2400 Oldal V  « < 862 863 864 865 866 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.01. 27. - 14:51:10
Létrehozva: #17261

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.01. 27. - 14:41:53) *
jaaa dee olvastam ám a hsz-ed, csak hát nincs mit hozzáfűzni, mivel egyetértünk! bizony-bizony, ellis egy áááállat, bár csak az Amerikai pszichót olvastam tőle, de tudom h miket írt. most csak ezt hoztam ki, de benn volt még a glamorama meg a nullánál is kevesebb is. tudom ám h zseniális, egyik barátnőm mindent olvasott tőle.

óóó, nem kell félteni lolit, lesz az még, hogy interjúzok Mr Gahannel. megmondtam, és ha megmondtam, úgy is lesz. popsztár életút interjúköteteket fogok írni, és ő lesz a legjobb... jobb lesz, mint a Bono Bonóról. jobb lesz mint a Stripped (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már azt hittem nem szeretsz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na igen, két éve ugye Ellis volt a Könyvhét díszvendége Pesten, akkor sok szó esett róla, kár hogy nem tudtam felutazni akkor Pestre. Hát majd ha még kell könyv tőle, akkor szívesen adok, mind megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ráadásul nincsenek nálam határidők úgy, mint a könyvtárban!

Tyű, akkor egy vevőd már van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 27. - 14:48:57) *
40 a whole tanfolyás? wow. na lehet h majd beruházok egy ilyenre diákhitelből XD
valami web vagy photoshop vagy ilyesmi kellene. csak úgy, hogy tudjam. de lehet hamarabb baszom el azt a pénzt egy angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítésre...

hehe.
örülök h felvidítottalak picit XD
én szerintem egy Háború és béke hosszúságú nagyregényt tele tudnék ömlengeni a DaveGahanre rágerjedős témában... bármikor. basic.

na cicók
most bepakolom a böröndöm. hamarosan megyek a pöfögimhez. ha minden igaz, a feb. 6-os bulin találkozunk, most nem leszek addig csak nagyon esetlegesen, mert hazamegyek, ahol ugye internet nuku. de ha el merészeltek feledkezni rólam!!! letépem a fejét mindenkinek.
otthoni program: fickírás, filmnézés, MODE-dvd-k nyögdécselés közepette való megtekintése, rajzolgatás, olvasgatás, pihiiiii, kis családom idiotizmusán való önmagam felbosszantása. juhéj

Jó utat Lola! Elfelejteni téged? Lehetetlen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Mode dvd kollekciód meg alakulgat, ahogy az Ákos is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pááááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 15:14:08
Létrehozva: #17262

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 27. - 14:38:28) *
tudom, miylen a helyzet melókeresésben :S és mitn írtad, gyerekkel nehezebben alkalmaznak, pedig neked van pl tapasztalatod egy 20 évessel szemben, kialakult a munkavégzésed ritmusa, stb.

tudod mennyit ér az ma??? inkább a szakmát követelik meg nem a diplomát.

kisgyerekest azért nem szivesen alkalmaznak mert benne van,hogy sűrűn beteg a gyerek és otthon kell vele maradni.Hát ami a tapasztalatot illeti ha azt a három év gyakorlatot is beleszámitjuk ami a szakmunkás suliban volt akkor 14 éves korom óta dolgozom.De rendes végzett szakmunkásként 17 éves korom óta egészen ugyebár amig kismama nem lettem az ifjú DM rajongóval.

Az a baj,hogy az én szakmám teljesen lefutott.hogy igy mondjam a hazai cipőipar meghalt évekkel ezelőtt.Pedig szerettem a szakmám.

Idézet (lolacska @ 2010.01. 27. - 14:48:57) *
40 a whole tanfolyás? wow. na lehet h majd beruházok egy ilyenre diákhitelből XD
valami web vagy photoshop vagy ilyesmi kellene. csak úgy, hogy tudjam. de lehet hamarabb baszom el azt a pénzt egy angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítésre...

hehe.
örülök h felvidítottalak picit XD
én szerintem egy Háború és béke hosszúságú nagyregényt tele tudnék ömlengeni a DaveGahanre rágerjedős témában... bármikor. basic.

na cicók
most bepakolom a böröndöm. hamarosan megyek a pöfögimhez. ha minden igaz, a feb. 6-os bulin találkozunk, most nem leszek addig csak nagyon esetlegesen, mert hazamegyek, ahol ugye internet nuku. de ha el merészeltek feledkezni rólam!!! letépem a fejét mindenkinek.
otthoni program: fickírás, filmnézés, MODE-dvd-k nyögdécselés közepette való megtekintése, rajzolgatás, olvasgatás, pihiiiii, kis családom idiotizmusán való önmagam felbosszantása. juhéj

Lola téged elfelejteni?Ki van csukva.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hiányozni fogsz ám te nőci.aztán irjad ám azt a ficket. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jó utat haza
Pusszantás és pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.01. 27. - 15:14:41
Létrehozva: #17263

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 14:51:10) *
Már azt hittem nem szeretsz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na igen, két éve ugye Ellis volt a Könyvhét díszvendége Pesten, akkor sok szó esett róla, kár hogy nem tudtam felutazni akkor Pestre. Hát majd ha még kell könyv tőle, akkor szívesen adok, mind megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ráadásul nincsenek nálam határidők úgy, mint a könyvtárban!

jah, amikor itt volt, csoporttársam interjúzott vele. a fene a fajtáját.

na és akkor Lola most el.

MINDENKINEK NAAAGY SOOOK SZERETETE ÉS POZITÍV LOLA-POWER ÉS PEACE ÉS SEXUALITY!!!

legyetek perverzek. ha vki vmi képet linkel, megteszi h egy e-mailbe belenyomja, és elküldni az akosamezon@gmail.com-ra?

cupák! hiányozni fogtok. (fú basszus, tényleg. nagyon)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 15:18:21
Létrehozva: #17264

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 14:51:10) *

Tyű, akkor egy vevőd már van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó utat Lola! Elfelejteni téged? Lehetetlen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Mode dvd kollekciód meg alakulgat, ahogy az Ákos is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pááááááááááááááááááá

Angie drága meséld csak el Évikének,hogy milyen Mode és Ákos dvd collection-od van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.01. 27. - 15:14:41) *

MINDENKINEK NAAAGY SOOOK SZERETETE ÉS POZITÍV LOLA-POWER ÉS PEACE ÉS SEXUALITY!!!

legyetek perverzek. ha vki vmi képet linkel, megteszi h egy e-mailbe belenyomja, és elküldni az akosamezon@gmail.com-ra?

Már elköszöntem de azért még egyszer.
Ég áldjon és a DM.Puszi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 15:18:53
Létrehozva: #17265

devotee

te is nekünk, nekem legalább is nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mélyedős talkpartner XD és first reader!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) come back to us! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 27. - 15:19:02
Létrehozva: #17266

devotee

Hát erre kell ébrednem? Rohanok ide és ez fogad? ELMÉSZ????? NEM LESZEL 2 HÉTIG????? NEEEEE MÁÁÁÁÁ!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 15:22:16
Létrehozva: #17267

devotee

Szia Lola! Jó utat Neked! Nagyon fogsz hiányozni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 15:18:21) *
Angie drága meséld csak el Évikének,hogy milyen Mode és Ákos dvd collection-od van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És Bettikének is! Mid van ami nekünk nincs? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 27. - 15:22:24
Létrehozva: #17268

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 12:10:16) *
Ó szegény! Szorítok hogy ne legyen nagyon nagy baj! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jó kép Capri!
Ott a háttérben az nem az asszony? Mármint az ex. Mikori kép ez?

Nekem is úgy rémlik, hogy az Suzanne! Egyébként Trixx kérdésére válaszolva: jóban vannak most is Marttal.

Edó: hajajaj! Nagyon szorítunk, hogy ne a legrosszabb legyen Shadow-val!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie: huhhh, asszem eljött az ideje, hogy megsasoljam a többi tourblog videót is! Ez a 15-öske meghozta a kedvemet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola: naaddon üdes vaaad!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) grat az 5-öshöz!!! És király, hogy érdekli a tanci bácsit az Antonos téma!!! és szuper pihit otthon!!! Hiányozni fogsz!!!!!
"Dave Gahan mint szexuális szimbólum médiakommunikációs szerepét boncolgatnám" - HMMMMMMMMM de kivi lennék én arra a szakdogára!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ÉS ÍRJÁL SOKAT-SOKAT-SOKAT FICKET!!!!!

vica: igazat adok Lolának, verjétek azt az asztalt!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 15:24:09
Létrehozva: #17269

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 15:22:16) *
Szia Lola! Jó utat Neked! Nagyon fogsz hiányozni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És Bettikének is! Mid van ami nekünk nincs? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode collection engem is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mit csinálok tanfolyamon? Forumolok, IDM 10-et olvasok és közben még PS-re is jut időm XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 15:24:10
Létrehozva: #17270

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 27. - 15:19:02) *
Hát erre kell ébrednem? Rohanok ide és ez fogad? ELMÉSZ????? NEM LESZEL 2 HÉTIG????? NEEEEE MÁÁÁÁÁ!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mi itt leszünk neked.Vagy nem felelünk meg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 15:25:09
Létrehozva: #17271

devotee

Ja, és Lola ha vagy még!
A Dave doga vázlata nagyon szuper lett. Majd kiköptem a kévét mikor olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pusssz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 15:27:27
Létrehozva: #17272

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 27. - 15:22:24) *
vica: igazat adok Lolának, verjétek azt az asztalt!!!

Most már az fog következni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 27. - 15:27:32
Létrehozva: #17273

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 27. - 15:24:09) *

Mit csinálok tanfolyamon? Forumolok, IDM 10-et olvasok és közben még PS-re is jut időm XD

Capri! Szerinted a PS-t (ha ez a photo shop-ra vonatkozik) meg tudnám tanulni otthon csak úgy magamtól? Vagy nagyon bonyolult?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 27. - 15:28:42
Létrehozva: #17274

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 15:24:10) *
Mi itt leszünk neked.Vagy nem felelünk meg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bármelyikőtök menne el 2 hétre ugyanúgy hiányozna nekem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De azért Lolácska egy kicsit jobban fog hiányozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 15:28:59
Létrehozva: #17275

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 27. - 15:24:09) *

jó kis tanfolyam...ficket olvasol,hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 15:29:23
Létrehozva: #17276

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 15:27:32) *
Capri! Szerinted a PS-t (ha ez a photo shop-ra vonatkozik) meg tudnám tanulni otthon csak úgy magamtól? Vagy nagyon bonyolult?

igen az a pohotshop. meg lehet tanulni, rengeteg tutorial van fent a neten: pl tutorial.hu

Idézet (vicuska @ 2010.01. 27. - 15:28:59) *
jó kis tanfolyam...ficket olvasol,hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheheheXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 27. - 15:29:32
Létrehozva: #17277

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 27. - 15:25:09) *
Ja, és Lola ha vagy még!
A Dave doga vázlata nagyon szuper lett. Majd kiköptem a kévét mikor olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pusssz

Trixx!
Hát Neked meg miért volt a szádban kéve????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 15:29:43
Létrehozva: #17278

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 27. - 15:28:42) *
Bármelyikőtök menne el 2 hétre ugyanúgy hiányozna nekem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De azért Lolácska egy kicsit jobban fog hiányozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

prioritási sorrend XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.01. 27. - 15:29:54
Létrehozva: #17279

Painkiller

Sziasztok Sereg!
Angi :nagyon köszi ezt a vidi isteni,mivel az Edó átküldte már láttam vagy ötször.Micsoda jackós Hí-Hí- belerakott ez a gyönyörű ember (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Loli:Ígérem kommentelni fogom ahogy olvasom,a tegnapiakat is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 15:30:55
Létrehozva: #17280

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 27. - 15:28:42) *

Szóval kivételezel Lolával?Jól van...értem én (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 862 863 864 865 866 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: