2400 Oldal V  « < 836 837 838 839 840 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.01. 25. - 22:17:15
Létrehozva: #16741

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 25. - 22:15:47) *
Decemberben többször is elszaladt velünk a ló, egyszer vica meg én kezdtünk valami marhaságot, aztán Usi meg Capri csak néztek mit össze perverzkedtünk itt ketten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor hangosan röhögtem, vihogtam, fetrengtem! Lavór kv nem lesz elég, egy Balatoni mennyiség talán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na azt a bizonyos karácsony utáni gyeplődobálást még én sem olvastam. de nem is próbálkozom. no way. esélytelen. lesz itt még hülyeség. én vissza nem keresem az fix. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 25. - 22:18:12
Létrehozva: #16742

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.01. 25. - 20:20:56) *
hát olyan értelemben én is beszari vagyok h sosem mennék oda egy pasihoz hogy szia, tetszel, fizess má egy piát. de azért ha kicsit figyel, észreveheti a jelzéseimet. nagyon kifejezően tudok nézni pl... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Na látod az már előny!Én annyira zavarba jövök hogy elfordítom a fejem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na most ezen dolgozom hogy megtanuljam fogadni és adni a jeleket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 22:18:57
Létrehozva: #16743

devotee

Edó: az is megvan melyik Dave képpel akarod össze.... khm... hehe, szerkesztetni? XD megnézem, hogy tudok-e vele kezdeni vmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha gondolod!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 22:19:33
Létrehozva: #16744

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 22:14:28) *
Angie: emlékszel? jobb oldalt a rétegtáblázatban - húzogasd azt a csúszkát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(és ha több képet pakolsz fel a háttérre és azoknál is játszol a csúszkával, akkor fogsz olyan hatásokat elérni, mint amilyen az imént belinkelt Siv által készített háttérképeken van.

[attachment=956:__ttetsz__s__g.jpg]

Jújj, köszi, az nem is transparent, hanem opacity (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Na jó... fáradt vagyok már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit már variáltam is vele, hogy ne legyen ennyire éles a kontúrja a dolgoknak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Klassz kis találmány!!! És igen, most megbuktam a photoshop vizsgádon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nem emlékezhetek mindenre... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 22:23:02
Létrehozva: #16745

devotee

semmi gond Angie, gyorsan mutattam viszonylag sokat - MIÉRT NEM JEGYZETELTÉL? XDDD Egyes, leülhetsz! XDDD HÁHÁHÁHÁÁ! XD Áh nem! Semmi gond, azért vagyok ,hogy segítsek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah igen, volt itt párszor nagyon elborult pillanatunk! XD vagyis napjaink XD
és igen, én már csak ilyen gonosz kis felbujtó vagyok, bár én általában vizuálisan támadom a népet (képek formájában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

(mint most)

(IMG:http://img231.imageshack.us/img231/7971/downbymorgainizedte8.jpg)

NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ULTRA-DAVEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://img217.imageshack.us/img217/1826/psychodavebymorgainizeduv1.jpg)

egy időbe ez volt a laptop-hátterem:

(IMG:http://img89.imageshack.us/img89/1118/justdavebymorgainizedpk5.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 22:28:19
Létrehozva: #16746

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 25. - 22:17:15) *
na azt a bizonyos karácsony utáni gyeplődobálást még én sem olvastam. de nem is próbálkozom. no way. esélytelen. lesz itt még hülyeség. én vissza nem keresem az fix. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem, ez még 30-a előtt volt, mert hát emlékszem, hogy Te emlegetted, hogy a Vica milyen kis szende szűz iwiwen, amúgy meg mekkora egy perverz nő, hogy ilyeneket írkál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 22:23:02) *
semmi gond Angie, gyorsan mutattam viszonylag sokat - MIÉRT NEM JEGYZETELTÉL? XDDD Egyes, leülhetsz! XDDD HÁHÁHÁHÁÁ! XD Áh nem! Semmi gond, azért vagyok ,hogy segítsek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah igen, volt itt párszor nagyon elborult pillanatunk! XD vagyis napjaink XD
és igen, én már csak ilyen gonosz kis felbujtó vagyok, bár én általában vizuálisan támadom a népet (képek formájában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Na szép... pedig igyekeztem, és úgy figyeltem, hogy majd kiestek a szemgolyóim! De majd néhány ilyen segéd képre még lehet hogy szükségem lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jegyzetelni? Ezt képtelenség lett volna lejegyzetelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, akkor kaptam egy karót... frankó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) El is megyek.......................................

Tudom, hogy azért vagy, szóval majd gyilkolni foglak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ah, akkor nem emlékszem min vagy mivel tüzeltetek fel, de azon röhögött mindenki, hogy nekem milyen kínos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 25. - 22:33:13
Létrehozva: #16747

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 25. - 22:18:57) *
Edó: az is megvan melyik Dave képpel akarod össze.... khm... hehe, szerkesztetni? XD megnézem, hogy tudok-e vele kezdeni vmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha gondolod!

Khmmm.. ezek elég durva képek.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem ilyenre emlékeztem, de neked simán átküldöm Usi..
Hogy melyikkel? fogalmam sincs.. azt sem tudom, hogy melyik lenne hozzá jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt már rád biznám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Átküldjem, most rakom fel a gépemre a képeket.. találtam vagy 600 régi képet.. olyan szép vékony voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De eléggé látszom rajta Usi ) nehogy rosszul légy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 25. - 22:28:19) *
Nem, ez még 30-a előtt volt, mert hát emlékszem, hogy Te emlegetted, hogy a Vica milyen kis szende szűz iwiwen, amúgy meg mekkora egy perverz nő, hogy ilyeneket írkál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na szép... pedig igyekeztem, és úgy figyeltem, hogy majd kiestek a szemgolyóim! De majd néhány ilyen segéd képre még lehet hogy szükségem lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jegyzetelni? Ezt képtelenség lett volna lejegyzetelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, akkor kaptam egy karót... frankó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) El is megyek.......................................

Tudom, hogy azért vagy, szóval majd gyilkolni foglak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ah, akkor nem emlékszem min vagy mivel tüzeltetek fel, de azon röhögött mindenki, hogy nekem milyen kínos

Angie.. én konkrétan emlékszem.
Dave farka volt mindenhol.. és mondtuk Usinak.. hogy hééé.. hát mi dolgozunk, nem kéne, mert nem birunk magunkkal.. erre őőőőő
Ilyeneket ne küldjek? és csak nyomatta.. annyira visitottam.. hehehehe. nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te meg majdnem elájultál
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 22:33:59
Létrehozva: #16748

devotee

Edó: asszem láttam már meztelen női testet! XDDDD
Oké, a cicafiút majd kiválasztom, csak azt mondd meg, hogy melyik korszakból szedjem neked a kandúrkát! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: no para, csak szólj, hogy miben segítsek és ilyen képekkel megpróbálok rávilágítani a dolgokra. (gyorsabb mintha leírnám XD)

(IMG:http://img146.imageshack.us/img146/6131/worldinmyeyesbymorgainisu9.jpg)

milyen husi az a bibi a hasán.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (hmmm Capri, Mart durva volt??? XDDDD)

(IMG:http://img185.imageshack.us/img185/4470/darkangelbymorgainizedaf8.jpg)

(IMG:http://img246.imageshack.us/img246/253/davewallpaper033bymorgasm3.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 25. - 22:34:25
Létrehozva: #16749

devotee

AMit beolvassa a rengeteg képem, elszivok egy cigit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) smoke time (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kint -10 fok van.. minimum!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 22:34:53
Létrehozva: #16750

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 25. - 22:33:13) *
Angie.. én konkrétan emlékszem.
Dave farka volt mindenhol.. és mondtuk Usinak.. hogy hééé.. hát mi dolgozunk, nem kéne, mert nem birunk magunkkal.. erre őőőőő
Ilyeneket ne küldjek? és csak nyomatta.. annyira visitottam.. hehehehe. nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te meg majdnem elájultál

Tényleg, az Anakonda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jájj, anyám, majdnem a pokolba égtem el, ti meg hangosan röhögtetek és bugyborékoltatok, hagytatok szenvedni, micsoda állatság (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 25. - 22:35:48
Létrehozva: #16751

devotee

Edó: háháháháháháá! XD most már rémlik vmi Dave anakonda-attackjáról! XD MUHAHAHAHHAHAHAHAHAAA!!! *gonosz, visszhangzó sátáni kacaj*

(IMG:http://img511.imageshack.us/img511/8682/davewallpaper034bymorgatx0.jpg)

(IMG:http://img528.imageshack.us/img528/8622/davewallpaper035bymorgake6.jpg)

(IMG:http://img118.imageshack.us/img118/8572/theendisthebeginningbymam6.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 22:37:47
Létrehozva: #16752

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 25. - 22:18:12) *
Na látod az már előny!Én annyira zavarba jövök hogy elfordítom a fejem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na most ezen dolgozom hogy megtanuljam fogadni és adni a jeleket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem vagyok egy fémfatál sajnos én sem. vagy hát tudja a péló. voltak már sikersztorik, de az inkább annyi volt, hogy nem irántam érdeklődtek csak a puncim iránt, nekem ez nem téma. mondjuk tudom hogy van egy kissé hűvös kisugárzásom, de hát ez van, nem tudok mit csinálni vele. ha egy pasi nem vesz észre benned valamit, akkor te aztán záporozhatod a jeleket, hiába
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 22:38:02
Létrehozva: #16753

devotee

Köszi Hugi, asszem tényleg könnyebb engem a segéd képekkel navigálni, mint magyarázni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De képzeld, a brushokat magamtól beltöltögettem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért fejlődök, nem? Sőt, a betűkészletet is feltöltöttem ám! Már csak az nem rémlik, hogy az a ragyogás meg ezek hol voltak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De lécci ezeket a segéd-képeket majd mélbe nyomasd át, mert itt el fognak veszni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Óóóóóóóóóó, mi az a bibi ott a hasikáján? Csak nem? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 25. - 22:38:47
Létrehozva: #16754

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 25. - 22:11:37) *
Nyihihihiiihiiiiii
Niki.. egy pillanat alatt tönkre tetted ezzel a képpel az idilt
úúúúúúúúúúúh
visitok már megint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a banya mindjárt lejön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ikszdééé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 25. - 22:38:54
Létrehozva: #16755

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.01. 25. - 20:44:41) *
nem azt sajnos nem olvastam... szerző? hátha róla tudok valamit.

na de ha jót akartok magatoknak, ezeket olvassátok el:
csíkszentmihályi mihály: flow - az áramlat. a tökéletes élmény pszichológiája. (nem ilyen kacifántos, ahogy a címből gondolnád, simán érthető és nagyon nagyon jó!!!)
watzlawick: a változás.
és a legnagyobb alapkönyv:
aronson - pratkanis: a rábeszélőgép.

hehe, édes lehet ahogy a blöki húz titeket maga után

A szerző:Marshall Rosenberg.
Köszönöm az ajánlást leírtam a címeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát a Shadinek van ereje ,kell néha erő nehogy elrántsa az Edót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 22:40:48
Létrehozva: #16756

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 25. - 22:37:47) *
nem vagyok egy fémfatál sajnos én sem. vagy hát tudja a péló. voltak már sikersztorik, de az inkább annyi volt, hogy nem irántam érdeklődtek csak a puncim iránt, nekem ez nem téma. mondjuk tudom hogy van egy kissé hűvös kisugárzásom, de hát ez van, nem tudok mit csinálni vele. ha egy pasi nem vesz észre benned valamit, akkor te aztán záporozhatod a jeleket, hiába

Na így van... mármint a pasik tök vakok a jelekhez álltalában... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg nálam vagy van az a szikra elsőnek vagy nem vagyon és akkor onnantól már tökmind1.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 25. - 22:41:12
Létrehozva: #16757

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 25. - 22:38:47) *

Gyerekeim, ma már akármilyen képet küldhettek, a legjobb akkor is ez, amit Capri küldött be.
Ez volt mindig is az egyik legtutibb.
Mellékelt állomány:  dc295efe.jpg ( 52.09K ) Letöltések száma: 7
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 22:44:05
Létrehozva: #16758

devotee

na ez kééész!
http://index.hu/tech/2010/01/25/szamolja_k...e_nyomorult_on/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 25. - 22:46:26
Létrehozva: #16759

devotee

Asszem elmék aludni... holnap kelek 6-kor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eventim sem válaszolt még... ah.............. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Legyetek rosszak, Usi köszi a segítséget és a sok képet, meg persze Caprinak is köszönöm a képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

MYM-re is feltettem a hátteret!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi,
Angie
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 25. - 22:48:13
Létrehozva: #16760

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 25. - 22:38:54) *
A szerző:Marshall Rosenberg.
Köszönöm az ajánlást leírtam a címeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát a Shadinek van ereje ,kell néha erő nehogy elrántsa az Edót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah hát rosenberg alap. jó választás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 836 837 838 839 840 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: