2400 Oldal V  « < 876 877 878 879 880 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.01. 28. - 17:48:22
Létrehozva: #17541

devotee

Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Capri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 28. - 17:53:42
Létrehozva: #17542

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 17:39:17) *
Szia Mode.

Átlagos napom volt semmi extra.

Csak a kislányom legújabb beszólásai dobta fel a napomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Néztük a Stripped videóját és amikor verik szét a fiúk a kocsit a Petra megkérdezte "mit csinálnak?"
Mire mondom neki,hogy"szétverik a fiúk a verdát".Erre azt mondja a Petra "Martin vesz másikat?"
Meg ha éppen nem mutatják a fiúkat akkor addig kérdezi mig nem tünnek fel újra "hol van Martin? vagy "Dávi hol van?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A másik megszólaltam hangosan mikor megláttam Dave-et az egyik klippben,hogy "csók baby" és cuppantottam egyet erre látom a következő pillanatban a Petra csinál egy dobós puszit a képernyő felé Dave-nek majd súgva mondja "csók baby".Azt hittem behalok neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Biztos zabálnivalóan aranyos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 17:57:04
Létrehozva: #17543

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 28. - 17:45:56) *
Az a baj, hogy az embernek minden napja átlagos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs semmi izgalom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jaaajjj Petra drága egyem a szívét (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Dave is biztos nagyon bírná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezen én is szoktam gondolkodni,hogy mit szólna Dave ha elmesélném neki a lányom mennyire odáig van érte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkérdezném tőle mit csinált a lányommal mert a kiscsaj tisztára beleszerelmesedett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 28. - 17:53:42) *

hehe akárcsak az anyja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 28. - 17:57:41
Létrehozva: #17544

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 17:48:22) *

Szia Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Budapesti barátom ma jelezte hogy VÉGRE odaért hozzá a postán küldött Arvika koncert! VAN REMÉNY! Hamarosan nektek is meg kell kapnotok a klippeket! Max a jövő hét közepéig! Jelezze majd akinek odaért! (Angelus, sori, Vicuska)
Lolácskáé még itt van, mert egyem a szívét nem küldte el újra a címét, és most meg lelépett 2 hétre!

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 17:57:04) *
ezen én is szoktam gondolkodni,hogy mit szólna Dave ha elmesélném neki a lányom mennyire odáig van érte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkérdezném tőle mit csinált a lányommal mert a kiscsaj tisztára beleszerelmesedett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az tuti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 18:03:17
Létrehozva: #17545

devotee

Oké Neo szólok ha megérkezett cucc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és köszi.
Mi az ilyen lemez küldözgetős dolgot Angievel úgy szoktuk megoldani,hogy elsőbbséggel adjuk fel és akkor másnap ott van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 28. - 18:05:19
Létrehozva: #17546

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 17:57:04) *

Biztos mosolyogna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Amúgy ma történelem órán szó volt Mátyás királyról meg ilyen hadműveletekről meg a seregekről akik harcba vonultak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg ott röhögtem magamba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 18:08:45
Létrehozva: #17547

devotee

hehe Mode Depeche Mátyásról tanultál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

remélem Dave szimpinek találná a lányom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 28. - 18:11:20
Létrehozva: #17548

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 18:08:45) *
hehe Mode Depeche Mátyásról tanultál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

remélem Dave szimpinek találná a lányom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát csak szó esett róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már kedden is azt hiszem, csak akkor elfelejtettem mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Biztos, hogy annak találná, Dave szereti a gyerekeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 28. - 18:18:07
Létrehozva: #17549

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 18:03:17) *
Oké Neo szólok ha megérkezett cucc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és köszi.
Mi az ilyen lemez küldözgetős dolgot Angievel úgy szoktuk megoldani,hogy elsőbbséggel adjuk fel és akkor másnap ott van.

Ajánlva adtam fel. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 18:20:31
Létrehozva: #17550

devotee

Mode Te meg tarthatnál előadást az osztályodnak DM Mátyás fekete seregéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.01. 28. - 18:18:07) *
Ajánlva adtam fel. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

akkor hogy a fenébe kallódott el? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.01. 28. - 18:22:44
Létrehozva: #17551

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 18:20:31) *
Mode Te meg tarthatnál előadást az osztályodnak DM Mátyás fekete seregéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt én is szeretném tudni! 3 cég van az országban amit nagyon utálok!

MÁV, BKV, POSTA (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 28. - 18:26:44
Létrehozva: #17552

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 18:20:31) *

Hát ha majd Matyit tanuljuk, azt olyan ötösre fogom megtanulni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Huh..képzeljtéek, tegnap említettem mamámnak, hogy el akarok menni Alanhez, csak ugye még nem tudjuk, hogy mikor jön meg mi lesz, örülnék ha óhajtana közölni valamit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na lényeg az, hogy mamám azt mondta, hogy nem kell elmennem, mert a Dave úgyse lesz ott, és majd fogja mondani anyámnak, hogy ne is engedjen el. Kicsit kiakadtam, mert ok, hogy Dave a legfontosabb, de Alan ugyanúgy a DM része volt anno ahogy most Martin, Dave meg Andy. Ráadásul Ő életem szerelme....Azt se tudtam, mit mondjak de végül azt mondtam, hogy Alant is nagyon szeretem, vagy valami ilyesmit. Szóval lehet, hogy nem is tudok elmenni hozzá, mert ezek szerint mamám nem fog adni a jegyre pénzt, se az utazásra... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 28. - 18:46:25
Létrehozva: #17553

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.01. 28. - 17:39:17) *
Szia Mode.

Átlagos napom volt semmi extra.

Csak a kislányom legújabb beszólásai dobta fel a napomat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Néztük a Stripped videóját és amikor verik szét a fiúk a kocsit a Petra megkérdezte "mit csinálnak?"
Mire mondom neki,hogy"szétverik a fiúk a verdát".Erre azt mondja a Petra "Martin vesz másikat?"
Meg ha éppen nem mutatják a fiúkat akkor addig kérdezi mig nem tünnek fel újra "hol van Martin? vagy "Dávi hol van?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A másik megszólaltam hangosan mikor megláttam Dave-et az egyik klippben,hogy "csók baby" és cuppantottam egyet erre látom a következő pillanatban a Petra csinál egy dobós puszit a képernyő felé Dave-nek majd súgva mondja "csók baby".Azt hittem behalok neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sziasztok!

Jaj, Vicus zabálnivaló gyermeked van! Olyan édes! (Nagyot sóhajt)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.01. 28. - 18:51:06
Létrehozva: #17554

devotee

Vica: Petra nagyon husi még mindig!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: oh, majd ha sikerül tovább tanulni, egyetemen rájössz a másfél órás órák alatt, hogy mi az a sok jegyzetelés! XDDDD
Na ne már, hogy azért ne engedjenek el, mert Dave nem jön! Jézusom!

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/dave_always.jpg)

(IMG:http://www.skykissed.net/wp-content/uploads/2009/03/saw-sth.png)

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/aldave-milesaway.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.01. 28. - 18:54:40
Létrehozva: #17555

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.01. 28. - 18:26:44) *
Hát ha majd Matyit tanuljuk, azt olyan ötösre fogom megtanulni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Huh..képzeljtéek, tegnap említettem mamámnak, hogy el akarok menni Alanhez, csak ugye még nem tudjuk, hogy mikor jön meg mi lesz, örülnék ha óhajtana közölni valamit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na lényeg az, hogy mamám azt mondta, hogy nem kell elmennem, mert a Dave úgyse lesz ott, és majd fogja mondani anyámnak, hogy ne is engedjen el. Kicsit kiakadtam, mert ok, hogy Dave a legfontosabb, de Alan ugyanúgy a DM része volt anno ahogy most Martin, Dave meg Andy. Ráadásul Ő életem szerelme....Azt se tudtam, mit mondjak de végül azt mondtam, hogy Alant is nagyon szeretem, vagy valami ilyesmit. Szóval lehet, hogy nem is tudok elmenni hozzá, mert ezek szerint mamám nem fog adni a jegyre pénzt, se az utazásra... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Jaj, Mode! Remélem nem így lesz! Még puhítsd a mamát! Póbáld Vele megértetni, hogy Alan is mennyire fontos Neked! Szorítok Neked!
Esetleg a pénzzel kapcsolaban folyamodhatnál kis cselhez, mondjuk másra kérnél pénzt, de nem költenéd el, vagy nem mindet, és
így spórolnál Alanre.

Idézet (Useless-girl @ 2010.01. 28. - 18:51:06) *
Vica: Petra nagyon husi még mindig!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: oh, majd ha sikerül tovább tanulni, egyetemen rájössz a másfél órás órák alatt, hogy mi az a sok jegyzetelés! XDDDD
Na ne már, hogy azért ne engedjenek el, mert Dave nem jön! Jézusom!

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/dave_always.jpg)

(IMG:http://www.skykissed.net/wp-content/uploads/2009/03/saw-sth.png)

(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v735/stainedego/aldave-milesaway.jpg)

Fú naggggyon bejövősek. Teljesen más stílusúak mint pl a tegnapiak. Azonnal megfogott, főleg az utosó kettő!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 28. - 18:58:27
Létrehozva: #17556

devotee

na most visítottam amikor megláttam az Alanes képet Usi XD

Trixx: Hát nagyon remélem, hogy nem lesz így (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hát ez nem is lenne rossz, ötlet, de annyit nem hiszem, hogy meg tudnék spórolni, hogy majdnem 10 000-et tudjak kifizetni. De valahogy mindenképpen meg akarom oldani, ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki . Azért köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
tatu
post 2010.01. 28. - 19:06:02
Létrehozva: #17557

Painkiller

Sziasztok!
Igen...köcce jobban vagyok.
Csak pár pillanatra ugrok fel mindig..........és most már olyan mennyiségű a lemaradásom
amit nem tudok már behozni...ezért neki sem állok.Ha valakinek nem válaszóltam valamire,
az nem azé van me tajparaszt vok.....csak nem olvastam a kérdést.
Tegnap Kesik barátunk Zalaegerszegen járt,de nem tuidtam vele találkozni
mert pont melóztam:-(((((
Délután viszont Skype-oztunk egy nagyot...ja egy kérdés:Ti...mármint a Sereg,melyik
rendezvényre fogtok jönni?Csak az áprilisira????????Arra gondolok amit Kesikék szerveznek
A Nyugat magyrországi Fan Klubbal
Na akkóóóó tschááááááááá és cupp
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 28. - 19:07:53
Létrehozva: #17558

devotee

Szia tatu!
örülünk, ha jobban vagy, ma gondoltam rád suliban:)
Én az áprilisira mindenképp megyek, és ha mutter elenged, akkor lehet, hogy a többire is. Ha nem is mindenhova, de ami közelebb van oda jó lenne.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.01. 28. - 19:14:43
Létrehozva: #17559

devotee

Trixx,Usi köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode szurkolok,hogy a mamád meggondolja magát és adjon pézt,hopgy el tudj menni találkozni Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Neo megértem az álláspontod az emlitett három intézménnyel kapcsolatban.MÁV,POSTA,BKV (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) mondjuk az utolsó engem nem érint.

tatu örülök,hogy jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.01. 28. - 19:18:26
Létrehozva: #17560

devotee

Köszi Vica neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Talán meggondolja magát, mert ha eljutnánk odáig, hogy tényleg nem tudok menni, úgyis végigbőgök pár napot és éjszakát. Talán ha hallja a telefonba vagy látja, hogy szomorú vagyok miatta, kicsit megenyhül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 876 877 878 879 880 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
8 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (8 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: