2400 Oldal V  « < 853 854 855 856 857 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Doronicum
post 2010.01. 26. - 20:54:57
Létrehozva: #17081

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 26. - 20:37:14) *
csak a lelkire, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD

Csakis arra... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jajj, olyan jó, hogy veletek humorba lehet átvezetni azt a lehetetlenséget, amit ezen hímek kiváltanak belőlünk! Örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Húú, most jut eszembe: Photoshop mágusok figyelem! Mozilla 3.6 oldalán láttam, hogy ú.n. Personákat lehet le és feltölteni. Ez egy alap háttér és keret a megnyitott böngészők körül. Kb. 30.000 már fent van, egészen jók is akadnak, ám DM-re és tagokra rákeresve elég silányak vannak... Szóval nyomuljatok a csodás műveitekkel, nyomuljatok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 26. - 20:55:45
Létrehozva: #17082

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 26. - 20:54:02) *
huhhhh.. gyerekek... hányan rákereshettek arra, h fekete sereg...és minket dobott ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ezen már én is gondolkoztam ám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora poén, de asszem a rendőrök is biztos röhöghettek mikor átfutottak rajtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy szerezünk néhány új rajongót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 20:57:57
Létrehozva: #17083

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 26. - 20:52:07) *
Egyébként van olyan csoki, hogy anakonda? Nem tudom...
De úgyis lesz, mert mi kitaláltuk.

úúúú
az anaconda csoki az olyan lenne...
hogy kívül vastag chilis étcsoki bevonat (mert az különleges, és kemény, és izgalmas), belül meg kicsit édeskés töltelék, mondjuk karamell, de portoricoi rummal megbolondítva, és trüffelkrém.
na, elképzeltem... brrr, de fini lenne
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 26. - 20:59:02
Létrehozva: #17084

devotee

Lola! Küggyé' csirkét lécci! XD

Idézet (Doronicum @ 2010.01. 26. - 20:54:57) *
Csakis arra... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jajj, olyan jó, hogy veletek humorba lehet átvezetni azt a lehetetlenséget, amit ezen hímek kiváltanak belőlünk! Örülök nektek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Húú, most jut eszembe: Photoshop mágusok figyelem! Mozilla 3.6 oldalán láttam, hogy ú.n. Personákat lehet le és feltölteni. Ez egy alap háttér és keret a megnyitott böngészők körül. Kb. 30.000 már fent van, egészen jók is akadnak, ám DM-re és tagokra rákeresve elég silányak vannak... Szóval nyomuljatok a csodás műveitekkel, nyomuljatok!

hehe, mi másra, mi?XD most is épp "lelkiznek" XD

mutika csak meg hol van az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 26. - 20:59:09
Létrehozva: #17085

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.01. 26. - 20:54:02) *
huhhhh.. gyerekek... hányan rákereshettek arra, h fekete sereg...és minket dobott ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

inkább nem akarom elképzelni, hogy miket gondolhattak! XDDDD

jeeee, Walking in my shoes maxit bömböltetek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na akkoriban még tudtak jó remixeket csinálni!!!

(IMG:http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2010/016/7/4/Dave_Gahan_Header_by_rachwillows.png)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 26. - 20:59:17
Létrehozva: #17086

devotee

Itt járt az FBI akkor azért volt az a sok idegen név itt. Hehehehehe.
Fekete sereg bűnszövetkezet, gyerekek ez nagyon nagy tényleg.

Zolimnak is mondtam, mert nem értette min röhögök, de azóta mikor meghallja jobban röhög mint én. Hehehehe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 26. - 21:00:54
Létrehozva: #17087

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 26. - 20:54:39) *
Angie: és én láttam élőben is a telcsiháttered, bebebeeeee!!! XD (nekem sejtelmes Wrongos-csillogó-sötét-zakós-lehyúnyt-szemű-überszexi-Dave-bácsi van rajta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Niki: NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! DOBOLÓS-DEVO-ALAN-FOREVEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://img23.imageshack.us/img23/540/devotionaltour137.jpg)

Hát igen, dobolós Devo Alan nagyon király pasi még így is. Tetszett a laza mellény és az ujjatlan bőrkesztyű, szerintem nagyon szexi egy pasi keze ilyenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A biciklis futárokat is ezért szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj igen te láttad élőben a telcsimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És milyen klassz csengőhangom van, mikor valaki keres Dave mindig megkérdezi: Can you feel a little love? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koleganőm már röhög, amikor mindig hangosan válaszolok, Yes, I can! felkiáltással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 26. - 21:01:41
Létrehozva: #17088

devotee

Én mindig behabzsolom a csokit, te hogyan ennéd meg? Finoman ízlelgetve?
Na de ez ilyen óriási lenne, nagyobb mint a Magnum, meg is fulladnék.
Alan legyen Magnum. Hehehe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.01. 26. - 21:01:51
Létrehozva: #17089

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 26. - 20:59:02) *
Lola! Küggyé' csirkét lécci! XD

hehe, mi másra, mi?XD most is épp "lelkiznek" XD

mutika csak meg hol van az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Be szabad linkelni?? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/A...&search.y=0

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 26. - 21:02:23
Létrehozva: #17090

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 26. - 20:59:17) *
Itt járt az FBI akkor azért volt az a sok idegen név itt. Hehehehehe.
Fekete sereg bűnszövetkezet, gyerekek ez nagyon nagy tényleg.

Zolimnak is mondtam, mert nem értette min röhögök, de azóta mikor meghallja jobban röhög mint én. Hehehehe.

NYÁHÁHÁHÁHÁHÁ! XD vagy az is lehet, hogy a szolgáltató-ingadozás csak fedőakció volt, hogy ízekre szedjék a fórumunkat!!! XDDD

oh jézusommmm.... Azért a mostani Alan is feltud úúúúgy öltözni, hogy HUHAAAA!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ez a sétapálcaaaaa.... hjajj micsoda mocskos gondolatoook ugrottak be!!!

(IMG:http://img54.imageshack.us/img54/1219/promosubh08.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 26. - 21:03:41
Létrehozva: #17091

devotee

Angie a kesztyű nagyon szexi, ragaszkodnék hozzá és csak a megfelelő pillanatban venném, vagy vetetném le vele. Hehehehe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 21:04:28
Létrehozva: #17092

devotee

Usi, még csak a 16 az Islandból. de olyan kis édes... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, Edó, kaptatok egy tyukot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 26. - 21:06:07
Létrehozva: #17093

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 26. - 21:02:23) *
NYÁHÁHÁHÁHÁHÁ! XD vagy az is lehet, hogy a szolgáltató-ingadozás csak fedőakció volt, hogy ízekre szedjék a fórumunkat!!! XDDD

oh jézusommmm.... Azért a mostani Alan is feltud úúúúgy öltözni, hogy HUHAAAA!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ez a sétapálcaaaaa.... hjajj micsoda mocskos gondolatoook ugrottak be!!!

(IMG:http://img54.imageshack.us/img54/1219/promosubh08.jpg)

Tényleg, hogy te milyen okos vagy!!!

Azokban a napokban szépen végignézték az összes írást, stb.

Egyébként röhögünk, de ez abszolút hihető.

Fenekelj el Alan!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 26. - 21:06:08
Létrehozva: #17094

devotee

IDM 10 I. rész, most fejeztem be! Ez is nagggggggyon jó, csak ismételni tudom.
A koncert leírása, a lepedő, a lopott pillantások, az incselkedés, a kötééél, a játéééééééék (szavakat egyre jobban elnyújtom, a hogy a bugyim......), és a vége. Ahhhhhhhhhh teljesen felcsigázza a perverz nősétényállat olvasót!
És itt abba is hagytam. Lefekvéskor, majd arról álmodozom, vajon mit fog művelni Martin. Gratula-gratula!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 26. - 21:07:11
Létrehozva: #17095

devotee

Usi, nem mondod, hogy ez a fotó mostani Alanről???? Eldobom magam itt mindjárt hanyatt az ágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na de hol vannak az Alenesek?

Niki, így van, Alan legyen Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az sem csoki, csak jégkrém, de érzékien lehet szopogatni és ráadásul hűt is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 21:07:12
Létrehozva: #17096

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 26. - 21:00:54) *
Jajj igen te láttad élőben a telcsimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És milyen klassz csengőhangom van, mikor valaki keres Dave mindig megkérdezi: Can you feel a little love? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koleganőm már röhög, amikor mindig hangosan válaszolok, Yes, I can! felkiáltással. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe
nekem is van DO csengőhangom. igazából mindenféle van, mert megvágom egy pilla alatt.
most épp Martyrra csörögtök, de van, aki Wrongra. az I Feel Loved is sokáig játszott.
a teló hátterem meg egónövelés: a saját fejem van rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 26. - 21:07:49
Létrehozva: #17097

devotee

Ange, ez nagyon nagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yes, I can......... Nem semmi csaj vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 26. - 21:08:38
Létrehozva: #17098

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 26. - 21:01:41) *
Én mindig behabzsolom a csokit, te hogyan ennéd meg? Finoman ízlelgetve?
Na de ez ilyen óriási lenne, nagyobb mint a Magnum, meg is fulladnék.
Alan legyen Magnum. Hehehe.

hááát én hámozni szoktam a csokikat... előbb a borítást, aztán a belsejét...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 26. - 21:09:01
Létrehozva: #17099

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 26. - 21:04:28) *
Usi, még csak a 16 az Islandból. de olyan kis édes... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri, Edó, kaptatok egy tyukot.

Köszönjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 26. - 21:10:19
Létrehozva: #17100

devotee

Hát igen, dobolós Devo Alan nagyon király pasi még így is. Tetszett a laza mellény és az ujjatlan bőrkesztyű, szerintem nagyon szexi egy pasi keze ilyenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A biciklis futárokat is ezért szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

háháháhháá!!! XD
ÉS akkor én mit válaszoljak a "WRONG!" felkiáltásra? XD hogy "it isn't!"??? vagy mi?! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 853 854 855 856 857 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: