2400 Oldal V  « < 869 870 871 872 873 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.01. 27. - 19:25:52
Létrehozva: #17401

devotee

Gyerekek ez a Sun and the moon and the star cucc ez vmi gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin dal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 27. - 19:27:22
Létrehozva: #17402

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 27. - 19:25:22) *
...vagy ebben a sorrendben... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a nyálam most nem csorog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kivételesen, ha úgy tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szép nap volt a mai...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 19:31:52
Létrehozva: #17403

devotee

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/martdavehug.jpg)

Aláírva: "Olyan édes, hogy Martinnak lábujjhegyre kell állnia!" - osztom a véleményt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heeeeeeeeeeeeeehhhhh..... ide nekem mindkettőt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/awww2.jpg)

Eztet is muszáj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (igen, betévettem slash topicba MYM-en XD)

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/davemart.jpg)

Na EZ jó kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár, én tudnék módosítani rajta, sőt, fejben meg is teszem, sőőőőt.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/012-1280.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 27. - 19:33:31
Létrehozva: #17404

devotee

Na, úgy látom megint beindult itt mindenkinek a fantáziája... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 19:37:06
Létrehozva: #17405

devotee

Capri, te olyan hülye vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt most azért mondtad, mert belőled egy is éppen elég? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, ezek a képek... tényleg nagyon édes, ahogy Martin pipiskedik, hogy felérje Dave-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira cukker, én is úgy beszállnék. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 19:38:31
Létrehozva: #17406

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 19:37:06) *
Capri, te olyan hülye vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt most azért mondtad, mert belőled egy is éppen elég? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, ezek a képek... tényleg nagyon édes, ahogy Martin pipiskedik, hogy felérje Dave-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira cukker, én is úgy beszállnék. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

a képeket én szúrtam be XD ennyire egy lennék Zsóval??? XD

igen, belőlem egy is sok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 19:40:37
Létrehozva: #17407

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 27. - 19:38:31) *
a képeket én szúrtam be XD ennyire egy lennék Zsóval??? XD

igen, belőlem egy is sok XD

Szerintem ti össze vagytok nőve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már ez olyan, mintha sziámi ikrek lennétek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe, szerintem klónozhatatlan vagy, mert olyan egyedi vagy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jut eszembe, most ez az oldal, amit csinálsz mikor lesz élesben megtekinthető?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 27. - 19:42:35
Létrehozva: #17408

devotee

Capri: rád írok majd!

sori: tudom, hogy köszöntél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én köszöntem neked válaszként! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

én nem emlékszem mikor világosultam fel - de nem rázhatott meg túlzottan, ha nem maradt meg XD általánosban nálunk arra emlékszem, hogy külön volt a fiúknak és a lányoknak a felvilágosítás.
középsuliban nem is volt asszem - ott már feltételezték rólunk, hogy tisztában vagyunk a dolgokkal. (Éljen a Boronkay! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hú de szerettem! hiányzik!)

hajaj gyerekek, olyan slash topikra leltem MYM-en, hogy el fogjátok dobni magatokat! hangosan visongtam itten XDDD

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/smoochiegif.gif)

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ CAPRI!!! EZEKET ÉN AKARTAM BESZÚROGATNI!!!! XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 27. - 19:42:46
Létrehozva: #17409

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 18:57:41) *
Hát akkor legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Depeche Mode:
101 (2 dvd)
Devotioanl (2 dvd)
Videos 86>98+ (2 dvd)
One night in Paris (2 dvd)
Live in Milan (2 dvd)
(meg két nem hivatalos koncert, a pestiek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Ákos:
Az utolsó hangos dal ráadás (3 dvd)
Még közelebb (3 dvd)
Andante
40+
Bonanza Banzai I.
Bonaza Banzai II.

Remélem nem hagytam ki semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kérdések már az előbb is akartam csak elmaradt
Devo,Paris,Milan hogy-hogy 2 dvd-s?
A Bonanzások milyenek?Koncertes vagy vidi klippes?

Ja és kihagytad a DM-es felsorolásból a Strange,Strange too-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 27. - 19:42:50
Létrehozva: #17410

devotee

Helló Mode!
Nyugi nem veszem el tőled Alan-t, de pár alkalommal, mikor tanulnod kell akkor addig vigyáznék rá, hogy ne unatkozzon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bocsi, hogy még itt tartok, de azóta nem voltam még az jutott eszembe tegnapról, hogy tényleg stimmel minden.

Mindig csak pár sereg tag tudott fórumra jönni, addig a többi kinn csücsült a hűvösön, amíg az ő hsz-eiket ellenőrizték le a bűnbandának.

Logikus nem? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most már értem, miért csak párunknak volt jó mindig a fórum, azokban a napokban. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 19:43:00
Létrehozva: #17411

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 19:40:37) *
Szerintem ti össze vagytok nőve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már ez olyan, mintha sziámi ikrek lennétek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe, szerintem klónozhatatlan vagy, mert olyan egyedi vagy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jut eszembe, most ez az oldal, amit csinálsz mikor lesz élesben megtekinthető?

1-2 nap múlva. enyim oldalé lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 27. - 19:43:43
Létrehozva: #17412

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 27. - 19:42:50) *
Helló Mode!
Nyugi nem veszem el tőled Alan-t, de pár alkalommal, mikor tanulnod kell akkor addig vigyáznék rá, hogy ne unatkozzon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bocsi, hogy még itt tartok, de azóta nem voltam még az jutott eszembe tegnapról, hogy tényleg stimmel minden.

Mindig csak pár sereg tag tudott fórumra jönni, addig a többi kinn csücsült a hűvösön, amíg az ő hsz-eiket ellenőrizték le a bűnbandának.

Logikus nem? Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most már értem, miért csak párunknak volt jó mindig a fórum, azokban a napokban. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ritkán ülök le úgy igazán tanulni, szóval nem lesz rá szükség (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ha tanulok akkor Alan segít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 19:44:40
Létrehozva: #17413

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 27. - 19:42:35) *
Capri: rád írok majd!

sori: tudom, hogy köszöntél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én köszöntem neked válaszként! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

én nem emlékszem mikor világosultam fel - de nem rázhatott meg túlzottan, ha nem maradt meg XD általánosban nálunk arra emlékszem, hogy külön volt a fiúknak és a lányoknak a felvilágosítás.
középsuliban nem is volt asszem - ott már feltételezték rólunk, hogy tisztában vagyunk a dolgokkal. (Éljen a Boronkay! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hú de szerettem! hiányzik!)

hajaj gyerekek, olyan slash topikra leltem MYM-en, hogy el fogjátok dobni magatokat! hangosan visongtam itten XDDD

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/smoochiegif.gif)

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ CAPRI!!! EZEKET ÉN AKARTAM BESZÚROGATNI!!!! XDDDD

hehe, mire is jó MYM-en a "Who is online?" pont? XD Láttam ,h mit nézel, azta mondom az nekem is kell! Aztán nem bírtam ki, meg kellett osztanom! XD De maradt még, szúrd be azokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 27. - 19:40:37) *

nem is vagyunk összenőve! XD

drága vagy, h ezt írod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.01. 27. - 19:45:36
Létrehozva: #17414

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 27. - 19:43:43) *
Ritkán ülök le úgy igazán tanulni, szóval nem lesz rá szükség (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ha tanulok akkor Alan segít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Értelek. Ez nem jött be nekem most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 27. - 19:47:55
Létrehozva: #17415

devotee

Idézet (Niki @ 2010.01. 27. - 19:45:36) *
Értelek. Ez nem jött be nekem most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan az enyém és én az övé vagyok, nem adom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 27. - 19:48:17
Létrehozva: #17416

devotee

Niki: van logika az okfejtegetésedben! XDDD úgy tűnik a potenciálisan gyanúsítottak (pl. én! XD) voltak tovább/jobban visszafogva! XD

Capri: kis sunyi dög vagy! XD köcc, be is fogom őket szúrni!!!

na EZEN elolvadtam teljesen!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/martydave.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2010.01. 27. - 19:48:23
Létrehozva: #17417

devotee

Na most lépek, részemről off, hulla vagyok.
Hétvégén megpróbállak utolérni benneteket olvasás ügyileg, addig meg legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

cupp cupp
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 27. - 19:50:13
Létrehozva: #17418

devotee

Capri, akkor majd adj linket az oldaladhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mindenképen megnézem a végeredményt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Drága vagyok? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De jó... Te is az vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 27. - 19:51:00
Létrehozva: #17419

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 27. - 19:48:17) *
Niki: van logika az okfejtegetésedben! XDDD úgy tűnik a potenciálisan gyanúsítottak (pl. én! XD) voltak tovább/jobban visszafogva! XD

(IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/martydave.jpg)

De ééééédesek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia sori!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 27. - 19:52:00
Létrehozva: #17420

devotee

Idézet

whehehehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

igen olyan... olyan... érzelemtől telve nézz a Szőkére, jajajajaj.... komolyan, azt várom, h megcsókolja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martin egy picit kövér. De megzabálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet
Capri, akkor majd adj linket az oldaladhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mindenképen megnézem a végeredményt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Drága vagyok? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De jó... Te is az vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

adok majdnam mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de jó, szeretjük egymást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 869 870 871 872 873 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: