25. - 20:38:48) *
Találtam egy nagyon frankó oldalt, ahol az összes DM kiadvány megtalálható, micsoda katalógus... http://www.depmod.com/misc/index.html

Tök állat Angie! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 20:44:41
Létrehozva: #16698

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 25. - 20:31:58) *
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ akkor te már biztos olvastad Az erőszakmentes kommunikáció című könyvet.Hetek óta várom hogy meghozzák nekem a könyvtárba.Mi a véleményed ?Mit várhatok a könyvtől?

Kb 1 óra múlva jövök vissza.Elmegyek az Edóval megsétáltatjuk a Shadowt.Vagy ő minket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem azt sajnos nem olvastam... szerző? hátha róla tudok valamit.

na de ha jót akartok magatoknak, ezeket olvassátok el:
csíkszentmihályi mihály: flow - az áramlat. a tökéletes élmény pszichológiája. (nem ilyen kacifántos, ahogy a címből gondolnád, simán érthető és nagyon nagyon jó!!!)
watzlawick: a változás.
és a legnagyobb alapkönyv:
aronson - pratkanis: a rábeszélőgép.

hehe, édes lehet ahogy a blöki húz titeket maga után
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 20:47:51
Létrehozva: #16699

devotee

Trixx, Niki: okés, köszi hogy mjad engem is elolvastok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az én tanárbácsim csak 4-esre értékelte azt a dogát! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) No mindegy!
De tök jó, hogy ketten is írtunk beadandót ebben a félévben a Mode-ról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: király lenne, ha ebből tudnál szakdolgozni!!! (amilyen jó fej volt Anton áprilisban a kiállításán, szerintem még segítene is neked ha felvennéd vele a kapcsolatot, hehe XD)

Éccakát az alvóknak!

Angie: a köcsögök, hogy nem szóltak nektek, hogy nem lesz óra!!!

Ja, Faith-nek azért nem írok én se, mert nem tom én se hogy kell ezt az időzítéses izét csinálni. :S

Na hogy megcsappantak a képek... (Elérem én, hogy harmadszorra is kijöjjenek Edóhoz a tűzoltók! XD)

Awwwwwwwwwwww!!! de husiiii!!!

(IMG:http://img211.imageshack.us/img211/6889/mlgwallpaper240110bymor.jpg)

Valaki? Vámpír Dave-et? Hm? (ÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN!!!)

(IMG:http://img120.imageshack.us/img120/8110/davepurple.jpg)

AHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! 98-AS DAVE!!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

(IMG:http://i33.tinypic.com/w2brj5.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 20:48:01
Létrehozva: #16700

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 25. - 20:38:31) *
Az nagyon jó lenne szakdolinak, majd akkor írjad le mit mondott a tanci néni, vagy bácsi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Spanyolt azért kérdeztem, mert mindenki annyira mondja, hogy az a világnyelv és több a spanyol ajkú mint az angol...

hát ha már, akkor kínai... de amúgy igen, azt mondják, a latinóké a jövő. nemtom. spanyolt is szeretnék tanulni, csak ezek bazi időigényes dolgok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

tanár bácsi. de nem bácsi, mert tegeződünk és imádom, havercsávó, negyvenes és tök jó pasi amúgy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) épp azért is nem akartam égni előtte, mert tudom hogy sokat vár el tőlem. de így hogy ötös, minden oké. remélem belemegy a szakdoga-konzulálásba...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 833 834 835 836 837 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: