2400 Oldal V  « < 846 847 848 849 850 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.01. 26. - 18:27:56
Létrehozva: #16941

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 26. - 18:22:17) *
Hát az iskolában van egy tanár. A szakmai tantárgyat tanítja. És elmebeteg, nem normális, megmondja az osztályfőnökünk is. Állandóan fölad mindenféle házi feladatot. Meg ha órán beszél az osztály, fölad olyanokat, hogy múltkor pl. 100 db légi útvonalat kigyűjteni. Nem is lenne baj a házikkal, de olyan mennyiségben, és olyan dolgokat, hogy ketté áll a fülem. Volt hogy 10 db térképet kellett rajzolnom azért, mert a hülye osztálytársaim nem bírják befogni a szájukat. De annyira nem is dumálnak, hogy ilyen 10 meg 100 db térképeket kelljen csinálnom. Most egy Európa térképet kéne rajzolni, és behúzogatni rajta néhány jellegzetes légi útvonalat. Azt mondta a tanár, hogy a MAlév honlapján van olyan térkép..aha..hol? Semmi sincs ott...rohadjon meg ..és ha nem csinálom meg egyest kapok. De most Magarország légi útvonalat fogok beragasztani a füzetbe és kapja be ha nem tetszik... De sikerült elérnie, hogy elüldözzön az iskolából, már azon gondolkozom, hogy átmegyek máshova. Csak sajnos félek attól hogy hova kerülök...
Viszont érettségi után biztos nem maradok OKJ-n...azért hogy ezeken idegeskedjek...a fejem is szétrobban mindjárt..

Ha ott lennétek az óráin, biztos ti is azt mondanátok, hogy valami baj van az agyával. Meg azt hiszi ám, hogy mindent tud. Hétfőn mesélt valami katasztrófáról, aminél ilyen -olyan szakértők és tudósok nem tudták a zuhanás okát. Deeeee ő, a tanár..ő aztán el tudta mondani mi volt a baj....uhh..

Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode!
Hát nem irigyellek! Az ilyen barom tanár nagyon meg tudja keseríteni az életed. Persze, a kollektív büntetés... Meg ráadásul így... Büntesse a dumásokat! Tényleg elüldözne? Hány tantárgyat tanít?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 26. - 18:30:39
Létrehozva: #16942

Painkiller

[quote name='Mode93' date='2010.01. 26. - 18:22:17' post='19808']
Hát az iskolában van egy tanár. A szakmai tantárgyat tanítja. És elmebeteg, nem normális, megmondja az osztályfőnökünk is. Állandóan fölad mindenféle házi feladatot. Meg ha órán beszél az osztály, fölad olyanokat, hogy múltkor pl. 100 db légi útvonalat kigyűjteni. Nem is lenne baj a házikkal, de olyan mennyiségben, és olyan dolgokat, hogy ketté áll a fülem. Volt hogy 10 db térképet kellett rajzolnom azért, mert a hülye osztálytársaim nem bírják befogni a szájukat. De annyira nem is dumálnak, hogy ilyen 10 meg 100 db térképeket kelljen csinálnom. Most egy Európa térképet kéne rajzolni, és behúzogatni rajta néhány jellegzetes légi útvonalat. Azt mondta a tanár, hogy a MAlév honlapján van olyan térkép..aha..hol? Semmi sincs ott...rohadjon meg ..és ha nem csinálom meg egyest kapok. De most Magarország légi útvonalat fogok beragasztani a füzetbe és kapja be ha nem tetszik... De sikerült elérnie, hogy elüldözzön az iskolából, már azon gondolkozom, hogy átmegyek máshova. Csak sajnos félek attól hogy hova kerülök...
Viszont érettségi után biztos nem maradok OKJ-n...azért hogy ezeken idegeskedjek...a fejem is szétrobban mindjárt..

Ha ott lennétek az óráin, biztos ti is azt mondanátok, hogy valami baj van az agyával. Meg azt hiszi ám, hogy mindent tud. Hétfőn mesélt valami katasztrófáról, aminél ilyen -olyan szakértők és tudósok nem tudták a zuhanás okát. Deeeee ő, a tanár..ő aztán el tudta mondani mi volt a baj....uhh..

Sajna az a helyzet hogy akámerre is mész tanulni, vagy majd melózni ,ilyen "okoskákkal " mindenhol fogsz találkozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De fel a fejjel ez sem tart örökké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 26. - 18:31:32
Létrehozva: #16943

devotee

Na hát ha Dave kell meztelenül abban tudok segíteni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  Dave_Gahan_Baba_1.gif ( 43byte ) Letöltések száma: 0

Mellékelt állomány:  Dave_Gahan_Baba_2.gif ( 43byte ) Letöltések száma: 0

De nem ám agyonvertek érte!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 26. - 18:31:56
Létrehozva: #16944

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 26. - 18:25:35) *
jah, Mode!
kérted h valaki mondjon valami vicceset.

na akkor mondok pár vicceset:

- Rejtő Jenő
- Austin Powers
- Hugh Laurie
- amikor félreküldtem egy sms-t egy fiúról - éppen annak a fiúnak, akiről szólt...
- amikor a barátaim négykézláb józanodtak közterületen, és két rendőr járt arra, és amikor megkérdezték mit csinálunk, a barátaim azt felelték: PIHENÜNK!
- amikor egyszer hurkát vittünk be az igazságügyi minisztériumba
- amikor Capri latexpingvinnek nevezte Martint
- Dave, a Depper+Deeperes stúdiós videón, ahogy bohóckodik azzal a kis papírfigurával
- Andy Fletcher térde.

Dave a stúdióvideókba na az vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(megint mi vagyunk a TV-be XD a Fekete Sereg XD)

Trixx : Csak ezt az egy tantárgyat, de épp elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövőre meg azután elvileg már több óránk lesz vele. Hát ugye egyre idősebbek leszünk, és tanulni kell a szakmát is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 26. - 18:33:24
Létrehozva: #16945

devotee

Marcsi: nem megy a képlementés?

Lola: hehe, csak nyugodtan terjeszd az igét amerre szeretnéd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem, tetszeni fog annak a Vicának is az oldalam, illetve a fickjeink!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd értesíts, hogy mit szólt! Egyébként örülök, hogy így egymásra találtatok!!!

Trixx: Na igen, azok a képek már rég a gépemen csücsülnének és azokra nyáladzanék! XDDD
(egyébként én is olvastam már így vissza, hogy két ablakban nyomtam)

Hjaaaajj még mindig úgy rá vagyok akadva a szőke gyönyörbödönre!!!
de most a változatosság kedvéért egy kis dominant Alan.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://img154.imageshack.us/img154/1573/sbdalanvisitc850.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 26. - 18:35:17
Létrehozva: #16946

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.01. 26. - 18:16:56) *
áááá gyerekek, kéész, hogy én hogy imádom Vica barátnőmet! tudjátok, ő nincs itt fórumon, de volt velem 30án a pecsában! baaaakkkkker, hát mi már kipuhatoltuk egymásnál h szeretjük a slash dolgokat. nagyon finoman elkezdtem megérdeklődni a minap, h és fanfiction műfaját ismeri-e? ééés esetleg érdekelné-e Mode fanfiction. erre nyerítve ír vissza h napi rendszerességgel olvas slash fickeket és már azonnal küldjek neki ilyen Mode-fickeket is, mert nagyon nagyon érdekli!!!!!! hát lehet nem imádni?! úgyhogy Usi-Capri, utólagos engedélyetekkel megadtam neki a gportálos címet, és sztem igen szeretni fogja...

baaanyek annyira hasonlítunk! pedig majdnem 10 év van köztünk és tök más az életünk, de csomó dologban annyira hasonlítunk h a fal adja a másikat: még a kedvenc Márai idézetünk is ugyanaz! könyv, film, minden! és akkor még a perverziónk is...

és tudjátok hogy lettünk barátok?
beírtam a júniusi koncert után tubusra egy videóhoz, hogy de szar nekem, hogy nincs kinek áradoznom Dave Gahan popsijáról. erre visszaírt privátba, hogy neki lehet! és azóta levelezünk, és együtt járunk pecsába. hát ez kééész

Amikor ilyen barátság esik meg velem akkor én is odáig vagyok!Van egy mérleg barátnőm ,aki 12 évvel idősebb nálam.Nagyon szeretem mert istenieket tudunk lelkizni és mindig jó tanácsokkal lát el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 26. - 18:35:37
Létrehozva: #16947

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 26. - 18:31:32) *
Na hát ha Dave kell meztelenül abban tudok segíteni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hol van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 26. - 18:35:44
Létrehozva: #16948

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 26. - 18:33:24) *
Marcsi: nem megy a képlementés?

Lola: hehe, csak nyugodtan terjeszd az igét amerre szeretnéd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem, tetszeni fog annak a Vicának is az oldalam, illetve a fickjeink!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd értesíts, hogy mit szólt! Egyébként örülök, hogy így egymásra találtatok!!!

Trixx: Na igen, azok a képek már rég a gépemen csücsülnének és azokra nyáladzanék! XDDD
(egyébként én is olvastam már így vissza, hogy két ablakban nyomtam)

Hjaaaajj még mindig úgy rá vagyok akadva a szőke gyönyörbödönre!!!
de most a változatosság kedvéért egy kis dominant Alan.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://img154.imageshack.us/img154/1573/sbdalanvisitc850.jpg)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
NA MOST NAGYON FELCSILLANT A SZEMEM!!!!!!!!!
EZ KELLETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 26. - 18:35:59
Létrehozva: #16949

devotee

Nejjo: olyan szexik a képek, hogy kiégették az oldalt és nem jelennek meg? XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 26. - 18:36:22
Létrehozva: #16950

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 26. - 18:35:37) *
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Hol van?

Miért nem tudom beilleszteni a képeket ide????? Nem jelenik meg!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 26. - 18:36:50
Létrehozva: #16951

devotee

jajj nem is ezt a hangulatjelet akartam hanem ezt: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 18:37:03
Létrehozva: #16952

devotee

naaaa
nekem nem jelenik meg
pedig erre igen rámozdultam...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 26. - 18:37:29
Létrehozva: #16953

devotee

Na, Drágáim. Az uram elkészíette a habos fürdővizemet, felszerelt nekem egy olvasó lámpát a kád fölé, így most megyek olvasni! Mire visszajövök meztelen képeket akarok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 26. - 18:40:03
Létrehozva: #16954

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 26. - 18:36:22) *
Miért nem tudom beilleszteni a képeket ide????? Nem jelenik meg!!!!!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 26. - 18:40:05
Létrehozva: #16955

devotee

na akkor reagálás következik: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode.Ne törödj azzal a köcsög tanárral bár tudom nem könnyű.Nyugalom árt a szépségednek ha mérges vagy kislány.

Usi gratula a vizsgához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "gyönyörbödön"...hehe ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri gratula az álláshoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx már értem hogy jutottál most oda,hogy vasárnapi hsz.-omra reagálsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 26. - 18:40:45
Létrehozva: #16956

devotee

Valaki segítsen! Beillesztem a képeket és nem jelenik meg! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 26. - 18:41:30
Létrehozva: #16957

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 26. - 18:40:05) *
na akkor reagálás következik: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode.Ne törödj azzal a köcsög tanárral bár tudom nem könnyű.Nyugalom árt a szépségednek ha mérges vagy kislány.

Usi gratula a vizsgához. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "gyönyörbödön"...hehe ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri gratula az álláshoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx már értem hogy jutottál most oda,hogy vasárnapi hsz.-omra reagálsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi képétől azt hiszem meg is jött az életkedvem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 18:42:14
Létrehozva: #16958

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 26. - 18:35:17) *
Amikor ilyen barátság esik meg velem akkor én is odáig vagyok!Van egy mérleg barátnőm ,aki 12 évvel idősebb nálam.Nagyon szeretem mert istenieket tudunk lelkizni és mindig jó tanácsokkal lát el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe. én is mérleg vagyok... tanácsokat is kéne tudnom adni? nem tudom, abban mennyire vagyok jó... hallgatóságnak jó vagyok. bááár magam beszélni ugyanennyire szeretek.

nekem több fontos barátom van aki nem az én korosztályom. koravén vagyok mint a fene.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 26. - 18:42:34
Létrehozva: #16959

Painkiller

Látod Neo most aztán teljesen felcsigáztál minket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 18:43:45
Létrehozva: #16960

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.01. 26. - 18:42:34) *
Látod Neo most aztán teljesen felcsigáztál minket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

naigen...
Neo, mondd, máskülönben is értesz a felcsigázáshoz? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 846 847 848 849 850 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: