![]() ![]() |
2010.01. 27. - 13:49:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaaah az neeem ez, az egy vonzástörvényes könyv, tudod, ilyen gondolat általi sors és siker befolyásolás, amúgy mindenkinek ajánlom. nagyon nagyon nagyon jó. ez egy regény, és elírtam a címét: a vonzás szabályai. bret easton ellis az az őrült amcsi csávó, aki pl az amerikai pszichót írta! teljesen kattant az ürge, nagyon jókat ír. hát sajna a javítással együtt is csak, 4,13 az átlagom, de ez van. a tanáromat viszont érdekli az antonos téma!!! na ez, de jó hír! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:54:07
Létrehozva:
|
|
|
jaaah az neeem ez, az egy vonzástörvényes könyv, tudod, ilyen gondolat általi sors és siker befolyásolás, amúgy mindenkinek ajánlom. nagyon nagyon nagyon jó. ez egy regény, és elírtam a címét: a vonzás szabályai. bret easton ellis az az őrült amcsi csávó, aki pl az amerikai pszichót írta! teljesen kattant az ürge, nagyon jókat ír. hát sajna a javítással együtt is csak, 4,13 az átlagom, de ez van. a tanáromat viszont érdekli az antonos téma!!! köszi édes. olvasom, amit írtál a melóról, hát nagyon nagyon sajnálom! szurkolok hogy minden megoldódjon! és Edó, nektek is!!! köszi drága. hát ha nem oldódik meg hamarosan a meló dolog mind nekem mind a Gahan Gézának vagy legalább a Gézának akkor vagy éhen halunk vagy mehetünk a híd alá alukálni lehet választani...szép kis kilátások (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:57:25
Létrehozva:
|
|
|
Attól tartok,hogy nálunk csak a lakat az ajtóra lesz a megoldás sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Értem én csak szerintem mire odaérek,hogy kivegyem a szabit már nem lesz honnan mert egyszerűen nem lesz cég. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon sz@rul áll az egész.A Géza olyat hallott tegnap,hogy februárban már fizetést sem tudnak adni (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ...én meg felháborodtam,hogy még is, hogy gondolják miből adok a gyerekemnek enni,a számlákról meg a lakáshitelről nem is beszélve,hogy miből fizetjük ki. jesszus Vica, ez nagyon gáz! nézelődjetek szét új melóhely után, biztos, ami biztos.... |
|
|
|
2010.01. 27. - 13:57:44
Létrehozva:
|
|
|
köszi drága. hát ha nem oldódik meg hamarosan a meló dolog mind nekem mind a Gahan Gézának vagy legalább a Gézának akkor vagy éhen halunk vagy mehetünk a híd alá alukálni lehet választani...szép kis kilátások (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) na ez a hozzáállás nem segít ám! tessék mindent megmozgatni. verjétek az asztalt meg ilyenek. de már az is sokat segít ha meg tudod őrizni a bizakodásod. persze tudom hogy nehéz, megértelek, de muszáj erősnek lenni kitartás cicák! |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:06:03
Létrehozva:
|
|
|
......überfaszára megcsinálni, nagyon szépen alátámasztani szakirodalommal, stb. mert ugye minden szentnek maga felé... és ennél közelebb az érdeklődésemhez már nem is mehetnék, max akkor ha Dave Gahan mint szexuális szimbólum médiakommunikációs szerepét boncolgatnám... Köszi az infókat! Hát, Lola, most ne haragudj meg, de ebben a megviágításban a témaválasztásod bakfitttttty, az utóbbit kérném megvalósítani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dave mint szexuális szimbólum.... Szakirodalomnak meg itt van a fórum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:10:58
Létrehozva:
|
|
|
Köszi az infókat! Hát, Lola, most ne haragudj meg, de ebben a megviágításban a témaválasztásod bakfitttttty, az utóbbit kérném megvalósítani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nyeeehhhe!!! az tetszene, mi? perverz perszóna! tuti sikerem lenne a leharcolt ötvenes egyemegi docens asszonyoknál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyra fordítva sajnos, ilyet nem hiszem hogy lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kissé túlfűtené a szexualitás, plusz nem tudnám teljesíteni a tudományos írás egyik alapkövetelményét: objektív maradni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb az lenne a doga: hipotézis: igaz-e, Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye? téma kifejtése: Dave szép, Dave szexi, Dave-től nedves lesz mindenki bugyija, Dave egy nézésével hisztérikus görcsrángásokat tud elérni úgy e sorok írójánál, mint minden épeszű, nem frigid nőnél; Dave úgy rángatja madzagon a női (és ha már itt tartunk, homoszexuális férfi) hallgatóságát, mint egy sámán; stb stb stb hipotézis ellenőrzése: igen, minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert, hogy Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:16:32
Létrehozva:
|
|
|
nyeeehhhe!!! az tetszene, mi? perverz perszóna! tuti sikerem lenne a leharcolt ötvenes egyemegi docens asszonyoknál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyra fordítva sajnos, ilyet nem hiszem hogy lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kissé túlfűtené a szexualitás, plusz nem tudnám teljesíteni a tudományos írás egyik alapkövetelményét: objektív maradni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb az lenne a doga: hipotézis: igaz-e, Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye? téma kifejtése: Dave szép, Dave szexi, Dave-től nedves lesz mindenki bugyija, Dave egy nézésével hisztérikus görcsrángásokat tud elérni úgy e sorok írójánál, mint minden épeszű, nem frigid nőnél; Dave úgy rángatja madzagon a női (és ha már itt tartunk, homoszexuális férfi) hallgatóságát, mint egy sámán; stb stb stb hipotézis ellenőrzése: igen, minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert, hogy Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye olyan hülye vagy, már rám néztek, h mit röhögcsélek a sír csendben a tanfolyamon, te állatnősténypéldány!XD de én is ilyen lennék, ha Dave és Mart kapcsolatáról kéne írnom XD |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:28:43
Létrehozva:
|
|
|
jesszus Vica, ez nagyon gáz! nézelődjetek szét új melóhely után, biztos, ami biztos.... Azt teszi az ember pajti.Mindennap nézegeti a neten az állásokat de azt hiszed talált valami értelmes állást.Hát nem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:30:10
Létrehozva:
|
|
|
olyan hülye vagy, már rám néztek, h mit röhögcsélek a sír csendben a tanfolyamon, te állatnősténypéldány!XD de én is ilyen lennék, ha Dave és Mart kapcsolatáról kéne írnom XD na úúúúúúúúgye? klassz kis tanfolyás az héé, ha közben fórumozunk, kisasszony! na de amúgy írjad már meg, mi ez, hol van, s főleg mennyi? valami ilyen hasznosra elmennék. |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:32:06
Létrehozva:
|
|
|
Lola, írhatok neked bármit Ellisről le sem tojsz! Na szépen vagyunk! Különben szerintem nagyon egyedi szakdoga lenne, ha Dave-ről írnál, bár az interjút nehéz lenne összehozni. Akkor már esélyesebb Anton, főleg hogy a tanárod is érdekli.
|
|
|
|
2010.01. 27. - 14:32:48
Létrehozva:
|
|
|
na ez a hozzáállás nem segít ám! tessék mindent megmozgatni. verjétek az asztalt meg ilyenek. de már az is sokat segít ha meg tudod őrizni a bizakodásod. persze tudom hogy nehéz, megértelek, de muszáj erősnek lenni kitartás cicák! Pont ezt mondtam tegnap én is.Az lesz a vége,hogy a Gézának bedurran a feje és ráborítja a "drága" olasz főnökasszonyra az asztalt.Tudom,hogy nem jó a hozzáállásom de olyan elkeserítő a helyzet és olyan kilátástalannak tűnik.Főleg nekem mert kisgyerekes anyaként még nehezebb melót találni.De azért bizakodok,legalább is próbálok. |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:32:49
Létrehozva:
|
|
|
Azt teszi az ember pajti.Mindennap nézegeti a neten az állásokat de azt hiszed talált valami értelmes állást.Hát nem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne add fel! Nekem sem ment könnyen! |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:33:40
Létrehozva:
|
|
|
nyeeehhhe!!! az tetszene, mi? perverz perszóna! tuti sikerem lenne a leharcolt ötvenes egyemegi docens asszonyoknál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyra fordítva sajnos, ilyet nem hiszem hogy lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kissé túlfűtené a szexualitás, plusz nem tudnám teljesíteni a tudományos írás egyik alapkövetelményét: objektív maradni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb az lenne a doga: hipotézis: igaz-e, Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye? téma kifejtése: Dave szép, Dave szexi, Dave-től nedves lesz mindenki bugyija, Dave egy nézésével hisztérikus görcsrángásokat tud elérni úgy e sorok írójánál, mint minden épeszű, nem frigid nőnél; Dave úgy rángatja madzagon a női (és ha már itt tartunk, homoszexuális férfi) hallgatóságát, mint egy sámán; stb stb stb hipotézis ellenőrzése: igen, minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert, hogy Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye hehe ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:36:21
Létrehozva:
|
|
|
na úúúúúúúúgye? klassz kis tanfolyás az héé, ha közben fórumozunk, kisasszony! na de amúgy írjad már meg, mi ez, hol van, s főleg mennyi? valami ilyen hasznosra elmennék. ez olyan 40 körül volt. jaja közben forumolás megy, mert a felét tudom, amit meg nem, azt gyorsan megértem és örülök XD de figyelek ám az órára XD |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:36:39
Létrehozva:
|
|
|
Ne add fel! Nekem sem ment könnyen! Ha neked se ment könnyen akkor én mit szóljak amikor csak egy nyamvadt szakmunkásbizonyítványommal rendelkezem. Ó,hogy hallgattam volna anyámra annó amikor folyton piszkált,hogy tanuljak.De én egy lusta,trehány, disznó voltam.Ezek anyám szavai voltak régen de milyen igaz. Elcsesztem...ez van. |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:38:28
Létrehozva:
|
|
|
Azt teszi az ember pajti.Mindennap nézegeti a neten az állásokat de azt hiszed talált valami értelmes állást.Hát nem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tudom, miylen a helyzet melókeresésben :S és mitn írtad, gyerekkel nehezebben alkalmaznak, pedig neked van pl tapasztalatod egy 20 évessel szemben, kialakult a munkavégzésed ritmusa, stb. Ha neked se ment könnyen akkor én mit szóljak amikor csak egy nyamvadt szakmunkásbizonyítványommal rendelkezem. Ó,hogy hallgattam volna anyámra annó amikor folyton piszkált,hogy tanuljak.De én egy lusta,trehány, disznó voltam.Ezek anyám szavai voltak régen de milyen igaz. Elcsesztem...ez van. tudod mennyit ér az ma??? inkább a szakmát követelik meg nem a diplomát. |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:41:53
Létrehozva:
|
|
|
Lola, írhatok neked bármit Ellisről le sem tojsz! Na szépen vagyunk! Különben szerintem nagyon egyedi szakdoga lenne, ha Dave-ről írnál, bár az interjút nehéz lenne összehozni. Akkor már esélyesebb Anton, főleg hogy a tanárod is érdekli. jaaa dee olvastam ám a hsz-ed, csak hát nincs mit hozzáfűzni, mivel egyetértünk! bizony-bizony, ellis egy áááállat, bár csak az Amerikai pszichót olvastam tőle, de tudom h miket írt. most csak ezt hoztam ki, de benn volt még a glamorama meg a nullánál is kevesebb is. tudom ám h zseniális, egyik barátnőm mindent olvasott tőle. óóó, nem kell félteni lolit, lesz az még, hogy interjúzok Mr Gahannel. megmondtam, és ha megmondtam, úgy is lesz. popsztár életút interjúköteteket fogok írni, és ő lesz a legjobb... jobb lesz, mint a Bono Bonóról. jobb lesz mint a Stripped (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:41:54
Létrehozva:
|
|
|
nyeeehhhe!!! az tetszene, mi? perverz perszóna! tuti sikerem lenne a leharcolt ötvenes egyemegi docens asszonyoknál... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyra fordítva sajnos, ilyet nem hiszem hogy lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kissé túlfűtené a szexualitás, plusz nem tudnám teljesíteni a tudományos írás egyik alapkövetelményét: objektív maradni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb az lenne a doga: hipotézis: igaz-e, Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye? téma kifejtése: Dave szép, Dave szexi, Dave-től nedves lesz mindenki bugyija, Dave egy nézésével hisztérikus görcsrángásokat tud elérni úgy e sorok írójánál, mint minden épeszű, nem frigid nőnél; Dave úgy rángatja madzagon a női (és ha már itt tartunk, homoszexuális férfi) hallgatóságát, mint egy sámán; stb stb stb hipotézis ellenőrzése: igen, minden kétséget kizáróan bizonyítást nyert, hogy Dave Gahan a Föld bolygó legszexuálisabb hím teremtménye Hihihiiiiiiiii felvisítottam .. ma most sikerült elsőre... vidám lettem rögtön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszön Lolita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom, mikor igy begerjedsz, és ömlengsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:48:57
Létrehozva:
|
|
|
ez olyan 40 körül volt. jaja közben forumolás megy, mert a felét tudom, amit meg nem, azt gyorsan megértem és örülök XD de figyelek ám az órára XD 40 a whole tanfolyás? wow. na lehet h majd beruházok egy ilyenre diákhitelből XD valami web vagy photoshop vagy ilyesmi kellene. csak úgy, hogy tudjam. de lehet hamarabb baszom el azt a pénzt egy angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítésre... Hihihiiiiiiiii felvisítottam .. ma most sikerült elsőre... vidám lettem rögtön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszön Lolita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom, mikor igy begerjedsz, és ömlengsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe. örülök h felvidítottalak picit XD én szerintem egy Háború és béke hosszúságú nagyregényt tele tudnék ömlengeni a DaveGahanre rágerjedős témában... bármikor. basic. na cicók most bepakolom a böröndöm. hamarosan megyek a pöfögimhez. ha minden igaz, a feb. 6-os bulin találkozunk, most nem leszek addig csak nagyon esetlegesen, mert hazamegyek, ahol ugye internet nuku. de ha el merészeltek feledkezni rólam!!! letépem a fejét mindenkinek. otthoni program: fickírás, filmnézés, MODE-dvd-k nyögdécselés közepette való megtekintése, rajzolgatás, olvasgatás, pihiiiii, kis családom idiotizmusán való önmagam felbosszantása. juhéj |
|
|
|
2010.01. 27. - 14:49:02
Létrehozva:
|
|
|
40 a whole tanfolyás? wow. na lehet h majd beruházok egy ilyenre diákhitelből XD valami web vagy photoshop vagy ilyesmi kellene. csak úgy, hogy tudjam. de lehet hamarabb baszom el azt a pénzt egy angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítésre... web és a ps kéz kézben jár, mert mit ér, ha tudsz webelni, de nem tudsz desing-t alkotni hozzá és mit ér egy jó grafikai tudás, ha nem tudod weboldalra ráhúzni? |
|
|
|
![]() ![]() |