![]() ![]() |
2010.01. 26. - 17:29:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edó: te szegényem!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
gyógyképecskéket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img12.imageshack.us/img12/3567/davewallpurplepta900x.jpg) New Yorkból még csak most ért ide az üdvözlet: (IMG:http://img690.imageshack.us/img690/4943/dmxmasangeldavexmas1024.jpg) AZOK A SZARKALÁBAK!!!! (megőrülök tőlük!) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img705.imageshack.us/img705/6986/livethemomentbymorgaini.jpg) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:30:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooooook XD
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Szia Adriszka! Üdv a seregben minálunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) velem sem találkoztál még, de ami késik nem múlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rögtön meg is kérdem, nincs-e kedved velünk jönni bulizni 6.-án a retro-ba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak a melledi zavarnak egy kicsit a férfiasságodban.. már amennyire azok zavarnak bárkit is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) engem nem zavarnak a melleim XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:30:31
Létrehozva:
|
|
|
Capri: WOOOOOOOOOW!!!! gratula!!!! otthoni meló vagy rendes munkahely?
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:32:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook! Capri: igggeeen, élvezem az IDM új fejezetét! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) MA FOLYTATJUK, UGYE???!!! folytatjuk naná, csak most PS-elni fogok XD olyan 1 - 2 óra alsóhangon XD de még csak fél hat, szóval ráérek elemrülni benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:34:03
Létrehozva:
|
|
|
Edó: te szegényem!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gyógyképecskéket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img12.imageshack.us/img12/3567/davewallpurplepta900x.jpg) New Yorkból még csak most ért ide az üdvözlet: (IMG:http://img690.imageshack.us/img690/4943/dmxmasangeldavexmas1024.jpg) AZOK A SZARKALÁBAK!!!! (megőrülök tőlük!) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img705.imageshack.us/img705/6986/livethemomentbymorgaini.jpg) Jöhetnek.. nem baj, ha folyik a vérem már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. de jó a gyógyir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:34:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:35:27
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri.. nagyon nagyon örülök neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is ezt akartam kérdezni.. hogy otthonról nyomod, vagy bejársz majd valahova ? |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:37:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:37:46
Létrehozva:
|
|
|
Francba.. meddig zsibbad ez még? olyan éhes vagyok... nem ettem ma még... és nem merek enni, mert félek, hogy jobban szétrágom Már két órája zsibbad
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:38:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri.. nagyon nagyon örülök neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is ezt akartam kérdezni.. hogy otthonról nyomod, vagy bejársz majd valahova ? Köszi lányok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Francba.. meddig zsibbad ez még? olyan éhes vagyok... nem ettem ma még... és nem merek enni, mert félek, hogy jobban szétrágom Már két órája zsibbad igyál tejet vagy kakaót. fehérjét tartalmaz és a gyomrod emészti a fehérjét. kihúzod vele a végéig. |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:40:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Drágáim!
Usi, grat az utcsó vizsgádhoz. Ügyi vagy mint mindig! Capri, grat az új állásodhoz! Szereted csinálni? Mármint a webszerkesztést? Azért nem nagyon elhanyagolni bennünket. A végén még egyedül maradok Martinkával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, Neked nem grat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ilyenkor nem szabad piszkálnod a szádat, mert így járhatsz. Szegénykém. Neked csak gyógypussz! Meg fájdalomcsillapító! Bár Capri lehet hogy örülne, ha így járna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy csak másokat szeret(ne) megsebezni? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:43:12
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaajjj... Usi... tényleg, Grat tőlem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy.. majd este ezért telszexelünk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:43:28
Létrehozva:
|
|
|
Hehhehe.. Neo... simán irjál is... el is várom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) helyesbitek.. lányok, és Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:44:04
Létrehozva:
|
|
|
hálistennek otthonról tudom csinálni. elszerkesztgetem van netem, van gépem és programom is hozzá XD és nem vesznek körbe hülyék sem! XD ÉS ÜVÖLTHET A DM!!!! XDDDDDDDDD Egész jó melónak hangzik! Hajrá! Csak aztán a sok DM hatására nehogy valami perverzet szerkessz! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:47:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Drágáim! Usi, grat az utcsó vizsgádhoz. Ügyi vagy mint mindig! Capri, grat az új állásodhoz! Szereted csinálni? Mármint a webszerkesztést? Azért nem nagyon elhanyagolni bennünket. A végén még egyedül maradok Martinkával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, Neked nem grat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ilyenkor nem szabad piszkálnod a szádat, mert így járhatsz. Szegénykém. Neked csak gyógypussz! Meg fájdalomcsillapító! Bár Capri lehet hogy örülne, ha így járna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy csak másokat szeret(ne) megsebezni? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Capri nem szeretné lerágni a száját!!! XD Persze, szeretem csinálni, ezért tanultam XD És milyen jól lehet szidni a Dreamweavert is XD Na, most beépülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:47:30
Létrehozva:
|
|
|
Usi, már tegnap is akartam írni, hogy nagyon tetszenek azok a többrétegű (vagy mi), ilyen áttetszős háttérképeid Dave-ről. Nincs ilyenből véletlenül Martinos? Csak érdeklődnék, aztán mentenék. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pilla rebeg.
|
|
|
|
2010.01. 26. - 17:47:30
Létrehozva:
|
|
|
Egész jó melónak hangzik! Hajrá! Csak aztán a sok DM hatására nehogy valami perverzet szerkessz! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ehhe.... :PPPP azt majd IDM-hez XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Capri!
téged nem lehet elfelejteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugyhogy nyugi okkés vettük .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puuszz |
|
|
|
2010.01. 26. - 17:49:52
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ÚÚÚÚÚANYÁÁÁM!!!! Naaaaddddooon megérte várni erre a koncertbeszámolóra! Nekem nagyon adta! Borzongtam ezerrel! Imádom, mikor így ír vki (és ráadásul értem is XD)!!! A végére sikerült feltépned lelkeden és szíveden a pecséteket? jájdejó hogy tetszik... még nem az igazi, lesz ez még jobb, de most csak így, csak ez telt tőlem... pusza |
|
|
|
![]() ![]() |