2400 Oldal V  « < 859 860 861 862 863 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.01. 26. - 23:39:08
Létrehozva: #17201

devotee

Edó: NAGY DRUKKKKKKKKKKKKKK!!!!!

Capri: jaja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: de monnya csak nyugodtan! asszem értjük mit akar XD

jah!

Angie: nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!! ötös, leülhetsz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: huh ez a weblap design márhára bejön!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 26. - 23:51:55
Létrehozva: #17202

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 26. - 23:39:08) *
Edó: NAGY DRUKKKKKKKKKKKKKK!!!!!

Capri: jaja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: de monnya csak nyugodtan! asszem értjük mit akar XD

jah!

Angie: nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!! ötös, leülhetsz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: huh ez a weblap design márhára bejön!

heheheh, örülök neki ,h tecc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap - holnapután befejezem, aztán megy netre XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 00:05:36
Létrehozva: #17203

devotee

lola, te élsz még? tanulsz? jössz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 06:18:29
Létrehozva: #17204

devotee

Jó reggelt!

Capri, nagyon tetszik a háttered (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A minimal tényleg jó, úgyhogy Lolával vagyok-e téren. Az agyon flashelt oldalak már szánalmasak, nem csak lassúk, de idegesítőek is. Ez nem tűnik annak, szóval gratula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mostanában itt mindig félbe szakadnak az éjszakai csevejek köszönések nélkül.

Usi, köcce, a párducról találtam egy jó képet és ez az asszociáció kerekedett ki belőle. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben meg nem is álltam, de azért leülök. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Wáááááááááá, az előbb a Neon It's no good ébresztett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól esett.

Edó, szorítok nektek, hogy minden rendben legyen a kuttyoddal. Aztán remélem minden rendben lesz vele és meggyógyul! Küldöm a pozitívat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezt most találtam a Video Blogban, elfolytam... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=DwX1K_ABHkw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 27. - 06:51:10
Létrehozva: #17205

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 26. - 20:35:43) *
dolgozz béjbe, de ha lesz egy perc időd, gondolj ránk. csóóóók

Gondoltam Cicus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 07:03:53
Létrehozva: #17206

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 26. - 20:17:23) *
Te mekkora perverz disznó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jót röhögtem istenem, nagyobbat bugyborékoltam, mint egy gejzír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt.

Ezt kell olvasnom korán reggel....én perverz disznó?...nem is igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 26. - 20:30:27) *
Vicának és Angienek!!!

[attachment=966:Andrew_F...her_Andy.jpg]

Köszi Niki.
Jaj de aranyos itt Andy és helyes is. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De megpuszilgatnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.01. 26. - 20:41:58) *
Olyan mintha imitálná, hogyan áll fel a hmm, mi legyen a neve Chokito.[attachment=969:Fletch01.jpg]

ezen a képen is kis cuki Andy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chokito... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 07:11:17
Létrehozva: #17207

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 26. - 21:07:11) *
Usi, nem mondod, hogy ez a fotó mostani Alanről???? Eldobom magam itt mindjárt hanyatt az ágyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na de hol vannak az Alenesek?

Niki, így van, Alan legyen Magnum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az sem csoki, csak jégkrém, de érzékien lehet szopogatni és ráadásul hűt is!

Angie érzékien szopogatni?...és még én vagyok perverz disznó mi?akkor te mi vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 07:28:38
Létrehozva: #17208

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 26. - 22:38:43) *
Tudom, meg Capri is, meg Usi is meg Onix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon hálás is vagyok érte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hej én is kommenteltem,rólam megfeledkeztél?...nekem nem vagy hálás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka szurk a kutyusodnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Capri tec a háttér amit csináltál,főleg a színe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 07:44:26
Létrehozva: #17209

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 26. - 22:02:03) *
Na nekem ilyen flashem Anival volt először és azóta is ha meghallom a Happiest girlben 02:16-02:33-ig tart és közben a
"And I would have to pinch her
Just to see if she was real
Just to watch the smile fade away
And see the pain she’d feel"
versszakot énekli..... Na ott szoktuk azt mondani, hogy "na ebben a részben benne van minden, ami DM-es a számunkra"!!!

(IMG:http://fc08.deviantart.net/fs50/f/2009/335/9/b/Something_beautiful____by_Reka93.jpg)

Jó Reggelt Babák! Pontosabban csak Vicus!
Na hogy van ma Dávi bácsi kis kedvence?

Usi, ez a kép gyöngyörű. A színek, á, pont a kedvenceim. És a hangulata. Lehet, nekem is be kellene szereznem egy photoshop-ot (vagy mit) és meg kellene tanulnom használni.

Ange! Te az előző oldali képet 15 perc alatt dobtad össze? Nagyon ügyi vagy! Persze gondolom nem most kezted.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 07:50:47
Létrehozva: #17210

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 26. - 23:04:10) *
ohh az még az! XD

Hehe, "WE ARE THE DRAMA QUEENS!""" XDDDD muhahahahahaaa!
de most komolyan! anélkül uncsik lennének a sztorik és ha csak szexből állnának, az egy idő után megölné a varázsát a dolognak. így meg van mire várni a körítések közben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is bírom a drámát. Kell az! Na meg aztán a békítő szex! Yeahhhh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 07:56:58
Létrehozva: #17211

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 07:50:47) *
Én is bírom a drámát. Kell az! Na meg aztán a békítő szex! Yeahhhh

Szia Trixx.
Egyet értek teljes mértékben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 07:44:26) *

hehe "Dávi bácsi kis kedvence" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez tetszik.Petrára gondolsz?Köszi jobban van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 08:03:39
Létrehozva: #17212

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 07:56:58) *
Szia Trixx.
Egyet értek teljes mértékben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hehe "Dávi bácsi kis kedvence" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez tetszik.Petrára gondolsz?Köszi jobban van.

Hát persze hogy Rá! Örülök hogy jobban van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 08:09:59
Létrehozva: #17213

devotee

Vica, igenis tudd meg, hogy perverz disznó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legalább jót röhögtél rajta! Amúgy én sosem tagadtam, hogy perverzkedést szeretem ha elszalad velem a ló. Hát a jégkrémmel meg mi bajod van? Szopogatni kell és hűt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak tényt állapítottam meg.

És igaz, Vica, neked is válaszoltam a blogomon, majd olvasd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Trixx, megnézted a vidit, amit reggel linkeltem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyorsan felolvaszt mindenkit, garantálom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 08:12:01
Létrehozva: #17214

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 08:09:59) *
Vica, igenis tudd meg, hogy perverz disznó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legalább jót röhögtél rajta! Amúgy én sosem tagadtam, hogy perverzkedést szeretem ha elszalad velem a ló. Hát a jégkrémmel meg mi bajod van? Szopogatni kell és hűt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak tényt állapítottam meg.

És igaz, Vica, neked is válaszoltam a blogomon, majd olvasd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Trixx, megnézted a vidit, amit reggel linkeltem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyorsan felolvaszt mindenkit, garantálom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia! Elkezdtem, de megjött a főnök lánya, ki kellett lépnem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sajna ilyenkor csak gyors bekukkantásokra van időm.... az a fránya meló...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 08:18:54
Létrehozva: #17215

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 08:12:01) *
Szia! Elkezdtem, de megjött a főnök lánya, ki kellett lépnem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sajna ilyenkor csak gyors bekukkantásokra van időm.... az a fránya meló...

Óóóóóóóóóóó, francba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 07:44:26) *

Usi, ez a kép gyöngyörű. A színek, á, pont a kedvenceim. És a hangulata. Lehet, nekem is be kellene szereznem egy photoshop-ot (vagy mit) és meg kellene tanulnom használni.

Ange! Te az előző oldali képet 15 perc alatt dobtad össze? Nagyon ügyi vagy! Persze gondolom nem most kezted.

Igen, 15 perc volt kb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Komolyabban most kezdtem háttérképek gyártásával foglalkozni, előtte csak fényképek feljavításával foglalkoztam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így sok funkciót nem is tudtam, de Usi megtanított néhány fogásra és online segített Capri is, úgyhogy haladok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 08:20:12
Létrehozva: #17216

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 08:09:59) *

Angie hát te is az vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze tény megállapítás...némi perverz felhanggal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

már elolvastam a választ a blogodon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 08:03:39) *
Hát persze hogy Rá! Örülök hogy jobban van.

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja azt nem is mondtam,hogy megkezdődött a melóhelyemen a létszámleépítés.Már három ember elküldtek...és azt hiszem ez még csak a vég kezdete... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 08:29:07
Létrehozva: #17217

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 08:20:12) *
ja azt nem is mondtam,hogy megkezdődött a melóhelyemen a létszámleépítés.Már három ember elküldtek...és azt hiszem ez még csak a vég kezdete... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jaj, Vicus ez nem jó hír! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nálunk is voltak tavaly ilyen tervei a főnöknek, de mi itt az irodában összefogtunk és lebeszéltük. Persze akkor jött a munkaidő csökkentéssel, meg a kijelentéssel, de ezekbe sem mentünk bele.
Hátha nálatok is lesz valami megoldás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 08:39:18
Létrehozva: #17218

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 08:20:12) *
Angie hát te is az vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze tény megállapítás...némi perverz felhanggal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

már elolvastam a választ a blogodon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mondom, hogy nem is tagadtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jégkrémes dolgot meg mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha neked perverz felhangja van, akkor legyen perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom ezt a szót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica, mondom neked, hogy majd egybe vedd ki a szabid, aztán meg passzív táppénz... még mindig több, mint a munkanélküli segély! Hidd el!! Hallgassa anyukádra meg rám.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 10:27:55
Létrehozva: #17219

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 08:29:07) *
Jaj, Vicus ez nem jó hír! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nálunk is voltak tavaly ilyen tervei a főnöknek, de mi itt az irodában összefogtunk és lebeszéltük. Persze akkor jött a munkaidő csökkentéssel, meg a kijelentéssel, de ezekbe sem mentünk bele.
Hátha nálatok is lesz valami megoldás.

Attól tartok,hogy nálunk csak a lakat az ajtóra lesz a megoldás sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 08:39:18) *
Mondom, hogy nem is tagadtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jégkrémes dolgot meg mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ha neked perverz felhangja van, akkor legyen perverz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom ezt a szót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica, mondom neked, hogy majd egybe vedd ki a szabid, aztán meg passzív táppénz... még mindig több, mint a munkanélküli segély! Hidd el!! Hallgassa anyukádra meg rám.

Értem én csak szerintem mire odaérek,hogy kivegyem a szabit már nem lesz honnan mert egyszerűen nem lesz cég. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nagyon sz@rul áll az egész.A Géza olyat hallott tegnap,hogy februárban már fizetést sem tudnak adni (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ...én meg felháborodtam,hogy még is, hogy gondolják miből adok a gyerekemnek enni,a számlákról meg a lakáshitelről nem is beszélve,hogy miből fizetjük ki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 10:35:57
Létrehozva: #17220

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 10:27:55) *
Attól tartok,hogy nálunk csak a lakat az ajtóra lesz a megoldás sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Értem én csak szerintem mire odaérek,hogy kivegyem a szabit már nem lesz honnan mert egyszerűen nem lesz cég. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nagyon sz@rul áll az egész.A Géza olyat hallott tegnap,hogy februárban már fizetést sem tudnak adni (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ...én meg felháborodtam,hogy még is, hogy gondolják miből adok a gyerekemnek enni,a számlákról meg a lakáshitelről nem is beszélve,hogy miből fizetjük ki.

Jesszsus Vica, ennyire szarul áll a helyzet? Erre nem gondoltam volna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnos ebben a rohadt világban már az sem számít hogy kinek van gyereke meg kinek nincs, csak a pénz diktál. Most hallottam a rádióban, hogy most 700.000 lakás van árverezés alatt az országban, ami rengeteg! Hát nagyon bízom benne, hogy lesz valami megoldás.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 859 860 861 862 863 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: