![]() ![]() |
2010.01. 28. - 11:50:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igggen, 13-as fejezet egy állat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie, te hallottál valamit erről a "flex" webszerkesztési mode-ról? |
|
|
|
2010.01. 28. - 11:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Neó, egyem a májad, állat jók ezek a koncertfelvételek a pesti buliról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igggen, 13-as fejezet egy állat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, te hallottál valamit erről a "flex" webszerkesztési mode-ról? Tyű, de ismerős ez nekem valahonnan... de asszem még nem használtam. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 11:59:53
Létrehozva:
|
|
|
Neó, egyem a májad, állat jók ezek a koncertfelvételek a pesti buliról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyű, de ismerős ez nekem valahonnan... de asszem még nem használtam. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) csak egy kis infót gyűjtenék róla, h mi az XD Gugliztuk már, de egyelőre nem futottunk bele hasznos oldalba. |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:04:43
Létrehozva:
|
|
|
csak egy kis infót gyűjtenék róla, h mi az XD Gugliztuk már, de egyelőre nem futottunk bele hasznos oldalba. Hát sajna ebben nem tudok segíteni, de esetleg hétfőn megkérdezhetem a tanárom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:20:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát sajna ebben nem tudok segíteni, de esetleg hétfőn megkérdezhetem a tanárom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt megköszönném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:32:39
Létrehozva:
|
|
|
azt megköszönném (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, ideért a hó! A mai korcsolyázásnak annyi! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Csajszik! Asszongya az uram, hogy a PS-ből van Home és Full verzió is. Szerintetek melyiket töltse le? |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:41:27
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, ideért a hó! A mai korcsolyázásnak annyi! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Most is hózik itt is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Basszus, ideért a hó! A mai korcsolyázásnak annyi! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Csajszik! Asszongya az uram, hogy a PS-ből van Home és Full verzió is. Szerintetek melyiket töltse le? Photoshop CS3 - Extended |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:44:07
Létrehozva:
|
|
|
Jó főzőcskét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi túl vagyok rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:44:24
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Ange! Akkor ezt el is küldöm Neki, pont bejelentkezett MSN-en. He-he azt írja: "szia életem megebédeltem". De imádom! |
|
|
|
2010.01. 28. - 12:46:46
Létrehozva:
|
|
|
én is utálom a villogó cuccokat (reklémokat is!) egy oldalon! vica: hehe, jó főzőcskét! neked is köszi és jó hólapátolást meg DM hallgatást közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:00:23
Létrehozva:
|
|
|
David Gahan visszaigazolt a facebook-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhehhh.. innen már csak egy pöccintés, és meghiv egy kv-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha másnem, akkor farmville-zik, és átugrom hozzá trágyázni!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 28. - 13:04:43
Létrehozva:
|
|
|
David Gahan visszaigazolt a facebook-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhehhh.. innen már csak egy pöccintés, és meghiv egy kv-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha másnem, akkor farmville-zik, és átugrom hozzá trágyázni!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:13:06
Létrehozva:
|
|
|
David Gahan visszaigazolt a facebook-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhehhh.. innen már csak egy pöccintés, és meghiv egy kv-ra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha másnem, akkor farmville-zik, és átugrom hozzá trágyázni!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a trágyázást biztos díjjazná |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:13:08
Létrehozva:
|
|
|
időnként az asztali netünk is meggárgyul (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
visszhangoztam és javítanom kellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:17:12
Létrehozva:
|
|
|
időnként az asztali netünk is meggárgyul (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Azért jó itt a melóhelyen, kábelen jön a korlátlan net. Piszok gyors és megbízható. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:17:53
Létrehozva:
|
|
|
Azért jó itt a melóhelyen, kábelen jön a korlátlan net. Piszok gyors és megbízható. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az kéne nekünk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:19:41
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a trágyázást biztos díjjazná hát ha valaki azt trágyázásnak hívja? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár igaz, tele van tápanyaggal... az kéne nekünk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, azt hiszem 6700Ft/hó. Persze nem tudom nálatok van-e UPC. vagy a munkahelyi ingyen net-re gondoltál? XD mint jó dolgozó.... XD |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:25:42
Létrehozva:
|
|
|
A Strangelove megy a rádióban! Hijjjjjjjj! Hangerő fel!
|
|
|
|
2010.01. 28. - 13:32:38
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, egészségetekre az ebédet! Én nekiállok scannelni a számlákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |