![]() ![]() |
2010.01. 26. - 21:18:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amúgy az unokáink is minket fognak olvasni, ők lesznek a fekete sereg 2.
Fekete teens. Black teens. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:18:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Nem ez komoly! Akár olvashat, sőt. iwiw is azért van, azért "találták" ki. Higgy nekem, rendőrfeleségnek. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) óóó tudom én. titkosszolgálatok kurzust is végeztem. blogomon is szoktam köszönni a NASA-bácsiknak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:20:03
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi, nem mondod, hogy ez a fotó mostani Alanről???? Eldobom magam itt mindjárt hanyatt az ágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na de hol vannak az Alenesek? Niki, így van, Alan legyen Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az sem csoki, csak jégkrém, de érzékien lehet szopogatni és ráadásul hűt is! És a forró pillanatokban enyhít a vágyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ötlet! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:20:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:20:15
Létrehozva:
|
|
|
Na Babák, kikapcs, lefekszem. Jó éjt!
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:22:28
Létrehozva:
|
|
|
Lola az I feel loved sem rossz ám, meg a Martyr, de az én Andi koleganőm szegény mindig frászt kapott a hangos csörgéseimtől, így inkább susorgó Dave hangját választottam magamnak, és ez neki is tetszik, nekem meg főleg tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lécci hívjatok sokszor! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe... nekem lassan hangosodik fel a csengésem, így nem vészes. plusz levágtam a Wrong elejéről az ordítást, és már rögtön a szöveggel kezd: i was born... na engem ma még senki se keresett... nekem a bikám magányos XD majd nem lesz egy idő után a tökköd ki lesz a tehenekkel, ne aggódj. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:22:33
Létrehozva:
|
|
|
óóó tudom én. titkosszolgálatok kurzust is végeztem. blogomon is szoktam köszönni a NASA-bácsiknak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hehehe, nekem Anyám szokta mindig ezt csinálni, mikor telefonál. De mekkora poén lenne, ha egyikük nálunk bujkálna, végülis igen stílusos lenne az ürge. Véletlen nem Neo az? Vagy Tatu? Mostanában igen csöndes, elfogták talán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:24:34
Létrehozva:
|
|
|
úúú
Doro akartam mondani h ez a csokis téma nem lenne szar... a csokoládé tényleg isteni jó film, szeretem az ilyeneket. meg persze mr depp sem az a kirugdalom az ágyamból kategória... |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:26:11
Létrehozva:
|
|
|
köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) befogadod a tehenemet? XD Nálam is van egy szerencsétlen tehén.. az is a gazdáját keresi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:26:20
Létrehozva:
|
|
|
Azért nem volt szép tőlük, hogy odakinn a videókat is tönkrevágták!
Usi látod, ez is miattad volt, más nevet kellett volna kitalálni. Hehehe. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:26:21
Létrehozva:
|
|
|
Az iwiwet tényleg nézi az elhárítás meg a Facebookot is, egyszer kipróbáltuk, hogy haverom valami nagyon nemzetbiztonságba ütköző szöveget tett ki az üzenőfalra, ami kb. 20 perc múlva felszívódott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Érdekes, nem? De az összes többi hsz megmaradt nálam, és ennek se híre se bűze nem volt! Ráadásul a kukkolóknak szólt és volt benne valami olyan, hogy "nyugodtan kitörölhetitek" vagy valami ilyesmi.
Niki, ez nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tom Léna merre jár, ide sem szagolt hetek óta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macsus éjjel azért beköszönt! Usi, nagyon jók ezek az Alan képek, de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az az autós visszapillantós nagyon ott van. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:27:14
Létrehozva:
|
|
|
Nálam is van egy szerencsétlen tehén.. az is a gazdáját keresi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bika volt és befogadtam XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:27:36
Létrehozva:
|
|
|
hehhe én csak szimplán elkezdek rángatózni (=tánc) ha felcsendül a Martyr. a Wrongnál meg mindig kicsit kivárok, mert olyan jó hallgatni. ez hatalmas, h a belső elhárítás minket olvas... de amúgy simán elképzelhetőnek tartom. (hehe, asszem túl sok criminal mindst nézek) hehehehehe! XD nekem van olyan, hogy direkt hagyom, hogy csöngjön tovább mert OLLLYANNN JÓÓÓ hallgatni!!! aztán meg csodálkozom, hogy lerakja a hívó fél! XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Mi Évus barátnémmal.. akit ismertek.. mindkét bulin velünk volt.. Valics, meg Évus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval mi szoktunk csinálni szex csokoládé party-t... aaaaahhhh.. az milyen isteni... rettenetesen be forrócsokizunk!!!!! Szexy csokoládé party viszont igy új értelmet nyert.. a srácokkal simán bevállalnám.. még a forró csokit is dobnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:28:37
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
úúú Doro akartam mondani h ez a csokis téma nem lenne szar... a csokoládé tényleg isteni jó film, szeretem az ilyeneket. meg persze mr depp sem az a kirugdalom az ágyamból kategória... És Brad Pitt a Ha eljön Joe Black?-ben.Én beleszerelmesedtem annyira jól játszott ebben a filmben? |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:29:53
Létrehozva:
|
|
|
bika volt és befogadtam XD Jaaaa.. tényleg.. tudtam, hogy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát pedig nem mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:30:08
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehe! XD nekem van olyan, hogy direkt hagyom, hogy csöngjön tovább mert OLLLYANNN JÓÓÓ hallgatni!!! aztán meg csodálkozom, hogy lerakja a hívó fél! XD Hehe, én is így járok általában. Aztán mindig rám szólnak munkahelyen, hogy vedd már fel a telefont. Nekem Policy van, az az örök szerelmem, mindig az is lesz, ez megmarad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:30:26
Létrehozva:
|
|
|
Drága Lola, nem akarsz felcsorogni MSN-re? XD hiányollak, látod látod, függő lettem XD
És farmkérdésem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:31:05
Létrehozva:
|
|
|
Ti milyen bikákról meg tehenekről beszéltek itt?
Épp hogy megértettem mi az az Anaconda, meg Kapucíner, már valami új neveken tárgyaltok? |
|
|
|
![]() ![]() |