![]() ![]() |
2010.01. 26. - 20:54:57
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
csak a lelkire, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD Csakis arra... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, olyan jó, hogy veletek humorba lehet átvezetni azt a lehetetlenséget, amit ezen hímek kiváltanak belőlünk! Örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Húú, most jut eszembe: Photoshop mágusok figyelem! Mozilla 3.6 oldalán láttam, hogy ú.n. Personákat lehet le és feltölteni. Ez egy alap háttér és keret a megnyitott böngészők körül. Kb. 30.000 már fent van, egészen jók is akadnak, ám DM-re és tagokra rákeresve elég silányak vannak... Szóval nyomuljatok a csodás műveitekkel, nyomuljatok! |
|
|
|
2010.01. 26. - 20:55:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
huhhhh.. gyerekek... hányan rákereshettek arra, h fekete sereg...és minket dobott ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezen már én is gondolkoztam ám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora poén, de asszem a rendőrök is biztos röhöghettek mikor átfutottak rajtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy szerezünk néhány új rajongót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 20:57:57
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként van olyan csoki, hogy anakonda? Nem tudom... De úgyis lesz, mert mi kitaláltuk. úúúú az anaconda csoki az olyan lenne... hogy kívül vastag chilis étcsoki bevonat (mert az különleges, és kemény, és izgalmas), belül meg kicsit édeskés töltelék, mondjuk karamell, de portoricoi rummal megbolondítva, és trüffelkrém. na, elképzeltem... brrr, de fini lenne |
|
|
|
2010.01. 26. - 20:59:02
Létrehozva:
|
|
|
Lola! Küggyé' csirkét lécci! XD
Csakis arra... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, olyan jó, hogy veletek humorba lehet átvezetni azt a lehetetlenséget, amit ezen hímek kiváltanak belőlünk! Örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Húú, most jut eszembe: Photoshop mágusok figyelem! Mozilla 3.6 oldalán láttam, hogy ú.n. Personákat lehet le és feltölteni. Ez egy alap háttér és keret a megnyitott böngészők körül. Kb. 30.000 már fent van, egészen jók is akadnak, ám DM-re és tagokra rákeresve elég silányak vannak... Szóval nyomuljatok a csodás műveitekkel, nyomuljatok! hehe, mi másra, mi?XD most is épp "lelkiznek" XD mutika csak meg hol van az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 20:59:09
Létrehozva:
|
|
|
huhhhh.. gyerekek... hányan rákereshettek arra, h fekete sereg...és minket dobott ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) inkább nem akarom elképzelni, hogy miket gondolhattak! XDDDD jeeee, Walking in my shoes maxit bömböltetek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na akkoriban még tudtak jó remixeket csinálni!!! (IMG:http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/016/7/4/Dave_Gahan_Header_by_rachwillows.png) |
|
|
|
2010.01. 26. - 20:59:17
Létrehozva:
|
|
|
Itt járt az FBI akkor azért volt az a sok idegen név itt. Hehehehehe.
Fekete sereg bűnszövetkezet, gyerekek ez nagyon nagy tényleg. Zolimnak is mondtam, mert nem értette min röhögök, de azóta mikor meghallja jobban röhög mint én. Hehehehe. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:00:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie: és én láttam élőben is a telcsiháttered, bebebeeeee!!! XD (nekem sejtelmes Wrongos-csillogó-sötét-zakós-lehyúnyt-szemű-überszexi-Dave-bácsi van rajta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Niki: NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! DOBOLÓS-DEVO-ALAN-FOREVEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img23.imageshack.us/img23/540/devotionaltour137.jpg) Hát igen, dobolós Devo Alan nagyon király pasi még így is. Tetszett a laza mellény és az ujjatlan bőrkesztyű, szerintem nagyon szexi egy pasi keze ilyenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A biciklis futárokat is ezért szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj igen te láttad élőben a telcsimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És milyen klassz csengőhangom van, mikor valaki keres Dave mindig megkérdezi: Can you feel a little love? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koleganőm már röhög, amikor mindig hangosan válaszolok, Yes, I can! felkiáltással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:01:41
Létrehozva:
|
|
|
Én mindig behabzsolom a csokit, te hogyan ennéd meg? Finoman ízlelgetve?
Na de ez ilyen óriási lenne, nagyobb mint a Magnum, meg is fulladnék. Alan legyen Magnum. Hehehe. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:01:51
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola! Küggyé' csirkét lécci! XD hehe, mi másra, mi?XD most is épp "lelkiznek" XD mutika csak meg hol van az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Be szabad linkelni?? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/A...&search.y=0 |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:02:23
Létrehozva:
|
|
|
Itt járt az FBI akkor azért volt az a sok idegen név itt. Hehehehehe. Fekete sereg bűnszövetkezet, gyerekek ez nagyon nagy tényleg. Zolimnak is mondtam, mert nem értette min röhögök, de azóta mikor meghallja jobban röhög mint én. Hehehehe. NYÁHÁHÁHÁHÁHÁ! XD vagy az is lehet, hogy a szolgáltató-ingadozás csak fedőakció volt, hogy ízekre szedjék a fórumunkat!!! XDDD oh jézusommmm.... Azért a mostani Alan is feltud úúúúgy öltözni, hogy HUHAAAA!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez a sétapálcaaaaa.... hjajj micsoda mocskos gondolatoook ugrottak be!!! (IMG:http://img54.imageshack.us/img54/1219/promosubh08.jpg) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:03:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie a kesztyű nagyon szexi, ragaszkodnék hozzá és csak a megfelelő pillanatban venném, vagy vetetném le vele. Hehehehe.
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:04:28
Létrehozva:
|
|
|
Usi, még csak a 16 az Islandból. de olyan kis édes... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Capri, Edó, kaptatok egy tyukot. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:06:07
Létrehozva:
|
|
|
NYÁHÁHÁHÁHÁHÁ! XD vagy az is lehet, hogy a szolgáltató-ingadozás csak fedőakció volt, hogy ízekre szedjék a fórumunkat!!! XDDD oh jézusommmm.... Azért a mostani Alan is feltud úúúúgy öltözni, hogy HUHAAAA!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez a sétapálcaaaaa.... hjajj micsoda mocskos gondolatoook ugrottak be!!! (IMG:http://img54.imageshack.us/img54/1219/promosubh08.jpg) Tényleg, hogy te milyen okos vagy!!! Azokban a napokban szépen végignézték az összes írást, stb. Egyébként röhögünk, de ez abszolút hihető. Fenekelj el Alan!!!! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:06:08
Létrehozva:
|
|
|
IDM 10 I. rész, most fejeztem be! Ez is nagggggggyon jó, csak ismételni tudom.
A koncert leírása, a lepedő, a lopott pillantások, az incselkedés, a kötééél, a játéééééééék (szavakat egyre jobban elnyújtom, a hogy a bugyim......), és a vége. Ahhhhhhhhhh teljesen felcsigázza a perverz nősétényállat olvasót! És itt abba is hagytam. Lefekvéskor, majd arról álmodozom, vajon mit fog művelni Martin. Gratula-gratula! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:07:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi, nem mondod, hogy ez a fotó mostani Alanről???? Eldobom magam itt mindjárt hanyatt az ágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na de hol vannak az Alenesek?
Niki, így van, Alan legyen Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az sem csoki, csak jégkrém, de érzékien lehet szopogatni és ráadásul hűt is! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:07:12
Létrehozva:
|
|
|
Jajj igen te láttad élőben a telcsimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És milyen klassz csengőhangom van, mikor valaki keres Dave mindig megkérdezi: Can you feel a little love? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koleganőm már röhög, amikor mindig hangosan válaszolok, Yes, I can! felkiáltással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe nekem is van DO csengőhangom. igazából mindenféle van, mert megvágom egy pilla alatt. most épp Martyrra csörögtök, de van, aki Wrongra. az I Feel Loved is sokáig játszott. a teló hátterem meg egónövelés: a saját fejem van rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:07:49
Létrehozva:
|
|
|
Jajj igen te láttad élőben a telcsimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És milyen klassz csengőhangom van, mikor valaki keres Dave mindig megkérdezi: Can you feel a little love? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koleganőm már röhög, amikor mindig hangosan válaszolok, Yes, I can! felkiáltással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange, ez nagyon nagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yes, I can......... Nem semmi csaj vagy! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:08:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:09:01
Létrehozva:
|
|
|
Usi, még csak a 16 az Islandból. de olyan kis édes... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, Edó, kaptatok egy tyukot. Köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:10:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, dobolós Devo Alan nagyon király pasi még így is. Tetszett a laza mellény és az ujjatlan bőrkesztyű, szerintem nagyon szexi egy pasi keze ilyenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A biciklis futárokat is ezért szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj igen te láttad élőben a telcsimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És milyen klassz csengőhangom van, mikor valaki keres Dave mindig megkérdezi: Can you feel a little love? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koleganőm már röhög, amikor mindig hangosan válaszolok, Yes, I can! felkiáltással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háháháhháá!!! XD ÉS akkor én mit válaszoljak a "WRONG!" felkiáltásra? XD hogy "it isn't!"??? vagy mi?! XD |
|
|
|
![]() ![]() |