![]() ![]() |
2010.01. 26. - 19:04:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JÁÁÁÁJ XDDD Szegény Petra XD És mit mondtál neki Vica? fütyülője? XD Egyébként nálunk holnap kotonokat fognak osztogatni a suliba XD Mode gumit osztanak a suliban?Legalább lesz mit felhúznia Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:05:59
Létrehozva:
|
|
|
Imádom ha állatnak hívsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Varrjak Neked egy ilyen babát? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hívhatlak állatnak, ha szereted, majd máskor is, más helyzetben... te állat, te! na képzeld el ezt, olyan hangom van ráadásul... belebúgok füledbe, tuti felnyögsz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) varrhatsz, kaosz érte egy cuppanóst. de ha beszerveznéd az alsó baba pózába az igazi Dave-et... na akkor is kapnál cuppanóst, csak akkor akárhova kérhetnéd |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:06:39
Létrehozva:
|
|
|
És mit mondtál? "Lányom az egy kapuciner!" XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmit röhögtem....különben is Dave fütyülője az anaconda névre hallgat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:07:01
Létrehozva:
|
|
|
És mit mondtál? "Lányom az egy kapuciner!" XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köhömm, köhömm. max anaconda. hányszor mondjam, a kapucíner az a Martiné. Dave-é az anaconda. |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:08:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode gumit osztanak a suliban?Legalább lesz mit felhúznia Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) VÁÁÁÁ XD Eddig tiszta ideg voltam, most meg úgy röhögök hogy csak na. és nem tudo igazit röhögni mert akkor felébresztem anyámat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jajj Vica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Itt mindig jó kedvem lesz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jah már külön neveik vannak XD De Martiné miért lett kapucíner? XD Nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Lola az "alsó baba pózába"..hehehe ha úgy várna az igazi Dave és magára húzná a takarót tuti sátoroznátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 26. - 19:11:38
Létrehozva:
|
|
|
Bár nem meztelen, de itt van Martin baba is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martin_Gore_doll.jpg ( 25.99K )
Letöltések száma: 3Dave baba nagy sikerére való tekintettel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köhömm, köhömm. max anaconda. hányszor mondjam, a kapucíner az a Martiné. Dave-é az anaconda. ÉRTVE! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:13:20
Létrehozva:
|
|
|
VÁÁÁÁ XD Eddig tiszta ideg voltam, most meg úgy röhögök hogy csak na. és nem tudo igazit röhögni mert akkor felébresztem anyámat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jajj Vica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Itt mindig jó kedvem lesz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jah már külön neveik vannak XD De Martiné miért lett kapucíner? XD Nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök,hogy már jobb a kedved. kapuciner Lola agyából pattant ki mert Martinnak néger az apja és állitólag Martin kukaca barnább a többi testrészétől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:14:19
Létrehozva:
|
|
|
örülök,hogy már jobb a kedved. kapuciner Lola agyából pattant ki mert Martinnak néger az apja és állitólag Martin kukaca barnább a többi testrészétől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áhháááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Martin XD de miért pont a töke barnább? XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:15:58
Létrehozva:
|
|
|
Bár nem meztelen, de itt van Martin baba is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martin_Gore_doll.jpg ( 25.99K )
Letöltések száma: 3Dave baba nagy sikerére való tekintettel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉRTVE! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo Andy baba nincs?Angie és az én örömömre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:16:06
Létrehozva:
|
|
|
Áhháááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Martin XD de miért pont a töke barnább? XD ne sajnáld, jó kis örökség, aputól pont azt kapta, ami a legjobb a négerekben: nagy és barna péniszt. nincs kitéve a fajgyűlöletnek, a hölgyek viszont rendkívüli mód értékelik XD XD XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
az fontos. nem is a vidámkodás, mert nyilván azt se lehet mindig, hanem a humor, óóó, de sajnálom azokat, akiknek nincs! a humor a legeslegeslegfontosabb. mindent megkönnyít az embernek. nálam is alap úgyhogy a humorérzék. meg az agy - na ez az első. nem árt egy kis álmodozás - a racionalitás unalmas. emberség - szeretetkészség - pozitív életszemlélet. ilyesmi. perverzitás (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) édes, a legegyszerűbb a világon. képre viszed az egeret, jobb egérgomb, kép mentése más néven. kiválasztod hova és már meg is van. Na ennyire nem foglalkoztam még ezzel a kérdéssel (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De most csinálok egy olyan mappát! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi számít nálad perverznek? |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:18:01
Létrehozva:
|
|
|
Hugi, gratulálok, hogy sikerült a vizsgád!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj, olyan boldog voltam, amikor a Metro-nomban átvettem a jegyeket a koncertre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan gyorsan történt minden, hogy még nem is igazából fogtam fel, hogy MEGINT MEGYEK EGY DM KONCERTRE! Majd csak később fog bennem ez tudatosulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan jó, vigyorogtam, mint egy vadalma hazafelé a buszon, meg előtte a boltban is... Neo Andy baba nincs?Angie és az én örömömre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nekünk Andy kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:18:39
Létrehozva:
|
|
|
Áhháááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Martin XD de miért pont a töke barnább? XD jó kérdés...a Strippedben is mesélte az egyik osztálytársa Martinnak,hogy csak lestek amikor látták (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:18:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 19:18:58
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus... Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) férfitag!!!
Én.. mint szőrminátor... hát rögtön a fanszőrzetre fókuszáltam... jesszus milyen pödöritettek neki.. azonnal gyantát kiván (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dave-nek tuti nyirva van a farka körül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a baba nem élethű, mondani lehetne.. hamis a baba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:18:58
Létrehozva:
|
|
|
Na ennyire nem foglalkoztam még ezzel a kérdéssel (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De most csinálok egy olyan mappát! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi számít nálad perverznek? óóó, hát hogyismondjam. tképp olyan értelemben, hogy elítélendő perverz, olyan nem sok van nálam, olyan perverziókra gondolok, amik inkább a normális nemi élet részei lettek mára. csak azok, amikről itt szó esik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:20:10
Létrehozva:
|
|
|
Neo Andy baba nincs?Angie és az én örömömre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sajnos nem találok... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:20:51
Létrehozva:
|
|
|
ÉRTVE! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cica, a legjobb hsz-emre nem reagálsz pont...? (kb kettővel felette keresgéljél...) |
|
|
|
2010.01. 26. - 19:20:52
Létrehozva:
|
|
|
Hugi, gratulálok, hogy sikerült a vizsgád!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, olyan boldog voltam, amikor a Metro-nomban átvettem a jegyeket a koncertre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan gyorsan történt minden, hogy még nem is igazából fogtam fel, hogy MEGINT MEGYEK EGY DM KONCERTRE! Majd csak később fog bennem ez tudatosulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan jó, vigyorogtam, mint egy vadalma hazafelé a buszon, meg előtte a boltban is... Igen, nekünk Andy kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt elhiszem,hogy vigyorogtál te mázlista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |