![]() ![]() |
2010.01. 25. - 22:58:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi, megnéztem az oldaladon a dogám, tök jól néz ki, köszi mégegyszer hogy feltöltötted
|
|
|
|
2010.01. 25. - 23:00:07
Létrehozva:
|
|
|
jujj de jót telefonszexeltünk megint Edóval! XDDDD
(IMG:http://img142.imageshack.us/img142/5515/youngdavid01bymorgainizyp9.jpg) (IMG:http://img144.imageshack.us/img144/9238/inflamesbymorgainizedzh3.jpg) (IMG:http://img401.imageshack.us/img401/9851/gotbloodbymorgainizedle3.jpg) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:00:54
Létrehozva:
|
|
|
Hány foga hiányzik? Ikszdééé!!!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:04:41
Létrehozva:
|
|
|
nem vagyok egy fémfatál sajnos én sem. vagy hát tudja a péló. voltak már sikersztorik, de az inkább annyi volt, hogy nem irántam érdeklődtek csak a puncim iránt, nekem ez nem téma. mondjuk tudom hogy van egy kissé hűvös kisugárzásom, de hát ez van, nem tudok mit csinálni vele. ha egy pasi nem vesz észre benned valamit, akkor te aztán záporozhatod a jeleket, hiába no Lola, ebben is hasonlítunk. Én azért a való életben ilyen pasis helyzetben alapjáraton elég félénk vagyok (kivéve ha buli és pia is bejátszik a képbe, de akkor is azért megvan ez a visszafogottság bennem). Szintén a pirulós fajta vagyok és hát nekem is van állítólag egy amolyan "távolságtartó" kisugárzásom. Legalábbis mondták már ezt többen. Angie: ügyesen fejlődsz! csak így tovább!! ok, majd akkor mennek mailedre a segédképek, de majd csak legkorábban holnap, okés? addig írd meg a kérdéseid. És SZOLÍDAN ÜVÖLT AZ A PAIN THAT I'M USED TO!!!!!!!!!!!!!!!!!! (megint rákattantam, csak az a zúgás ne lenne benne!) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:08:28
Létrehozva:
|
|
|
Usikám.. megvannak a topless fotók? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elküddtem neki való magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Marcsika.. majd én megtanitalak szemet villantgatni.. az nekem nagyon megy, tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak nem alkalmazom, mert nincs rá ömbör (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kell a faszomnak itt a hazai pályán.. szórakozó helyen alapból nem ismerkedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod.. van nálunk, aki viszi a primet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi csak lötyögünk, meg ismerős pasikkal simulunk, akik ártalmatlanok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:12:28
Létrehozva:
|
|
|
no Lola, ebben is hasonlítunk. Én azért a való életben ilyen pasis helyzetben alapjáraton elég félénk vagyok (kivéve ha buli és pia is bejátszik a képbe, de akkor is azért megvan ez a visszafogottság bennem). Szintén a pirulós fajta vagyok és hát nekem is van állítólag egy amolyan "távolságtartó" kisugárzásom. Legalábbis mondták már ezt többen. És SZOLÍDAN ÜVÖLT AZ A PAIN THAT I'M USED TO!!!!!!!!!!!!!!!!!! (megint rákattantam, csak az a zúgás ne lenne benne!) jáj azt a zúgást én is utálom. mindig le kell halkítani az elején a winampot. nem szeretem, amikor oda nem illően széteffektelik a számokat. legjobb példa: Freelove. hát abban azok a nyikorgások... pffff, nem értem. ááá nálam ez fura. volt már rá precedens hogy tekintettel felszedtem egy pasit. mert vette az adást. ránéztem, néztem egy percig, elkezdtem az ajkaimmal formálni az éppen szóló dal szavait, ő is, aztán fogta az italát, átsétált a kocsmán, leült mellém, és öt perc múlva már csókolózás közben arra eszméltem, hogy nini, valaki a mellem simogatja... na erről beszélek. lehet venni a jelzéseket, ha valakinek működnek a szenzorai. csak hát a legtöbb pasinak nem működnek vagy én nem, tudom. nyomik. ahogy ugyanúgy azt sem veszik, ha épp elutasítod |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:18:41
Létrehozva:
|
|
|
jáj azt a zúgást én is utálom. mindig le kell halkítani az elején a winampot. nem szeretem, amikor oda nem illően széteffektelik a számokat. legjobb példa: Freelove. hát abban azok a nyikorgások... pffff, nem értem. ááá nálam ez fura. volt már rá precedens hogy tekintettel felszedtem egy pasit. mert vette az adást. ránéztem, néztem egy percig, elkezdtem az ajkaimmal formálni az éppen szóló dal szavait, ő is, aztán fogta az italát, átsétált a kocsmán, leült mellém, és öt perc múlva már csókolózás közben arra eszméltem, hogy nini, valaki a mellem simogatja... na erről beszélek. lehet venni a jelzéseket, ha valakinek működnek a szenzorai. csak hát a legtöbb pasinak nem működnek vagy én nem, tudom. nyomik. ahogy ugyanúgy azt sem veszik, ha épp elutasítod Hát ha én elutasitom, azt veszik.. ebben biztos lehetsz Lola.. Mesélek egy sztorit, ami nagyon alpári, de ez is én vagyok... piásan Valiccsal ültünk Melics szórakozó helyén.. egyébként a legjobb tatabányán, mindig oda járunk. szóval ültünk a bárpultnál, amikor egy nagyon ostoba hülye gyerek oda ült mellém, aki egyébként már vagy fél órája stirölt.. mivel nem szeretek ilyen helyeken ismerkedni, pláne nem a szeretem a tolakodást, és egyértelműen a tudtára adtam, hogy nem jön be, nem örültem neki, hogy oda tolakodott.. Elkezdett ilyeneket mondani.. gyönyörű a szád,,, gyönyörű a szemed.. a nyakad.. a melled.. egyebek.. elöször fogadtam a bókokat, de folyamatosan Valiccsal beszélgettem, adva tudtára, hogy nem érek rá. CSak nem hagyta abba.. egyszer csak megszólalt... nagyon szép a rúzod.. csókálló? gondolta... azt mondom majd, próbáld ki. Hát nálam itt elszakadt a cérna.. és oda vágtam rá.. -látod azt a pasit? most szoptam le a férfi wc-ben, menj nézd meg a farkát.. VAlics kiköpte a piáját.. áááááhhh.. azt mondta nekem.. Edóóóó.. ez a pasi tuti nem jön ide többet.. mondtam neki, ez volt a cél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jóóóó.. mindezt piásan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:21:46
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
nem vagyok egy fémfatál sajnos én sem. vagy hát tudja a péló. voltak már sikersztorik, de az inkább annyi volt, hogy nem irántam érdeklődtek csak a puncim iránt, nekem ez nem téma. mondjuk tudom hogy van egy kissé hűvös kisugárzásom, de hát ez van, nem tudok mit csinálni vele. ha egy pasi nem vesz észre benned valamit, akkor te aztán záporozhatod a jeleket, hiába Természetesen ez így igaz de én már nem akarok hűvöset sugározni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha Rosenberg alap akkor jól választottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:22:10
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha én elutasitom, azt veszik.. ebben biztos lehetsz Lola.. Mesélek egy sztorit, ami nagyon alpári, de ez is én vagyok... piásan Valiccsal ültünk Melics szórakozó helyén.. egyébként a legjobb tatabányán, mindig oda járunk. szóval ültünk a bárpultnál, amikor egy nagyon ostoba hülye gyerek oda ült mellém, aki egyébként már vagy fél órája stirölt.. mivel nem szeretek ilyen helyeken ismerkedni, pláne nem a szeretem a tolakodást, és egyértelműen a tudtára adtam, hogy nem jön be, nem örültem neki, hogy oda tolakodott.. Elkezdett ilyeneket mondani.. gyönyörű a szád,,, gyönyörű a szemed.. a nyakad.. a melled.. egyebek.. elöször fogadtam a bókokat, de folyamatosan Valiccsal beszélgettem, adva tudtára, hogy nem érek rá. CSak nem hagyta abba.. egyszer csak megszólalt... nagyon szép a rúzod.. csókálló? gondolta... azt mondom majd, próbáld ki. Hát nálam itt elszakadt a cérna.. és oda vágtam rá.. -látod azt a pasit? most szoptam le a férfi wc-ben, menj nézd meg a farkát.. VAlics kiköpte a piáját.. áááááhhh.. azt mondta nekem.. Edóóóó.. ez a pasi tuti nem jön ide többet.. mondtam neki, ez volt a cél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jóóóó.. mindezt piásan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe ikszdééé, úgy kell neki! Ha nem ért a szép szóból! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:23:08
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha én elutasitom, azt veszik.. ebben biztos lehetsz Lola.. Mesélek egy sztorit, ami nagyon alpári, de ez is én vagyok... piásan Valiccsal ültünk Melics szórakozó helyén.. egyébként a legjobb tatabányán, mindig oda járunk. szóval ültünk a bárpultnál, amikor egy nagyon ostoba hülye gyerek oda ült mellém, aki egyébként már vagy fél órája stirölt.. mivel nem szeretek ilyen helyeken ismerkedni, pláne nem a szeretem a tolakodást, és egyértelműen a tudtára adtam, hogy nem jön be, nem örültem neki, hogy oda tolakodott.. Elkezdett ilyeneket mondani.. gyönyörű a szád,,, gyönyörű a szemed.. a nyakad.. a melled.. egyebek.. elöször fogadtam a bókokat, de folyamatosan Valiccsal beszélgettem, adva tudtára, hogy nem érek rá. CSak nem hagyta abba.. egyszer csak megszólalt... nagyon szép a rúzod.. csókálló? gondolta... azt mondom majd, próbáld ki. Hát nálam itt elszakadt a cérna.. és oda vágtam rá.. -látod azt a pasit? most szoptam le a férfi wc-ben, menj nézd meg a farkát.. VAlics kiköpte a piáját.. áááááhhh.. azt mondta nekem.. Edóóóó.. ez a pasi tuti nem jön ide többet.. mondtam neki, ez volt a cél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jóóóó.. mindezt piásan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wáááá, ez kurvajó!!! én is majdnem ráköptem a csokimat a monitorra!!! jó hát szóban elküldöm én is úgy... van egy barátom mindig azt mondja, hogy azt szereti bennem, hogy úgy tudok elküldeni valakit a kurvaanyjába, hogy alig várja, hogy indulhasson. na ez igaz. elküldöm virágnyelven úgy... taknya-nyála egybefolyik. de azért nem kellene idáig eljutni ha a pasi venné a nem verbális jelzéseket. de hát mit várok, tudományos tény, hogy nem igazán képesek rá. |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:24:11
Létrehozva:
|
|
|
Capri... jobban vagy már ? igen, köszi alakulok már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Doro.. nehogy kihagyjalak a szórásból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom ma te is belendültél lendesen.. és még mindig úgy érzem, a lányok most fél gázzal mentek csak.. mi volt itt egyszer decemberben.. emlékeztek? Usi... akkor is te voltál a felbújtó... Angie nem tudott a monitorra nézni, ráadásul a főnökének nyitva volt az ajtaja... kisebb sokkot kapott.. Én hangosan visitottam melóban, mindenkit leszarva.. Capri otthon visitott.. visitott itt mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emlékeztek? visítottam? mikor?XD |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:24:13
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe ikszdééé, úgy kell neki! Ha nem ért a szép szóból! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor mondom neki csúnyán.. megy az nekem.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) rám sem nézett egész este.. na lehet a haverjainak elmondta, de le se szartam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:24:24
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha én elutasitom, azt veszik.. ebben biztos lehetsz Lola.. Mesélek egy sztorit, ami nagyon alpári, de ez is én vagyok... piásan Valiccsal ültünk Melics szórakozó helyén.. egyébként a legjobb tatabányán, mindig oda járunk. szóval ültünk a bárpultnál, amikor egy nagyon ostoba hülye gyerek oda ült mellém, aki egyébként már vagy fél órája stirölt.. mivel nem szeretek ilyen helyeken ismerkedni, pláne nem a szeretem a tolakodást, és egyértelműen a tudtára adtam, hogy nem jön be, nem örültem neki, hogy oda tolakodott.. Elkezdett ilyeneket mondani.. gyönyörű a szád,,, gyönyörű a szemed.. a nyakad.. a melled.. egyebek.. elöször fogadtam a bókokat, de folyamatosan Valiccsal beszélgettem, adva tudtára, hogy nem érek rá. CSak nem hagyta abba.. egyszer csak megszólalt... nagyon szép a rúzod.. csókálló? gondolta... azt mondom majd, próbáld ki. Hát nálam itt elszakadt a cérna.. és oda vágtam rá.. -látod azt a pasit? most szoptam le a férfi wc-ben, menj nézd meg a farkát.. VAlics kiköpte a piáját.. áááááhhh.. azt mondta nekem.. Edóóóó.. ez a pasi tuti nem jön ide többet.. mondtam neki, ez volt a cél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jóóóó.. mindezt piásan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem meg valami olyasmi volt, hogy elég erősen nyomult az ürge tánctéren, ilyen kis izomkolosszus, aztán én meg lekevertem neki, jól pofán és nyakon vágtam. Hehehe. Csak lesett, elment onnan. Viszont visszakaptam, mert felment a haverjával az emeletre, és onnan leöntött egy nagy mennyiségű piával a tróger. |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:26:00
Létrehozva:
|
|
|
Természetesen ez így igaz de én már nem akarok hűvöset sugározni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha Rosenberg alap akkor jól választottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abszolút jól választottál! ha érdekel az ilyesmi, tudok ajánlani még. de a flow, amit írtam, az tényleg óriási. Nekem meg valami olyasmi volt, hogy elég erősen nyomult az ürge tánctéren, ilyen kis izomkolosszus, aztán én meg lekevertem neki, jól pofán és nyakon vágtam. Hehehe. Csak lesett, elment onnan. Viszont visszakaptam, mert felment a haverjával az emeletre, és onnan leöntött egy nagy mennyiségű piával a tróger. ez mekkora paraszt! na itt küldtem volna rá egy biedermeyer szekrény méretű haveromat... |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:27:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola, nem vagy MSN-en! XD
|
|
|
|
2010.01. 25. - 23:27:09
Létrehozva:
|
|
|
wáááá, ez kurvajó!!! én is majdnem ráköptem a csokimat a monitorra!!! jó hát szóban elküldöm én is úgy... van egy barátom mindig azt mondja, hogy azt szereti bennem, hogy úgy tudok elküldeni valakit a kurvaanyjába, hogy alig várja, hogy indulhasson. na ez igaz. elküldöm virágnyelven úgy... taknya-nyála egybefolyik. de azért nem kellene idáig eljutni ha a pasi venné a nem verbális jelzéseket. de hát mit várok, tudományos tény, hogy nem igazán képesek rá. HEhehehee.. ez de jóóóó---. úgy elküldöm, alig várja, hogy indulhasson.. ezt el is mentettem magamban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:27:20
Létrehozva:
|
|
|
abszolút jól választottál! ha érdekel az ilyesmi, tudok ajánlani még. de a flow, amit írtam, az tényleg óriási. ez mekkora paraszt! na itt küldtem volna rá egy biedermeyer szekrény méretű haveromat... Hát ja, csak a kidobóknak az ismerőse volt, meg mit tudom én régen volt, aztán hiába szóltam kerestem el is tűnt utána... Rám se hederítettek, mit nyávogok, hogy leöntöttek. |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:29:34
Létrehozva:
|
|
|
Lola, nem vagy MSN-en! XD ez egy tény. istenőrizz. félre ne érts, imádok veled csacsogni hajnalig, de akkor tuti nem csinálok semmit. nem mintha most nagyon csinálnék, de próbálom kikaparni a lefojtásból a koncertélményemet. igazán ki kellene már írnom magamból |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Nekem meg valami olyasmi volt, hogy elég erősen nyomult az ürge tánctéren, ilyen kis izomkolosszus, aztán én meg lekevertem neki, jól pofán és nyakon vágtam. Hehehe. Csak lesett, elment onnan. Viszont visszakaptam, mert felment a haverjával az emeletre, és onnan leöntött egy nagy mennyiségű piával a tróger. Húúúú.... ez bosszút kivánt volna.. persze nem testi erőszakot.. ahhh. azonnal kellett volna valamit csinálni.. felmenni, és pofán önteni valamivel.. mondjuk vadásszal.. a lényeg, hogy vörös bor legyen benne.. sajna ezt én megcsináltam volna.. mondjuk lehet utána verekedés lett volna, azt meg nem szeressem.. nade ilyet! Az anyját!!! uhhh.. elrontja ezzel az egész estéd! |
|
|
|
2010.01. 25. - 23:30:23
Létrehozva:
|
|
|
HEhehehee.. ez de jóóóó---. úgy elküldöm, alig várja, hogy indulhasson.. ezt el is mentettem magamban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a dolog kölcsönös <3 |
|
|
|
![]() ![]() |