![]() ![]() |
2010.01. 27. - 10:41:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak beköszöntem, rohanok, mert főzni is kell, meg tanfolyni XD
Martin épp kínozza a népet: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f224/Ultrabluedress/Marts%20DJ%20Gig%20NY%20240708/martin012ds5.jpg) A kis dög, hogy élvezi, hogy könyörögnek neki: "Hagyd abba!" És ő ördögi mosollyal valamint beteges, gonosz csillogással a szemében feleli: "Nem..." XDDD |
|
|
|
2010.01. 27. - 10:41:28
Létrehozva:
|
|
|
Siasztok lányok!
Angie.. nem megy a dolog, sajnos csak rossz hirt kaptam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnálom az egészet.... mindkettőt! |
|
|
|
2010.01. 27. - 10:45:36
Létrehozva:
|
|
|
Siasztok lányok! Angie.. nem megy a dolog, sajnos csak rossz hirt kaptam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnálom az egészet.... mindkettőt! Szia Edó! Akkor ez a rossz hírek napja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom... |
|
|
|
2010.01. 27. - 10:54:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak beköszöntem, rohanok, mert főzni is kell, meg tanfolyni XD Martin épp kínozza a népet: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f224/Ultrabluedress/Marts%20DJ%20Gig%20NY%20240708/martin012ds5.jpg) A kis dög, hogy élvezi, hogy könyörögnek neki: "Hagyd abba!" És ő ördögi mosollyal valamint beteges, gonosz csillogással a szemében feleli: "Nem..." XDDD Szia Capri! Jó tanfolyást és kösz a képet!!! |
|
|
|
2010.01. 27. - 11:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Edó és akkor most mi lesz a kutyáddal?
|
|
|
|
2010.01. 27. - 12:05:42
Létrehozva:
|
|
|
Jövő hétre kaptunk időpontot, teljes kivizsgálásra... ez vér, vizelet, rüdő röntgen, teljesn ultrahang, és nyirok biopszia
aztán ezt felküldik szövettanra de a biopszia csak akkor, ha minden más lelete negatív.. addig nem nyúlnak hozzá, nehogy valami baj legyen |
|
|
|
2010.01. 27. - 12:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Jövő hétre kaptunk időpontot, teljes kivizsgálásra... ez vér, vizelet, rüdő röntgen, teljesn ultrahang, és nyirok biopszia aztán ezt felküldik szövettanra de a biopszia csak akkor, ha minden más lelete negatív.. addig nem nyúlnak hozzá, nehogy valami baj legyen Ó szegény! Szorítok hogy ne legyen nagyon nagy baj! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak beköszöntem, rohanok, mert főzni is kell, meg tanfolyni XD Martin épp kínozza a népet: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f224/Ultrabluedress/Marts%20DJ%20Gig%20NY%20240708/martin012ds5.jpg) A kis dög, hogy élvezi, hogy könyörögnek neki: "Hagyd abba!" És ő ördögi mosollyal valamint beteges, gonosz csillogással a szemében feleli: "Nem..." XDDD Jó kép Capri! Ott a háttérben az nem az asszony? Mármint az ex. Mikori kép ez? |
|
|
|
2010.01. 27. - 12:50:20
Létrehozva:
|
|
|
Jesszsus Vica, ennyire szarul áll a helyzet? Erre nem gondoltam volna. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnos ebben a rohadt világban már az sem számít hogy kinek van gyereke meg kinek nincs, csak a pénz diktál. Most hallottam a rádióban, hogy most 700.000 lakás van árverezés alatt az országban, ami rengeteg! Hát nagyon bízom benne, hogy lesz valami megoldás. Angie sajnos igen ennyire rossz a helyzet.Bízni én is bízok még,de attól tartok egyszer elfogy ez a bízás,hogy ilyen csúnyán mondjam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edóka szurkolok a kutyusodnak. |
|
|
|
2010.01. 27. - 12:55:23
Létrehozva:
|
|
|
Mostanában itt mindig félbe szakadnak az éjszakai csevejek köszönések nélkül. Ezt most találtam a Video Blogban, elfolytam... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) http://www.youtube.com/watch?v=DwX1K_ABHkw baazd, Angie, majdnem a monitorra köptem a rizottót Dave egy csípőkörzésétől... wáááhhhá!!! amúgy meg szép napot mindenkinek, valóban elköszönni nem szoktam, mert többnyire már nincs kinek...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de beköszönni igen: HELLÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na, mindent elintéztem, javítottam neurológiából ötösre, beírattam a jegyeim, leadtam az indexem, visszavittem a könyvet az ervinbe, és kivettem három tööök jó szépirodalmat otthonra: a Clapton önéletrajzot, Bret Easton Ellistől A vonzás törvényét meg a Sántaiskola című Cortázar regényt... úúúú dejó lesz nekem!!! |
|
|
|
2010.01. 27. - 12:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola!
Ötösre javítottál? Ügyi vagy! Jó olvasást! Nem ezt a könyvet ajánlotta még régen Jantar, mármint A vonzás törvényét? |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:04:36
Létrehozva:
|
|
|
baazd, Angie, majdnem a monitorra köptem a rizottót Dave egy csípőkörzésétől... wáááhhhá!!! amúgy meg szép napot mindenkinek, valóban elköszönni nem szoktam, mert többnyire már nincs kinek...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de beköszönni igen: HELLÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na, mindent elintéztem, javítottam neurológiából ötösre, beírattam a jegyeim, leadtam az indexem, visszavittem a könyvet az ervinbe, és kivettem három tööök jó szépirodalmat otthonra: a Clapton önéletrajzot, Bret Easton Ellistől A vonzás törvényét meg a Sántaiskola című Cortázar regényt... úúúú dejó lesz nekem!!! Szia Lola. Gratula az ötöshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát ez tényleg gáz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Lola, mondtam, hogy gyilkos az a videó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagyis előre figyelmeztettelek rá! Szereted Ellis regényeit? Ő a kedvenc amerikai, kortárs íróm! Fog tetszeni a Vonzás szabályai. Minden könyvét olvastam kivéve a Glamorámát, de már az is megvan, csak előbb be kellene fejeznem a Napfogyatozást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apropó, könyv! Elhoztam neked a Hullámot, majd azt is adom a dvdkhez mikor mítingelünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula a vizsgádhoz!!! |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:11:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Lola! Ötösre javítottál? Ügyi vagy! Jó olvasást! Nem ezt a könyvet ajánlotta még régen Jantar, mármint A vonzás törvényét? jaaah az neeem ez, az egy vonzástörvényes könyv, tudod, ilyen gondolat általi sors és siker befolyásolás, amúgy mindenkinek ajánlom. nagyon nagyon nagyon jó. ez egy regény, és elírtam a címét: a vonzás szabályai. bret easton ellis az az őrült amcsi csávó, aki pl az amerikai pszichót írta! teljesen kattant az ürge, nagyon jókat ír. hát sajna a javítással együtt is csak, 4,13 az átlagom, de ez van. a tanáromat viszont érdekli az antonos téma!!! Szia Lola. Gratula az ötöshöz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi édes. olvasom, amit írtál a melóról, hát nagyon nagyon sajnálom! szurkolok hogy minden megoldódjon! és Edó, nektek is!!! |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Ó szegény! Szorítok hogy ne legyen nagyon nagy baj! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó kép Capri! Ott a háttérben az nem az asszony? Mármint az ex. Mikori kép ez? beértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy de, ott volt exnej is XD Jövő hétre kaptunk időpontot, teljes kivizsgálásra... ez vér, vizelet, rüdő röntgen, teljesn ultrahang, és nyirok biopszia aztán ezt felküldik szövettanra de a biopszia csak akkor, ha minden más lelete negatív.. addig nem nyúlnak hozzá, nehogy valami baj legyen jaj Edó, nagyon szorítok! |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:23:29
Létrehozva:
|
|
|
Köszi csajok, majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a jó, hgoy a kedve remek, eszik, tehát semmi jel nem mutat nagyon nagy bajra.. de tudjuk, ezek sunyi dolgok!
Lola... ügyi vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjj.. annyira régen olvastam, kéne nekem is, de nincs rá időm, illetve ami van, azt veletek töltöm! Na majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig fontos lenne nagyon!!!! |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:27:50
Létrehozva:
|
|
|
jaaah az neeem ez, az egy vonzástörvényes könyv, tudod, ilyen gondolat általi sors és siker befolyásolás, amúgy mindenkinek ajánlom. nagyon nagyon nagyon jó. ez egy regény, és elírtam a címét: a vonzás szabályai. bret easton ellis az az őrült amcsi csávó, aki pl az amerikai pszichót írta! teljesen kattant az ürge, nagyon jókat ír. hát sajna a javítással együtt is csak, 4,13 az átlagom, de ez van. a tanáromat viszont érdekli az antonos téma!!! Az Amerikai pszicho nagyon beteg!!! De nekem a Holdpark is tetszett, az nem volt olyan kegyetlen, ellenben hátborzongatóan félelmetes utazás az Ellisi elme mélyére. Beszartam olvasás közben... A Vonzás szabályai, a Nullánál is kevesebb és az Informátorok sem rossz. Utóbbi novelláskötet és vámpírokról szól, érdekes. Ellis egy külön planéta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Köszi csajok, majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a jó, hgoy a kedve remek, eszik, tehát semmi jel nem mutat nagyon nagy bajra.. de tudjuk, ezek sunyi dolgok! Lola... ügyi vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjjj.. annyira régen olvastam, kéne nekem is, de nincs rá időm, illetve ami van, azt veletek töltöm! Na majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig fontos lenne nagyon!!!! az már jó, ha vidám a kis dög!!! hátha semmi gond nincs. pozitívat küldünk! jah, nekem is ez van, h amit olvasok az a fórum meg a fickek!!! XD XD XD de épp ezért vettem ki most 3 könyvet is, mert otthon nincs net úgyhogy lehet rendes könyvet olvasni. |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:40:56
Létrehozva:
|
|
|
jaaah az neeem ez, az egy vonzástörvényes könyv, tudod, ilyen gondolat általi sors és siker befolyásolás, amúgy mindenkinek ajánlom. nagyon nagyon nagyon jó. ez egy regény, és elírtam a címét: a vonzás szabályai. bret easton ellis az az őrült amcsi csávó, aki pl az amerikai pszichót írta! teljesen kattant az ürge, nagyon jókat ír. hát sajna a javítással együtt is csak, 4,13 az átlagom, de ez van. a tanáromat viszont érdekli az antonos téma!!! Jaj, de béna vagyok! Ezt jól benéztem! Tök jó fej a tanárod. Mikor derül ki hogy ez lesz-e a témája a szakdogádnak? Bár azt sem tudom hanyadik éved rovod a Corvinuson, szóval hogy aktuális-e már a témaválasztás? amúgy de, ott volt exnej is XD Basszus mit keresett ott????? Nekünk kellett volna ott lennünk!!!!! |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:45:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 27. - 13:49:44
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, de béna vagyok! Ezt jól benéztem! Tök jó fej a tanárod. Mikor derül ki hogy ez lesz-e a témája a szakdogádnak? Bár azt sem tudom hanyadik éved rovod a Corvinuson, szóval hogy aktuális-e már a témaválasztás? dehogy vagy béna, én írtam rosszul a címet. mert nekem tele van a fejem a vonzástörvénnyel. sztem mindenkinek meg kellene ismerkednie vele. kérjétek meg Jantart, elküldi azt a könyvecskét, igazán jó! mesterszakos elsőéves vagyok, ami normális emberi nyelvre lefordítva annyit tesz hogy gyakorlatilag negyedéves. szóval jövőre szakdogázok. és hát én egy nagy halogató vagyok, a BA-szakdogámat is 3 hét alatt raktam össze, de ezt most igen szeretném überfaszára megcsinálni, nagyon szépen alátámasztani szakirodalommal, stb. mert ugye minden szentnek maga felé... és ennél közelebb az érdeklődésemhez már nem is mehetnék, max akkor ha Dave Gahan mint szexuális szimbólum médiakommunikációs szerepét boncolgatnám... |
|
|
|
![]() ![]() |