![]() ![]() |
2010.01. 26. - 21:32:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:32:37
Létrehozva:
|
|
|
Az iwiwet tényleg nézi az elhárítás meg a Facebookot is, egyszer kipróbáltuk, hogy haverom valami nagyon nemzetbiztonságba ütköző szöveget tett ki az üzenőfalra, ami kb. 20 perc múlva felszívódott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Érdekes, nem? De az összes többi hsz megmaradt nálam, és ennek se híre se bűze nem volt! Ráadásul a kukkolóknak szólt és volt benne valami olyan, hogy "nyugodtan kitörölhetitek" vagy valami ilyesmi. jah ehhez a témához van az a vicc arab apuka e-mailt ír a fiának: "fiam, gyere el kérlek, segíteni kellene felásni az udvaromat" a fia, kis gondolkodás után visszae-mailez: "apám, hagyd az udvart, tudod, oda rejtettem el "azt"" az apa válasz e-mailje másnap: "fiam! ma megjelent nálam hat nagydarab ember, ásókkal, munkagépekkel, és keresztül-kasul feltúrták az udvart" a fiú válasza "szívesen" |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:32:39
Létrehozva:
|
|
|
Az iwiwet tényleg nézi az elhárítás meg a Facebookot is, egyszer kipróbáltuk, hogy haverom valami nagyon nemzetbiztonságba ütköző szöveget tett ki az üzenőfalra, ami kb. 20 perc múlva felszívódott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Érdekes, nem? De az összes többi hsz megmaradt nálam, és ennek se híre se bűze nem volt! Ráadásul a kukkolóknak szólt és volt benne valami olyan, hogy "nyugodtan kitörölhetitek" vagy valami ilyesmi. Niki, ez nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tom Léna merre jár, ide sem szagolt hetek óta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Macsus éjjel azért beköszönt! Usi, nagyon jók ezek az Alan képek, de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az az autós visszapillantós nagyon ott van. Á Angie, szerintem Macsus azt az egy üzit is a fogdáról írta éjjel kiszökött wc-re, aztán gondolom úgy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:33:24
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaa.. tényleg.. tudtam, hogy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát pedig nem mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem hát XD most ott prüszköl nálam és várja a szexi teheneket XD |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:34:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe... nekem lassan hangosodik fel a csengésem, így nem vészes. plusz levágtam a Wrong elejéről az ordítást, és már rögtön a szöveggel kezd: i was born... na engem ma még senki se keresett... NA NE MONDD!! XD nekem detto ez a helyzet!!! XDDD Animnak volt ciki kicsit, mikor villamoson volt és nem hangosodóra volt állítva és még nem vágta le az elejét, és egyszer csak felordított Martin, hogy "WROOONG!!" - hehe, a közelben ülő csaj tök nagyot ugrott a széken! XDDD |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Ti milyen bikákról meg tehenekről beszéltek itt? Épp hogy megértettem mi az az Anaconda, meg Kapucíner, már valami új neveken tárgyaltok? háháháháháhá XDXDXDXDXDXD seeemmi, Niki, ez nem pénisz-téma. a virtuális farmunk lakóiról van szó... de nagyon röhögök rajtad! Capri cicám, mindjárt megpróbálok felmenni, csak előtte picikét át kell néznem egy anyagot holnapra. de csak ha ígéred h nem fogok fulladozni a visszafojtott nyihogástól! plusz holnap korán kelek. de mindenképp felmegyek, mert holnaptól másfél hétig nem leszek, és én is addikt vagyok rád |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:36:18
Létrehozva:
|
|
|
Á Angie, szerintem Macsus azt az egy üzit is a fogdáról írta éjjel kiszökött wc-re, aztán gondolom úgy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vették el a mobilját? Nagy hiba!!! És ez is a Gyurcsány hibája (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, akár azt is válaszolhatnád a telefonodnak, nálam már reflexből jön a Yes, I can (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utcán is mondom ám, csak próbálom nem hangosan elordítani magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:36:39
Létrehozva:
|
|
|
NA NE MONDD!! XD nekem detto ez a helyzet!!! XDDD Animnak volt ciki kicsit, mikor villamoson volt és nem hangosodóra volt állítva és még nem vágta le az elejét, és egyszer csak felordított Martin, hogy "WROOONG!!" - hehe, a közelben ülő csaj tök nagyot ugrott a széken! XDDD Ikszdééé!!! Hehehe, azt meghiszem! Ébresztőnek biztos nem állítanám be, sajnálom reggel haldoklom, nem jönne jól pluszban egy infarktus, elvinne. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:36:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:38:06
Létrehozva:
|
|
|
Ti milyen bikákról meg tehenekről beszéltek itt? Épp hogy megértettem mi az az Anaconda, meg Kapucíner, már valami új neveken tárgyaltok? A Facebookon tehenészkednek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NA NE MONDD!! XD nekem detto ez a helyzet!!! XDDD Animnak volt ciki kicsit, mikor villamoson volt és nem hangosodóra volt állítva és még nem vágta le az elejét, és egyszer csak felordított Martin, hogy "WROOONG!!" - hehe, a közelben ülő csaj tök nagyot ugrott a széken! XDDD Ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:38:22
Létrehozva:
|
|
|
háháháháháhá XDXDXDXDXDXD seeemmi, Niki, ez nem pénisz-téma. a virtuális farmunk lakóiról van szó... de nagyon röhögök rajtad! Capri cicám, mindjárt megpróbálok felmenni, csak előtte picikét át kell néznem egy anyagot holnapra. de csak ha ígéred h nem fogok fulladozni a visszafojtott nyihogástól! plusz holnap korán kelek. de mindenképp felmegyek, mert holnaptól másfél hétig nem leszek, és én is addikt vagyok rád Hehehe ja igen már emlékszem ám, facebook-on ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:38:53
Létrehozva:
|
|
|
Azért nem volt szép tőlük, hogy odakinn a videókat is tönkrevágták! Usi látod, ez is miattad volt, más nevet kellett volna kitalálni. Hehehe. sorry Niki!! XD vagy le kellett volna védetnünk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/006/5/b/I_Feel_You_by_UnapologeticApathy03.jpg) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:39:51
Létrehozva:
|
|
|
háháháháháhá XDXDXDXDXDXD seeemmi, Niki, ez nem pénisz-téma. a virtuális farmunk lakóiról van szó... de nagyon röhögök rajtad! Capri cicám, mindjárt megpróbálok felmenni, csak előtte picikét át kell néznem egy anyagot holnapra. de csak ha ígéred h nem fogok fulladozni a visszafojtott nyihogástól! plusz holnap korán kelek. de mindenképp felmegyek, mert holnaptól másfél hétig nem leszek, és én is addikt vagyok rád gyeret e dög, ki vagyok rád éhezve! XDDD (Dave is éhes, de ő már vadászik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:43:06
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe ja igen már emlékszem ám, facebook-on ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aha! ja neked akartam írni h nekem is nagyon fontos a Policy! nekem valahogy az a kis riff benne, az jelenti A Depeche Mode-ot. tuuudod mire gondolok, az ott 0:22-től 4x egymás után, meg a szám közben van még párszor. mindig, amikor tinikoromban beléptünk a Mode-klubba, valahogy mindig ez szólt. és nekem azóta is összeszakad a szívem, ha erre gondolok. gyönyörű emlékek. na lehet linkeltem már, de ez az a hangulat http://daysoflolalife.blogspot.com/2007/10...in-my-eyes.html |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:43:30
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
jah ehhez a témához van az a vicc arab apuka e-mailt ír a fiának: "fiam, gyere el kérlek, segíteni kellene felásni az udvaromat" a fia, kis gondolkodás után visszae-mailez: "apám, hagyd az udvart, tudod, oda rejtettem el "azt"" az apa válasz e-mailje másnap: "fiam! ma megjelent nálam hat nagydarab ember, ásókkal, munkagépekkel, és keresztül-kasul feltúrták az udvart" a fiú válasza "szívesen" nyihahahahahahahhahahahh felnyerítettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:43:43
Létrehozva:
|
|
|
Hogy stílusos legyek most szól a Dream on és már most is mondtam, hogy Yes, I can (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Beteg vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.01. 26. - 21:47:36
Létrehozva:
|
|
|
aha! ja neked akartam írni h nekem is nagyon fontos a Policy! nekem valahogy az a kis riff benne, az jelenti A Depeche Mode-ot. tuuudod mire gondolok, az ott 0:22-től 4x egymás után, meg a szám közben van még párszor. mindig, amikor tinikoromban beléptünk a Mode-klubba, valahogy mindig ez szólt. és nekem azóta is összeszakad a szívem, ha erre gondolok. gyönyörű emlékek. na lehet linkeltem már, de ez az a hangulat http://daysoflolalife.blogspot.com/2007/10...in-my-eyes.html Köszi a linket olvasom... Hát igen, tudom hülye gondolat, de ha azt mondanák, hogy csak egy dM szám maradhat, amit hallgathatok akkor ezt választanám. Nekem ez a szám, de még a klip is csodás, jelenti illetve mutatja be a Mode-ot. Nem tudok létezni Policy nélkül. Nem-nem. |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:48:26
Létrehozva:
|
|
|
nyihahahahahahahhahahahh felnyerítettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye??? Angie, nálam Surrender! végtelenített! láááányok, ez a versenyivós jelenete, ez ááálat! vigyorgok mint a vadalma! |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:48:59
Létrehozva:
|
|
|
gyeret e dög, ki vagyok rád éhezve! XDDD (Dave is éhes, de ő már vadászik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ohh de még mennyire! és már le is csapott! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: örülök, hogy tetszenek! nahát, hogy ezek neked kimaradtak!!! ejnye-ejnyeeee! na itt van még kettő amit találtam: (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/l_402d770bf66cb4146608ab9acd132c97.jpg) (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/l_8b2c999df157671dc5f5b15d97865309.jpg) |
|
|
|
2010.01. 26. - 21:49:20
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a linket olvasom... Hát igen, tudom hülye gondolat, de ha azt mondanák, hogy csak egy dM szám maradhat, amit hallgathatok akkor ezt választanám. Nekem ez a szám, de még a klip is csodás, jelenti illetve mutatja be a Mode-ot. Nem tudok létezni Policy nélkül. Nem-nem. ahhh! sose kelljen ilyet választanom. de az In Your Room lenne |
|
|
|
![]() ![]() |