![]() ![]() |
2010.01. 28. - 13:47:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na, mi meg munkaügyi ellenőrzést kaptunk, szedem össze a tavalyi anyagot. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.01. 28. - 13:49:14
Létrehozva:
|
|
|
Na, mi meg munkaügyi ellenőrzést kaptunk, szedem össze a tavalyi anyagot. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nálunk meg Apeh ellenőrzés lesz, már megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De itt most a tavalyi ellenőreiket ellenőrzik megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 13:53:42
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk meg Apeh ellenőrzés lesz, már megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De itt most a tavalyi ellenőreiket ellenőrzik megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az szép! Kapják be! Így is annyi dolgom van. Nem hagynak fórumozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt kell keresgetnem azt a rengeteg papírt. |
|
|
|
2010.01. 28. - 14:07:47
Létrehozva:
|
|
|
Az szép! Kapják be! Így is annyi dolgom van. Nem hagynak fórumozni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt kell keresgetnem azt a rengeteg papírt. Na igen, a belső elhárítás itthon is működik, úgy röhögtünk ezen, hogy zengett a ház (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A gazdasági vezető már kínjában azzal poénkodott, hogy költözzön be ide az adóhivatal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam ez a hét nagyon tötyi, azért sajnállak, hogy nem hagynak fórumozni, micsoda dolog! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Tatu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mizuller? Jobban vagy már? Elmentem a postára, majd gyüvök! |
|
|
|
2010.01. 28. - 14:25:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,Angie zajlik a melóhelyeiteken az élet.Ilyen ellenőrzés,olyan ellenőrzés ti meg nem fórumozhattok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda dolog.
|
|
|
|
2010.01. 28. - 14:52:22
Létrehozva:
|
|
|
Edó: felröhögtem ezen a trágyázáson... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na már túl vagyok a hólapátoláson, az ebéden és egy sikertelen tesi kurzus felvételen! :S még mindig nem értem, hogy mi a halálért nem tudnak több vagy nagyobb csoportokat indítani olyan tesikből, amik alapok - pl. röplabda vagy zenés kondicionálás, amire pályáznék! :S úgyhogy most megint próbálkozhatok majd következő félévben a tesi felvétellel (két félévet kell teljesítenünk - egy nekem már megvan). na mindegy... :S |
|
|
|
2010.01. 28. - 15:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Vica, hát most szólj hozzá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Micsoda dolog már ez az Apehtől meg a Munkaügyi felügyelőségtől, hogy ide járnak a nyakunkra ellenőrizgetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, nekünk annyi hely volt a tesiórákon, hogy az egész évfolyam fel tudott rá jelentkezni, azaz 110 fő, így az első évben letudtuk a kötelező testmozgást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 15:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Angei: jó nektek! csak az a baj, hogy nálunk össze vannak vonva a karok! :S legalábbis a nagy része! nem csak a BTK, amin én vagyok! :S meg pl. ha vesszük az angol szakomat, az a legnagyobb szak BTK-n (anno a mi évfolyamunk kb. 180 tanulóval indított)... :S
jééé, egy boldog vámpír!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img15.imageshack.us/img15/4929/lanightsbymorgainized.jpg) |
|
|
|
2010.01. 28. - 15:39:54
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez mekkora kiszúrás, nem hinném hogy annyira kardinális lenne a tesi a BTK-n, hogy nem lehet felvenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne hari, de ezen csak röhögni tudok úgy, mint Vámpír Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.01. 28. - 16:06:43
Létrehozva:
|
|
|
Megjött a Violator pólóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.01. 28. - 16:08:57
Létrehozva:
|
|
|
na igen!
én viszont EZEN röhögtem egy sort! A FEKETE SEREGÜNK A YOUTUBE-ON is hódít!!!! XDD http://www.youtube.com/watch?v=nOuLGvjonTs...t=1264497737.38 Angie: és jó a póló?! |
|
|
|
2010.01. 28. - 16:34:18
Létrehozva:
|
|
|
na igen! én viszont EZEN röhögtem egy sort! A FEKETE SEREGÜNK A YOUTUBE-ON is hódít!!!! XDD http://www.youtube.com/watch?v=nOuLGvjonTs...t=1264497737.38 Angie: és jó a póló?! Már láttam ezt a videót a networkon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó sokszor benne vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jut eszembe, Neo linkjeiről letöltötted a koncertrészleteket? Nagyon jók, mind HD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó a póló, majd este lefényképezem, de most talizom az egyik bnőmmel, akinek sikerült az államvizsgája! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.01. 28. - 16:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Tudtátok, h a caps lock lenyomása mi minden szart elállít PS-ben???
na igen! én viszont EZEN röhögtem egy sort! A FEKETE SEREGÜNK A YOUTUBE-ON is hódít!!!! XDD http://www.youtube.com/watch?v=nOuLGvjonTs...t=1264497737.38 Angie: és jó a póló?! hehehehe, én e mellett a csaj mellett álltam! XD szóval ez abszolúte az én szemszögöm XD nem hallani ki engem véletlen?? XD na, a második vidinél tuti hallani a visításunkat XD csak meg nem mondom melyike az XD de mivel mellettem állt a lány, tuti felvette XD na igen, van egy rész benne, ami sztem tuti mi vagyunk XD |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:26:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztook!!!
Na kinek milyen napja volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt visszaolvasok pár dolgot, hogy mit alkottatok tegnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:37:26
Létrehozva:
|
|
|
Mode: nekem vegyes napom volt, de viszonylag jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked?
Capri: szerintem is hallatszotok a Wrong végén. XD Na mi mindent állít el a capslock? Hogy haladsz? Angie: grat a barátnődnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit lépek olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/wrong-popart.png) |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:39:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztook!!! Na kinek milyen napja volt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt visszaolvasok pár dolgot, hogy mit alkottatok tegnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia Mode. Átlagos napom volt semmi extra. Csak a kislányom legújabb beszólásai dobta fel a napomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néztük a Stripped videóját és amikor verik szét a fiúk a kocsit a Petra megkérdezte "mit csinálnak?" Mire mondom neki,hogy"szétverik a fiúk a verdát".Erre azt mondja a Petra "Martin vesz másikat?" Meg ha éppen nem mutatják a fiúkat akkor addig kérdezi mig nem tünnek fel újra "hol van Martin? vagy "Dávi hol van?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másik megszólaltam hangosan mikor megláttam Dave-et az egyik klippben,hogy "csók baby" és cuppantottam egyet erre látom a következő pillanatban a Petra csinál egy dobós puszit a képernyő felé Dave-nek majd súgva mondja "csók baby".Azt hittem behalok neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:41:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode: nekem vegyes napom volt, de viszonylag jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked? Capri: szerintem is hallatszotok a Wrong végén. XD Na mi mindent állít el a capslock? Hogy haladsz? Angie: grat a barátnődnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit lépek olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/wrong-popart.png) Hát egész jó, csak kicsit álmos voltam, fájtak a szemeim, fájt a kezem is mert egy csomót kellett írnunk |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:43:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode: nekem vegyes napom volt, de viszonylag jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked? Capri: szerintem is hallatszotok a Wrong végén. XD Na mi mindent állít el a capslock? Hogy haladsz? Angie: grat a barátnődnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit lépek olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/wrong-popart.png) mindent baszsus! XD lassan haladok. épp most kunyerálok tőled! XD |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:44:52
Létrehozva:
|
|
|
Neó, egyem a májad, állat jók ezek a koncertfelvételek a pesti buliról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hát egyed! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 17:45:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. Átlagos napom volt semmi extra. Csak a kislányom legújabb beszólásai dobta fel a napomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néztük a Stripped videóját és amikor verik szét a fiúk a kocsit a Petra megkérdezte "mit csinálnak?" Mire mondom neki,hogy"szétverik a fiúk a verdát".Erre azt mondja a Petra "Martin vesz másikat?" Meg ha éppen nem mutatják a fiúkat akkor addig kérdezi mig nem tünnek fel újra "hol van Martin? vagy "Dávi hol van?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másik megszólaltam hangosan mikor megláttam Dave-et az egyik klippben,hogy "csók baby" és cuppantottam egyet erre látom a következő pillanatban a Petra csinál egy dobós puszit a képernyő felé Dave-nek majd súgva mondja "csók baby".Azt hittem behalok neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj, hogy az embernek minden napja átlagos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs semmi izgalom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaaajjj Petra drága egyem a szívét (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Dave is biztos nagyon bírná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |