2400 Oldal V  « < 873 874 875 876 877 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 28. - 08:20:15
Létrehozva: #17481

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 28. - 08:02:10) *
Jó Reggelt!

Ha-ha. Ezt én sem ismertem! Ismét egy újabb kecskeméti szólás-mondás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bejön!

Szia Trixx.

Néha én is tudok újat mondani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 28. - 08:28:02
Létrehozva: #17482

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 08:20:15) *
Szia Trixx.

Néha én is tudok újat mondani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Simán! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 08:31:45
Létrehozva: #17483

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 28. - 01:52:19) *
Na én meg visszaszivárgok suttyomban! MUHAHAHAHHAHAAA!!!

na szóval végül is a 14-es fejezet eleje vérzett el, de majd átírjuk. Addig is KÉT fejezetet kaptok!
Fenn van a 12-es és a 13 IDM is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ÖVEKET BECSATOLNI!!!! (mi szóltunk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

ja és a 6-os fejezet fordítását angolra is amúgy ma fejeztem be, és annak ez lett az illusztrációja:

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/027/9/2/It_doesn__t_matter_6_by_Useless_girl.jpg)

(egyébként 1-6-ig már minden fejezet elején van illusztráció - mindig az éppen angolra fordítandó fejezethez csinálok képet, és visszamenőleg bepakolom a magyar fejezethez is)

Elolvastam a 12. és 13. fejezetet.Te jó ég a 12-est olvasva finoman szólva összefacsarodott a szívem a 13-as pedig nagyon uh....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 08:32:04
Létrehozva: #17484

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 07:44:53) *
Sziasztok.

Angie te leszedted arról az elérhetőségről amit Neo adott a januári live in BP.-t?
Ami a dvd-ket illeti tul.képpen azt akartam kérdeztem tegnap este,hogy mi van a dupla dvdken.A Devon a Parison meg a Milanon és a Bonanzásról is kérdeztem,hogy mi van rajtuk?Arra meg nem kaptam választ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia!

Devo 2. dvd-n videoklipek vannak meg asszem egy interjú. Paison a háttérvetítések és rövidefilmek, a Milanon a koncert dvd-ről lemaradt számok, szintén rövidfilmek. A Bonanzákon koncertek vannak meg videoklipek és interjúk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd itt melóban elkezdem leszedni, a mobilnettel nem próbálkoztam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 08:48:39
Létrehozva: #17485

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 28. - 08:32:04) *
Szia!

Devo 2. dvd-n videoklipek vannak meg asszem egy interjú. Paison a háttérvetítések és rövidefilmek, a Milanon a koncert dvd-ről lemaradt számok, szintén rövidfilmek. A Bonanzákon koncertek vannak meg videoklipek és interjúk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd itt melóban elkezdem leszedni, a mobilnettel nem próbálkoztam.

Köszi a választ.Csak azért kérdeztem mi van 2.dvd-ken mert a Devos és a Milanos koncert nekem is meg van de nem tudtam,hogy dupla dvd-sek.

Én semmillyennel sem kezdtem leszedni a BP-i koncertet mert nincs korlátlan netünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 08:58:59
Létrehozva: #17486

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 08:48:39) *
Köszi a választ.Csak azért kérdeztem mi van 2.dvd-ken mert a Devos és a Milanos koncert nekem is meg van de nem tudtam,hogy dupla dvd-sek.

Én semmillyennel sem kezdtem leszedni a BP-i koncertet mert nincs korlátlan netünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na, akkor én elkezdem leszedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 09:22:31
Létrehozva: #17487

devotee

Hogy az a havazós isten nyila... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 28. - 09:26:12
Létrehozva: #17488

devotee

Nálatok esik? Remélem itt nem fog, mert délután korcsolyázni akarunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 09:29:49
Létrehozva: #17489

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 28. - 09:26:12) *
Nálatok esik? Remélem itt nem fog, mert délután korcsolyázni akarunk.

Szakad a hó... a Duna meg befagyott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggel összefüggő jég volt rajta!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 09:45:24
Létrehozva: #17490

devotee

Elolvastam a 12-es fejezetet, hát nem a melóban kellett volna nekikezdenem... tök szomi lettem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 10:40:08
Létrehozva: #17491

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.01. 28. - 09:45:24) *
Elolvastam a 12-es fejezetet, hát nem a melóban kellett volna nekikezdenem... tök szomi lettem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ugye-ugye....mondtam,hogy facsargatja az ember lánya kis szívét. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.01. 28. - 08:58:59) *
Na, akkor én elkezdem leszedni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tedd azt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 28. - 10:41:31
Létrehozva: #17492

devotee

sziasztok!!

vica: örülök, hogy sikerült elolvasni őket és hatottunk rád! Muhahahahahaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: hát... a 13-as talán feldob kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

BUZI HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! és a röpködő -6 fokok is mehetnének már máshová!!!!
jajj mehetek havat lapátolni a hátsó udvarba! SHIT!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 10:42:53
Létrehozva: #17493

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 10:40:08) *
ugye-ugye....mondtam,hogy facsargatja az ember lánya kis szívét. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tedd azt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az, nagyon megható, teljesen át tudom érezni a helyzetet és olyan rossz, mert én sem tudnák mit csinálni ilyenben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) áááááááááááááááá

Szedem, már csak néhány file van hátra. Itt gyors a net, hamar lejön minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.01. 28. - 10:44:16
Létrehozva: #17494

devotee

Szisztok!
Hát itt akkor a a hó, hogy már másodjára lapátoltunk a bolt előtt
semmi hatása
és nem jönnek a vendégeim, mert nem tudnak.. faszoooooom!!! nincs elég bajom, most még nem is keressek!

Gyerekek.. kibasszuk a rezsót hatodikán? mert nekem annyi bajom van, és annyira ki akarom tombolni magam, hogy azt el sem tdom mondani.
Lehet le kéne mennem egy thai-geri edzésre... valakit szét kell ütnöm :) márming a levegőben!
:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 10:49:55
Létrehozva: #17495

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 28. - 10:41:31) *
sziasztok!!

vica: örülök, hogy sikerült elolvasni őket és hatottunk rád! Muhahahahahaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: hát... a 13-as talán feldob kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia.

Igen rögtön a forum átböngészése után elolvastam a két fejezetet és hát először szomorú lettem aztán meg felizgatott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Muhahaha...kis gonosz nevetés...hm Usi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk is tök hideg van. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Az előbb voltunk boltba a Petrával de alig vártam,hogy haza érjünk.

Idézet (Angelus @ 2010.01. 28. - 10:42:53) *
Az, nagyon megható, teljesen át tudom érezni a helyzetet és olyan rossz, mert én sem tudnák mit csinálni ilyenben (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) áááááááááááááááá

Szedem, már csak néhány file van hátra. Itt gyors a net, hamar lejön minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó neked.

Idézet (Alisha @ 2010.01. 28. - 10:44:16) *
Szisztok!
semmi hatása
és nem jönnek a vendégeim, mert nem tudnak.. faszoooooom!!! nincs elég bajom, most még nem is keressek!

Gyerekek.. kibasszuk a rezsót hatodikán? mert nekem annyi bajom van, és annyira ki akarom tombolni magam, hogy azt el sem tdom mondani.
Lehet le kéne mennem egy thai-geri edzésre... valakit szét kell ütnöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) márming a levegőben!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edóka.

Sok a baj...csőstől szokott jönni sajnos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na lelépek,rittyentek egy kis gomba levest közben hallgatunk Dávi bácsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Majd jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 10:51:41
Létrehozva: #17496

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 28. - 10:41:31) *
sziasztok!!

Hát igen, a 13-as biztos fel fog dobni, de csak az elejét olvastam el aztán jobbnak láttam eltolni mindezt estére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De látom, az általam mutatott HTML kód működik, mármint a "következő fejezet" hivatkozások. Így sokkal egyszerűbb lapozni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Általában nincs bajom a hóval, de már 2 hete úgy vagyunk, mint az eszkimók, én nem vagyok eszkimó! Tavaszt akarok, tavaszt, és most hisztizek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.01. 28. - 10:44:16) *
Szisztok!
semmi hatása

Lehet le kéne mennem egy thai-geri edzésre... valakit szét kell ütnöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) márming a levegőben!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Atom buli lesz 6-án (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 10:49:55) *
Na lelépek,rittyentek egy kis gomba levest közben hallgatunk Dávi bácsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Majd jövök.

Jó főzőcskét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.01. 28. - 11:06:14
Létrehozva: #17497

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.01. 28. - 08:02:10) *
Szép, Capri szép! Szeretem ezt az árnyalatot. Nagyon jó ránézni, kellemes a szemnek! Ami szeritem fontos szempont.
Nekem már volt olyan, hogy nagyon érdekelt egy weboldal, de nem böngésztem át mert annyira írritáló grafikajá, színe volt hogy inkább otthagytam. Persze, ezeket Te jobban tudod, csak jekezni akartam hogy fasza amit csinálsz.

Igen, ez gyakori hiba, meg telenyomják őket mozgó giffekkel és csillámos szarokkal :S

Jó reggelt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.01. 28. - 11:07:28
Létrehozva: #17498

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.01. 28. - 11:06:14) *
Igen, ez gyakori hiba, meg telenyomják őket mozgó giffekkel és csillámos szarokkal :S

Jó reggelt!

Meg agyon flashelik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó reggelt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 28. - 11:18:01
Létrehozva: #17499

devotee

én is utálom a villogó cuccokat (reklémokat is!) egy oldalon!

vica: hehe, jó főzőcskét!

Edó: oh shit, akkor neked is buzi hó, mi?! na mindjárt mehetek ki a hidegbe a farkasok közé :S na asszem viszem ki telóm és DM-et fogok erősítésként hallgatni közben.
És IGEN 6-ÁN ERESZTDELAHAJAMAAAAT!!!

Angie: nem baj, hisztizz csak! XD úgyis ritkán hisztizel! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és iggggeeen, köszi azt a kis trükköt! szép lassan mindegyik sztorinál lesz a fejezetek alján ilyen átlapozós izé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (anyám, az is nagy meló lesz!)

na majd jövök - a gépet is újra kell indítanom majd - picsbe ez a nap de szarul kezdődik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
adriszka
post 2010.01. 28. - 11:28:12
Létrehozva: #17500

Newborn
*

sziasztok ,mindenkinek jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nagyon jók a képek amik itt fenn vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pusszantáás
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 873 874 875 876 877 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: