![]() ![]() |
2010.01. 25. - 21:55:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davebond.jpg ( 60.66K )
Letöltések száma: 8
davegivingthefinger.gif ( 817.42K )
Letöltések száma: 6
kopievongif6cc0_1.gif ( 851.75K )
Letöltések száma: 9
SEXYDG.gif ( 1.35Mbyte )
DaveGaHaN31.jpg ( 50.63K )
Anaheim_11.jpg ( 29.69K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.01. 25. - 21:58:57
Létrehozva:
|
|
|
Na mi ez a belassulás... annyira pörögtetek itt délután, akkorákat nevettem, majdhogy nem elvesztettem a fonalat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.... nagy nagy nagyon nagy grat neked.. nagyon ügyes kislány vagy, nagy simit kapsz tőlem, meg egy nagy puszit is 6.-án (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De lehet valamiről lemaradtam.. nem lett jó a féléved? bocs, lehet már ezerszer elmondtad, én mind az ezerszer lemaradtam róla.. pedig Esk, hogy figyelek napközben.. próbálok figyelni! háát, nem olyan lett az átlagom, amilyennek megszoktam. kevesebb a tárgyam, és így nehezebb 4,6-7es átlagot összehozni. nem rossz most sem, mert olyan 4,1-2 lett, ami elég jó azért, csak jobb szokott lenni. ösztöndíj miatt számít csak igazából. de mostmár nem izgat, mivel legalább a DM-doga jó lett. ennek örömködök. |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:02:45
Létrehozva:
|
|
|
háát, nem olyan lett az átlagom, amilyennek megszoktam. kevesebb a tárgyam, és így nehezebb 4,6-7es átlagot összehozni. nem rossz most sem, mert olyan 4,1-2 lett, ami elég jó azért, csak jobb szokott lenni. ösztöndíj miatt számít csak igazából. de mostmár nem izgat, mivel legalább a DM-doga jó lett. ennek örömködök. Helyes.. csak pozitivan életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az nem baj, ha maximalista vagy, a magam szakmájában én is az vagyok... csak ne légy miatta morgós, meg idegbeteg.. mert az nem jó !!!! Relax angyalom.. csörgünk majd 6.-án? Fly on the windscreen-t akarok... NOW!!! uhhhh.. tekerjünk egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:04:27
Létrehozva:
|
|
|
Angei... hát... az előbb nem láttalak a listán alul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te is itt vagy, csak elbújtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizu van? jajjj.. ez a kép fantasztikus.. nekem is be kéne állitani valami ilyesmit... valami igazán szexuálisat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérek még.. kérek még... én mindenről lemaradtam ma... nem nyáladzhattam rendesen a vendégek előtt.. bezzeg most ... ha csöpögjek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Picit akadozik a netem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy vagyok, jah csak Photoshoppoltam, életem első fő műve, amit látsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fekete-fehérben nyomom egyelőre, mert még nem jöttem rá hol lehet állítani a Transparentet, vagyis hogy melyik réteg mennyire legyen átlátszó! Pedig jó lenne megtalálni, mert igencsak hasznos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egész délután rosszalkodtak a csajok, fincsibbnél, fincsibb képeket tettek be ide (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én hamuvá lettem a titkárnői székben! TRixx megkapta a tour book-ot Angliából és annak örvendezett, Lola meg ötöst kapott a DM-Anton dolgozatára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:05:36
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na... ma kétszer voltak nálam kint a tűzoltók.. bejelzett a lépcsőház tűzriasztója.. úgx törték rám az ajtót... még jó, hogy jóképűek, és simán oltották a tüzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eeeeez bezony mind miattatok volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most kiviszem a kutyám, aztán jövök szukák, reszkessetek .. nem bírok magammal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mucikám már a world in my eyes-nál kinyírt a csípőmozgásával (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) az a 2. szám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:05:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie: TÖK JÓ a háttered!!! ügyi vagy! csak így tovább!!!
Lola: na a háborús filmeket nem csipázom, még ha szerelmi történetes is, akkor se nagyon :S Bár Charlize Theron és Stuart Townsend miatt nem lenne rossz látni. Mondjuk Stuartot Lestatként kedveltem a Kárhozottak Királynőjében - noha a nyomába sem érhetett az azóta teljesen behülyült Tom Curise-nak. Edó: jajj de megnéztem volna a vörösödő fejed, ahogy visszatartod a sikongatásokat! XDDD (IMG:http://img132.imageshack.us/img132/8466/davewallpaper022bymorgaal2.jpg) (IMG:http://img371.imageshack.us/img371/6049/angelsofnightbymorgainiad9.jpg) (IMG:http://img360.imageshack.us/img360/5607/davewallpaper014bymorgagd4.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:06:07
Létrehozva:
|
|
|
Szia Doro.. nehogy kihagyjalak a szórásból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom ma te is belendültél lendesen.. és még mindig úgy érzem, a lányok most fél gázzal mentek csak.. mi volt itt egyszer decemberben.. emlékeztek? Usi... akkor is te voltál a felbújtó... Angie nem tudott a monitorra nézni, ráadásul a főnökének nyitva volt az ajtaja... kisebb sokkot kapott.. Én hangosan visitottam melóban, mindenkit leszarva.. Capri otthon visitott.. visitott itt mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Emlékeztek? |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Helyes.. csak pozitivan életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az nem baj, ha maximalista vagy, a magam szakmájában én is az vagyok... csak ne légy miatta morgós, meg idegbeteg.. mert az nem jó !!!! Relax angyalom.. csörgünk majd 6.-án? Fly on the windscreen-t akarok... NOW!!! uhhhh.. tekerjünk egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úúúú szombaton olyat tekertem rá... mindenki papírkutya volt hozzám képest, még nagyon a buli eleje volt. nem idegbetegeskedek, mert már bazira nincs értelme... már nem tudok javítani, meg semmi. így marad, kész. na én egésznap a stories of old studio versiont hallgatom végtelenítettre állítva és MÉG MINDIG NEM UNTAM MEG!!! |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:09:50
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek olyan képet küldök, hogy azóta is fulladok, azért nem sikerült még elküldeni...
photo125.jpg ( 26.13K )
Letöltések száma: 14Hehehehehe jaj nem tudják mi van velem pszt...... hehehehe |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:10:14
Létrehozva:
|
|
|
NA most olyat kérdezek, amin lehet nevettek majd
Van egy félmeztelen képem illetve teljesen meztelen.. egyszer fotózta Adri barátném.. még vékonyabb voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fekete fehér az is.. lehetséges, hogy összedolgozzátok nekem Dave-vel? ehhhh... lenne közös képünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaajj.. olyan ügyik vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:10:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie: TÖK JÓ a háttered!!! ügyi vagy! csak így tovább!!! Lola: na a háborús filmeket nem csipázom, még ha szerelmi történetes is, akkor se nagyon :S Bár Charlize Theron és Stuart Townsend miatt nem lenne rossz látni. Mondjuk Stuartot Lestatként kedveltem a Kárhozottak Királynőjében - noha a nyomába sem érhetett az azóta teljesen behülyült Tom Curise-nak. a kárhozottak királynőjében nekem egy dolog tetszett igazán: az alföldi robcsi szinkronja. háááát kéész, ahogy szinkronizálta Lestatot... frenetikus. |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:11:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Doro.. nehogy kihagyjalak a szórásból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom ma te is belendültél lendesen.. és még mindig úgy érzem, a lányok most fél gázzal mentek csak.. mi volt itt egyszer decemberben.. emlékeztek? Usi... akkor is te voltál a felbújtó... Angie nem tudott a monitorra nézni, ráadásul a főnökének nyitva volt az ajtaja... kisebb sokkot kapott.. Én hangosan visitottam melóban, mindenkit leszarva.. Capri otthon visitott.. visitott itt mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékeztek? Erre emlékszem, hu de kínos volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na azért ma is lilult a fejem rendesen ott monitor előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ma zárt ajtók voltak a főnökeimnél így ebből most kimaradtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi volt a felbújtó... azt hittem kelleni fog egy tűzoltó készülék, mert majdnem lángra kapott akkor is a székem, meg az íróasztalom meg én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:11:37
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek olyan képet küldök, hogy azóta is fulladok, azért nem sikerült még elküldeni...
photo125.jpg ( 26.13K )
Letöltések száma: 14Hehehehehe jaj nem tudják mi van velem pszt...... hehehehe Nyihihihiiihiiiiii Niki.. egy pillanat alatt tönkre tetted ezzel a képpel az idilt úúúúúúúúúúúh visitok már megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a banya mindjárt lejön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:11:49
Létrehozva:
|
|
|
NA most olyat kérdezek, amin lehet nevettek majd Van egy félmeztelen képem illetve teljesen meztelen.. egyszer fotózta Adri barátném.. még vékonyabb voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fekete fehér az is.. lehetséges, hogy összedolgozzátok nekem Dave-vel? ehhhh... lenne közös képünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaajj.. olyan ügyik vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindent meg lehet oldani... te perverz nőszemély |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:11:59
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Doro.. nehogy kihagyjalak a szórásból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom ma te is belendültél lendesen.. és még mindig úgy érzem, a lányok most fél gázzal mentek csak.. mi volt itt egyszer decemberben.. emlékeztek? Usi... akkor is te voltál a felbújtó... Angie nem tudott a monitorra nézni, ráadásul a főnökének nyitva volt az ajtaja... kisebb sokkot kapott.. Én hangosan visitottam melóban, mindenkit leszarva.. Capri otthon visitott.. visitott itt mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékeztek? Szóval érdemes lenne a többi 700 oldalt átnyálaznom? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Na jó, akkor hozok egy lavór kávét... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:12:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie: TÖK JÓ a háttered!!! ügyi vagy! csak így tovább!!! Lola: na a háborús filmeket nem csipázom, még ha szerelmi történetes is, akkor se nagyon :S Bár Charlize Theron és Stuart Townsend miatt nem lenne rossz látni. Mondjuk Stuartot Lestatként kedveltem a Kárhozottak Királynőjében - noha a nyomába sem érhetett az azóta teljesen behülyült Tom Curise-nak. Edó: jajj de megnéztem volna a vörösödő fejed, ahogy visszatartod a sikongatásokat! XDDD Köszike Te Photoshop géniusz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálkozom... transparentet nem tudod merre találom? Lassan kezdem feladni a keresést. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:14:27
Létrehozva:
|
|
|
mindent meg lehet oldani... te perverz nőszemély Na... akkor most előszedem valahonnan.. nem tudom hol van, nem a gépemen, az tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj.. de jó lesz.. és melyikőtök vállalja be nekem? Meghálálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és persze látha meztelenül :)na jóóó.. háttal vagyok rajta, de mellem és a fenekem látszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie: emlékszel? jobb oldalt a rétegtáblázatban - húzogasd azt a csúszkát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(és ha több képet pakolsz fel a háttérre és azoknál is játszol a csúszkával, akkor fogsz olyan hatásokat elérni, mint amilyen az imént belinkelt Siv által készített háttérképeken van.
__ttetsz__s__g.jpg ( 115.27K )
Letöltések száma: 8 |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:15:00
Létrehozva:
|
|
|
Köszike Te Photoshop géniusz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálkozom... transparentet nem tudod merre találom? Lassan kezdem feladni a keresést. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) na abban amit linkelt nekem Usi, abban van ilyen: http://royallsite.com/plugins/content/cont...php?content.193 |
|
|
|
2010.01. 25. - 22:15:47
Létrehozva:
|
|
|
Szóval érdemes lenne a többi 700 oldalt átnyálaznom? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Na jó, akkor hozok egy lavór kávét... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Decemberben többször is elszaladt velünk a ló, egyszer vica meg én kezdtünk valami marhaságot, aztán Usi meg Capri csak néztek mit össze perverzkedtünk itt ketten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor hangosan röhögtem, vihogtam, fetrengtem! Lavór kv nem lesz elég, egy Balatoni mennyiség talán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |