![]() ![]() |
2010.01. 28. - 19:51:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.01. 28. - 19:54:26
Létrehozva:
|
|
|
én jobbat tudok:David Alan Charles Wilder...és akkor mindenki elégedett lesz az apuci is és a nagypapi is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 19:54:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode: lehet Alannek ehhez lenne egy-két szava... XD
Capri: kitartás! Tatu: én nem tudom milyen áprilisi izéről beszéltek. Trix: igen, ez vectoros stílusban készült képek. ezt még a júniusi retropolisos after flyerére is rányomták (vagy az Exitben volt?!), pedig egy MYM-es csajszi csinálta: (IMG:http://www.skykissed.net/wp-content/uploads/2009/08/shirt1.jpg) |
|
|
|
2010.01. 28. - 19:54:54
Létrehozva:
|
|
|
És ki akar cseszni velem!! Hát megpróbálja!!! Hát, ilyen nincsen!!!!
|
|
|
|
2010.01. 28. - 19:58:23
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Nincs választási lehetősége, az van amit én mondok a gyerek nevét illetően XD
Vica : Lehet, hogy David Alan lesz, mert először ezt mondtam de majd Alan is mond véleményt XD Lassan viszont elmegyek pihenni, kicsit furcsán érzem magam (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Meg gondolkodnom kell, mi lesz ezzel a nagy találkozással... Na jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 19:59:23
Létrehozva:
|
|
|
És kicseszett... ó hogy utálom! Az összes Adobe-os ott dögöljön meg, ahol van! Senki nem tud el jó webszerkesztőt kiadni, csak elcseszetett lehet?!
|
|
|
|
2010.01. 28. - 19:59:49
Létrehozva:
|
|
|
Trix: igen, ez vectoros stílusban készült képek. ezt még a júniusi retropolisos after flyerére is rányomták (vagy az Exitben volt?!), pedig egy MYM-es csajszi csinálta: (IMG:http://www.skykissed.net/wp-content/uploads/2009/08/shirt1.jpg) Köszi! Na ezt nem tudtam (ezt sem), de majd kiképzem magam! Vagy Te. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy a vasárnap esti linded szupcsi volt, most mentettem le onnan gyönyörű fekete-fehér Martin képeket. Ja, imádom a BW-t! |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:00:20
Létrehozva:
|
|
|
Csajok és Neo én mára elköszöntem.
Balra el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri ne mérgelődj.Küldjük Martint,hogy segitsen és utána ha végeztetek a melóval lecsillapitson. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éccakát mindenkinek az itt lévőknek és a később jövőknek is. Pá u.i.:tökre hiányzik Lola (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mikor jön már vissza? |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:02:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.01. 28. - 20:02:44
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Nincs választási lehetősége, az van amit én mondok a gyerek nevét illetően XD Vica : Lehet, hogy David Alan lesz, mert először ezt mondtam de majd Alan is mond véleményt XD Lassan viszont elmegyek pihenni, kicsit furcsán érzem magam (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Meg gondolkodnom kell, mi lesz ezzel a nagy találkozással... Na jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pihenj jól.Puszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:05:21
Létrehozva:
|
|
|
Csajok és Neo én mára elköszöntem. Balra el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri ne mérgelődj.Küldjük Martint,hogy segitsen és utána ha végeztetek a melóval lecsillapitson. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éccakát mindenkinek az itt lévőknek és a később jövőknek is. Pá u.i.:tökre hiányzik Lola (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mikor jön már vissza? Jó éjt Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is elmegyek pihizek egy fél órát még aztán megint meló! Puszi Babák! |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:06:19
Létrehozva:
|
|
|
'éccakát Vica és a távozóknak is!
Trixx: én sem tudok ilyen vector stílusban alkotni. Ahhoz kéne vki, aki megmutogatja hogy hogyan kell. Csak annyit tudok, hogy PhotoShop-ot és Illustrator-t használt a csaj hozzá. Örülök, hogy tetszettek a képek a link alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én meg el zuhi, mielőtt megpróbáljuk megmenteni a vérző jelenetet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://img50.imageshack.us/img50/7471/subtlechainesbymorgainihg7.jpg) |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:09:18
Létrehozva:
|
|
|
Távozom én is! Pussszancs mindenkinek!
|
|
|
|
2010.01. 28. - 20:10:13
Létrehozva:
|
|
|
jujj gyerekek (főleg akinek tetszik ez a vectoros stílus) naaaaddon jó 2010-es DM-es naptárt találtam!!!! lehet ezt Szegeden ki fogom nyomtattatni!
http://www.compositionofsound.com/2009/12/20/131/ |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:12:35
Létrehozva:
|
|
|
Még annyit,hogy megy a tv és fél füllel hallgatom miközben irok.Hát komolyan mondom hánynom kell ettől a Fókusz nevű műsortól.Más sincs benne csak,hogy melyik úgynevezett hiresség(vagyis hülye kurva) hogyan mutogatja a picsáját meg a plasztikázott melleit.Ki a farkam kiváncsi erre?Magyar műsor szinvonal...eh... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Bocs a kifakadásért de hát ez már nem igaz tegnap valami köcsög csaj pucér hátsóját mutogatták ma meg a Molnár Anikó dudáit. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Egyébként is ritkán nézem ezt a fos műsort de most már még ennyire se. Na pá. |
|
|
|
2010.01. 28. - 20:32:53
Létrehozva:
|
|
|
Még annyit,hogy megy a tv és fél füllel hallgatom miközben irok.Hát komolyan mondom hánynom kell ettől a Fókusz nevű műsortól.Más sincs benne csak,hogy melyik úgynevezett hiresség(vagyis hülye kurva) hogyan mutogatja a picsáját meg a plasztikázott melleit.Ki a farkam kiváncsi erre?Magyar műsor szinvonal...eh... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Bocs a kifakadásért de hát ez már nem igaz tegnap valami köcsög csaj pucér hátsóját mutogatták ma meg a Molnár Anikó dudáit. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Egyébként is ritkán nézem ezt a fos műsort de most már még ennyire se. Na pá. én ezeken már meg sem lepődök. (nem is nézem őket) apummal az ilyen és hasonló kaliberű műsorokat csak "agypusztító műsoroknak" hívjuk. anyám van ráfüggve ezekre, amit sehogy se tudok megérteni! a kérdésedre válaszolva: a pasiknak és a tinibuborékoknak kellenek ezek a műsorok! hogy azok a gyerekek nagyon elcseszettek lesznek, az is tuti! |
|
|
|
2010.01. 28. - 21:01:34
Létrehozva:
|
|
|
EZ NAAAAAGYON ÉDEEES!!! XDDD
(IMG:http://i274.photobucket.com/albums/jj266/dragonfly_070/smilie/PJFletch-Sig.gif) Hug me = ölelj meg! crazy= őrült Yes, at least I got it! = igen, végre megkaptam! Done in Hamburg = Hamburgban történt/ esett meg |
|
|
|
2010.01. 28. - 21:13:45
Létrehozva:
|
|
|
basszuuuuuuuuuus...! írt a csaj, aki elaltatta volna a patijait, h most akkor felhozza nekünk - két tagunk elindult lefelé, de karamboloztak útközben - a csaj ilyen hidegben, ketrecben vonatoztatja őket!!! ÁÁÁÁÁÁ!!!! mikor Kyra mondta neki, h azt talán nem kéne, mert elpusztulnak, besértődött, h jaj, ő a ruháikat is melléjük rakja, de nincs szállítója. egyébként tudja, h megfáznak d,e ő akkor is így hozza őket.......
|
|
|
|
2010.01. 28. - 21:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Lolával az előbb smseztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elájult az Avatartól, én meg meghívtam egy mozis változatra, mert nekem már nincs kivel mennem, annyiszor láttam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, akkor Violator póló és koncertjegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
DSCF3624_resize.JPG ( 139.89K )
Letöltések száma: 9
DSCF3625_resize.JPG ( 77.81K )
Letöltések száma: 11 |
|
|
|
2010.01. 28. - 21:31:44
Létrehozva:
|
|
|
7-es fejezethez alkottam. Agyatlan textúrák, elcseszik nekem a szöveget. Ez nem az én napom XD
IDM_7_2.jpg ( 554.97K )
Letöltések száma: 7Sziasztok! Lolával az előbb smseztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elájult az Avatartól, én meg meghívtam egy mozis változatra, mert nekem már nincs kivel mennem, annyiszor láttam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, akkor Violator póló és koncertjegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én tegnap sms-eztem Lolával XD na, minden nap más foglalkozik vele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD nah, ha majd lesz olyan film, ami mindenkit érdekel, akkor elmehetnénk közös moziba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) irigykedem! de nekünk mennyivel szebb jegyeink voltak, mint nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
![]() ![]() |