![]() ![]() |
2010.01. 26. - 21:10:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi, nem mondod, hogy ez a fotó mostani Alanről???? Eldobom magam itt mindjárt hanyatt az ágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na de hol vannak az Alenesek? Niki, így van, Alan legyen Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az sem csoki, csak jégkrém, de érzékien lehet szopogatni és ráadásul hűt is! Oke, oke. Én is a magnumra szavazok! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt is imádom! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:11:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:11:51
Létrehozva:
|
|
|
BAing... !!!
Usi.. a fél belsőelháritás rajtunk röhögött... jesszus isten, tuti beleolvastak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ebben halálosan biztos vagyok.. és azért tartott ilyen sokáig a szolgátatói kimaradás, mert megtetszett nekik, és itt ragadtak.. persze kicsit sem lepődöm meg rajta... sőőőőt... betámadták Usiék oldalát.. a perverzek még a mai napig azt olvassák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem nőtt meg a látogatók száma Capri, Usi ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:12:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Haha ez jó Angie!
Majd ha egyszer csak bekopognak hozzátok, nem ám beköptök minket is... De kérem, kérem én csak ábrándoztam Dave-ről. De mi az a kapucíner?! Az egy csoki kérem! De hogy jön ez Dave-ábrándozáshoz. Martin miatt! Á, magát bevitetjük!!! Capri, kellene írnotok egy ilyen történetet is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:13:03
Létrehozva:
|
|
|
IDM 10 I. rész, most fejeztem be! Ez is nagggggggyon jó, csak ismételni tudom. A koncert leírása, a lepedő, a lopott pillantások, az incselkedés, a kötééél, a játéééééééék (szavakat egyre jobban elnyújtom, a hogy a bugyim......), és a vége. Ahhhhhhhhhh teljesen felcsigázza a perverz nősétényállat olvasót! És itt abba is hagytam. Lefekvéskor, majd arról álmodozom, vajon mit fog művelni Martin. Gratula-gratula! csapd hozzá a második részt, úgy mégjobb lesz, hidd el : P:D |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:13:34
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
úúúú az anaconda csoki az olyan lenne... hogy kívül vastag chilis étcsoki bevonat (mert az különleges, és kemény, és izgalmas), belül meg kicsit édeskés töltelék, mondjuk karamell, de portoricoi rummal megbolondítva, és trüffelkrém. na, elképzeltem... brrr, de fini lenne Kéne csinálni csokoládé bulit! Ha már így az édesiparból választottatok fedőneveket... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A Csokoládé című film amúgy is nagy kedvencem. Van néhány szakkönyv, amiből igazi finomságokat költhetnénk! Túladagolásig... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:13:42
Létrehozva:
|
|
|
Usi, még csak a 16 az Islandból. de olyan kis édes... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri, Edó, kaptatok egy tyukot. köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) befogadod a tehenemet? XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:13:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:13:50
Létrehozva:
|
|
|
ezen már én is gondolkoztam ám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora poén, de asszem a rendőrök is biztos röhöghettek mikor átfutottak rajtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy szerezünk néhány új rajongót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na vazze, én meg leírtam a nevemet! Fotóm is van! Na jó, küldjetek nekem sok-sok kapucínert ha bevisznek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:14:15
Létrehozva:
|
|
|
too looooooooooooong hehhe én csak szimplán elkezdek rángatózni (=tánc) ha felcsendül a Martyr. a Wrongnál meg mindig kicsit kivárok, mert olyan jó hallgatni. ez hatalmas, h a belső elhárítás minket olvas... de amúgy simán elképzelhetőnek tartom. (hehe, asszem túl sok criminal mindst nézek) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem Macsus és Léna már kihallgatáson van.
Azért nincsenek itt. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:15:39
Létrehozva:
|
|
|
Haha ez jó Angie! Majd ha egyszer csak bekopognak hozzátok, nem ám beköptök minket is... De kérem, kérem én csak ábrándoztam Dave-ről. De mi az a kapucíner?! Az egy csoki kérem! De hogy jön ez Dave-ábrándozáshoz. Martin miatt! Á, magát bevitetjük!!! Capri, kellene írnotok egy ilyen történetet is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) félrenyeltem a levegőt!! XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:15:46
Létrehozva:
|
|
|
Usi, nem mondod, hogy ez a fotó mostani Alanről???? Eldobom magam itt mindjárt hanyatt az ágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na de hol vannak az Alenesek? Niki, így van, Alan legyen Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az sem csoki, csak jégkrém, de érzékien lehet szopogatni és ráadásul hűt is! Hát ezek asszem a subHuman megjelenése körüliek! az meg 2007-ben volt, ha jól emlékszem. (MYM-en a fotógalériákban az Alan-es topikból szedegetem most őt) (IMG:http://img55.imageshack.us/img55/4336/promosubh03.jpg) (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/BIG_0002843216.jpg) (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/l_c70276c8fb66a0fd19888ade79c925b1.jpg) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:16:08
Létrehozva:
|
|
|
Haha ez jó Angie! Majd ha egyszer csak bekopognak hozzátok, nem ám beköptök minket is... De kérem, kérem én csak ábrándoztam Dave-ről. De mi az a kapucíner?! Az egy csoki kérem! De hogy jön ez Dave-ábrándozáshoz. Martin miatt! Á, magát bevitetjük!!! Capri, kellene írnotok egy ilyen történetet is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez beszarás! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:16:37
Létrehozva:
|
|
|
hehhe én csak szimplán elkezdek rángatózni (=tánc) ha felcsendül a Martyr. a Wrongnál meg mindig kicsit kivárok, mert olyan jó hallgatni. ez hatalmas, h a belső elhárítás minket olvas... de amúgy simán elképzelhetőnek tartom. (hehe, asszem túl sok criminal mindst nézek) Nem ez komoly! Akár olvashat, sőt. iwiw is azért van, azért "találták" ki. Higgy nekem, rendőrfeleségnek. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:17:39
Létrehozva:
|
|
|
köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) befogadod a tehenemet? XD kizárt. tehenem van annyi h nem fér a dairy farmba. 41. tyúk meg tehen nem kell. max röfi |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Lola az I feel loved sem rossz ám, meg a Martyr, de az én Andi koleganőm szegény mindig frászt kapott a hangos csörgéseimtől, így inkább susorgó Dave hangját választottam magamnak, és ez neki is tetszik, nekem meg főleg tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lécci hívjatok sokszor! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, asszem a viselkedésem már klinikai szinteket üt meg, de legalább gondoskodom arról, hogy az iroda jót derüljön rajtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:18:15
Létrehozva:
|
|
|
JUJJ LOLAAAA a 16-os fejezet (főleg a 2. része) NAGGGGYON JÓÓÓÓÓÓ!!! Tetszeni fog!!! XD
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:18:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|